Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg mødte første gang Mette, fordi vi boede i samme boligforening. Vi har også hver en lille datter på alder med hinanden, ca 5. Og det gav os et alibi for at rende hinanden på dørene. Vi blev rimelig gode veninder, havde det sjovt og alvorligt sammen. Vi fik tit en snak over en kop kaffe.

Mette er egentlig ikke nogen skønhed. Nogenlunde samme facon som mig, dvs 80 kg klassen, mellemblond, lettere kikset udseende med fremstående tænder, fregner og firkantede briller. Men det er jo som bekendt ikke udseendet det kommer an på. Jeg synes hun var en sød og dejlig person. En rar afveksling fra mine sædvanlige venner.

SEX I DAG?

Det blev sommer og Mette og datter lånte hendes fars sommerhus. Vi havde ikke rigtigt andre planer, så jeg tog imod tilbuddet om at komme på besøg en tre dage. Derfor tog mig og tøsen først toget ind til Århus og siden bussen ud til Mariendal. Det var rigtigt blevet sommer og jeg gjorde mit yderste for at være sommerlækker, uden at blive vulgær.

Vi blev modtaget ved bussen med kindkys og knuseture. Mette var i lille top og kort nederdel. Hendes runde lemmer var efterhånden blevet lækre brune. Smukke sommerben og små billige flade sandaler. Vi gik og pjattede hele vejen, imens jeg nød synet. Der var ca en lille km.

Jeg havde jo regnet med, at der rent faktisk var tale om et hus. Det var nok snarere et kolonihavehus, et lille rum hvor alt skulle ske og bag "køkkenet " en lillebitte alkove med et forhæng for. Vi overlod alkoven til pigerne og blev enige om at vi nok kunne dele sovesofaen i alrummet. Der var et lille toilet og med god vilje et brusebad. Et af den slags hvor man får badeforhænget klistret fast til røven, fordi der er så snævert. Mette havde nævnt, at det ikke var luksus.

Jeg synes, der var rart. Jeg så ingen problemer i at sove tæt med Mette og hun havde selv foreslået arrangementet. Vi gik ret hurtigt på stranden, fordi vejret var så lækkert. En rigtig god dag, vi hyggede os rigtigt og vi sendte hinanden sigende blikke når tøserne spillede voksenkloge. Stranden derude er ikke så godt besøgt, dagsgæsterne tager jo gerne til Moesgaard, Saksild eller Ajstrup. Bedre parkering og ishuse. Det er stort set kun gæster fra sommerhusene og feriekolonien, der går ned på den del af stranden. Men det er en ok badestrand, mest sand og roligt vand.

Nå, til sidst måtte vi jo hjem. Vi gik igennem sommerhuskvarteret i bikini og håndklæde. Stadigt med vådt hår efter sidste dukkert. Mette kendte en del mennesker, der lige skulle sludres kort med. Der var et herligt frisind. Mændene gik rundt i bare maver og kvinderne i alm bh. Det er et sommerland, hvor det stadig er sildemaden der dominerer. Kolonihave stemning.

Vi skiftede badetøjet ud med alm sommertøj. Jeg noterede mig at Mette sprang trusser og bh over. Bare top og løse shorts. Hun smilede til mig, hun havde bemærket mine skjulte blikke. Vi havde af og til været i svømmeren med tøserne, så jeg havde jo set hende nøgen tidligere. Jeg smilede mit mest uskyldige smil.

Jeg havde medbragt salat og koteletter, vi grillede og opholdt os på terrassen i den rolige aften. Da det blev køligt lagde vi pigerne og tog et tæppe rundt om os. Der var heldigvis hverken bredbånd eller tv, så det var nu vi grinende talte eksmænd og delebørn. Det blev meget sent inden vi havde tømt emnerne og vinflasken.

Huset var overhovedet ikke blevet kølet ned, så det var megavarmt at ligge så tæt. Jeg plejer at sove bar, men det var nok at trække for store veksler på gæstfriheden, så jeg beholdt artigt top og trusser på. Mine bryster ville nok næppe blive indenfor i den godt slidte top, men det tog jeg afslappet. Vi faldt ret hurtigt i søvn. Det var lidt svært at Mette sluttede dagen med at give en ordentlig godnatkram, hvis der var noget jeg havde lyst til, så var det at trække tøjet af hende og bolle hende. Sommeren gør noget ved en.

