Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone, Monique, arbejder på et kontor inde i København, en gang om måneden holder personaleforeningen fredagsbar, i firmaets kantine. Min kone synes det er rigtigt hyggeligt at gå med der ned, så det gør hun næsten hvergang. Indimellem at tage hun også med videre i byen.

Dette er historien om første gang at min kone udnyttede mit tilbud, om at hun måtte være sammen med en anden fyr uden mig.

SEX I DAG?

Monique er en dejlig pige på 42 år, hun kan godt lide at være lidt fræk klædt på, og denne fredag, var ikke anderledes. Det eneste hun havde på var en lækker sort blonde BH, en kort blomstret kjole og selvsiddende sorte nylonstrømper, hun har næsten aldrig trusser på, hellere ikke når hun går på arbejde.

Det var første i marts og vi havde aftalt at hun ville gå på fredagsbar efter arbejde. Det overraskede mig ikke, ikke at høre fra hende, hun har en tendens til at glemme tiden når hun hygger sig, også selv om jeg beder om opdateringer på hvad hun laver i sær hvis hun er uartig. Da jeg ikke havde hørt fra hende kl. 19:30, kigger jeg i find-mine-venner app'en og konstaterer at hun var taget fra arbejde og nu var på et værtshus der ligger få hundrede meter fra kontoret. Monique og hendes kollegaer tager ofte der hen efter fredagsbaren. Så sendte jeg en SMS, hvor i jeg skrev "Hygger I? Regner du med at kommer hjem i dag, eller tager du med en kollega hjem". Vi har aftalt at hun som udgangspunkt altid skal komme hjem, så det forventede jeg. Jeg har dog lokket hende til at prøve at score en af hendes mandlige kollegaer, da hun ofte fantasere om fremmed pik når vi elsker, men ind til nu har hun ikke gjort alvor af det.

Hendes svar var "Ja, vi hygger. Jeg regner med at komme hjem, på et eller andet tidspunkt". Jeg satte en alarm på hende i find-mine-venner, så jeg fik besked når hun forlod værtshuset og så en FILM mere på Netflix, omkring klokken halv 11 gik jeg i seng efter at jeg havde konstateret at hun stadig var på værtshuset. Jeg var lidt skuffet over at hun ikke havde sendt SMS opdateringer, men jeg tænkte "når hun laver nok ikke noget uartigt i dag". Så jeg lagde mig til at sove.

Før jeg var faldet rigtigt i søvn kom der en alarm fra find-mine-venner, hun havde forladt værtshuset. Klokken var nok omkring 11. Hun ved at hun altid gerne må ringe for at blive hentet, så jeg tænkte "måske sker der noget frækt alligevel". Jeg fuldte hendes tur fra værtshuset mod Hovedbanen på app'en, det gik stille og roligt. Og så stoppede hun pludseligt i 5-10 minutter, det så ud til at være i en lille gyde mellem to bygninger, jeg tænkte "hvad laver hun eller er GPSen holdt op med at virke". Jeg fantaserede lidt om hvad hun kunne finde på, men det var rat kold den aften, så jeg tænkte ikke videre over det.

Lidt efter, flyttede den lille prik der vidste Moniques position, mod Hovedbanen igen. Nu var hun der næsten. Men hvad, hun gik forbi Hovedbanen og ned af Reventlowsgade, dette er gaden der ligger mellem Hovedbanen og Istegade. Her stoppede hun også, og jeg lå igen og fantaserede om at hun havde misset toget og var sammen med en kollega, men jeg vidst ikke helt hvad jeg skulle tror. Det kunne blot være GPSen der var lidt ved siden af og hun stod sikkert og ventede på toget. 20 minutter senere var hun på toget på vej hjem ad. Jeg tænkte "Det er nok ikke noget". Det havde været vildt frækt at tænke på, hvad hun havde kunne finde på af uartige ting. Jeg regnede med at der var helt uskyldige forklaringer, som jeg aldrig ville høre om. Da det jo blot var trivielle pauser, og hvad kan man også finde på i næsten frost vejr. Jeg faldt stille i søvn igen.

