BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Lene sidder i sin bil. Rolig og velafbalanceret. Hun er glad. Det har været et par uger siden sidst. Men nu er hun endelig afsted igen. Hun er klædt fra top til tå i feminint outfit. Hun dufter dejligt og hendes makeup passer til en tur på landet. Ikke for voldsom men alligevel nok til at fremhæve hendes feminine og smalle ansigt.

Det er lørdag eftermiddag og Lene svinger bilen ind ad indkørslen på Marsk Stigs Vej lidt uden for Korsør. Det er et lille hvidt hus beliggende på hjørnet af vejen med en fantastisk udsigt over den lokale store sø. Huset er fra 60’erne i det forrige årtusinde. Pænt vedligeholdt. 

SEX I DAG?

Huset beboes af Jens. En 74-årig ungkarl med en stor forkærlighed for transkvinder - i mangel af bedre, hvilket er en sandhed med modifikationer. Jens har faktisk boet sammen med flere ægte kvinder. Men det er altid endt i forlis af forskellige årsager. Transkvinder er lettere. De er halvt mænd og tænker et stykke hen ad vejen som en mand - for eksempel tænker de på sex 24/7. Det kan Jens godt lide. Han er sexfreak. Han har af samme årsager i flere år foretrukket samvær med transkvinder. Nu er det dog et par år siden han sidst har haft besøg af en transkvinde og han glæder sig.

Lene glæder sig også. Hun véd, at hun skal dyrke sex med Jens. Det er allerede aftalt på forhånd og Lene er helt afklaret med, at hun ikke må trække sig fra aftalen. Lene er heller ikke kræsen og behøver ikke et “kemi check”. Hun kan lide at dyrke sex med mænd. Råt og ligepå. En meget stor del af Lene’s trans identitet er bygget op omkring netop sex med mænd.

Lene stiger ud af sin bil. Hendes sorte kjole blafre let i vinden mens hun med lette skridt går op mod hoveddøren.

Jens kigger ud af vinduet, da han hører en bil standse i indkørslen. Han ser Lene nærme sig. Hun er præcis, som han havde forventet. Slank smuk og feminin. Han nyder, hvor feminint hun bevæger sig - på trods af at hun er transkvinde. Han skynder sig til hoveddøren, da han hører ringeklokken.

Jens har været ungkarl i mange år. Nogle gange er han lidt trist over det. Han kunne godt tænke sig en kvinde ved sin side. Ikke så meget til de daglige gøremål. Dem har han det fint med selv at udføre. Han savner dog et kvindeligt selskab. En kvinde - han kan kører en tur ud på landet med og opleve noget eller blot gå en tur sammen. Men allermest savner han en kvinde rent seksuelt. Han er konstant liderlig. Selv som 74-årig onanerer han hver dag og tit flere gange.

Jens åbner døren. “Hej skat - dejligt du kunne komme”. Jens smiler og giver Lene elevatorblikket. Lene kvittere ved at sætte den ene hånd i siden og svaje feminint mens hun smiler tilbage. “Dejligt at jeg måtte komme”.

Lene glider resolut ind i Jens’s arme, møder hans åbne mund og lader hans tunge trænge ind i et vådt tungekys. Hendes arme er slynget rundt om hans hals. Hendes krop er ubeskyttet og afventende.

Jens er ikke sen til at benytte sig af hendes åbne invitation og lader straks sine hænder gå på opdagelse. Han mærker med det samme hendes liderlighed. Hendes velvilje. Hun står stadig midt i den åbne hoveddør mens han med den ene hånd ælter hendes baller og den anden hånd gramser på pigepikken. Den er ikke slap. Det kan han tydeligt mærke.

Jens er ikke nogen stor mand. I højhælede sko er Lene et halvt hoved højere. Det er hun nu vant til. Selv er Lene 177 cm høj. Iført stiletter gør det hende højere end de fleste mænd, hun møder. Men som hun altid siger: ‘Når jeg først ligger på ryggen, er der ingen, der bemærker det’.

Jens lukker døren. “Vil du hilse på min bedste ven”. Lene svarer ikke men glider langsomt ned på knæ. Lyner bukserne ned og lader dem falde ned på gulvet. Hun kan tydeligt ane en kæmpe bule i hans hvide underbukser. Hun giver den først et kys. Så lader hun tungen glide langsomt op mens hun tager fat om kanten og trække dem ned. Pikken springer ud. Den er jern stiv. Stor og tyk. Lene skælver allerede. “Wow - den er lækker”

Lene trækker forhuden tilbage. Pikhovedet er glinsende vådt af præsperm. “Du har en skøn pik min skat”

“Må jeg godt komme i munden på dig. Det har jeg aldrig prøvet”

“Selvfølgelig skat. Vil du også gerne have, at jeg sluger ?”. Lene er scenevant. Hun har flere gange mødt “evigheds ungkarle”, som aldrig har haft et godt sexliv. Aldrig har prøvet andet end missionærstillingen under dynen og med lyset slukket. Aldrig har fået suttet deres pik af osv.