Jeg var den, der vågnede sidst. Det var forlængst blevet lyst. Pigerne lå og grinede af et eller andet inde ved siden af. Jeg havde sparket tæppet ned om benene og som jeg havde frygtet hang mine patter udenfor toppen. Jeg lå på ryggen og tog vist det meste af pladsen. Da jeg huskede hvilken seng jeg nu vågnede i, fornemmede jeg Mette ligge ved siden af. Jeg vendte hovedet og opdagede at hun lå og kiggede på mig. Tavst lå hun og kiggede med sovekammerblikket. Vore blikke mødtes. Vi lå lidt for længe og kiggede hinanden i øjnene. Jeg begyndte at grine afvæbnende.
"Mine klæder er i uorden" sagde jeg med påtaget gammeldags jargon idet jeg rettede lidt på tøjet .
"oghvadså" sagde hun alvorligt. Vore blikke mødtes atter.
"Har du været vågen længe? " spurgte jeg.
"Ja, jeg har ligget og gasset mig" sagde hun smilende. Jeg kom i tanke om mine løsthængende bryster, som jeg netop havde fået pakket ind. Jeg kunne regne ud, at hun havde ligget og checket mig ud. Måske havde hun det ligesom mig. Jeg tror også jeg kunne ligge og morgenkigge på hendes bryster en timestid. Jeg skulle sådan tisse. Jeg lå inderst, så jeg kravlede grinende dejligt tæt henover hende og fik besørget. Klokken var kun lidt over syv.

Da jeg havde fået tisset og lige vendt håret, gik jeg ind for at sige godmorgen til pigerne. Mette var stået op og havde slået sofasengen sammen. Solen var begyndt at varme på terrassen. Jeg så ingen grund til at tage mere tøj på. Pigerne gik også rundt kun i underbukser. Jeg nød at mærke den morgenkølige luft og de varme solstråler imens kaffen løb igennem. Der gik af og til folk forbi på vej ned til campingpladsens bagerafd. Jeg havde ikke noget imod at de så mig gå rundt i trusser. De hilste også bare sødt, mændene kiggede måske lige en ekstra nysgerrig gang. Pyt, de kunne jo se mig på stranden i samme mundering.

Vi begav os igen til stranden udpå formiddagen.
"Gør det noget jeg ligger topløs? " spurgte hun.
"Næh, Det har jeg også lyst til" sagde jeg.
"Jeg vil jo ikke give jer kulturchok " grinede hun.
Jeg smilede sødt til hende, og glædede mig til at se hendes smukke brune krop.

Det blev en dejlig dag. Der var heller ikke mange på stranden i dag. Vi lå i små bikinitrusser, pigerne rendte rundt uden en trævl. Rart at føle det friske vand få huden til at sitre. Vi hvinede.

Jeg sad med bare bryster og hjalp med det obligatoriske sandslot. Dejlige Mette sendte jeg lange blikke. Der gik nogle nysgerrige mænd forbi os. Vi døbte dem ret hurtigt "patkiggere", og holdt lidt sjovt med det.

Pigerne faldt i søvn under parasollen. Vi lå fortsat og solede os og talte sammen. Jeg mærkede igen den intime stemning og den kærlige opmærksomhed fra hende. Hun lå på siden ved siden af mig og jeg mærkede igen hendes interesse for mine kropslige former. Jeg spurgte hende derfor direkte.
"Er du til piger? "
Hun blev lettere forfjamsket over mit spørgsmål. Svarede ikke klart på det og blev lidt småflov, hvilket jeg tog som et klart ja, dog fra skabet. Hun havde gættet, hvorfor jeg spurgte. Jeg kom hende lidt til undsætning.
"De er helt ok" sagde jeg, "jeg synes, du er vildt dejlig" og smilede. Hun virkede lettet.
"I lige måde", sagde hun. "Jeg har været sammen med piger, men holder lidt lav profil. "
Jeg lyttede interesseret og fortalte kort om mine pigeaffærer.
"Du afslørede dig selv i morges " grinede jeg til hende.
"Måske ville jeg gerne afsløres", sagde hun smilende.
Hun kiggede hurtigt rundt. Ingen patkiggere, pigerne sov stadig. Hun kyssede mig diskret på munden, og jeg tog glad imod. Vi smilede sødt og hun hviskede.
"I aften når pigerne sover? " Hurtigt kram.
Jeg nikkede til hende med et smil. Jeg kærtegnede hende venskabeligt, det var svært at holde sig i skindet.

Dagen sneglede sig afsted. De forventningsfulde smil, hun sendte mig i jævnlige intervaller, fik mit skød til at gløde. Endelig blev det tid til at trække hjemover. Vi var skrubsultne så vi fik kun brød til aften. Vi sluttede af med en tur op efter en is. Vi fik pigerne i bad og lagde dem velduftende i seng med et eventyr. Efter kort tid sov de tungt.

Vi trak af vores beskidte strandtøj og gik i bad på skift. Hun gik først. Jeg forlod det emmede rum, gik ud i køkkenet for at tørre mig færdig. Mette stod og smurte sig ind i aftersun. Dejlig var hun. Jeg tilbød hende min hjælp til ryggen. Hun hjalp mig med hele bagsiden, jeg tog selv min forside. Det var nærmest uudholdeligt dejligt at mærke hendes hænder på min nøgne røv. Hun var meget kærlig og det kunne jeg kun synes om.

