Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Ja, man kan få næsten alt i Brugsen. For et års tid siden var jeg på min sædvanlige aften - gå - tur.  Jeg kommer forbi Brugsens parkeringsplads,  det er ellers sjældent jeg går den vej i vores lille by med knap 5.000 indbyggere,  Brugsen er da også den eneste dagligvarebutik inde for byskiltet, og er byens faste indkøbssted for de fleste. Da jeg går forbi parkeringspladsen kommer en forholdsvis ung dame ud af Brugsens bagindgang, jeg siger hej til hende og hun svarer med et lille nik. Hun sætter sig ind i hendes lille bil, og  jeg kan tydeligt høre, at den ikke vil starte. Jeg er egentlig kommet forbi både bil og unge dame, da jeg kan høre hun kalder: Hej, min bil vil ikke starte, kan du måske hjælpe mig ?
Jeg vender om og går mod hende, hun har kort lyst hår, blågrå øjne, sorte briller, korte mørke bukser til midt på låret, hvid trøje med dyb udskæring hvor man lige akkurat kan ane hendes brystvorter, og bare tæer i sandaler. Jeg tror jeg har glemt at slukke min radio, så der er ingen strøm på bilen siger hun. Kan du hjælpe mig ? Ja, svarer jeg. Jeg går lige hjem og henter min bil og startkabler, så får du lidt starthjælp, der går lige et par minutter. På vej hjem tænker jeg på den unge dame, jeg har set hende i Brugsen en enkelt gang før, men ikke lige lagt mærke til hende. Jeg når frem med bil og startkabler og vi får startet hendes lille bil, jeg fortæller hende at hun nok gør klogt i at anskaffe sig et nyt batteri til bilen. Ja, siger hun, det har jeg ikke forstand på, kan du også hjælpe med det ?
Vi aftaler at jeg køber et bilbatteri næste dag og henter hendes bil kort før lukketid skifter batteriet, og kommer med den igen efter lukketid. Da jeg kommer med bilen er hun ikke færdig, men der går ikke længe før hun kommer ud med 6 øl i hånden, jeg tænkte at vi lige kunne drikke en øl sammen når jeg har kørt dig hjem sagde hun, det syntes jeg var en fremragende ide,  det var nemlig ulideligt varmt den dag ! I dag var hun klædt i stramme hvide, meget korte shorts, sort og hvidstribet tshirt, knaldrød brysteholder, , de sorte briller, og igen bare tæer i sandaler. Vi kørte til min bolig og fik en øl, vi talte om vores lille by, hvor hun kom fra, hvorfor hun lige havde valgt "vores" Brugs. Hun var oprindeligt fra Lolland, men valgte at få job i Jylland da både hendes far og mor var ude i problemer, som hun ikke ville være vidne til som 22 årig, det var bl.a. misbrug, tyveri og bedrageri. vi fik en øl mere, og jeg fortale en joke, som hun grinte så meget af at øllet sprøjtede ud af hendes mund og ned over hendes tøj. Jeg tror nok jeg har lidt tøj du kan låne, en tshirt kan jeg i hvert til fælde undvære sagde jeg. Jeg bliver sgu nødt til at gå i bad sagde hun, jeg har bare øl overalt. Mens jeg viste hende hvor badeværelset var tog hun tøjet af, så hun til sidst kun stod i trusser, hun var meget blufærdig, og helt uden fordomme.
Der er faktisk noget mere du kan hjælpe mig med hvis du har lyst sagde hun. Det er flere måneder siden jeg har haft sex, og jeg kunne godt trænge til noget pik, tror du at du kan hjælpe med det ? Jeg stammede lidt.... ja, ja, jo, det kan vi vel godt finde ud af. Hun var 22 og jeg er knap 40, jeg kunne være hendes far ! Kom lad os gå i bad sammen, sagde hun, jeg smed hurtigt tøjet og hun fik øje på min pik der er temmelig stor i errigeret tilstand, 23 cm. lang, og også stor i omkreds. Hold da kæft en dejlig stor pik du har sagde hun, den glæder jeg mig til ! Vi vaskede hinanden og reaktionen udeblev ikke, min pik voksede sig stor og stiv, hun gik på knæ og prøvede at tage den i munden så godt hun nu kunne, samtidig med kun kælede for mine nosser, med hendes ivrige små hænder.
