Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da vi var kommet tilbage til huset, satte jeg lidt frokost frem på bordet til os, Julie var, ikke rigtig sulten sagde hun, hun ville se om hun havde et bh-sæt hun kunne bruge til at bade i og gik ind på værelset. Kim og jeg satte os, jeg sørgede for at jeg sad så jeg havde godt udsyn til poolen, Kim satte sig med ryggen til. Julie kom tilbage med morgenkåbe på, fandt du noget spurgte Kim, ja nu bruger jeg i hvert fald det jeg har på svarede hun og gik ind til poolen. Hun stod med ryggen til da hun tog badekåben af, hun drejede sig lidt og lagde den fra sig på en stol. Jeg kunne se hende i profil, og hvilken profil, hun var iført et hvidt bh-sæt med en smal blondekant, hendes bryster struttede frem, man kunne tydeligt se de mørke brystvorter, røven lille og lækker struttede faktisk mere bagud, hun var dæleme hvad jeg ville kalde velskabt ud over alle grænser.

Jeg tog en tår kaffe, nå men det var da godt hun trods alt fandt noget hun kan bruge, sagde jeg, ja jeg ved ikke hvad det er med det pigebarn svarede Kim, det er ikke sådan at vi ikke kan gå rundt nøgne derhjemme. Det er jo ikke helt det sammen, der er hun jo i vante trygge rammer, desuden kender hun mig ikke så godt endnu, forhåbentligt kommer hun til det mens i er her, jeg kiggede igen ind til poolen, Julie stod på vippen, nu kunne jeg også se den smalle stribe hår gennem trusserne, hun hoppede i vandet. Nå så det mener du sagde Kim med et smil, hvad mener du spurgte jeg? At hun kommer til at kende dig mens vi er her svarede hun med en skævt smil. Ja jeg vil altid gerne lære mine gæster indgående at kende, det er den bedste måde at blive fortrolige med hinanden. Kim kiggede igen på mig med et skævt smil, hvor indgående mener du det kendskab skal være? Så indgående som de involverede har lyst til, svarede jeg.

SEX I DAG?

Julie kravlede op af vandet for at gå hen til vippen igen, Kim drejede hovedet for at se hvad jeg kiggede efter. Julies bh-sæt var bestemt ikke usynligt efter det var blevet vådt, hårstriben over hendes fisse stod klart og tydeligt igennem, det samme gjorde de mørke brystvorter, der nu var blevet stive oveni købet. Nå! Sagde Kim, det der indimellem tiltrækker din opmærksomhed, din gamle gris. Jeg kigger altid efter noget smukt, ligesom jeg kiggede efter dig første gang vi mødtes, er der noget galt i det? Næ, det er der vel ikke og jeg kan såmænd ikke fortænke dig i det, Julie er en meget smuk pige. Det kan vi da i hvert fald blive enige om sagde jeg, samtidigt med Julie igen hoppede i vandet.

Der gik lille halv times tid hvor vi sad og snakkede, jeg havde mere åbenlyst kigget efter Julie hver gang hun var oppe af bassinet, Kim så ud til at more sig lidt hver gang mit længselsfulde blik forlod rummet, spurgte jeg om Kim ville have mere at spise, nej tak og tak for mad, svarede hun. Jeg rejste mig for at tage af bordet, Kim så på mig, det har da haft en virkning at se min datter bade kan jeg se lo hun, bulen i mine bukser var ikke til at skjule. Det er den virkning smukke kvinder har på mig, der er ikke noget jeg kan gøre ved det, jeg tog tallerknerne og gik ud i køkkenet.

Da jeg kom tilbage, var Kim gået ind til Julie, du kan lige så godt smide det bh-sæt, hørte jeg hende sige, man kan se lige igennem når det er vådt alligevel. Jamen vi er jo ikke alene mor, indvendte Julie. Nej det er vi ikke, men Svend er vant til nøgne mennesker og han er utrolig sød og kærlig, så der er ingen grund til vi går og gemmer os, fortsatte hun og trak af tøjet til hun stod splitternøgen. Havde min pik ikke været stiv i forvejen så blev den det nu.

Kim hoppede i vandet til Julie, lad mig hjælpe dig sagde hun og åbnede hendes bh, hun smed den op på bassinkanten, og så trusserne sagde hun og dykkede under vandet, et øjeblik efter landede også de på kanten. Så! Du er jo så utrolig smuk Julie, der er ingen grund til at gå og gemme dig af vejen. I mit stille sind gav jeg Kim fuldstændig ret. Da jeg var færdig med at rydde af bordet, satte jeg mig så jeg kunne nyde synet af de to smukke kvinder i min pool. Jeg havde den største lydt til at gå ind til dem men undlod det, der var ingen grund til at skræmme Julie, Kim vidste jeg jo ikke ville blive skræmt.

De stod begge op, det er da et syn der kan gære guder misundelige tænkte jeg, det var svært at sige hvem der var mest velskabt, Kim havde lidt bredere hofter og de lidt tykkere lår der mange gange kendetegner en kvinde der har født, og selvfølgelig højden der var vel 8-10 centimers forskel fra mor til datter, de tog et par badehåndklæder og tørrede sig, Julie tog morgenkåben på, Kim slog håndklædet om sig og samlede sit tøj sammen og tog det under armen. Det var skønt sagde Kim da de kom ind i opholdsrummet, ja tusind tak fordi vi måtte komme, det er et virkeligt skønt hus du har sagde Julie, jeg vil gå ind i bad og tage noget rent tøj på, hun forsvandt ind på værelset.

