Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Timen var overstået. Igen hastede alle hjem til deres eget bad og igen var det kun den lille asiat og mig i fitnesscenterets omklædningsrum. Den lille asiat med det indtagende smil. Hun havde selvfølgelig bemærket mine skjulte blikke på sin lille spinkle lækre krop. Hun var allerede halvvejs ude af de svedige klæder da jeg kom ind. Hun smed det sidste og smilede sødt til mit blik. Jeg bildte mig ind at mine blikke var velkomne. Jeg smed hurtigt tøjet, så jeg kunne få et glimt af hendes spinkle nøgne krop under bruseren.

Jeg nød synet af de små floders vej ned ad den brune hud. Vi småsludrede. Kirsten, som hun hedder, er pæredansk, bortset fra at hun er født på et børnehjem i Korea. Jeg kender hende lidt, vi er begge ansat i kommunen. Jeg er sosuassistent, hun er pædagog.

SEX I DAG?

Jeg havde slukket bruseren og begyndte at sæbe mig ind med højt skum. Hun stod og tørrede sig, imens vi fortsatte samtalen. Det var ligegyldig smalltalk om de nye budgetter. Som sædvanlig blev der lige skåret yderligere. Hun kiggede afmålende på min krop og smilede, jeg er nærmest en amazone i forhold til hende. Komplimenterede mig, syntes jeg var blevet flot og veltrænet. Sæben blev skyllet af min krop. Hun fulgte mine bevægelser, da jeg trak vandet af mine forholdsvis bløde former. Hun smilede et frækt smil og vimsede ud til skabene. Jeg nød synet af hendes flotte ende og tynde stærke ben, inden hun forsvandt om hjørnet.

Jeg kom ud efter at have tørret mig. Det nye hvide blondeundertøj sad virkeligt smukt på den brune hud. "Date? " spurgte jeg. Hun rystede grinende på hovedet. "Der er vist ingen til mig. "

"Jeg ville gå ud med dig til hver en tid" var jeg lige ved at sige, men sagde i stedet: "Du er da både sød og sexet, så mon ikke".

"Tak" smilede hun. Hun kiggede på mit barberede skød og mine runde hofter.

"Har du planer denne weekend " spurgte hun, det var fredag eftermiddag.

Jeg havde lagt planer om at forføre skønheden overfor mig, men sagde. "Nej jeg er til din rådighed " med et afvæbnende smil. Den seksuelle spænding lå tykt over lokalet. Hun bemærkede at jeg undlod at tage undertøj på under joggingtøjet. Kun bukser over min nøgne røv og sweatshirt over bare bryster. Jeg fangede hendes blik og vi smilede til hinanden.

"Du kan da komme over til en kop kaffe" foreslog jeg.
"Jatak" sagde hun glad, "nu? "
"Hvorfor ikke"

Vi trissede forbi hendes lejlighed, hun skulle lige smide tasken og hænge håndklædet op.

Hjemme hos mig lavede vi hurtigt en kop kaffe og sladrede videre. Samtalen kom hurtigt ind på sex og parforhold. Vi sad i sofaen med fødderne oppe. Vi blev hurtigt enige om at vi havde det fint med at bo alene, men savnede tit nærvær. Jeg fortalte hurtigt om mine to elskere skønne Hanne og hurtige hårde Kasper. Hun kunne ret hurtigt gætte hvem Kasper var. Vi grinede. Fræk men overfladisk, blev vi enige om.

"Jeg havde gættet, at du også er til piger" sagde hun.
"Jeg kigger for meget på dig" grinede jeg.
"Det er ok" sagde hun alvorligt. "Det er faktisk rart at vide, man stadig er attraktiv "
"Tro mig; du er meget attraktiv. "
Hun overvejede mit udsagn.

Jeg rejste mig, hun fulgte mig med øjnene. Hendes tanker arbejdede på højtryk.

Jeg kom tilbage, jeg havde skiftet den varme sweatshirt ud med en tshirt. Mine bryster gyngede ivrigt i fri dressur. Kirsten lå og slængede sig lækkert i smarte jeans og kort top. Kaffen blev til vin, vi fik en hurtig mad. Snakken var for god.

Hun begyndte at berette om sine parforhold, der altid gik skævt, jeg begyndte at se et mønster. Vi diskuterede det. Hun kunne kun give mig ret. Vi kiggede ofte hinanden i øjnene. Hun blev smukkere og smukkere, jo bedre man lærte hende at kende. Vinen løsnede tungebåndene.

"Måske jeg er bedst alene, savner bare tit nærvær" sagde hun. Vores øjne mødtes og jeg kiggede ind i et forventningsfuldt blik.

"En skam du ikke er til piger, så kunne du få nærvær med det samme" sagde jeg flirtende. Jeg vejrede samtidigt stemningen, anede rent faktisk ikke om det var tilfældet.

Hun flyttede sig så vores ansigter var tæt på hinanden.
"Hvem siger jeg ikke tænder på dig", hviskede hun.

Vi kiggede alvorligt hinanden i øjnene. Jeg tog blidt hendes hånd og klemte den hårdt indtil mit ene bryst. Jeg mærkede den ivrige lille hånd igennem det bløde tshirt stof. Jeg tog armen om hende, mærkede den spinkle kvinde, sansede hendes duft.

