Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har gået i en mindre landsbyskole i Vestjylland, og vi mødes hver 5. år til en "klassefest" i det lokale forsamlingshus, efter en rundtur på skolen, og i landsbyen. For mange år siden da jeg gik i forkeskolen spurgte jeg en af mine klassekammerater Y om vi skulle komme sammen, hun sagde nej ! Vi har senere grint meget af det begge to, for hun kunne godt huske det.

For 2 år siden mødtes vi igen til "klassefest", det plejer at være rigtig god mad, rødvin, kaffe og lignende, derefter tager vi ofte i byen samme. Sådan var det også denne gang, jeg havde fået for meget at drikke, så jeg hunne ikke køre de 60 km. hjem, jeg spurgte om der var nogen der kunne have en overnattende gæst. det var der ikke umiddelbart nogen der kunne. Pludselig kom Y og hviskede mig i øret: Du kan da godt sove hos med mig, jeg overnatter hos min mor og far her i byen.

SEX I DAG?

Efter kort tid sagde Y, nu må vi vist hellere komme afsted. Vi gik de 3 kilometer hjem til hendes mor og far, vi snakkede om skoletiden, om hvor sjovt vi havde haft det i aften, og om næste gang vi skulle mødes. Jeg fortalte hende også at jeg syntes at hun dengang var den kønneste, og den eneste i klassen jeg var forelsket i, det grinte vi meget af.

Endelig var vi ved huset, hun låste op og vi gik ind. Y sagde: Jeg viser dig lige hvor vi skal sove. Jeg havde regnet med at der var en gæsteseng til mig, men nej, der var en dobbeltseng til os. Jeg smutter lige i et hurtigt bad, sagde hun, vil du med ? Jeg stammede, øøhhh... ja. Vidste sgu ikke hvad jeg skulle tro, hvad fanden var hun ude på ? Jeg spurgte: Hvad med din far og mor ? Hun svarede: De er på weekendtur sammen med deres venner, de kommer først hjem i morgen over middag.

Hun smed tøjet mens hun gik gennem huset og til badeværelset, med mig bagefter. Først nu så jeg at hun havde de flotteste struttende silikonebryster, ikke store, men flotte struttende bryster, og en rigtig dejlig pariserrøv. Hun åbnede for vandet og gik ind under bruseren, kom sagde hun, her er plads til to. Vil du vaske mig på ryggen spurgte hun. Ja, meget gerne sagde jeg, hun gav mig svampen med sæbe og jeg vaskede hendes ryg, balder og ben, min pik var efterhånden begyndt at vokse, så da hun vendte sig om spurgte hun om hun måtte vaske mig. Det måtte hun selvfølgelig meget gerne, hun startede med skulder, brystkasse, mave og ben og ryg, hun rørte overhovedet ikke min efterhånden meget stive pik. Vi skyllede sæben af os, og tørrede hinanden. Jeg var vildt ophidset, havde lyst til at tage hende her og nu, men jeg måtte styre mig. Nu må vist hellere komme i seng sagde hun. Okay tænkte jeg, det var den gang narrefisse !

Vi gik i seng, hun kun iført trusser og jeg iført ingenting, det opdagede hun bare ikke, for hun slukkede lyset inden jeg krøb under dynen. Efter få minutter kunne jeg høre hende stønne svagt, jeg tog mod til mig og spugte, hvad laver du Y, er du liderlig ? Ja, lød det resolut.  Hun vendte sig i sengen , flåede sine trusser af, og kastede sig over mig, overdyngede mig med tungekys overalt på kroppen, mens jeg prøvede at holde koncentrationen, på et tidspunkt klasker jeg hende en i hendes dejlige parisermås, det får hende til at stoppe. Hun vender sig, så hun sidder på min brystkasse, og spørger: Vil du have fisse ? Ja, stammer jeg. Jeg skal give dig fisse siger hun og tager fat i mine hænder, presser dem ned i madrassen, og kører hendes våde fisse rundt i mit ansigt, jeg kan ikke gøre modstand, hun kører fissen frem og tilbage mod min næse, og jeg vover at stikke tungen frem, hvilket bare får hende til at øge tempoet, hun råber og skriger de mest underlige ting: Pik, knep, fisse, kusse, vagina, kæp, ynglestav, tryllepind, vortestang, so, orne, svin, og hun kommer i en orgasme som varer mindst 30 sekunder, jeg er vildt forbløffet, og mit ansigt er fuldstændig smurt ind i hendes safter. Hold da kæft tænker jeg, hvad ender det her med, bider hun min pik af, eller hvad ? Men nej, efter kort tid tager hun min barberede pik og nosser under behandling, sutter pikken varsomt, slikker og bider i mine nosser, rykker blidt i dem, det er en meget stor nydelse, hun er rigtig god til det, og jeg roser hende mens hun kikker på mig med pikken i munden. Har du lyst til at kneppe mig i munden spørger hun, jeg svarer: Jeg kunne godt tænke mig først at kneppe dig lidt mellem dine dejlige bryster, derefter i munden, og til sidst i din dejlige fisse, så jeg samtidig kan se din dejlige stramme røv.  Ved du hvad siger hun, nu ligger jeg mig på ryggen så kan du gøre med mig hvad du vil, jeg troede sgu det var løgn!

Min pik var stenhård, og jeg kører den mellem hendes bryster som hun presser sammen om den, lige før jeg kan mærke jeg kommer stopper jeg, tager en meget kort pause og kører den ind mellem hendes læber og langt ind i munden, hendes tunge farer rundt om pikken, og hun tager kortvarigt mine nosser i munden og napper i dem, jer er ved at eksplodere. Nu vil jeg gerne have fisse siger jeg og ligger mig på ryggen, hun sætter sig med ryggen til mig og begynder langsomt at bevæge sig ned mod pik med hendes fisse, jeg har kun øje for hendes dejlige parisermås. Langsomt sætter hun sig og jeg trænger op i hende, hvilken fantastisk følelse, hvilken fantastisk udsigt. hun øger langsomt tempoet og ret hurtigt kommer jeg i en dejlig udløsning, g hun i en lige så skøn orgasme. Efter kort tid siger jeg: Jeg bliver vist lige nødt til at gå ud at skylle mig, jeg har dine safter overalt i ansigtet. Okay siger hun: Smut du bare, jeg kommer lige om lidt. Mens jeg står under bruseren kommer hun og smutter ind under bruseren til mig, går straks på knæ tager min pik i munden og sutter mig til endnu en udløsning. da hun er færdig spørger jeg: Y, Skal vi komme sammen, og vi eksploderer begge to i grin.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.