Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun skriver på sin profil at hun bl.a. søger lækker oliemassage. Jeg skriver til hende og tilbyder mig, vi skriver lidt sammen den aften, og hun skriver så at jeg kan bare komme hurtigst muligt.

Hun har været i bad og modtager mig i morgenkåben i entreen. Snakker lidt frem og tilbage om hvad hun ønsker/forventer. Hun ønsker bl.a. oliemassage, og ellers er der ret frit slag for hvor langt jeg vil gå.

Vi går ind i soveværelset og jeg siger hun kan lægge sig på maven. Tager selv tøjet af, beholder dog underbukser på.

Så tager jeg olien og begynder at massere hendes ben. Vi er ca. jævnaldrende, og hun har ganske nydelige ben. Benene får massage, og spreder benene let, for at kunne komme til at massere ordentligt op ad inderlårene. Der er en ganske fin udsigt op til den lille dusk mellem benene, men nøjes indtil videre med alm. massage. Er måske lige oppe at snitte dusken et par gange, hvilket man da også kan høre på vejrtrækningen.

Da benene er færdige går jeg op til ryggen, som også får en god tur, og ned over ballerne. Ganske nydelige baller, som da også får en gang fornuftig massage, og har måske lige hånden nede på dusken en enkelt gang.

Da bagsiden er færdig, bliver hun vendt om på ryggen. Og kan nu se at hun også har nogle ganske nydelige bryster, men de må vente lidt. Først er det benene der får massage. God massage, nedefra og op. Igen sprede benene let for at kunne køre helt op til dusken, uden dog at røre den ret meget.

Så er benene færdig, og turen kommer til brystet. Man gemmer jo desserten til sidst. Så brystkassen får massage, og her får brysterne jo også sin part, som en naturlig del af massagen. Jeg nyder selvfølgelig denne del ekstra, og håber da også at hun gør det, hun klager da ikke.

Efter at brystet er færdig, kommer vi til dessert-desserten, nemlig den lille trekant dusk. Ganske nydelig trimmet og snæver lille dusk (at dømme udefra). Vi starter med lidt udvortes massage. Ned over dusken, langs skamlæberne, og op igen. Syntes godt man kan høre det påvirker vejrtrækningen lidt, den er ikke så rolig og afslappet mere. Men det gør det jo bare ekstra sjovt at massere ned over dusken. Først udvortes og med flad hånd ned over skamlæberne. Så langsomt mere nærgående, med en finger der smutter ind mellem ydre og indre skamlæber. Først lidt tilfældigt, ved et "uheld", og senere mere bevidst, op og ned mellem de to sæt skamlæber. Da de var godt masseret, gik vi et hak tættere på og gik ind mellem de to inderste sæt skamlæber. Igen først lidt tilfældigt, med en enkelt finger, senere mere bevidst med flere fingre og dybere, og trukket op over klitten. Igen kunne det høres på vejrtrækningen.

Hvor det først var udvortes, gik vi nu over til mere indvortes massage. Dvs. fingeren der kørte mellem skamlæberne, kørte nu forsigtig dybere ind i skeden. Først en enkelt finger, og da den blev budt velkommen, kom der flere fingre til. Tilsidst var der tre fingre inde i skeden, og de gik lidt på jagt efter G-punktet. Mens de tre fingre var oppe i hende, havde jeg bukket ned over hende, og begyndte nu at slikke hende også. Så hun lå nu med tre fingre dybt oppe i skeden, søgende efter G-punktet, og en tunge der slikkede op og ned ad skamlæberne og op over klitten, nu med en tung uregelmæssig vejrtrækning. Dette fortsatte vi med et stykke tid, indtil jeg ligesom fornemmede at legen var ved at slutte. Hun havde ikke gjort tegn til at lege med min pik, så det tog jeg lidt som tegn på at hun var godt tilfreds med massagen, og ikke havde brug for yderligere stimulering. Hvis den skal med i spillet, vil den gerne stimuleres. Så det bestemmer folk næsten selv om den skal med.

Vi sad og snakkede lidt bagefter, og hun havde været ganske godt tilfreds med massagen, både den alm. massage og den erotiske del. Hun nævnte bl.a. at hun da havde fået to orgasmer, så det var hun gået lidt stille med, for det havde jeg ikke lige bemærket.

Jeg pakkede sammen, og kørte hjem igen. En god oplevelse rigere, og sikker på at jeg skulle besøge hende en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.