Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en pige med nogle frække fantasier, som jeg har fået lyst til at skrive ned. Nogle er prøvet, andre er ikke. Der op til jer selv at vurderer hvilke der er. (Navne er opdigtede)

Jeg er i dag 22 år, 169 høj slank og trænet pige. Langt blond hår, lidt fyld på røven og et par naturlige 70D bryster, som jeg er meget stolte af.

SEX I DAG?

Da jeg som 18-årig, efter utallige tilløb, endelig fik taget mig sammen til at købe en g-strengs bikini, havde jeg svært ved at tage den på offentligt. En gang havde jeg ligget i min far og stedmors have mens der ikke var andre hjemme. Jeg smed ret hurtigt toppen og lå kun i mine g-streng. Elskede at mærke solen på næsten hele min krop.

Den sommer var jeg i sommerhus med mine forældre på vestkysten. Jeg var den eneste af børnene der var med, så jeg havde planlagt at slikke en masse sol og få læst lidt.

Jeg pakkede lidt forskellige bikinier, heriblandt min g-strengs bikini. Efter et par dage på stranden synes jeg efterhånden at mine linjer var blevet lige lovlig tydelige. En dag besluttede jeg mig for at tage min g-streng på. Jeg tænkte det kunne være dejligt også at ligge topløs. Droppede toppen, så jeg var sikker på jeg ikke ville sprænge fra på målstregen. Jeg tog en let sommerkjole på og gik imod stranden. Jeg ville prøve at finde et ugeneret sted at ligge oppe i klitterne. Efter et langt stykke tid ser jeg et lille sandstykke langt fra stiger og lign.. kan mærke suset i min mave over at have fundet det helt rigtige sted. Jeg nærmest løber derned. Lige da går ud i sandet kommer en ung fyr et sted midt i tyverne til syne. Han ligger og slikker sol i et par helt små badebukser. De der speedoes som elitesvømmere bruger. Inden jeg når at vende om kigger han på mig: ”Nå, så kunne jeg ikke længere have dette sted for mig selv.” Han var rimelig solbrun over det hele, tydeligt det ikke er første gang han lå sådan.

Du ledte måske også efter et ugeneret sted? Har ligget her mange gange, og du er den første der er kommet forbi.”

Jeg undskyldte mange gange, men han tilbød mig at blive. I ren forvirring sætter jeg mig ned. Han præsenterer sig, og rækker hånden ud. Han studerer i København, men hans forældre har et sommerhus ikke langt derfra. Han er høj og slank med en let trænet mave. Hans badebukser er ret afslørende og kan se han er ganske pænt udrustet.

Jeg breder mit håndklæde ud og sætter mig på det. Tør ikke rigtig at tage kjolen af. Snakker lidt frem og tilbage. Der er noget ved ham der er vildt tiltrækkende. Har lyst til ham. Mine øjne kan ikke lade være med at strejfe ned omkring hans pik. Endelig tager jeg mig sammen, vender ryggen til og tager kjolen af. Lagde mig ned på mit håndklæde som om intet var hændt.

Han vender sig rundt på maven. Jeg smiler. Kan mærke hvordan det snurrer i min krop. Jeg ligger her kun i g-streng foran en helt fremmed flot fyr. Stille og rolig begynder jeg at føle mig tilpas. Nyder hans blikke og solens stråler mod min krop.

Vi snakker om alt muligt, på et tidspunkt kommer vi ind på forhold og sex. Det tænder mig lidt at snakke om sex. Han er fantastisk at snakke med. Han roser min krop og især min røv. Han synes det er sejt at jeg tør ligge i g-streng. Men som han siger: ”Den røv fortjener det”. Jeg sluger rosen råt.

Da jeg tager solcremen er han hurtig til at tilbyde sin hjælp. Det giver et sug i min krop da han spørger. Inderst inde var det det jeg håbede. Ligger mig på maven. Da han rejser sig op er det tydeligt at se han ikke er helt upåvirket. Hans pik er vokset og ligger tydeligt langs de stramme badebukser.

Han sætter sig hen over mig. Kan mærke hans pik imod min røv. Det tænder mig. Han begynder langsomt at smøre mig ind. Han nærmest masserer det ind. Nyder hans berøring. Han tager sig rigtig god tid. Da han kommer til bikini kanten stopper han. Til min store skuffelse går han ned og starter med mine lægge. Hurtig glemmer jeg irritationen over at han sprang over og nyder hans berøring. Han smører mine lår godt ind, især mine inderlår. Jeg ligger og nyder de dejlige berøringer. Tager mig selv i at trække vejret meget dyb, græsende til stønnen. Det gibber i mig da en finger strejfer min fisse. Han kunne umuligt undgå at mærke at jeg er smask våd. Langsomt glider hans hånd om over balderne. Smører dem grundig ind. Sniger hånden ind under den begrænsede mængde af stof. Følger stoffet ned rører forsigtig ved mine skamlæber. Afventer min reaktion. Jeg ligger bare stille. Skubber røven let tilbage. Han griber hurtigt invitationen og fører langsomt hans finger op. Stønner svagt. Langsomt begynder hans fingre at kneppe mig. Da han tager fat i trussekanten løfter jeg instinktivt røven. Han vender mig om. Ligger mig på ryggen. Kort står han og kigger ned over mig. Smiler til ham, mens hans øjne bevæger sig ned min krop og ender ved min, fra morgenen af, nybarberede fisse.

