BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det hele startede en dag hvor jeg tilfældigt faldt over en hjemmeside fra et lidt specialet feriested: The Maiden Ressort - Vil du slappe af i din ferie og blive opvartet i alle ender, mens din slave bliver opdraget som stuepige efter dine ønsker. 

Til daglig lever vi et normalt liv, men ind i mellem vil min mand gerne domineres og ydmyges som stuepige og derfor fik jeg lyst til at høre mere om dette feriested.
Jeg fandt ud af at man kunne vælge mellem flere kombinationer og valgte at bestille i alt 14 dage. Samtidig besluttede jeg at det skulle være en overraskelse for Peter, så da han kom hjem sagde jeg blot til ham at jeg havde bestilt 14 dages ferie, men at han ikke ville få mere at vide nu.

SEX I DAG?

*****
Da jeg kom hjem fra arbejde blev jeg mødt af min kone Maria, som sagde til mig at hun havde fundet et spændende feriested og at hun havde bestilt i alt 14 dage. Jeg fik ikke mere at vide, selvom jeg spurgte, da det skulle være en overraskelse hvilken form for ferie det var.

Dagen før vi skulle af sted ville jeg begynde at pakke min kuffert, men fik at vide af Maria at da jeg jo ikke viste hvilken form for ferie det var, så skulle hun nok pakke min kuffert også. Jeg lod hende naturligvis gøre det, da hun jo viste hvor turen gik hen. Jeg havde derfor ingen anelse om hvad der ventede mig.

*****
Det jeg havde fundet ud af omkring ”The Maiden Ressort” var at jeg kunne se frem til 14 dage i luksus med opvartning i alle ender og kanter og med et kæmpe udvalg af underholdning og faciliteter, idet det faktisk bare var en lille del af et større feriecenter. En af de mere specielle ”forlystelser” var at der var ansat en del yngre mænd, som stod til rådighed, også om natten, for de kvinder, som havde bestilt de specielle ferieophold.

Peter derimod kunne ikke forvente ret megen ferie eller fritid/frihed overhovedet, men det ville han jo tids nok finde ud af.
Ud fra mulighederne havde jeg bestemt at han først skulle have 3 dages generel oplæring som stuepige og derefter 4 dage som min personlige stuepige. I den anden uge skulle han for alvor være med til at tjene ferien hjem, idet jeg havde bestemt at han skulle arbejde i baren og natklubben med servering, tabledance, shows og evt. lidt ekstra.

*****
Da vi ankom til hotellet hjalp jeg Maria med at bære kufferterne op på værelset. Jeg ville også hjælpe med at pakke dem ud, men hun afslog og bad mig i stedet om at gå med ned i receptionen.
I receptionen henvendte Maria sig til receptionisten og sagde til ham at det drejede sig om en speciel feriepakke og at navnet var Pia Nielsen. Jeg forstod overhovedet ikke hvad der foregik, før jeg fik et kys på kinden af Maria og besked på at følge med receptionisten. Jeg blev ført til at lille lokale, hvor der i forvejen sad 7 andre mænd og ventede.

Kort efter ankom en flot, velklædt kvinde i 30’erne og bad os høre godt efter. Hun meddelte os at vi var blevet tilmeldt et kursus for stuepiger og at vi i de næste 4 dage ville lære alt om det at være stuepige. Vi blev noget chokerede og begyndte at spørge hvad der foregik, da hun slog i bordet med en kort pisk, hvilket naturligvis fik os til at tie stille.
”I er blevet indskrevet her af jeres herskerinder, så jeg forventer ingen protester. I vil i givet fald blive straffet, ligesom jeres herskerinder vil få besked om ulydigheden.”

”I vil blive opdelt i 2 grupper som skal tilbringe de næste dage sammen. Fra nu af vil i blive tiltalt med de navne, som jeres herskerinder har tilmeldt jer under og i skal også bruge disse navne indbyrdes. Enhver forglemmelse vil medføre straf. Om lidt bliver i ført til jeres værelser, hvor der vil være et skab til hver med navn på. Deri vil til enhver tid hænge det tøj som i skal have på.
I skal møde omklædte og barberede fra næsen og ned om præcis 2 timer.”

Ydmyg blev jeg klar over at Pia Nielsen var det navn som jeg var blevet tilmeldt under. De øvrige i min gruppe var Tina (Tom), Ditte (Dennis) og Lonnie (Lars-Jørgen). Da vi blev ført til værelserne fandt vi ud af at vi skulle dele alle 4 og for at gøre ydmygelsen større var der kun var 2 senge på værelset, så vi skulle sove sammen 2 og 2. Derudover var der 4 skabe, et langt sminkebord og et badeværelse med 2 bruser i brusekabinen. Jeg skulle dele seng med Ditte, en ung mand på ca. 25, dvs. lidt yngre end mine 32. Der var ikke tid til at tænke over ydmygelsen ved at skulle dele seng med en fremmed mand, for vi viste at vi ikke havde megen tid, hvis vi skulle nå at blive klar. I skabene var der en BH, trusser, sko, en paryk, en bluse og en nederdel. Desuden var der en flaske hårfjerner, en skraber og en dåse barberskum.

