Jeg var 16 år, og gik dengang til håndbold 2-3 gange om ugen. Vores to trænere var en storesøster til en af de andre spillere og en mand fra klubbens 1. hold. Han var i slutningen af 20erne, mørkt hår, dejligt smil, høj og virkelig sportstrænet. Tror de fleste piger på holdet havde lidt et crush på ham.

Mine veninder var ret langt fremme, og de fleste af dem havde allerede ’prøvet det’. Jeg havde det endnu til gode, men det fik min træner lavet om på :-)

Efter en udebanekamp kørte jeg og et par af de andre spillere med tilbage til vores by i hans bil. Stemningen var høj, vi havde vundet kampen. Jeg sad på forsædet ved siden af ham. Jeg havde klædt om efter kampen, og havde min yndlingstrøje på. En hvid stramtsiddende og let nedringet top, der fremhævede den smule jeg havde at byde på foran. Nok lidt til ære for ham :-)

De andre to piger boede på vejen og blev begge sat af lidt uden for byen, så vi var alene i bilen. Han spurgte, om det var OK, at han lige kørte forbi hallen og læssede bolde af inden han kørte mig hjem. Det var det selvfølgelig. Jeg hjalp ham med at få tingene ind i et lille depotrum, hvor vi havde vores forskellige udstyr. Da vi stod derinde, kunne jeg pludselig mærke hans hånd på min numse. Jeg kan huske, at jeg stivnede. Jeg må have set helt forkert ud i ansigtet, for han trak hurtigt hånden til sig og sagde ”Undskyld, det var ikke meningen”.

Jeg genvandt hurtigt fatningen. Jeg synes, han var vildt lækker og havde lyst til at være sammen med ham. Jeg prøvede det bedste jeg kunne at stable et smil på benene. ”Det er OK, du må godt”. Jeg greb hans hånd og førte den op til mit ene bryst. ”Rør lidt ved mig”, sagde jeg. Han smilede det skønneste smil, og jeg var helt smeltet i knæene. Han fik hurtigt lukket og låst døren ind til depotrummet. Så mødtes vi et vådt og langt kys. Wow, det gik lige i trusserne på mig. Han trak sin t-shirt over hovedet og blottede sin stærke overkrop. Jeg gengældte handlingen og hev min top af og stod nu med min lille BH foran ham. Sådan én havde han vist prøvet at tage af mange gange før, for det tog ham to sekunder, så stod jeg med nøgne bryster.

Vi kyssede og jeg mærkede hans hænder over alt på mig, og mine små bryster fik særligt meget opmærksomhed. Han bukkede sig ned og suttede på mine brystvorter, som blev helt stive. Jeg kunne mærke, at jeg var klar til at gå hele vejen med ham. Nu var det min tur. I venindegruppen talte vi en del om sex, og de mere erfarne talte meget om, hvordan fyrene elskede, når de tog deres pik i munden. Jeg smilede til ham og knappede hans cowboybukser op og stak min hånd ned i bukserne. Der var en hård bule. Jeg fik forsigtigt hans pik ud af bukserne og satte mig på knæ. Det stod flot og helt stiv foran mit ansigt.
Jeg prøvede at kysse pikken og slikke op ad den med min tunge. Jeg brugte begge mine hænder til at køre op og ned på pikken, men jeg kunne ikke helt få mig selv til at tage den ind i munden.

Det tror jeg godt han kunne mærke, for han smilede til mig og sagde, at nu var det hans tur til at gøre noget dejligt for mig. Han trak mig op, kyssede mig, og fik mine bukser og trusser trukket af i nærmest én bevægelse. Jeg er ikke så stor, så han løftede mig nemt op og satte mig et lille bord i depotrummet. Han trak mig helt ud til bordkanten og satte sig på knæ. Han spredte mine ben og kyssede mit skød. Jeg må have stønnet, for han kiggede op og satte en finger for munden ”shh, vi skal nødigt blive opdaget”. Han kyssede mine inderlår, slikkede rundt på mine skamlæber og lukkede så munden rundt om min klitoris. Han slikkede mig vådt og længe. Jeg kunne mærke, hvordan spændingen i underlivet blev større og større. Jeg bed mig i læben for at ikke at stønne højt. ”Vil du prøve at mærke mig oppe i dig”, sagde han. ”Ja”, fik jeg fremstammet. ”Men du skal være forsigtig. Jeg har ikke prøvet det før”. ”Selvfølgelig”, smilede han.

Han rejste sig, kyssede mig, og pressede langsomt spidsen af pikken mod mit drivvåde skød. Jeg var lidt bange, flere af mine veninder havde talt om, hvordan det gjorde ondt de første gange. Men man langsomt vænnede sig til det. Det strammede lidt ubehageligt, da hans pik trængte ind i mig. Men det gjorde ikke ondt. En af grundene var måske – har jeg senere fundet ud af – at han ikke var særlig veludrustet, som det vel hedder. Han bollede mig langsomt og trængte længere op i mig for hvert stød. Igen havde jeg svært ved at holde mine støn tilbage. Jeg kunne mærke, hvordan mit underliv strammede sammen om hans pik. Pludselig mærkede jeg en af hans fingre på min klitoris. Han kørte rytmisk henover den med saften fra mit våde skød som smørelse. Igen og igen. Mens hans pik kørte ud og ind af mig - igen og igen. Mit underliv krampede sammen og jeg fik en lang og dejlig orgasme – helt anderledes end når jeg onanerede. Mere intens og mit underliv sitrede.
Hans hænder greb nu fat om mine hofter, og han stødte nu lidt hårdere og dybere. Jeg lænede mig bagud på bordet og slyngede mine ben rundt om ham. Han bollede mig rytmisk i et stadig hurtigere tempo. Hans vejrtrækning blev tungere, og pludselig kom han med en dyb, underlig strubelyd, og trak sig ud og sprøjtede ud over min mave.

Det var en dejlig første sexoplevelse, jeg havde med ham. Og det var ikke sidste gang, vi havde sex sammen. Jeg tror den skønne oplevelse med ham, er en vigtig grund til, at jeg ofte er gået efter mænd, der har været lidt ældre end mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.