Kim kom hen til mig, lagde en hånd i skridtet på mig, det er godt nok synd for dig sagde hun mens hun gned på min spændte pik, kan jeg ikke gøre noget for dig spurgte hun og lod håndklædet falde. Jeg rejste mig uden at svare, løftede hende og bar hende ind i mit soveværelse og smed hende på sengen. Hvad mener du selv der skal til? Jeg smed hurtigt tøjet, min pik sprang frem prespermen glinsede på pikhovedet. Jeg kastede mig nærmest over hende, og trak hende op over mig i en 69er. Kim stønnede højt allerede inden jeg begravede mit ansigt mellem hendes lår. Hun lukkede læberne om min pik, jeg stødte den langt ind i munden på hende, jeg pressede tungen mellem hendes fyldige skamlæber og slikkede hele vejen op til røvhulle, jeg pressede tungen mod den lille stjerne. Uhhh ohhhh Kim rystede over hele kroppen af liderlighed.

Jeg skubbede hende væk, trak hende op på alle fire, den lille velformede røv tiggede mig nærmest om at blive taget, jeg slikkede hendes røvhul bagfra, rejste mig satte pikken mod hendes fisse og stødte den langt op i det væde ventende hul. Aahhhh åhhhh jaaa hvor er du vild stønnede hun, knep mig dybt. Er der noget at sige til det spurgte jeg, når jeg har siddet der og set to nøgne gudinder bade i min pool. Jeg tog et fast greb om hofterne og voldkneppede hendes glødende fisse. Ohhhh ja jeg kommer skreg hun. Jeg satte tempoet ned og trykkede min tommelfinger mod hendes røvhul, jeg har lyst til at pule det lille stramme røvhul, stønnede jeg, ringmusklen gav efter for trykket og tommelfingeren forsvandt op i røven. Ahhhh jeg har aldrig fået en pik røven, jeg er ikke sikker på jeg kan tage den der stønnede hun.

Der er garanteret plads sagde jeg, det er et spørgsmål om at slappe af, jeg rakte over til natbordet og fandt glidecremen, stadig med pikken i hedes stramme fisse smurte jeg glidecreme omkring hendes røvhul, jeg pressede forsigtigt to fingre mod det, de gled ubesværet ind, uhmmm sukkede hun, jeg finger kneppede langsom den lille stjerne samtidigt med jeg langsom lod pikken glide ind og ud af fissen. Mmmmm hold kæft hvor er det frækt stønnede hun, jeg trak pikken og fingrene ud, min pik var drivvåd af hendes fissesaft, Jeg satte pikhovedet mod røvhullet og pressede forsigtigt, aaaahhh, slap af sagde jeg, jeg lagde en hånd rundt om hendes med og gned på hendes klit, Kim stønnede, jeg kunne mærke det hjalp til at aflede opmærksomheden, så jeg pressede lidt mere med pikken, lige så stille gled pikhovedet indenfor.

Jeg gned nu endnu mere ivrigt minde fingre rundt i fissen på hende, hendes fisse drev af safter, mine fingre var fuldstændig smurt ind, jeg onanerede hende ivrigt, langsom gled pikken længere og længere op i hendes sindssygt stramme røvhul. Uhhh jeg kommer igen stønnede hun, hendes røv spændte om muligt endnu mere om min pik, hun kunne slet ikke ligge stille og bevægede røven op og ned, pikken gled ind og ud i takt med hendes bevægelser, jeg tog hende på hoften og pressede pikken i bund, åhhhh gud i himlen udbrød hun, du flækker mit røvhul med den fede pik, uhhhhh. Jeg trak pikken næsten helt ud og stødte den i bund igen, ohhhh jaaaa hun stønnede heftigt. Nå! du kan jo lide det, nu skal jeg røvpule dig til min pik eksploderer langt op i dit lille stramme røvhul, nærmest hvæste jeg.

Kims lille velskabte røv blev trykket mod mit underliv hver gang jeg bankede pikken i bund, mine nosser klaskede taktfast mod hendes fisse. De stramme røvballer var alt for fristende til ikke at give dem nogle klask med den falde hånd. Aaauuooh Kim stønnede højlydt, hun gned nu selv ihærdigt på fissen for hver gang min hånd landede på en af hendes spændte baller. Ahhhh uhhmm, så knep mig da i røven stønnede hun åhhhhh. Jeg tog fat i hendes bryster og trak hende halvt op at sidde, mine fingre lukkede sig om de strittende brystvorter, min pik for ind og ud, nosserne var spændte til bristepunktet. Jeg klemte brystvorterne hårdt, kan du lide at blive røvpulet stønnede jeg i hendes ene øre, uhhhhhmm jaa ohhh jaa Kim stødte mod mig hver gang pikken trængte om bagi hende.

Jeg trykkede helt i bund samtidigt med jeg trak hende ned over min pik, holdt hende fast med pikken i bund, jeg nød hendes ringmuskel malkende sammentrækning om pikroden, min pik sprøjtede dybt begravet i hende endetarm, jaaaaoooaa dybe brøl undslap min mund for hver gang pikken sendte en stråle sperm op i hende. Oooh ooooh aaaaaa, Kims lår dirrende, hendes hånd pressede sig mod fissen, orgasmen rullede gennem hendes krop. Fuck hvor var det frækt, stønnede hun da vi lå side om side og pustede ud, der rende en smule sperm ned over hendes ene balle.

Vi må hellere se at komme ud igen sagde hun, Julie kan nok ikke forstå hvor vi blev af. Vi klædte os på og forlod soveværelset.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.