Lene er villig til at give dem, hvad de drømmer om - hvad de fantaserer om og Jens var ingen undtagelse.

“Er det noget, som du kan bruge” Jens smiler stolt. Lene svarer ikke. Hun har allerede trukket forhuden tilbage og ført pikken ind i munden. Den smager pragtfuldt. Hun kan hører Jens stønne. Han kan lide det.

Han lader sine hænder hvile ovenpå hendes hoved. Åååååhhh - det er skønt. Hendes fugtige læber glider langsomt ned over hans pikhoved. Spyttet siler ned mens hun lader pikken glide langt ned i halsen. Det er for meget. Dette kan han ikke holde til. Han kan mærke det. Det er for længe siden. Han kan mærke nosserne trækker sig sammen. Det dunker i pikken og han griber desperat fat om nakken på Lene og brøler. “Åååååhhhhh satans”. Pikken sprøjter sperm i hidsige stød. 

Lene når ikke at reagere. Hun prøver først at trække hovedet tilbage men Jens holder det fast i et jerngreb. Spermen vælter ud i rytmiske stød. Hun må sluge flere gange. Lader sin tunge roterer om pikhovedet mens de sidste rester af sperm glider ned i halsen.

Det var hurtigt - også hurtigere end Lene havde forventet. Men det var dejligt. Hun elsker når en mand kommer. Det får hende til at føle sig endnu mere feminin.

Lene er selvvalgt omgangstøs og hun er med i en gruppe på Facebook. Den er stiftet af en gruppe af ældre enlige mænd, som alle kan lide transkvinder og har et privat hjem. Gruppens formål går på, at mændene stiller deres private hjem til rådighed for transkvinderne, således at disse kvinder har et sted, hvor de i fred og ro kan lægge makeup, dresse og vimse rundt. Mændene stiller således deres hjem til rådighed for transkvinderne, således disse kvinder har et sikkert sted, hvor de kan få lov til at være kvinde - med alt hvad det indebærer. Man kan roligt sige, at mændene havde set et behov. Det er nemlig et stort problem for mange transkvinder, at de mangler et diskret sted, hvor de kan være kvinde.

Lene er populær i gruppen. Hun nyder at gå på omgang mellem mændene. Hun får lov til at bruge mændenes hjem til at dresse - til at være kvinde. Mændene får modsat lov til, at bruge hende stort set efter deres behov. Men for Lene er det en win-win situation. Hun kan lide mænd og hun kan lide at blive brugt.

Gruppen giver hende mulighed for at være særdeles åben om sin trans identitet og det er en stor glæde. Igennem alle årene som transpige har hun altid skamfuldt udlevet sin lyst i det skjulte. I gruppen er hun åben. Alle i gruppen ved hvem hun er, hvor hun bor, hvor hun arbejder og hvad hun kan lide.

Lene har glædet sig til mødet længe. Faktisk har de mødtes 1 gang tidligere. For nogle måneder siden deltog Lene i et tilbagevendende “trans event” på Nyborg gl. færgehavn. Det er et event, som til stadighed afholdes forskellige steder rundt i Danmark. Det bruges af transkvinder til at vise sig offentligt frem. Nærmest som et udstillingsvindue over for interesserede mænd. Det er ret besøgt og en god anledning for mænd til se transkvinder an, før de beslutter, om de vil gøre tilnærmelser. Samtidig er det helt anonymt for mændene. De skal ikke på nogen måde tilmelde sig. Det opfordres transkvinderne derimod til - og det gør de. Alle transkvinderne er pikliderlige tøser, der gerne vil finde mænd.

Lene elsker disse events og hun har været en fast deltager i alle de år, som eventet har været afholdt. Selvom hun lever lidt i “skabet” med sin transseksualitet, så har hun et enormt behov for at stå offentligt frem.

Jens deltog i sommerens event. Han var kørt over broen sammen med Lars fra Sorø. De kendte hinanden fra forskellige gruppe fester år tilbage og havde holdt kontakten ved lige på Boyfriend. Lars var også transkvinde elsker og han havde endda kneppet Lene nogle år tilbage.

“Jeg håber hun kommer. Så kan du se hende an.” havde Lars sagt. Lene ikke alene kom og viste sig frem. Hun tilbragte hele eftermiddagen på mole, snakkede med alle interesserede mænd, lod sig fotograferer og befamle af alle der havde lyst. Det var på disse trans event, hun blev gjort opmærksom på Facebook gruppen.

“Giv mig en lille time - så er den klar igen”. Jens trak bukserne op og knappede dem godt til. Lene smilede “Jeg er klar hele tiden - min skat”. Deres læber mødtes igen. “Jeg er så liderlig efter dig”. Det var Jens ikke i tvivl om. Han pressede sin tunge langt ned i halsen på Lene. Mærkede hvordan hun tog fat med læberne og begyndte at suge hårdt på den. “Åååååh - du er så fræk”.

