Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Endnu en bryllupsnat for Mille og Janne. Igen gik de tidligt hjem for at kneppe igennem. Vi andre tre gik på bar, hvor vi faldt i snak med en flok svenskere fra et andet hotel. Jeg var i lårkort, sandaler og Milles cheerleadertop. Håret havde jeg sat op i en høj stram hestehale. Jeg blev grundigt gramset på af både Petter og Anders, men jeg følte ikke rigtigt jeg kunne ramme deres stemning. Det var da lækkert med lidt kropslig interesse. Men de drak en del mere end jeg orkede. Efter et par timer blev de alle højrøstede og dumme at høre på. Jeg holdt lidt igen med shotsene, så jeg var kun i godt humør. Jeg prøvede at sige til dem at jeg gik hjem, men de var blevet interesseret i en svensk forstadsprinsesse med heavy makeup.

Pyt, jeg gik. Det var en lækker aften, så jeg gik lidt rundt i den varme nat. Passerede en masse barer, hvor alle dørmændene hellere end gerne ville have endnu en skandinavisk ung kvinde indenfor. De var nu meget søde, ligesom alle andre jeg mødte, men jeg afslog flirtende. Jeg nærmede mig en af de store clubber. Der var et lille torv foran, hvor der stod mange og dansede til musikken der strømmede ud. Jeg satte mig på en betonkant lidt derfra. Et eller andet sted havde jeg lyst til at feste med dem, men modet udeblev. Der kom en lidt ældre fyr og satte sig. Han hilste pænt og jeg smilede tilbage. Vi faldt i snak. Han var hollænder, et eller andet umuligt navn, så jeg kaldte ham Leif. Det lød lidt sådan, han var vel næsten fyrre, pæn mand i god form. Kraftige ben som en fodboldspiller. Jeg fortalte at min roomie var røget i kanen med en svensker, så det var lidt for tidligt at gå hjem. Han grinede. Han spurgte om jeg ville med ind og have et glas vin, han kendte et godt sted. Ok, han virkede reel og lækker, og hans stil passede godt til mit humør.

SEX I DAG?

Vi gik lidt. Kom til et roligere kvarter. Jeg tænkte at det var underligt at han havde så mange venner, men han var måske fast gæst. Og så tænkte jeg ikke mere over det. Tjeneren var han også på meget selskabelig fod med. Vi fik en kande lækker hvidvin og lidt snacks. Det var et spisested der holdt sent åbent. Vi snakkede længe om Danmark, Holland, Ibiza. Han var en sand gentleman. Virkede meget interesseret i mig. Jeg havde mere lyst til at mærke ham imellem mine ben. Jeg havde fået masser af fræk sex, men jeg var trængende igen. Jeg var forlængst begyndt at sende sovekammerøjne til ham. Han virkede ikke uinteresseret. Jeg så det som aftenens mål at få ham med i seng. Vi havde drukket ud og jeg havde ikke lyst til mere. Jeg spurgte om han fulgte mig hjem. Han betalte og vi gik.

Et par skridt væk stod der heldigvis en affaldsbeholder og spærrede fortovet. Vi smøg os rundt om den og kom tilfældigvis meget tæt på hinanden. Endelig rørte vi hinanden. Vore øjne mødtes i et smil. Damn, hvor var han flot. Han stod et øjeblik og smagte på ordene. Søgte mod, men spurgte til sidst om jeg gik med hjem. Jeg kiggede ham først i øjnene, indeni var jeg glad, men jeg ønskede heller ikke at virke for nem. Efter en pause, jeg ikke håber virkede alt for kunstig, nikkede jeg smilende ok. Han havde en lejlighed tæt ved. Ikke noget prangende, men en fin ren ejendom. Han fortalte at han havde boet der fast i halvandet år siden skilsmissen.

Vi satte os ud på den store halvmørke altan med et glas mineralvand. Sendte lige en sms til Millemusen. Jeg var gået hjem med en fyr. Jeg forklarede det til Leif. Han smilede og spurgte om hun var nået ud af brudesengen. Jeg trak på skulderen og grinede at de nok var ved at være færdige. Men at de nok gerne ville have værelset alene hele natten, fortsatte jeg flirtende. Jeg lånte hans tandbørste. Han kom ud i boksershorts. Kæft hvor var han skøn. Velproportioneret krop, super solbrun og antydning at sixpack. Jeg kiggede smilende på ham i spejlet. Han kærtegnede mig smilende på min bare overarm. Det sitrede igennem mig. Han begyndte at børste tænder.

Jeg satte mig ned for at tisse. Jeg smed trusserne på gulvet og satte mig på bidetet. Han kiggede interesseret på mig, imens han børstede den samme side igen. Jeg fastholdt hans blik i spejlet og trak toppen af. Jeg stod nu i en voksen mands badeværelse i ikke andet end lårkort sommernederdel. Han kiggede interesseret på mine patter. Jeg kærtegnede ham på ryggen og vores øjne mødtes smilende i spejlet. Jeg nærmede mig forsigtigt hans krop, og duftede til hans maskuline parfume og antydningen af sund kropsduft. Holdt armen ind under hans og lagde hånden på brystkassen . Han vendte sig om og vi kyssede ivrigt. Jeg mærkede hans bløde hænder på min ryg, jeg holdt ham om halsen med begge arme. Pressede mine bryster mod ham. Mærkede hans pik vokse.

Han skulle lige tisse, så jeg gik ind i hans soveværelse, smed nederdelen og lagde mig nøgen og sexklar imellem de kølige lagener. Han smed bukserne og lagde sig nøgen ind til mig. Stor stærk voksen mand og en lille smart sexgodte. Vi krydsede ben og jeg tog et fast greb om hans lækre røv. Jeg mærkede at pikken voksede op imellem os og jeg sendte ham et drillende blik imens jeg gnubbede mig imod den. Han lukkede nydende øjnene.