Klokken et kom der endnu en SMS fra Monique med teksten "Jeg er hjemme om 10 min", jeg blev liggende i sengen og forventede i virkeligheden ingenting. Jeg vågnede igen da hun kom hjem, lidt efter. Hun låste sig ind og gjorde klar til at komme ind i sengen til mig, uden at sige noget. Hun lagde sig og puttede sig helt ind til mig, jeg kunne se hun smilede et lidt fræk smil. Også hviskede hun "Jeg slikkede Kents pik". "Ok" tænkte jeg "Så hun havde været en fræk tøs", jeg sagde med det samme "Det må du vist fortælle mere om".

Jeg vidste godt hvem Kent var. Han var lige stoppet i firmaet, da han havde fået nyt job. Han kom stadig på det omtalte værtshus ind imellem. Monique synes han var ok, men ikke den kollega hun fantaserede mest om. Jeg havde kørt ham hjem par gange, hvor jeg havde hentet Monique fra julefrokoster og fester med firmaet. Han er gift og bor en station længere ude af s-tog linien end os.

Jeg kyssede hende dybt og længe og min pik næreste sprang til fuld rejsning, jeg lage mig op på Monique og køre min pik op i min frække tøs af en kones fisse, og sagde "Fortælle hele historien". Jeg lå stille mens hun begyndte at fortælle, stadig med min stive pik helt oppe i hende.

Eftermiddagen var startet lidt kedeligt. Der var ikke så mange i fredagsbaren, som Monique gad og snakke med. Derfor gik hun hurtigt videre til værtshuset. Her havde der siddet et par kollegaer og snakket og hun satte sig sammen med dem, efter lidt tid var Kent kommet ind og sat sig ved siden af hende. Først med lidt mellemrum, men efter en halv time, var han nød til at rykke helt tæt på, da der var kommet et par kollegaer mere som ville sidde sammen med dem.

Kent havde måtte sidde helt tæt på, så der ikke var plads til deres arme, så han havde lagt sin arm om hendes ryg. Monique tænkte i første omgang "Øv, det var ikke lige ham hun fantaserede om at score, men ok". Jeg havde jo så ofte opfordret, til at hun skulle lade sig score. Han begyndte at nusse hende lidt på ryggen uden nogen kunne se det. Hun havde blot kigger på ham og smilet sødt til ham, så han vidste at det var ok. Efter lidt havde hun taget ham lidt på låret under bordet, hun fortalte at det var ophidsende og spænden på samme tid. Det var på dette tidspunkt jeg havde sent hende en SMS, så allerede her havde hun uartige tanker, for aftenen.

Resten af aftenen havde de siddet ved siden af hinanden, helt tæt, selv om det ikke havde været nødvendigt, de havde nusser hinanden på lår og ryg, uden at de andre kollegaer havde bemærket at det var mere end at de sad tæt. Jeg spurte "Førte du hans hånd helt op under kjolen, så han kunne mærke din nøgne fisse". Hun fortalte at hun havde tænkt på det, men ikke kunne komme til det uden at det blive for åbentlyst for de andre.

Omkring klokken 11 havde Kent sagt at han ville tage hjem ad, og Monique havde hurtigt tilslutter sig og sagt "Vi kan følges, vi bor jo samme vej". De sagde farvel til de andre og gik ud af værtshuset. Næsten inden de var ude af værtshuset havde Kent taget hendes hånd og de gik hånd i hånd og snakkes lidt. Monique havde været lidt kold, så Kent havde lagt sin arm om hendes skulder og holdt hende tæt, mens de gik videre.

