Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er inviteret til en hyggelig gril aften i min venindes kolonihavehus. Vejret er godt, lige omkring de 25 grader og der er ikke en vind der rører sig. Jeg finder en frisk sommerkjole frem i skabet. Sommeren har efterladt en dejlig brun kulør over det meste af min krop. Kjolen er gul og let nedringet. Prøver den på, drejer mig rundt for at betragte mig i spejlet. Den sidder let stramt ned over min røv og falder let omkring mine bryster. Har svært ved at få min BH til at sidde skjult. Smiler ved mig selv da jeg lige hurtig tager BHen af. Kigger mig i spejlet. Jo, det sidder da meget godt. Man kan let ane mine brystvorter der har rejst sig efter berøringen med det bløde stof. Min sorte g-streng kan svagt anes igennem det gule stof. Den matcher mine sorte stiletter. Det går an J

Jeg stiger op på cyklen for at cykle de små 12 km derud. Det er en dejlig tur. Nyder følelsen af vinden igennem stoffet. Mærker at der i et stykke tid cykler en bagved mig. Nyder tanken om at han betragter min røv. Er i godt humør da jeg ankommer til haven. Jeg er en af de sidste der ankommer. De sædvanlige folk er der, men der er også nogle stykker jeg ikke kender. Kan se øjnene der tjekker mig ud. Jeg går smilende hen til dem. Specielt en tager sig god tid til at betragte min krop. En mørk fyr med et meget flot ansigt. Han har en let sommerskjorte og et par cowboyshorts på. Rødmer lidt da vores øjne mødes. Vi hygger og drikker en del vin. Vincent, som den sorte mand hedder, drikker ikke mere end et enkelt glas, da han åbenbart skal køre hjem. Jeg er i godt humør, og vinen hjælper på mit humør. Jeg flirter lidt med ham, uden at det er åbenlyst. De andre forsvinder en efter en og til sidst er vi kun 5 tilbage. Det er blevet lidt mørkt. Dum som jeg er, har jeg glemt mine lygter. Brokker mig lidt over det da de sidste forlader stedet. Vincent tilbyder at jeg da kan få et lift af ham. Jeg smiler sødt til ham og takker ham. De andre cykler afsted imens vi går hen af stien under den flotte nattehimmel.

SEX I DAG?

Vi pjatter lidt og kommer lidt tæt på hinanden. Han tager fat i mig og fortæller mig hvor smuk jeg ser ud i den kjole. Jeg smiler og griner frækt at det ved jeg da godt J. Der, fanget i hans arme, bliver jeg låst af hans smukke brune øjne. Langsomt bevæger hans hoved sig nært mit. Han kysser mig blidt. Da jeg besvarer kysset bliver det hurtigt hedt og voldsomt. Han løfter mig op på en af de parkerede biler. Mærker hans dejlige store hænder om min røv. Han løfter kjolen op så mærker den bare hud imod bilen. Mine hænder bevæge sig fra hans røv og om til skjorten. Knapper ivrigt knapperne op og nyder synet af den trænede sorte mave. Mine hænder er overalt på den. Hans hænder har ligeledes bevæget sig om foran og fundet mine bryster. Vi kæmper lidt om pladsen så mine hænder bevæger sig hurtigt nedad. Finder hans shortskant. Fører hånden over. Stopper kort, da jeg mærker bulen. Han lever vidst op til sortes ry, smiler jeg ved mig selv idet jeg begynde at åbne hans bukser. Hiver ned i både hans shorts og underbukser og ud springer en halvstiv sort pik. Med det samme gør jeg mig løs af ham og sætter mig på knæ. Betragter den sorte pik ud for mit hoved. Har aldrig set en sort pik i levende live før. Den er ret stor, allerede over 15 cm. Han er helt glat og jeg kan mærke jeg ikke kan vente med at smage den. Smiler til ham idet jeg langsomt samler mine læber omkring den. Kører læberne ned over den, og mærker hvordan den vokser i min mund. Kigger op på ham idet jeg smiler " den er da dejlig stor".

Inden jeg når at tage den i munden igen kommer der et par ned af stien. Vi skynder os ned bag bilen. Sætter vores tøj og skynder os hen til hans bil. Sætter os ind og kører afsted. Min hånd finder hurtigt hans skød. "Hvor skal du hen?" "bare ind imod København!". Min ene hånd begynder at massere hans pik uden på shortsne. Den er stadig ret stor og vokser hurtigt op igen. Åbner shortsne igen. Leger lidt med den store sorte pik. "Kan du ikke finde os et sted hvor vi kan vær alene?" smiler jeg inden jeg igen går ned over pikken.

Vi kører i små 10 min imens jeg sutter hans pik. Han holder ind på en lille plads ved en lille skov. Han går ud. Stadig med shortsne åben. Vi mødes foran kølerhjelmen. Han løfter mig op og sætter mig på køleren. I et hurtigt tag er mine trusser væk og hans mund møder mit våde skød. Hans tunge arbejder hurtigt og varieret. Jeg kan ikke lade være med at stønne svagt af nydelse. Langsomt øges volumen. Til sidst mærker jeg varmen fare igennem kroppen, som spænder hen overkølerhjelmen imens jeg skriger orgasmen ud. Ligger kort og slapper af inden min hånd finder hans pik og får den op i fuld størrelse. Han tager fat om mine ben og ligger dem på hans skuldre. Jeg mærker hvordan hans store negerpik langsomt fylder mig helt ud. Langsomt begynder den store pik at køre ind og ud af mig. Et par gange er den helt i bund. Må sørger for at han ikke banker den helt i bund, da det gør lidt ondt. Min liderlighed gør at han let glider ind og ud af mig, imens han banker løs. Pludselig griber han fat i mig. Vender mig rundt, så jeg står og strutter med røven. Han stiller sig bag mig. Denne gang glider den hurtigt ind med det samme. Han begynder at kneppe mig voldsomt. Mine bryster gynger imod kølerhjelmen. Vi stønner begge, imens han banker afsted. Jeg er helt fyldt ud af den dejlige sorte pik. Kan mærke hvordan orgasmen igen løber igennem min krop idet mine ben kollapser. Kort efter hiver han sin pik ud og kommer ud over min ryg og kjole. Ligger og sunder mig på køleren inden vi sætter os ind i bilen og køre videre imod København.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.