Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej, jeg hedder Lise og er den ældste datter i vores familie bestående af min far Torben på 42 år, samt mine to yngre tvillingsøstre Hanne og Pia. Vi bor ude på landet på en stor gård med over 400 hektar.

Vi mistede vores mor for over et år siden, da jeg kun var 16 år gammel. Det var her, alt blev anderledes mellem min far og mig. Min far blev grov overfor mig, jeg taler ikke om et klap på røven. Jeg taler om at blive slået i ansigtet. Han lavet en særlig straf, og bandt mig til et bord nede i kælderen, hvilket han kaldte: "Den uartige piges bord". Her slog han mig så med en læderrem. Nå, men for at begynde med starten, så havde jeg haft sex med min far mange gange, og det var virkelig skønt. Det startede dengang, min mor stadig levede, inden kræften tog hende. Lidt senere gjorde mine lillesøstre det samme. Vi nød opmærksomheden fra vores far. Jeg var den eneste han kneppede rigtigt, hvorimod det mest var oralsex med mine tvillingsøstre. Det var vores lækre hemmelighed, men efter vores mor gik bort, forandrede vores far personlighed!

SEX I DAG?

Min søsterHanne.
Døren til mit værelse åbner, jeg gemmer mig under dynen og håber på, at han tager Lise i aften. Jeg hader hende! Hun er sytten år og har et deltidsjob, så jeg er sammen med far det meste af tiden. Jeg er bekymret fordi, at jeg fik min mens i går. Gud hjælpe mig. Her kommer han.......

Far Torben.
"Hej min lille prinsesse, fars ting er blevet hård igen. Du ved hvad du skal gøre. Jeg elsker dig min lille Hanne." Sagde Torben kærligt. Hendes lille fisse, hendes bløde læber, hendes små bryster ... Jeg kan huske første gang, jeg rørte hendes lille fisse. Hun var kun 15 år gammel. Jeg vil have, at hun ikke kun slikker min pik og nosser, som hun allerede gør, men jeg vil kneppe hende rigtigt, men først lidt senere, hun kan jo lide det.... liderlig tøs!

Mig,Lise.
En måned efter min fars personlighed var forandret, var jeg på mit værelse og så tv, da jeg hørte ham råbe. "Lise få din røv herned!" Jeg gik langsomt ned og ind i stue. Jeg kunne se far, der sad på sofaen og holdt et stykke papir i hånden. Han kiggede vredt på mig. "Hvad har jeg fortalt dig om dine karakterer, din lille tøs?" Råbte han med en desperat stemme. Jeg var bange, jeg vidste, at han ville slå mig, men jeg forsøgte at berolige ham ved at sige. "Jeg er ked af det. Jeg forsøgte. Det gjorde jeg virkelig! Mine opgaver er svære." Han rejste sig op og gik hen til mig og sagde. "Stop dine undskyldninger!" Dernæst slog han mig i ansigtet. Jeg begyndte at græde med det samme og holdt min hånd på min ømme kind. Far greb fat i mit hår, og trak mit hoved tilbage. Han sagde. "Stop med at tude, eller jeg skal giver dig noget at tude over."

Min søster Pia.
Far har slået mig igen i aften. Hvorfor kan han ikke bare lade mig være? "Skattepige åben din smukke lille mund, jeg ved, at du ikke sover endnu!" Sagde min far. Jeg var tvunget til at have pikken i min mund og nede i min hals. Han støder ind på mit ansigt, og fars store kugler rammer min hage. Han holder sin pik inde indtil, at jeg næsten kaster op. "Skat du ved, at du er nødt til at lære at tage hele fars pik ned i halsen, så du kan tilfredsstille mig rigtig godt!" Endelig tager han sin slimede pik ud af min mund, og vender mig med en arm og slikker mit røvhul. Nu er hans tunge inde i min røv. Åh, jeg ved hvad det betyder!.........

FarTorben.
"Din lille tæve, jeg forsøger at være god mod dig." Pia er bange for min pik kommer til at gøre ondt i hendes røvhul. Jeg plejer bare at fingerkneppe hendes røvhul lidt, men jeg vil tage hendes røv i aften. "Nå, lille tæve lad mig kneppe dit røvhul." Jeg smider hende hårdt på sengen, efter den lækre besked er givet.....

Mig, Lise.
Jeg kan ikke tage dette lort mere! Jeg er på badeværelset forsøger at vaske fars sperm ud af mit ansigt og min fisse Jeg er bare glad for, at han ikke stak sin pik i mit røvhul i aften, som han altid gør. Jeg husker første gang, han tog mig i røven. Han stak alle 20 centimeter af hans hårde pik op i mit røvhul uden smøring.

