Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg mærkede de varme stråler fra bruseren skylle ned over min krop..jeg var langsomt ved at komme til mig selv efter en hård arbejdsdag..Men nu var det tid til at male byen rød og se om det var i dag man fandt "den eneste ene".

Jeg hoppede ud af bruseren og slog et håndklæde om livet, og begyndte at rode skuffer og skabe igennem for at finde det helt rigtige score tøj..Jeg var glad og smilede indvendig for jeg kunne mærke at det var i dag det skulle ske..jeg fandt et par sorte cowboy bukser samt en hvid skjorte, fik pudset mine sorte sko og fandt min fedeste jakke frem. Nu var jeg klar..Inden jeg smuttede ud af døren kom jeg til at tænke på den kontakt annonce som jeg havde oprettet men som ikke gav noget resultat og blev lidt bedrøvet ved tanken.." Jeg er en ung mand på 30 år, Med mørkt brunt hår..vægten er 75 og jeg er 185 høj og har trænet min krop på fitness center i ca 2 år Jeg søger bekendtskab med en sød frisk pige som er klar til et uforpligtende erotisk samvær Håber at høre fra dig"

SEX I DAG?

Det var nok bare ikke min tur endnu...ligesom jeg skulle til at åbne døren ringede telefonen..jeg overvejede om jeg skulle tage den eller lade som om jeg ikke hørte den..til slut overgav jeg mig og før jeg kunne nå at sige noget lød en stemme "Er det dig Per?" Stemmen i telefonen lød umiddelbar ikke genkendelig men da hun præsenterede sig som Mona vidste jeg det var min kusine som godt nok boede i samme by men som jeg ikke havde hørt fra længe.. Øhh Ja svarede jeg det er mig..og så fortalte hun at hun og hendes fyr netop var gået fra hinanden og at hun sådan havde brug for at tale med nogen og da jeg var den der boede tættest på var det mig hun ringede til..Jeg tænkte tilbage for at danne mig et billede af Mona, og som jeg huskede hende var hun den gang ude i stoffer og tjente vist nok sine penge på en "liggede" måde..ikke lige den fedeste måde at tilbringe en fredag aften på med at høre om kærestesorg..

Men kunne man svigte et familie medlem i nød? Næh jeg kunne ikke og det resulterede i at da jeg lagde telefonen på havde vi aftalt at hun skulle komme forbi..Jeg tog jakken af og åbnede en flaske vin i det tilfælde at hun valgte at skylle sorgen ned..ca 30 min efter telefon samtalen ringede det på døren..jeg gik ud og åbnede og der stod..ja jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det..men hun var klædt i beskidt tøj tjavset hår som ikke havde været vasket i flere dage..det første jeg udbrød var "Hold da kæft" måske ikke det mest charmerende men da det heller ikke var meningen gik det nok an..hun så på mig med indtrængende øjne og sagde...Ja jeg ved godt jeg ikke ser særlig smart ud..pjat med dig sagde jeg, kom dog indenfor ..så fortalte hun hvordan hun nærmest var blevet udnyttet af hendes fyr og om hvordan han havde mishandlet hende og nærmest tvunget hende til prostitution for ikke at få klø af ham..jeg tænkte stakkels tøs.. (Skal lige siges at hun kun lige var fyldt 20) Mens hun stod der midt i stuen forkommen og forfrossen spurgte jeg hende om hun ikke gerne ville have et varmt bad inden vi satte os ned for at snakke..Jo tak gøs hun det ville være dejligt at blive skyllet igennem.. så jeg fandt en morgenkåbe frem og mens hun smuttede i bad satte jeg mig ind i stuen og tænkte på hvordan mine chancer for at finde en pige i aften nu var forspildt.. efter et stykke tid kunne jeg høre bruseren slukkes og lidt efter åbnede døren og ud kom.. ja jeg ville på det nærmeste sige en "ren" engel..hun var ca 1.60 og med langt brunt hår samt dejlige blå øjne..jeg kunne mærke hvordan jeg blev rød i hovedet og fik fremstammet Øhh Øhh... Så smilede hun og så mig lige ind i øjnene og sagde frækt.. kan du li hvad du ser?

Lidt kækt svarede jeg at det ikke sådan var at udtale sig om da hun jo stadig var pakket ind i en morgenkåbe og inden jeg så mig om stod hun helt fuldstændig nøgen foran mig...jeg var totalt stum ikke kun af lutter overraskelse men også over den skønne nu nøgne krop..let buttede former dejlige fyldige bryster med to indbydende strittende vorter samt en lille barberet mis..Nu er en hver mand jo herre i eget hus..men ikke i sine bukser for holde styr på mit uregerlige lem det kunne jeg sgu ikke.. og det så hun med det samme og jeg blev temmelig flov..inden jeg kunne foretage mig noget som helst var hun henne ved mig og havde løsnet knappen i mine bukser og stille og roligt lod jeg hende klæde mig af til vi begge stod fuldstændig nøgne inde i stuen uden at tænke over at dem der boede i den anden blok overfor kunne se alt hvad vi lavede..da jeg spurgte hende lidt klodset om hvad hun havde gang i så hun på mig og svarede.. den her gang har jeg lyst til at elske med følelser og ikke af tvang..så tog hun et tæppe og bredte det ud på gulvet tog mig i hånden og vi lagde os ned..hun lagde sig ned på ryggen og lukkede øjnene mens jeg lade mig ved siden af hende..jeg kyssede forsigtigt hendes pande så hendes øjne og derefter forsigtigt hendes mund..lod tungen glide ned af halsen af hende og lukkede forsigtigt læberne omkring hendes dejlige strittende brystvorter..hun gav et stille suk og mens jeg forsatte med at lege med hendes bryster blev hendes suk heftigere og højere.

Jeg fortsatte med at kysse hende ned over maven og forbi navlen ned til hendes duftende skød..Jeg kyssede blidt hendes lille knop og lod tungen spille op og ned af hendes skamlæber, hun forsøgte at støde sit underliv bagud og jeg vidste med det samme hvad hun var ude på og jeg fulgte gerne trop.. så jeg stak forsigtigt min tunge op i hendes våde skede mens jeg bevægede den stille og roligt ud og ind..hun gav et lille skrig og jeg forstod at hun netop havde fået en lille orgasme.. jeg ville til at fortsætte da hun satte sig op og bad mig om at ligge mig ned..da jeg havde lagt mig satte hun sig op på mit nu stive og meget eksplosions klare lem..hun lod mig uendeligt langsomt glide op i hende og hævede og sænkede sig i et for mig pinagtigt langsomt tempo..til sidst kunne jeg ikke mere jeg simpelthen bad hende om at rå-elske mig vildt og inderligt og som sagt så gjort hun satte farten op og jeg har aldrig til dato fået en så stor orgasme som nu.. jeg skreg af nydelse og mærkede hvordan hun begyndte at skælve og så kom hun i et langt skrig og jeg kunne mærke hvordan vi forenes

Tjahh sådan begyndte en lang fredag for mig. Forstået på den måde at jeg den dag i dag er gift med Mona og at vi lige har haft et års bryllupsdag... Forresten skal det lige tilføjes at efter vi var færdige på gulvet ringede telefonen og en stemme sagde, "Tusinde tak for oplevelsen og hvis i mangler en ekstra pige engang bor jeg lige overfor med kærlig hilsen Lucinda" Og så blev røret lagt på..Om vi tog imod det tilbud må i vente til en anden god gang med at høre :)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.