Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var på besøg hos en frisk fyr igen, jeg var mega liderlig.. Jeg spurgte om vi ikke skulle starte med et bad i dag, jeg ville gerne vaske ham på ryggen, ”jo da..” vi klædte os af jeg gik ud i badeværelset, han gik først ind i rummet og jeg fulgte bag efter, et leet klap i hans røv gav en dejlig lummer stemning…

Han fandt et håndklæde frem til mig til når vi var færdige, han rødmede på brystet og halsen der klart indikerede han også var tændt, og hvis de små signaler ikke viste det, s gjorde hans stive pik det.

Han åbnede vandet, lod det blive varmt og gik ind under bruseren, der var ikke meget plads, så badehænget forblev trukket fra, jeg skubbede lidt så jeg kom under bruseren og kærtegnede hans krop, med vilje undlod jeg at lege med hans pik, selv om han gjorde sig umage for jeg skulle tage fat.. .. Jeg lukkede for vandet og fandt sæben frem, først over brystet, og pirrede hans brystvorter, helt sikkert noget han kunne li’ langsomt ned over maven og ned til pikken.. Pikken var hård, jeg spillede den let med sæbe i hånden i mens jeg bed let i hans brystvorter, han lagde en hånd om nakken på mig, trak mit hoved ned til pikken, han vil åbenbart gerne suttes.. jeg lod ham få sin vilje.. jeg tog hans pik i munden, suttede den hårdt et par gange, tog den dybt i munden og kunne smage presperm.. jeg stoppede.. ikke endnu.. jeg rejste mig igen. Drejede ham rundt og sæbede hans ryg ind, han kunne ikke lade sin pik være han stod og spilede den af imens.. Jeg lod hænderne finde vej ned til balderne og sæbede dem grundigt ind, jeg spredte ballerne på han og vaskede ham godt og grudigt i mellem, en finder fandt vej ind i hans hul.. en dejlig fornemmelse, han klemte om finderen, ikke bevidst, men fordi han stadig spillede sin pik..


Jeg trak fingeren til mig, skyllede ham hurtigt af, lukkede for vandet og gik ud af bruseren, jeg trak ham med, han kiggede lidt på mig som om han var lidt forvirret, jeg trak ham hen til toilettet, slog brættet ned og bad ham bukke sig over det med let spredte ben, han gjorde som jeg sagde. Han støttede med strakte arme på toilettet så han bukkede let forover, jeg satte mig bag ham, spredte hans balder med hænderne og lod tungen finde vej og pirre hans hul…. Det var vist noget han kunne li, det var ikke kun længere vand der dryppede fra hans pik, men også sperm… jeg lod den ene hånd slippe balden og begyndte at spille hans pik, stadig med tungen godt oppe i røven på ham.. hans ben begyndte at ryste let.. der går ikke lang tid før ha kommet tænkte jeg.. jeg træk ansigtet til mig, skiftede tungen ud med et par fingre og vendte ham om..

Han nåede kun lige at dreje rundt, så kom han i lange sprøjt, jeg forsøgte at fange dem med munden, men kinden, panden og over næsten blev også dækket med varm frisk sperm.. hans ben rystede voldsomt nu…, og da han var færdig satte an sig på toilettet, forpustet og så meget veltilfreds ud..

Han gik i bad igen, vaskede sig med lidt hjælp fra mig om pikken og vi gjorde os færdig for at fortsætte inde i stuen..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.