Der var ikke andet at gøre end at smide tøjet, gå ud i badet og hjælpe hinanden med at blive smurt ind i hårfjerningsmidlet. Da ordren lød på en total barbering var vi nød til at gå efter med skraberen og det var meget pinligt at blive inspiceret og barberet på de mest intime steder af en fremmed mand. Der var derimod ikke de helt store problemer med tøjet og da skoene kun havde 6 cm høje hæle var de heller ikke helt umulige at have på. På klokkeslæt blev døren låst op og vi blev ført ind i klasselokalet igen. Her blev vi sat 2 og 2 sammen med vores ”sengeveninde”

Derefter kom kvinden fra tidligere ind, hun skulle åbenbart være vores lærerinde og sagde;
”I dag vil i lære at bevæge jer og opføre jer som kvinder, ligesom i vil få vist hvorledes i lægger make-up på, således at i kan gøre jer nyttige ved at arbejde som stuepiger her på hotellet fra i morgen.”
”I mangler dog lidt før i ser ud som kvinder, nemlig bryster, et smalt liv og så skal det mellem benene fjernes” sagde hun og gav os hver en pakke som indeholdt 2 kunstige bryster med lim på bagsiden, et korset, strømper og en mystisk trusselignende genstand. ”Hvis i hjælpes ad med at få korsettet og strømperne på og får brysterne klæbet fast, så de sidder ordentligt i skålene, så vil jeg bagefter vise hvad den sidste genstand er”.

Ved fælles hjælp fik både Ditte og mig placeret brysterne, strammet korsettet og fik strømperne til at sidde lige. Det var lidt ubehageligt at være snøret sådan ind, men samtidig også ophidsende. Vi satte os og ventede på at de sidste blev færdige. Så udpege lærerinden en, som hun kunne bruge til at demonstrere det sidste klædningsstykke. ”Desværre” blev det mig som skulle være model og jeg blev beordret op til hendes bord og fik besked på at læne mig ind over bordet, således at jeg stod med spredte ben og røven vendt ud imod de andre. Så trak lærerinden min nederdel op og tog mine trusser af: Ydmygelsen ved at stå med min bare røv strittende mod 7 andre ”mænd” var så stor at min halvstive pik øjeblikkeligt blev slap. Det var præcis hvad lærerinden ønskede, idet hun nu tog min slappe pik og satte en lille gummiring om roden. Den var så stram at jeg hurtigt blev klar over at jeg umuligt ville kunne få en erektion. Derefter blev penis og nosser stoppet ned i en lille pose og det hele blev trukket mellem benene og låst fast bagpå. Jeg fik nu besked på at gå ned og hjælpe Ditte, ligesom de andre 2 og 2 hjalp hinanden. Da Ditte havde fået sin på, så jeg at det så ud som om hun havde en g-streng på. Da der var lås på kunne vi ikke bare gå på toilet og vi fik at vide at vi skulle henvende os til receptionen for at blive låst op. Endvidere skulle vi skylle os bagi med en intimbruser indtil vandet var klart, hver gang vi havde været på toilet.

Resten af dagen gik med at lære at gå i højhælede sko, gå og sidde korrekt, lægge make-up og i det hele taget opføre sig kvindeligt. Da vi om aftenen blev låst inde på værelserne fik vi at vide at tøjet til næste dag ville være i skabet, sammen med en natkjole. Vi fik også at vide at vi skulle være klar kl. 8, hvor vi blive afhentet af hotellets stuepiger, som vi skulle arbejde sammen med. Tøjet i skabet viste sig da også at være en knælang stuepigeuniform, komplet med underskørt, forklæde og kyse.
Natkjolen i skabet viste sig at være meget kort og det var yderst pinligt at ligge i sengen så tæt på en anden ”mand” (der var kun 1 dyne pr. seng).

*****
Det første jeg gjorde efter at have afleveret Peter var at pakke ud, komme i badetøjet og få mig en hurtig dukkert. Derefter gik jeg op igen, klædte om og gik ud for at udforske hotellet og alle de muligheder der var. Hotellet havde naturligvis både fitness center, helse- og skønhedscenter, store swimmingpools og en lækker hvid badestrand. Der var også flere restauranter, et par barer og en stor natklub.

Resten af dagen tilbragte jeg i helsecentret og da jeg gik i seng om aftenen tænkte jeg på hvad Peter mon lavede.

De næste par dage var ren afslapning, hvor jeg fik tanket batterierne op. Om aftenen den tredje dag så jeg for første gang Peter/Pia. ”Hun” hjælp i restauranten med at bære brugt service ud. Hun så godt ud i sort, halvkort uniform, forklæde og hvid kyse på hovedet. Jeg tror ikke hun så mig.

Dagen efter skulle jeg ud at sejle. Der var sørget for rigeligt betjeningspersonale og et pænt udvalg af flotte, lækre fyre.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.