Jeg lagde ham ned på ryggen. Kyssede hans lækre krop og holde om hans stive pik. Han var ikke så lang, men hans pik var dejlig hård og tyk. Vel en ca 12 cm og krummede opad i en smuk lige bue. Hans krop var helt hårløs også i skridtet. Hans lækre farve gik igen under bukserne. Der var sikkert god mulighed for at sole sig på altanen. Jeg fortrød absolut ikke noget, han var sgu lækker og det var uden ærgelse, da jeg tog hans stive pik i munden, imens jeg blidt holdt hånden på hans fyldige barberede pung. Han sukkede lettet og jeg lavede samlejeøvelser med munden. Han havde heldigvis også lige vasket dyret, tak for det. Jeg mærkede hans hånd på min hofte. Jeg havde ligget skråt ind over ham, men hans ivrige hånd ville have min fisse op til sin mund. Jeg var ved at være godt våd, da jeg lagde mig ovenpå ham i en 69.

Han var god med tungen. Kyssede min barberede fisse på alle de dejlige måder man kan tænke sig. Nappede skamlæberne og rundt om klitten. Stak prøvende tungen op i mig. Fuuck hvor lækkert. Jeg tror at jeg glemte at betjene ham lidt. Jeg nød det bare så meget. Han slikkede vildt godt og safterne drev rundt om munden på ham. Hans hænder holdt under mig og op på røven hvor han blidt spredte mine baller. Jeg var helt blottet for ham og mærkede en finger imod min anus. Det virkede fint, jeg kom i en klynkende orgasme, der fik ham til at stikke tungen helt ind i min fisse. Jeg mærkede hans ansigt hårdt imod mit drivende skød. Jeg var kommet, men det fik ham ikke til at holde pause. Hans stærke greb holdt min krop hårdt imod hans mund, og ret hurtigt kom jeg igen, denne gang noget kraftigere. Damn. Jeg var i hans vold og jeg pressede mig ned imod hans ansigt. "Giv mig mere" skreg jeg, hvilket han nok kun forstod meningen af. Jeg kom for tredie gang da hans yderste fingerled søgte ind i røven. Fuck, det var lækkert!

I min befrilske nydelse begyndte jeg at tage ham dybt i munden. Jeg dryppede af og han begyndte at nyde, stadig med hænderne på min røv. Jeg suttede hans pæne pik i lange våde kys, savlen løb ned af den. Jeg tog hænderne ind under hans lækre solbrune røv, hvor var den skøn. Mærkede de gode muskler arbejde. Det er som bekendt ikke størrelsen når gørelsen virker. Det var skønt at mærke hans helt stive pik langsomt trænge op i min drivende hule. En lidt kortere pik betyder også, at man rigtigt kan mærke fyren imod sig. Jeg red ham i følsomme langsomme tag, imens vores øjne intenst mødtes i nydende grimasser. Jeg burde jo have brugt kondom, men et eller andet sagde mig at det var bedre uden. Denne fyr ville jeg bare være helt tæt på. At mærke hans hænder på min krop og hans krop i mine hænder var bare skønt. Mit skød trak sig hårdt sammen om ham. Min liderlighed var i top.

Han var dejligt udholdende. Mine safter løb ned ad hans hårde pik. Jeg blev mere fjern i sansningen. Med lukkede øjne koncentrerede jeg mig om at mærke hans pik massere min skedevæg og da han klemte lidt hårdt om mine nipler måtte jeg lade orgasmen rulle igennem mig. Jeg kom i en hel serie af små koncentrerede udløsninger. Jeg sundede mig lidt, stadig med hans hårde pik i mit dampende skød.

Han var langtfra færdig. Jeg blev tvunget ned i madrassen. Jeg lå på maven og hans stærke hånd tog et fast greb om nakken og jeg mærkede hans pik tiltrænge sig adgang. Rart at manden ikke er bange for at tage fat. Jeg nød hans stærke ivrige kneppen. Han blev en håndfast elsker. Han kneppede mig længe, ømheden begyndte så småt. Uden det blev for brutalt, trak han sig ud og tog i mit hår og tilbød mit ansigt sin pik. Jeg åbnede frækt munden. Jeg tog gerne imod klatten. Forsigtigt rørte min tunge lige ved siden af strengen, han gned den fast og ivrigt, stønnede dybt. Hans pik gylpede en varm ladning ud over mit ansigt og dryppede af i min mund. Jeg nød synet af den halvbevidstløse gejle knepper.

Da jeg stod i badeværelset og vaskede mit ansigt, kom han ud til mig. Stillede sig tæt bag mig Jeg mærkede hans kærlige hænder gramse erfarent på min unge krop. Jeg tog nydende imod og pressede røven tilbage imod hans pik. Smilede til ham via spejlet. Vi sov ind helt tæt sammen. Bevæbnet med hans nummer, som jeg nok ikke ville bruge, forlod jeg ham efter en kop morgenkaffe.

Efter lidt forvirring fandt jeg vores hotel. Solen varmede allerede godt selvom kl kun var halvni. Da jeg havde låst mig ind på værelset blev jeg mødt af synet af Mille og Janne, der lå nøgne tæt omslyngede. Et stik af misundelse ramte mig, men samtidigt nød jeg tanken om den frække sex der havde ramt mig. Jeg modtog deres drillende kommentarer. Synet af Jannes velbyggede maskuline nøgne krop gav mig lyst til mere, og en trekant med Janne og Mille var svær at slå ud af hovedet. Uden skam smed jeg tøjet, smilede til Jannes nysgerrige blik og gik i bad.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.