Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en pige med nogle frække fantasier, som jeg har fået lyst til at skrive ned. Nogle er prøvet, andre er ikke. Der op til jer selv at vurderer hvilke der er. (Navne er opdigtede)

Jeg er i dag 22 år, 169 høj slank og trænet pige. Langt blondt hår, lidt fyld på røven og et par naturlige 70D bryster, som jeg er meget stolte af.

Jeg skulle til fest med mine veninder. Havde ikke været af sted i et stykke tid, og det var efterhånden noget tid siden jeg sidst havde fået noget. Havde haft nogle tilbud, men ikke noget jeg havde haft lyst til.

Havde løbet mig en tur rundt om søerne i København. Havde set to fyre der havde sat tankerne i gang ved mig. Typisk når jeg ikke har fået noget i lang tid. I badet tog jeg mig god tid. Stod længe under det varme vand. Barberede mig grundigt både mine ben, under armene og min fisse, det hele fik en tur. Inde på mit værelse smurte jeg min krop ind i forskellige cremer. Det sidste var min nybarberede fisse. Elsker når jeg er helt nybarberet dernede. Lagde mig på sengen. Smurte mig selv langsomt ind. Kørte min finger langsomt op imellem mine skamlæber. Fandt stille min klitoris. Lukkede mine øjne, forestillede mig en af fyrene fra løbeturen. Jeg var allerede godt våd. Ligger og leger lidt. Vil have mere. Henter en af mine dildoer i skuffen. Tager den mellem lange. Næsten 20 cm lang og cm 5 cm i diameteren. Den fylder mig godt ud. Kører den langsomt op. Forestiller mig den veltrænede løber der langsomt trænger op i mig. Ligger i et par minutter. Jeg vil have mere. Tager dildoen og sætter den sugekop den har for enden på en stol. Sætter mig ned over den. Begynder at ride den. Åh den fylder mig helt ud. Kigger mig selv i spejlet imens jeg rider dildoen. Smiler ved mig selv imens jeg ser min nøgne krop forsvinde ned over dildoen. Mine store fyldige bryster gynger stille med i takt med mine bevægelser. De sidder lige som de skal Er stolt af min krop, men ved også at jeg er heldig. Begynder at stønne svagt. Dildoen kører op i min fisse. Åh, håber at finde en rigtig pik i aften. Trænger sådan til et ordentligt knald.

Tager min finger ned og leger med min klitoris, imens jeg rider dildoen. Kan mærke orgasmen er på vej. Mine fingrer og dildoen er ved have sin virkning. Kan mærke orgasmen komme. Min krop ryster imens jeg skriger orgasmen ud. Ligger mig hen over stolen og tænker ved mig selv. ”Jeg har brug for et ordentligt knald i aften”. Jeg rejser mig op går hen til skabet og hiver mine små røde blonde g-strengstrusser ud. De må være passende. Gik rundt i lejligheden kun i g-streng. Elsker den frihed der er ved at være næsten nøgen. Lagde make-up og gjorde mig klar til. Fandt et par kjoler frem. Udvalgte mig hurtig nogle ud. Det var klart de frækkeste jeg havde valgt. Smilede ved mig selv. Den skal have hele armen. Endte med at droppe det. Havde fået en tanke. Rodede rundt inde i bunden af skabet. Der var den.

Tog den frem og på. Vendte og drejede mig rundt. Den er perfekt smilede jeg. Fandt min røde blonde push-up bh og en lille sort top. Stram og let nedringet. Smilede ved mig selv. Fandt et par af mine stiletter frem. Prøvede et par stykker og endte med et par sorte på 10 cm. Kiggede mig i spejlet og smilede veltilfreds. Smuk og fræk, måske endda lidt for fræk. Men i dag var det okay. Jeg havde lyst til at være fræk.

Jeg modtog en SMS, og tænkte: ”Perfekt timing.” Da jeg kom ud på gaden udbrød min veninde med det samme: ”Der er da vidst en der er i score humør. Du er jo frækkere end fræk, skatter.”

Smilede ved mig selv i mine stiletter, mit ultra korte hvide miniskørt, min stramme top, der perfekt fremhævede min barm. ”Tak skat. Du ser jo selv mega godt ud.” Vi grinede og fandt hurtigt bussen. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.