"Jeg har beundret din krop siden første time, jeg kunne ligeså godt bade derhjemme, men hvorfor gå glip af et af ugens højdepunkter" hviskede hun. "Jeg nyder at se din krop og at mærke dine nysgerrige blikke. Fordi de kommer fra dig. Du motiverer mig. "

Vi lå længe og byggede begæret op. Hun ålede sig stadig i jeans og trøje. Hendes hånd fandt ind under tshirten. Jeg mærkede hendes dejlige hånd på mit nøgne bryst. Kyssene var fantastiske og jeg mærkede hendes hånd bevæge sig ned under mine joggingbukser. Hun klemte min balle, jeg klemte hendes.

Vi kyssede totalt uhæmmet og lod vores hænder gå på opdagelse. Jeg nød at holde om den lille faste feminine kvindes dejlige krop med det smarte tøj. Hun udforskede min lidt bløde krop under tøjet. Jeg kunne mærke på hendes kærtegn at hun vidste hvad vej hun skulle. Om det var fra hendes egen krop eller andre kvinders anede jeg ikke. Men min krop blev klar af hendes arbejde. Min hud sitrede, mine bryster trak sig sammen og mit skød drev at søde dråber.

Jeg havde vildt meget lyst, nærmest bar hende ind og tvang hende ned på min seng i mit lune hyggelige soveværelse. Jeg trak af tøjet hurtigt nok til at nyde synet af at hun ålede sig ud ad sit stramme outfit. Hun beholdt det sexede hvide undertøj på. Jeg satte mig nøgen overskrevs på hende, tvang den lille fine hånd op imod mit varme våde skød. Hun var erfaren og ivrig. De små fingre klemte godt de rigtige steder, jeg gav helt slip og rystede en langvarig orgasme, det var lækkert.

Jeg kom så småt til mig selv igen og kiggede ned på det smilende kønne ansigt. Hendes hænder kærtegnede stadigt min krop. Jeg begyndte at vise hende interesse. Hendes bh var hægtet foran og jeg begyndte langsomt og smilende at hægte dem op. Hun fulgte interesseret mine fingre. Endelig fik jeg hægtet den sidste hægte op og lagde hånden på hendes spinkle bryst og kørte den flade hånd til siden ind under den løst siddende bh. Bhen fulgte med ud til siden og afslørede igen den smukke modne krop. Hun var bare så skøn.

Hendes bryster var dejligt hårde og dutten var trukket sammen og blevet hård, jeg legede lidt med den med fingeren, nev den lidt kærligt og slikkede den våd. Smilede lidt til det kønne ansigt, fik hende til at føle sig begæret. Min tunge legede snart med hendes flotte bryst og jeg klemte hendes balle hårdt. Hun stønnede liderligt. Jeg registrerede ret hurtigt at jo hårdere jo bedre. Jo mere jeg tog fat jo mere nydende stønnede hun.

Jeg var selvsagt meget stærkere end Kirsten. Så jeg fikserede hendes håndled over hovedet på hende. Jeg tog en tshirt og vred rundt om begge hendes håndled. Jeg kunne holde hendes hænder fast med en hånd. Min anden hånd begyndte at pirre hende udenpå trusserne. Hun nød det tydeligt. Afmagten i at jeg viste hende hvem der nu bestemte tændte hende. Jeg fandt snart ud af hvor hårdt jeg kunne tage fat om hendes klit inden hun klynkede i smerte. Jeg fortsatte med at klemme på smertegrænsen. Hun vred sin frække lille krop i smerte, men det var en tilfreds kvinde, jeg havde under behandling.

"Ja, ja, jahh" lød det og hendes ben krampede sig og pressede hendes skød imod min hånd. Trusserne var drivende våde og jeg begyndte at trække dem af den spinkle krop. Hun hjalp forventningsfuldt til, så det gik selvom det var med en hånd. Jeg kærtegnede blidt hendes nøgne fisse. Hun sukkede tungt og nød også det. Men uden varsel blev jeg igen hårdhændet, hendes krop rystede og benene spjættede. Jeg nød at betragte musklernes arbejde under benenes brune hud. Der dannedes små svedperler på hende.

Jeg tvang mit lår ind imellem hendes ben og pressede det op imod hendes skød. Jeg gned hende hårdt imod mit lår og begyndte at nive hendes brystvorte hårdt. Det var lige hvad hun ville have. Hun kom lynhurtigt i dyb ekstase og jeg blev mere og mere ivrig. Den lille krop ålede sig hårdere og hårdere imod mit lår. Mere og mere intenst og krævende. Rytmisk arbejdede hun hen imod klimax. Jeg stak tungen hårdt og krævende ind i hendes mund, det var udløsende. Hele hendes krop rystede i en langvarig og voldsom orgasme. Benene spjættede i spasmer og sveden haglede af hende. Jeg havde ikke til sinds, at hun slap så let, jeg krævede mere af hende. Jeg ville tvinge nydelsen af hende og vride hende for sved. Vi snavede igen heftigt og vores kroppe klistrede sammen.

Jeg slap grebet om tshirten og de nyfrigivne hænder var hurtigt overalt på min krop. Vi holdt grådigt om hinanden og kyssede liderligt. Det var så varmt og kærligt, vi var begge meget tilfredsstillede og ønskede kun at vise det. Jeg nød meget at holde om den lille varme kvindes faste krop.

Længe lå vi og nød samværet. Vi lo og havde det sjovt. Det var skønt at mærke en ny krop imod mig.

Vi har haft mange hyrdetimer siden. Hun nyder at blive bundet og pint, inden jeg slipper hende fri til hendes voldsomme orgasme. Det er godt.

Det kræver ret meget af mig at have tre bollevenner, men det er ret skønt. Jeg kan ikke undvære nogen af dem pt. De giver alle noget forskelligt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.