Min søster Hanne.
"Stop far." Jeg råbte, da jeg følte hans hånd glide mellem mine bløde skamlæber og ned til mit fissehul. Jeg bedte ham om at stoppe, men følte istedet hans finger inde i mig. "Nej far, stop!" Råbte jeg. "Hold din kæft", sagde han, mens han skubbede sin finger længere op i mig. Jeg var bange for, at han skulle piske mig igen, men han overraskede mig. Til min rædsel så jeg hans lange fede pik sprang ud af bukserne, og pegede direkte på mig. Den var stenhård og stor. Han greb mine bløde brystvorter mellem sin finger og tommeltot. Han snoede dem, det fik mig til at græde. Så snart min mund var åben, tvang han sin pik ind i min mund. Jeg følte mine læber strækker sig omkring den fede pik. Det gjorde ondt i mine læber, men jeg kunne ikke sige noget og stoppe ham. Jeg vidste, at det ikke ville hjælpe. Han begyndte at skubbe sine hofter ind mod mig, og tvang sin pik ind og ud af min mund.

Far Torben.
"Åh ja, skat! Du kan jo godt lide det, kan du ikke? Du kan lide din fars pik i halsen." Hanne er sådan en lækker liderlig tøs, men hun ved det ikke endnu. Hun er snart ikke jomfru mere....

Min søster Hanne.
Far tog endelig hånden fra mine ømme brystvorter og lod den glide ned ad min mave til min fisse. Min krop spændte da jeg følte, at hans fingre greb min lille klit. Far syntes at ville skade mig, da han fortsatte med at skubbe pikken ned i min hals. Han rørte min klit så hårdt, at mine tårer løb ned ad ansigtet. Jeg hadede hvad far gjorde ved mig, men jeg kunne ikke gøre noget ved det. Derefter begyndte far at pumpe sin pik hurtigere i min mund. Han slap min klit, som nu var meget øm, og skubbede sin finger ind i min fisse. Jeg følte hans finger glide op indtil, den ramte min jomfruhinde. Han skubbede imod den et par gange, hvilket virkelig gjorde ondt. Det føltes som om den sprang. Derefter begyndte han at køre sin finger ind og ud af min fisse. Efter få sekunder fik jeg min første orgasme af min far denne aften. Jeg følte min fars varme sperm fylde min mund. Jeg var nødt til at synke det hele, inden han gik ud af mit værelse.

Mig, Lise.
Far banker på min værelsesdør. "Hvad vil du? " Far gik hen til mit skrivebord og tog min tapedispenser. Bagefter tog han fat i min arm og trak mig ned til Pias værelse. Her lå Pia i sin seng med røvhullet strittende op i luften. Hun er helt nøgen bortset fra hendes sokker. Far fortalte mig, at jeg skulle sætte tapen på munden, ellers ville det være mit røvhul, han ville bruge i aften. Det var en fornøjelse! Jeg vil gøre alt for at holde det modbydelige svin væk fra mig! Jeg gik over og satte tapen over hendes mund. Hun havde gjort far sur, fordi hun havde et stort blåt mærke på sit lår. Nu fortalte far mig, at jeg skulle presse hende ned med min kropsvægt. Jeg gjorde, som han sagde, og han fortsatte med at kneppe hendes røv. Min fisse blev våd af synet af fra min søsters blik i ansigtet. Nu var hendes ansigt helt vådt af mine fissesafter. Far kneppede hende, indtil han kom oppe i hendes røv. Åh! Nu skal jeg ned på mine knæ og slikke sperm fra hendes røvhul.......

Min søster Pia.
Jeg ved, at Lise forsøgte at redde sin egen røv bogstaveligt talt, da hun holdt mig nede for at lade far kneppe min røv. For satan, jeg har aldrig haft nogen smerte så voldsom som dette, og nu kan jeg ikke skide eller sidde ned. Far elsker weekenderne, fordi han kan gøre mere med os tre døtre.

Far Torben.
Jeg kunne ikke tage det længere, jeg ville kneppe Hanne rigtigt. Jeg gik ind på tøsens værelse og trak hende ud af sengen. Jeg trak hende ned på badeværelset, hvor jeg pissede på hende. Hun måtte forstå, at jeg bestemte fuldstændig over hende. Jeg begyndte at kneppe hendes fisse. Døren åbnede og Lise stod i døråbningen, hvor hun kiggede på mig. Jeg blev mere tændt, da jeg så pisset løbe ned ad Lises ben.

Mig,Lise.
Lørdag eftermiddag skulle min far ordne et overdække til gyllebeholderen. Desværre faldt han ned i gyllen og overlevede ikke ulykken. Nu bor vi hos min onkel og tante. Jeg kunne ikke være lykkeligere. De er begge så søde overfor os, og min onkel rører os aldrig, undtagen for at give os et kram. Gud findes alligevel!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.