Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en ung pige på 23 år, bor sammen med en dejligste mand i et lille hus. Jeg er lidt buttet, og bruger en dobbelt E i BH str. De er store og faste, og når jeg går i nedringet, har jeg lagt mærke til at mændene kigger efter dem.

Det var en mandag, for et halv års tid siden, solen var fremme og der var dejligt varmt, manden var taget på arbejde, og senere på dagen skulle der komme en forsikringsmand, som ville tilbyde os nogle forsikringer, min mand kunne ikke få fri, og derfor skulle jeg selv snakke med ham.

SEX I DAG?

Aften før, havde min mand og jeg dyrket sex, dejlig sex som altid dog lidt hårdere end normalt, hvor han havde taget mig i alle huller. Det tændte mig at tænke på aften før. Jeg så på klokken, der var stadig over en time til at ham forsikringsmanden kom, jeg gik derfor ind i soveværelset, hvor jeg åbnede "sex skuffen" hvor der er alt godt i, ting som vi har brugt mere end andre, fandt min ynglings DILDO frem, hev op i min hvide kjole og begyndte at køre den frem og tilbage i min sprække til fissen. Jeg blev hurtigt mere liderlig og mere våd, og begyndte at presse den halv store dildo op i min fisse, det var såå dejligt, imens jeg legede med mine bryster, klemte og nev blidt i mine brystvorter, nu jeg var tæt på en orgasme. Jeg tog hurtigt min but plug og smurte den godt ind i glidecreme, og begyndte derefter at presse den ind i mit numsehul, åhh, jeg begyndte at køre dildoen frem og tilbage igen, og blev mere tændt af, at begge mine huller var fyldt ud, jeg var igen tæt på en kæmpe orgasme, da det pludseligt ringede på døren!

Jeg tænkte fuck! Skyndte at rejse mig, og tage kjolen ned over bagdelen, og tænkte at det var nok postbuddet, da forsikringsmanden først skulle komme om en time, dildoen gled stille ud af mig og jeg glemte den under dynen og tænkte ikke på at lukke sex skuffen – but pluggen sad stadig i mit numsehul, det var lidt en fræk men stadig grænse overskridende tanke, da jeg gik hen for at åbne døren.

Uden for døren stod en pæn klædt noget ædere mand, og præsenteret sig som Jacob og han kom fra forsikringsselskabet, jeg blev lidt overrasket og sagde, at det da først var meningen at han skulle komme om kl. 12. Han svarede at han havde haft et afbud, og derfor tænkte at han kunne prøve at se om vi var hjemme, da han havde mistet mit telefon nummer.
Lidt overraskende svarede jeg at, det da var iorden og bød ham ind, og det var først der, at jeg kom i tanke om, at jeg ingen trusser og BH havde på, samt jeg havde en but plug oppe i mig, inden under min hvide kjole.. Han satte sig ved spisebordet, og jeg spurgte om han kunne tænke sig noget at drikke, et glas kold vand blev det til, et til mig og et ham. Vi satte os, og begyndte og snakke. Det var lidt ubehageligt at sidde med but pluggen oppe i mig, men jeg vænnede mig hurtigt til den, og takkede mig selv for at jeg ikke havde taget den hele store.
Snakken gik frem og tilbage, og jeg lagde mærke til at han kiggede lidt til mine bryster indimellem, men slog hurtigt tanken væk igen.
Efter alt det formelle var overe, sad vi og snakkede lidt, da hans computer ikke rigtig kunne fange signal til netværket. Jeg fik fandt ud af, at han var for nyligt fraskilt og at han var 43 år, jeg skulle til at tage en tår af mit vand, da jeg spildte ned og over kjolen, og da den var hvid, blev den hurtig gennemsigtig. Jeg bande lidt, og skyndte mig ud i køkkenet for at hente noget at tørre med, jeg satte mig ned i gen, og spurgte Jacob hvordan det gik med computeren, han var lidt lang tid om at svare, han kigge lige på mine bryster. Jeg spurgte om han nød synet? Han kiggede hurtigt op, og jeg kunne se at han blev rød i hovedet og han svarede, at man skulle være et skarn hvis man ikke kiggede efter de bryster når muligheden bar sig. Jeg kunne mærke at jeg blev lidt våd igen.

