Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Igangværende slavehanrejtræning af min mand
Prinsessen1987 - Aug 28, 2022

Selvom at jeg stadig er et godt stykke fra at være i mål med min mand, er jeg alligevel godt på vej synes jeg.


Min mand tager sig nu af de fleste huslige pligter i hjemmet og spørger mig til råds hvis der er noget at han er usikker på.


Han tager sig at tøjvask, rengøring, støvsugning, indkøb og det meste madlavning mm.


Dette giver mig allerede nu lidt flere muligheder for at finde tid til at tilbyde mig selv til lidt flere modne fyre.


Og når det kommer til vores seksuelle samvær er det osse på et fornuftigt plan.


Når jeg sjældne gange giver min mand nydelse i form af en spiller, er det med gummi på og ellers får han kun lov til at slikke mig efter at en moden mand har spermet i mig.


For nyligt skulle vi til et arrangement med nogle bekendte og inden da, stod jeg og gjorde mig klar hjemme på badeværelse.


Jeg står helt afslappet, med lidt musik og ligger makeup og sætter hår mens jeg kigger på mig selv. Jeg sørger for at brysterne sidder helt rigtigt i kjolen og at jeg ser indbydende ud for evt. interesserede.


Jeg er simpelthen så glad for at jeg har fået lavet mine bryster for de giver simpelthen et virkelig godt blikfang og tiltrækker klart mange flere fyre.


Min mand render rundt for at gøre sig selv og børnene klar og pakker lidt forskelligt til børnene som vi skal havde med.


Jeg stikker nogle gange hovedet ud fra badeværelse for at spørge ham om han har husket det ene eller det andet og jeg kan mærke at jeg selv er gået fra at sige at VI osse lige skal huske, til at (han) DU osse lige skal huske.


Det gør at jeg får lagt mere ansvar fra mig og mere over på min mand, til forskel fra før hvor det mere var mig der styrtede rundt for at gøre klar og pakke.


Det har osse gjort at når vi så endelig er kommet af sted og ankommet, at min mand så holder mere øje med børnene og har det største ansvar for dem mens jeg kan gå rundt og få snakket/flirtet med de modne fyre der skulle være der.


I de fleste tilfælde til sådanne arrangementer, giver det mulighed for enten at få nogle kontakter til efterfølgende møder eller mange gange simpelthen at få lavet noget frækt til selve arrangementet.


Det er altid meget tilfredsstillende for mig hvis der sker noget frækt under selve arrangementet da jeg jo har brugt tid på at gøre mig indbydende og brugsklar.


Og det er jo netop osse en af grundende til at jeg ikke bruger undertøj, så de fyre der er interesserede, generelt lettere kan komme en tur indenbords i mig.


Og så er der jo osse lidt bonus til min mand når vi kommer hjem for så skal han jo rengøre mig.


Dette skal han selvfølgelig først gøre når han har gjort børnene sengeklar og jeg har taget alt makeup og min frække kjole af og bare ligger lidt kedelig soveklar i sengen med en nat T-shirt på.


Jeg ønsker overhovedet ikke at være eller virke fræk overfor min mand men kun overfor fremmede fyre.


Hans opgave er kun at rengøre mig efter at fremmede fyre har brugt mig og så ordne alle de huslige pligter i hjemmet.


Som sagt er jeg glad for der hvor jeg er nu med min mand men i fremtiden håber jeg på at kunne nå helt i mål med ham.

porno med danske piger