Da vi var færdige, vendte jeg mig om og vi kyssede i en hed omfavnelse. Udenfor begyndte tusmørket at falde på. Vi lagde os i sengen, døren stod stadig åben ud til sommeraftenen. Længe lå vi og kælede og kyssede. Hendes nøgne hud føltes så godt i mine hænder. Jeg nød hendes bløde former. Kælede for hendes bryster og holdt hånden på hendes ryg.

Hun trak benet op imod mit skød. Jeg trak benet op imod hendes og holdt et hårdt greb om hendes dejlige numse. Jeg mærkede hendes varme våde skød på mit lår. Vi gnubbede os godt imod hinanden og kyssede ivrigt. Super lækre kvinder i hed omfavnelse. Liderligheden byggede sig op og vejrtrækningen blev mere stønnende. Jeg trak hånden ned til hendes våde skød. Jeg fugtede 2 fingre i hendes indre og begyndte ivrigt at tilfredsstille hendes hunger. Adræt løftede hun hofterne og holdt fissen tæt på mine fingre. Hvor var hun dejlig skøn og lækker fræk.

Ivrige fingre masserede hendes klit til hun kom i en krampende orgasme. Hendes krop blev fugtig og min mund drak af den lækre sved, jeg kunne bare have spist hende, så dejlig var hun.

Da hun var kommet til sig selv, smilede hun sødt og kyssede mig liderligt. Jeg mærkede hendes hånd i min dåse og sukkede liderligt. Hun smilede frækt til min nydelse.

Snart var hendes tunge dybt inde i min fisse. Hendes stærke hænder gramsede på mine patter og hendes ansigt åndede i mit skød imellem tungeslagene. Det var så skønt at mærke hendes gave til min liderlighed. Jeg bliver tit meget våd i min ekstase og dette var ingen undtagelse. Hun drak ivrigt mine safter, min krop trak sig sammen og krampede ukontrollabelt. Jeg mærkede den dejlige varme brede sig i hele min sitrende krop. Kun omstændighederne afholdt mig for at give slip og skrige min orgasme ud imellem sommerhusene. Så lydløst som muligt fik jeg alligevel en fantastisk orgasme.

Vi sundede os lidt, men kunne ikke få nok af hinanden. Mette krydsede sine ben med mine og trykkede sin frække kusse imod min. Jeg elsker saksestillingen. Mærke hendes behårede kusse gnide sig imod min drivende våde. Hendes lækre stærke ben indenfor rækkevidde, min hånd holdt et greb i hendes bløde lår og trak hende endnu tættere på min fisse. Jeg nød hendes fjerne intense udtryk, ønskede bare endnu en gang at give hende en udløsning.

Jeg begyndte at give hende finger. Lavede samlejebevægelser med to fingre i hendes indre. Hun nød det tydeligt. Jeg prøvede at klemme en finger mere op og reationen var positiv. Jeg fingerkneppede hende. Hun nød det og jeg ønskede blot at give hende mere nydelse. Hun var meget fjern. Jeg fingerkneppede hende og holdt den anden hånd blidt på forsiden af hendes skød. Nu fik hun den fjerde finger. Hun stønnede taknemmeligt. Tomlen spillede ivrigt på klitten. Hun var hamrende liderlig. Jeg hviskede udfordrende om hun ville have tomlen med op. Hun nikkede.

Jeg spyttede på min tommelfinger og med lidt fingersnilde fik jeg den indenfor. Hendes ansigt trak sig i sød smerte. Hun var ret våd så jeg fik relativt hurtigt presset hele hånden op. Jeg kørte hånden frem og tilbage et par gange, inden jeg satte tungen på hendes klitoris. Hun klynkede liderligt og vred sig i ekstase. Min ledige hånd tog et hårdt greb om hendes ene bryst og jeg måtte snart kæmpe imod hendes orgasmekramper.

Jeg sugede mig fast. Hun skulle have hele nydelsen. Hun gav et par hikstende ryk og jeg lod hende slippe. Forsigtigt trak jeg hånden til mig og hun sukkede, et tilfreds smil bredte sig i hendes ansigt og langsomt fik hun øjne efter nydelsen. "Avv" grinede hun. Jeg kyssede hende og jeg nød at ligge tæt op ad hendes nøgne krop hele natten. Trygheden bredte sig under dynen på den gamle sovesofa. Jeg mærkede hendes kærtegnende hænder og jeg kyssede hende på panden. Dejligt at blive begæret.

Vi vågnede ved at de to små hoppede rundt på os. Derefter mærkede jeg min nøgne elskerinde. Tøserne drillede os. Min er vant til at jeg sover bar, og hendes lod sig heller ikke undre. Pyha tænkte jeg. En mindre ting at forklare. Vi bildte dem ind at vi også sov sammen som veninder, ligesom de gjorde.

Varmen havde fortaget sig en del. Vi måtte have en trøje på. "Længe siden jeg har fået så lækker sex" sagde hun i et sjældent stille øjeblik og smilede sødt.

Vi nød hinanden ofte, men desværre ikke som kærester. Mere sådan fwb agtigt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.