Da vi var kommet forbi en mørk krog, havde de begge trådt ind i mørket og kysset hinanden dybt. Fortalte hun. Hun havde nydt hans varme våde kys, og stod helt oppe af ham. Hun havde kunne mærke hans pik voksede bag han bukser. Han var begyndt forsigtigt at massegere hendes bryster, først uden på jakken, også lynede hun op, så han kunne komme indenfor og røre hende under jakken. Hun var blevet hent varm og våde, af hans dejlige berøring af hende. Hun havde taget lidt på ham uden på bukserne, hun nød hans fast røv og at han massegere hendes bløde bryster. Efter de havde nydt hinanden lidt tid, var de gået videre mod Hovedbanen.

Jeg var vildt liderlig af hendes fortælling, jeg lå stadig stille med min pik helt oppe i hendes våde fisse. Jeg lå stille men min pik pumpede løs, hun var så lækker og det var så frækt at høre hendes historie.

Da de gik videre mod Hovedbanen havde Kent spurt om det var et problem, når hun nu var gift og sådanne. Monique havde fortalt at vi havde en stående aftale om at man gerne måtte være sammen med andre, sålænge man fortalte om det hjemme. Han var blevet lidt overrasker og spurte "Fortæller du din Anders om dette", hvor til hun svarede "Naturligvis". Da de var kommet til Hovedbanen var toget lige kørt og der var 18 min til det næste, de kigge på hinanden og styrede direkte videre mod den mørke gade lige på den anden side af Hovedbanen.

De fandt hurtigt en mørk port, og fortsatte deres kys, og udforskning af hinandens kroppe. Kent løftede Moniques kjole og mærkede for første gangs Monique nøgne fisse. Han mærkede hvor våde og ligerlig hun var, og massegere blid hendes klit. Monique havde spred sine ben så han bedre kunne komme til, og han havde stukket et par finger op i hendes varme våde fisse. Og sådanne havde han finger kneppet hende lidt tid.

Monique havde åbnet Kents bukser og fisket hans stiv pik ud af underbukserne. Hans pik var stor uden at være for stor. Dejlig lang og stiv. Hun begynde forsigtigt at massegere den i bløde bevægelser. Hun var nu tæt på at komme af Kents finger massage af hendes våde fisse. Hun nød hans blide berøring og det var frækt at det var en anden, men ikke en fremmed der rørte hende.

Hun havde ikke kunne tage mere og hendes ben var ved at give efter under hende, af bar ligerlighed. Hun satte sig på hug foran Kent, og tog hans stiv pik i munden, hun suttede og slikkede hans pik længere. Trak forhuden tilbage og legede med tungen rundt om pik hoved. Hun havde taget pikken helt ind i munden og nød at den fyldte hendes mund, hun kunne ikke få det hele ind, der var nok 3-5 cm mere end hun kunne have i munden. Hun fortalte at hun var så liderlig af at smage en fremmed pik.

Jeg kunne ikke holde mig tilbage mere og jeg kneppede nu min kone. Min kone som kort for inden havde haft en anden mands finger oppe i hendes liderlige fisse. Jeg kyssede hende, på hendes bløde læder der for mindre end en time siden havde været rundt om en anden mands pik. Jeg kneppede hende og sprøjtede min varme sperm dybt op i hende. Jeg blev liggende, kyssede og kælede for hende, og fortalte hende at jeg elskede hende. Og jeg synes hun havde været super fræk.

Hun fortalte at de så var gået tilbage til Hovedbanen, og havde taget toget hjem af, i toget havde de snakket lidt og holdt i hånden og Kent havde kysset hende godnat da hun stod af. Hun var gået de 10 minutter hjem. Stadig liderlig af hendes oplevelse.

Hun sluttede af med at spørge "Vil det være ok at, jeg sådanne, rigtigt knepper Kent efter næste fredagsbar". Jeg er sikker på hun forstod mit svar på min liderlighed, jeg kyssede hende og vi elskede noget tid endnu. Jeg kan næsten ikke vende til den næste fredagsbar.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.