Jens rev sig stakåndet fri. “Kom - så skal jeg vise dig rundt”. Huset var ikke stort og rundvisningen var hurtigt overstået. Jens dirigerede Lene rundt med den ene hånd på hendes baller. Han nød at mærke hvor veltrænet og fast hendes røv føltes. Det skulle blive lækkert at sprede dem og presse sin stive pik op i analfissen.

Lene nød eftermiddagen hos Jens. Hun kunne vimse frit rundt både indenfor og udenfor huset. Naboerne vidste godt at Jens kunne lide transkvinder og hun havde allerede sagt ‘Goddav’ til naboen - så han var ihvertfald ikke længere i tvivl om at hun var en transkvinde og han var ikke helt uinteresseret…...da han begyndte at klippe hans hæk, havde han nemlig smidt hans t-shirt og lod Lene få frit udsyn til hans nøgne overkrop.

*******************************

Lene står ved vinduet og kigger over mod naboen. Jens nærmer sig hende bagfra. Hun står og kigger ud af vinduet. Betragter hvordan naboen klipper hæk. Hun dufter af varm feminin parfume, som trænger op i hans næsebor. Forsigtigt lægger han hånden på hendes baller. Kærtegner dem samtidig med, at han blidt kysser hendes nakke. “Mmmmm” Lene bøjer hovedet tilbage. “Mere - jeg elsker når du kysser mig”. Jens kan lide det. Han kan lide, at hun altid reagere let og hurtigt på hans kærtegn.

“Står du og kigger liderligt efter min nabo ?“  

“Jaaaaa han ser jo lækker ud”. Lene presser sin bagdel bagud mod Jens. Han lader sin hånd glide langsomt ned over ballerne og trækker kjolen op samtidig med, at han lander et blidt klask på den nærmeste balle.

“Jeg tror, at du har brug for en røvfuld, så du ved, hvem din mand er”. Lene kigger tilbage, smiler og skubber bagdelen længere bagud. “Hvis du synes”.

De første par slag er nærmest ikke-følbare. Blot hentydninger. Men så begynder Jens at øge intensiteten og hårdheden. Slagene bliver højlydte. Så højlydte at han på et tidspunkt frygter, at naboen kan høre det, selvom han står med en larmende hækkeklipper i hånden. Lene klynker voldsomt. Det ansporer ham blot endnu mere. Hans hænder brænder, mens han lader slagene hagle ned over hendes baller. Han elsker det. Han elsker kontrollen. Han elsker at vise, at han er manden i huset. Han kigger på resultatet. 2 knaldrøde baller. Brandvarme. Han lader sine fingerspidser blidt og langsomt glide op og ned mens han tilfreds nyder hvordan hendes hud skælver og de små hår rejse sig på ballerne. Pikken står igen stiv og strunk. Han tager fat om roden. Trækker forhuden tilbage og retter den mod stjernen. Uden yderligere varsel presser han pikken i bund. Han er manden.

Lene sitrer, da hun mærker hans stive pik trænge op. Smerterne i ballerne fortrænger langsomt og afløses af nydelse hver gang pikken hamrer mod hendes g-punkt. Hun mærker hans hænder tage fat om sin pigepik og hårdt begynde at malke den i takt med, at han støder pikken ind og ud. Det er mere end hun kan klare. Hun er så tændt - så liderlig. Hun kan mærke udløsningen kommer. Der er intet hun kan gøre for at stoppe den. Hans pik regerer over hende og den bliver ved med at hamre ind og ud af analfissen. Hver gang rammer den hendes lystfulde g-punkt. Hun sanser, at spermen langsomt begynder at sile ud af hendes slappe pigepik og dryppe ned på trægulvet. Hun er væk. Det hvide vender ud af øjnene. Hun sanser, at han støder pikken hårdt op i analfissen. Så hører hun et brøl bagfra og mærker 2 stød mere efterfulgt af krampagtige stød mens hans sperm sprøjter op i hendes fisse.

Så stilhed. Kun lyden af deres åndedræt. Jens er stadig oppe i Lene. Han nyder at mærke hendes ringmuskel rytmisk trække sig sammen om hans stive dunkende pik. Han er stakåndet. Han føler sig godt tilpas. Det var en god oplevelse. Han var tilfreds med sin præstation og Lene havde helt åbenlyst nydt det.

“Hvem skal du besøge næste gang ?”. Lene er ved at gøre klar til afsked. Hendes baller brænder stadig. Det bliver en lang dag på kontoret på mandag. Hun må nok påregne at skulle stå op en del af tiden.

“Murermester Jessen. Kender du ham ?” Lene kigger spørgende på Jens. “Nej - ham har jeg ikke mødt”.

“Heller ikke jeg men jeg glæder mig”. Lene smiler og samler sin taske op. Hun trykker sig ind mod Jens og deres læber mødes påny i et langt og vådt tungekys. “Tak for idag skat. Skriver du til mig ?”. “Det kan du tro”. Jens smiler.

Lene svanser ud af hoveddøren. Smiler til naboen, som stadig er i gang med hækken. Sætter sig ind i bilen og kører hjemad.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.