Langsomt bøjer han sig ind over mig. Kysser mig inderligt så det giver et sug i maven. Forsætter ned til mine bryster. Kærtegner dem, kysser dem, holder dem. Da han langsomt bevæger sig ned og ender ved min fisse ligger jeg spændt og venter. Det gibber i kroppen da hans tunge første gang rører mine skamlæber. Han skiller dem langsomt ad, slikker tålmodigt inden hans tunge rammer min klitoris. Mærker suset i min krop, mens han tunge langsomt øger tempoet. Kan ikke holde min stønne tilbage. Forsvinder hurtigt ind i min liderlighed. Han slikker fantastisk. Min krop vrider sig af nydelse. Glemmer alt om tid og sted. Giver efter for min krop. Stønner langsomt i tak med hans slikken. Mærker bare solen mod min nøgne krop og hans tungen imod mit skød. Varmen bevæger sig op igennem min krop. Min krop giver nogle få stød fra sig. Han kigger op. Jeg nærmest hver hans hoved tilbage i mit skød. Holder ham nede mens han slikker mig. Orgasmen nærmer sig. Kan mærke det er lige ved. Min krop spænder som en flistbue da jeg nærmest skriger min orgasme ud.

Han slikker videre. Orgasmen er lang og vild. Til sidst må jeg hive hovedet op og hive ham op. Hans kysser mig blidt og ligger sig let hen over mig. Samler mine hænder på hans balder og kysser ham lidenskabeligt. Kan mærke hans stive pik i badebukserne. Der er slet ikke plads til den. Ligger et stykke tid og kysser. Kender ham knap nok, men føler det som det mest naturlige i verden at ligge og kysse med ham.

Han ligger sig ned på ryggen ved siden af mig. Hans halvstive pik langs badebukser kanten. Vi ligger lidt og nyder solen, mens jeg genvinder mine kræfter. Falder let i søvn.

Ved ikke hvor længe vi har ligget, men vågner med med et sæt. Jeg er stadig helt nøgen. Han ligger og sover ved siden af. Beundrer hans slanke, men stadig let trænede krop. Han har en smal, trimmet ”vejviser” som ender ved hans buksekant. Pikken ligger dovent under det lette stof. Fører min hånd hen og rører let ved den. Den føles dejlig gennem det tynge stof. Den reagerer prompte. Kigger hen på ham. Han sover stadig. Bliver nysgerrig. Løfter ned i badebuksen og frem kommer flot og glat pik. Vejviseren forsvinder og erstattes af en dejlig pik. Den ligger helt lige op af hans mave. Pikhovedet en anelse større.. Den ser vildt indbydende ud. Sætter mig på hug foran ham og langsom tager jeg den i munden. Den smager fantastisk. Hans vejrtrækning bliver dybere. Hiver forhuden helt tilbage. Hovedet glinser i solen. Spytter let på den inden min tunge begynder at lege med pikhovedet. En gang imellem kører jeg tungen helt nede fra roden og op. Han er helt sikker vågen nu. Samler mine læber og kører langsomt ned over pikken. Den er en smule større end gennemsnittet. Øger tempoet. Da jeg går dybt kan jeg næsten komme helt ned over den. Tredje gang lykkedes det. Holder den kort inden jeg må op og have luft. Kigger ham i øjnene imens jeg smilende kaster mig ned over hans pik. Øger tempoet. Spytter en gang imellem. Får lyst til at mærke den. Rejser mig op. Sætter mig langsomt ned over pikken. Jeg er igen blevet godt våd og mærker hvordan han perfekt glider op. Smiler frækt til ham mens jeg øger tempoet. Vi stønner begge svagt, begynder at ride ham vildere. Han tager fat i mine gyngende bryster. Nyder at se nydelsen i hans ansigt. Bøjer mig ned kysser ham, mens jeg langsomt kører min fisse op og ned over hans pik.

Pludselig stopper han mig. Vender mig om på alle fire. Jeg stritter let med røven da jeg mærker han pik oppe i mig igen. Han øger hurtigt tempoet. Han knepper mig vildere end jeg nogensinde har prøvet før. Mine bryster gynger frem og tilbage i takt med den vilde penetrering. Stønner vildt og nyder den fantastiske pik oppe i mig. Kan mærke hvordan orgasmen igen nærmer sig. Han tager fat i mit hår. Hiver mig op så han kan få fat i mine bryster. Jeg mærker varmen farer op i mig. Mine ben skælver. Det er åbenbart mere end han kan klare, for kort efter stopper han og hiver pikken ud og kommer ud over mine balder og ryg.

Vi ligger os begge ned i sandet. Kysser ham og smiler. ”jeg har vidst brug for en dukkert”. Han smiler, ”lad os komme afsted”.

Jeg tager mine g-streng på igen, og går med ham hånd i hånd ned til vandet. Er ligeglad med at folk kigger efter mig. Nyder bare at gå i mine g-stregns trusser. Jeg kigger på ham og smiler, inden vi løber ud i bølgerne.

Det var starten på en hed sommerflirt, som desværre løb ud i sandet da hverdagen meldte sig igen. Mødte ham nogle år senere i byen og endte selvfølgelig med hed sex, selvom han havde en kæreste ;)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.