Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Solen bager på vores nøgne kroppe. Det var en god ide at mødes på stranden.
Den varme sol har gjort os begge liderlige, og vi leger stille med hinanden. Jeg har været her før, og ved at der tit sker frække ting i klitterne, og det er ikke uden bagtanker at jeg har foreslået dette sted.
Til at starte med kæler vi med hinanden. Sutter og slikker lidt. Nyder den salte smag af frisk sved på vores havfriske hud.
Jeg begynder at hviske til dig: "tænk hvis der er nogen der kigger". Du gyser og fniser lidt. Jeg kan mærke på dig, at tanken både pirrer og skræmmer dig. Du stønner.
Vi er begge meget liderlige, af kombinationen mellem de frække tanker, og vores gensidige kæleri.
Jeg trækker dig op på alle fire, og tager dig bagfra.

Pludselig går det op for os, at flere tilskuere har ubemærket samlet sig om 'vores' lille gryde. Allesammen mænd. Der er vel 5-6 stykker, og de fleste af dem har deres pik fremme og spiller dem.
Du bliver lidt forskrækket, men jeg beroliger dig. Jeg giver tegn til at de skal holde sig på afstand.
Du er på én gang genert og meget liderlig, og synet af de pikspillende mænd tænder dig alligevel en del.
Jeg tager fat i dit hår, og løfter dit ansigt op. Siger til dig at du skal se dem i øjnene, så de kan se hvor liderlig du er. Knepper dig hårdt nu.
Jeg lægger mærke til at du kigger længe på en af fyrene. En solbrun mand med en ret stor pik. Han smiler til dig, og selvom jeg er bag dig, kan jeg mærke du smiler tilbage. Du stønner!
Jeg giver ham tegn til at komme nærmere, og han tager straks de to-tre skridt frem og falder på knæ foran dig, hvor han uden videre stikker sin pik i munden på dig.
Du var ikke lige forberedt på det, og er nødt til at tage en hånd til hjælp, og holde ham lidt tilbage. Først nu mærker du hvor stor han faktisk er. Du kan ikke nå omkring pikken med dine fingre, og må åbne munden så meget du kan, for at gøre plads til ham.
Du trækker vejret tungt gennem næsen, mens han knepper dig i munden.
Hans pik smager salt og friskt af havvand. Han og jeg kigger på hinanden, og vi bytter plads, og du udbryder et "... Åhhh ja, lad mig mærke ham!'
Jeg rækker ham et kondom, som han trækker på med lidt besvær, på grund af hans størrelse.
Til gengæld er du så våd, at han glider ubesværet op i dig, og fylder dig helt ud.
Du kigger op på mig, og fanger stønnende min pik med munden. Du kan smage dine egne safter.
Du lukker øjnene og fokuserer din opmærksomhed på min pik i din mund, og den store tykke pik som nu pumper hårdt og målrettet i din dunkende fisse.
Du opdager ikke, at jeg har vinket flere af de andre mænd tættere på, før du pludselig mærker at der bliver skygget for solen, stort set samtidig med at du mærker 5-6 ekstra hænder på din krop.
Jeg taler til dig hele tiden. Fortæller dig hvor smuk du er, hvor dejligt det føles med min pik i din mund, hvor frækt det er at se og høre dig være så liderlig. Forsikrer dig om at jeg passer på dig, og at du trygt kan nyde de mange indtryk.

SEX I DAG?

Mændene lader deres nysgerrige fingre løbe søgende rundt på din krop. Nogle glider ind under dig og finder dine bryster. Nulrer og niver dine stive brystvorter. En rækker ind og masserer din klitoris mellem dine ben, og bringer dig meget effektivt nærmere klimaks.
Men dråben der bringer dig rystende og klynkende til orgasme er, da en af mændene finder dit røvhul med en spytvåd finger, og lader den glide et par cm ind og ud, i takt med den store pik i din fisse.

Du falder tilfredsstillet sammen på tæppet, og ruller om på ryggen. Prøver lidt genert at dække din fisse og bryster, men bliver igen tændt af synet af de mange stive pikke omkring dig, og dine hænder begynder at bevæge sig på din krop. Du kærtegner dig selv, og stønner forventningsfuldt.
Vi mænd står på knæ, tæt omkring dig. Jeg har sørget for at alle har forstået at det nu kun er dine egne hænder som må røre dig. Til gengæld spiller vi alle vores pikke kraftigt, og vi sprøjter en efter en ud over dig. Nogle mindre portioner, og flere i voldsomme ladninger og mange, kraftige sprøjt, som dækker din krop.

Du stønner tungt og uventet hæmningsløst, ... "Åååhhhh ja, det er så frækt! Giv mig jeres sperm!"
En efter en siger mændene tak (til mig!), og lister af. Til sidst er der kun vi to tilbage, og jeg kærtegner din spermvåde krop.
Jeg hiver dig op og sammen løber vi ud i vandet og skyller os rene. Vi står tæt sammen i bølgerne, og du mærker min pik blive stiv igen.
Du slynger dine ben om mine hofter, og finder min pik med din fisse. I takt med vandets vuggen, bevæger du dine hofter stille, til vi igen når et fælles klimaks.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.