Jeg vil have dig nu, hvor vil du gerne kneppe mig, spurgte hun ? På køkkenbordet var mit svar. Vi gik i køkkenet hvor kun lagde sig på ryggen på spisebordet, med spredte ben lige op i luften, men hun skulle ikke slippe så let. Jeg startede med at kærtegne hendes hendes dejlige faste ungpigebryster og de små brystvorter, der blev dejligt stive så jeg kunne mappe i dem, hun stønnede højlydt, jeg bevægede mig over maven ned til hendes dejlige minimalt behårede fisse, og begyndte at kæle for hendes klitoris, der gik kun få sekunder før hun fik orgasme, hun sundede sig et kort øjeblik hvorefter hun sagde; KNEP MIG, Knep mig så med din dejlige store pik ! Jeg var i tvivl om, om hun kunne rumme hele min pik, så jeg startede med kun at lade pikhovedet glide ind i hendes stramme fisse, men med små stød fik jeg mere og mere af pikken ind i hende, men jeg turde ikke støde den helt i bund, efter et par minutter siger hun pludselig;  Jeg syntes ikke jeg kan mærke dig, er den inde ? Jeg bad hende vende sig om, så hun stod lænet ind over bordet, så jeg kunne tage hende bagfra. Kom så KNEP MIG, nærmest tiggede hun. Jeg lod pikhovedet glide ind og stødte  helt i bund, så mit underliv klaskede mod hendes dejlige lille røv, hun ømmede sig ganske kortvarigt, men fandt hurtigt ind i rytmen, og skreg efter få minutter sin orgasme ud ! Jeg var endnu ikke forløst, så jeg trak hende med ud på terassen, satte mig på en stol og bad hende sætte sig på mig, hun hoppede op og ned mens hendes dejlige faste ungpigebryster gyngede op og ned foran mit ansigt, jeg forsøgte at bide og kærtegne hendes brystvorter mens hun kneppede mig, men hun kneppede mig så voldsomt at jeg ikke kunne fange dem, pludselig stoppede hun, vendte sig om og satte sig på mig igen, og igen kneppede hun mig så voldsomt, at hun fik endnu en orgasme og hun stoppede.
Nu vil jeg sutte, sagde hun ! Hun gik straks på knæ, tog min pik i munden, og suttede og kærtegnede min pik og mine nosser som en gal, hun tog mine testikelsten i munden og trak dem så lange at det mere var en smerte end en nydelse. Hun prøvede virkeligt at tage min pik dybt dybt ned i halsen, men havde dog sit bøvl med det, trods det at jeg fornemmede at hun virkelig gerne ville. Lige inden jeg kom tog jeg fat i hendes lyse hår og pressede min pik, uden hun gjorde modstand, lagt ned i hendes hals, lige før jeg nåede klimax trak jeg mig ud og fyldte hendes mund med en voldsom ladning sperm, som hun lod løbe ud af munden og ned på de dejlige bryster. Hun slikkede sig om munden og slugte resterne af spermen.
Vi sundede os en times tid efter et bad og en øl, jeg sagde at hvis der var andet jeg kunne hjælpe med skulle hun bare sige til. Hun kørte hjem, og udover at vi kunne ses i Brugsen aftalte vi ikke noget. Jeg møder hende tit i Brugsen, og jeg siger altid Hej til hende, hun svarer altid med et Tusind Tak. I sidste uge svarede hun dag anderledes, der var noget med vinduesviskere der skulle skiftes på bilen, og en pære der var sprunget, hun kommer i bilen i morgen, så må vi ses hvad der skal skiftes, og hvad der skal kneppes.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 57 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.