Han fik ordnet det han skulle på computeren og pakkede hans ting sammen, og rejste sig, jeg fik foran ham, og viste ham ud til gangen, hvor der lå noget på gulvet, som jeg lige ville samle op – min røv stod nu lige foran ham og han var ikke langsom om at klappe mig hårdt bagi, med en flad hånd, jeg skreg let op, både pga. smerte men også med et liderlighed i skriget. Da jeg rejste mig, vendte ham mig hurtigt og tog fat i mit hår, og spurgte, kunne du li' det, din lille tøs? Jeg kiggede lidt forskrækket på ham, men med et sexet smil på mine læber, at det kunne han vist også, og tog et fast greb på hans pik og begyndte at gnide min hånd op og ned af den, uden på bukserne.
Han tog hårdt fat i mit bryst og klemte det godt, fandt frem til brystvorten hvor han ned hårdt i den, jeg blev hurtigt mere liderlig.
Han skubbede mig ud i køkkenet, hvor han satte sig på en stol, og fik mig til at ligge over hans knæ, med røven i vejret, hvor efter han slog mig hårdt bagi og jeg hylede op af smerte og liderlighed. Jeg kunne mærke mine safter begyndte at løbe let ned af mine lår, han hev kjolen op og slog hårdt en gang mere, på mine bare hud, så hårdt at jeg fik et rødt håndaftryk, han så min but plug, og sagde, nå der er nok en der kan lide at få den i røven, var! Jeg kiggede frækt op på ham, og han hev i et hurtigt træk but pluggen ud, det gjorde ondt, men det var sammentid dejligt. Han slog mig hårdt i røven igen, og bad mig sutte på but pluggen, da den var våd igen, sat han den foran mit hul, og jog den hårdt op igen – det gjorde ondt og jeg skreg hvorefter han gav mig et ordentlig klask i røven igen, og sagde at nu bestemte han! Jeg kiggede op på, og så at var klar til at slå mig i røven igen, inden sagde han, du er min tøs nu, og det næste slag ramte mine bare baller, det var dejligt! Han bad mig sætte mig på knæ foran ham, han rejste sig og tog sine bukserne af, ud kom der en pik der var hel hård, den var lidt større end min mands, men den så dejlig ud. Han tog fat i mit hoved, og beordret mig til at sutte hans pik. Han kørte selv mit hoved frem og tilbage, og fik presset mig hoved helt ned til roden af hans pik. Det var dejligt at mærke ham i min mund, han fyldte meget og jeg var ved at kaste op et par gange, han kunne fornemme grænsen.

Pludselig hev han mig op, og presset mig ind over køkkenbordet, spredte mine ben, og begyndte at finger kneppe mig. Han fornemmede hurtigt at jeg var meget våd, og stak derefter en finger mere ind, og spurgte om jeg kunne lide det? Jeg svarede med nogle høje støn, da han pressede fingere længere ind i mig. Han stoppede pludselig og vendte mig om, og spurgte efter soveværelset. Vi gik ned til soveværelset, hvor han væltet mig ned på sengen, han opdagede hurtigt at skuffen var åben, og kiggede let ned i den, han flyttede dynen, hvor han så dildoen ligge, han tog den op, og pressede den ind i min fisse, tændte for vibrationen og begyndte at bolle mig voldsomt og hårdt med den, jeg lå og vred mig i liderlighed – aldrig har jeg oplevet at være så liderlig. Han stoppede i det, jeg næsten var ved at komme, jeg tiggede og bad ham om at forsætte. Han vendte mig om, så jeg stod på alle fire, han tog but pluggen ud, og kørte sine fingere ind og ud af mit ømme numse hul, jeg gav mig lidt pga. smerte men også fordi jeg var liderlig. Han satte sin pik foran min fisse, og stak den ind, i et hurtigt stød, åhhh skreg jeg, det var så godt. Han havde stadig dildoen ved siden af sig, han begyndte at køre den mod mit røvhul, jeg blev nervøs, for jeg havde aldrig prøvet at have noget så stort oppe i det hul, han tog sin egen pik ud og bollede mig et par gange med dildoen, og stak den derefter mod mit hul, og begyndte at presse den let mod mit røvhul, jeg prøvede at sige nej, men fik blot en flad hånd op min balde, og fik af vide at det bestemte jeg ikke.
Han presset dildoen hårde ind i min røv – den første stykke gik igen, det gjorde ondt og jeg skreg, han lod dildoen sidde lidt, så min røv kunne vænne sig til dens størrelse, han presset igen sin pik op i min fisse, og begyndte at bolle mig, jeg var driv våd, og kunne mærke at der ikke gik lang tid før jeg kom. Han begyndte at presse dildoen længere ind i min røv, sammentid med at han kneppede mig, åhh hvor gjorde det ondt, men hvor var det dejligt samme tid. Vi kom begge samme tid, i jeg havde aldrig oplevet en orgasme så kraftig som den, jeg rystede voldsomt og skreg af nydelse.

Jacob faldt sammen over mig, og videre ned på sengen, han kiggede på og sagde, kæft du er en fræk tøs! I det samme hørte jeg døren til soveværelset blev åbnet, og der stod min mand, jeg kiggede forskrækket op på ham, og det eneste jeg kunne sige var, om han ikke skulle være på arbejde?

Han grinede fjollede og kiggede på Jacob, og spurgte om jeg var god nok til ham. Jeg kiggede mærkeligt på dem begge, og Jacob sagde, at jeg dejlig og at han glæde sig til mere. Peter, min mand spurgte så om han var klar til at give mig en tur mere, men denne gang sammen med ham, jeg forstod ikke hvad der foregik, og Peter gik hen til mig og vendte mig om, så min røv lå foran ham og han gav mig et ordentlig klask i røven, og sagde at han havde lyst til at dele mig med andre, jeg kiggede frækt på Peter, og han slog hårdt igen...

Nummer to runde, kommer senere ..... J

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.