Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er selvstændig elektriker og kører i det meste af hovedstadsområdet. Men egentligt er det ikke vigtigt for denne her historie. Ved siden af elektriker-arbejdet har jeg nemlig et lille “hyggejob” som privatdetektiv. Mest fordi jeg er meget interesseret i overvågningsudstyr, små kameraer, mikrofoner, GPS-trackere og den slags. Mit speciale er at afsløre utroskab - mest for relativt rige kunder. Det er spændende, og det giver en ret god ekstra indtægt.

De fleste gange er det bare et par billeder uden foran et hus, på en café, eller måske ind ad et vindue med telelinse, der afslører, at konen eller manden har gang i noget tys-tys. Men jeg har nu været i gang en del år efterhånden, og jeg har også haft nogle ret saftige og kinky sager, hvor jeg har lavet skjulte videooptagelser. Det er en af de sager, som jeg vil fortælle om her.

SEX I DAG?

Dette var egentligt en af de typiske henvendelser, som jeg har fået mange af: En lidt ældre velhavende mand med ung kone, som han mistænker for at være utro.

Jeg havde opsat det sædvanlige udstyr, som  jeg ofte starter med: En GPS-tracker på bilen og et lille bevægelses-censor aktiveret videokamera ved hoveddøren. Efter få dage var der bid ved hoveddøren. En mørkhåret, pæn og muskeløs mand i 30erne bankede på døren. Den mistænkte kone lukkede hurtigt op, og manden skævede hurtigt bagud mod vejen, inden han forsvandt ind ad døren.

Han forlod huset igen ca. en time senere. Den sag var løst, troede jeg. Men manden ville have 100 % håndfaste beviser uden mulighed for nogen som helst juridisk tvivl. Og håndfaste beviser - ja det fik han, skal jeg ellers lige love for.

Jeg fik lov at sætte skjulte mikrofoner og små kameraer op flere steder i huset et par dage inden han skulle på en forretningsrejse til Sverige. Allerede formiddagen efter manden var taget afsted til Sverige, fik han sine beviser fra de mange kameraer i huset:

På badeværelset gør hun sig lækker til hendes hemmelige elsker kommer. Hun går i bad, barberer sig næsten helt glat, kun en lille streg af hår kan ses lige oven hendes fisse.  Hun er en lille fræk sag med lyst hår, en veltrænet fast røv og med et par små frække bryster, der stritter lige ud i luften. Hun er grundig med fugtigscremen især på brysterne.

Hun roder med noget inde bagest i en skuffe. En lille sort dims, som hun smører noget på og forsigtigt presser op i det bageste hul.

Hun tager en lyseblå blonde-bh og matchende trusser på - og en lille sommerkjole udover. Hun er klar.

Lige da han træder ind af døren, kaster de sig over hinanden.

De kysser hinanden vildt og inderligt. Han trækker sin t-shirt over hovedet  og nærmest flår hendes kjole af. Han løfter hende op, mens de kysser, og hun slynger sine ben rundt om ham.

Han bærer hende ud i køkkenet og sætter hende på bordet. Desværre er vinklen på det lille skjulte kamera ikke særlig god, Men man kan se, at han sætter sig på knæ og trækker hendes trusser af. Hun spreder sine ben, og han får øje på den lille overraskelse i hendes bagerste hul.

- Hold da op, griner han. Du er da vist klar til den helt store tur.

- Ja, sukker hun. Jeg har ikke fået ordentlig sex i flere uger. Jeg vil bare have din dejlige pik.

Han borer hovedet ind mellem hendes ben og begynder at slikke hendes fisse.  Hun stønner højt, mens hun holder om hans hoved med begge hænder. Han slikker hende, til hun kommer i en voldsom orgasme på køkkenbordet. Hun klemmer benene sammen om hans hoved og sitrer i hele overkroppen.

Hun skubber ham bagud og hopper hurtigt ned fra bordet. Han træder nogle skridt baglæns, og de kommer begge uden for kameraets optagefelt. Men mikrofonen efterlader ingen tvivl om, hvad der foregår. Heftige slubrelyde, og nogle dybe støn.

- åh, det er så lækkert, når du tager den helt ind, stønner han.

Piksutte-lydene fortsætter lidt, inden de begge vælter ind i stuen. Hun lægger sig i sofaen med spredte ben.

-  Kom og knep mig. Jeg vil ha din pik nu, siger hun.

Han tøver ikke et sekund og lægger sig oven på hende og presser sin pik ind i hendes smaskvåde fisse. Hun stønner højt.

- Ja, Ja. Knep mig. Knep mig hårdt.

Han banker sin pik dybt op i hende igen og igen.

Hun stønner højt.

Han drejer dem begge rundt, så han ligger nederst. Hun rider ham vildt. De små bryster hopper op og ned. Hun er tæt på endnu en orgasme, og det er han også. Hun nærmest kramper oven på ham og skriger sin nydelse ud i rummet. Han brøler og tager et solidt greb om hendes faste røv og presser sin pik dybt, dybt op i hendes fisse. Han kommer i flere stød og pumper sin sperm op i hende.

Hun falder sammen over ham. Da hun rejser sig, kan man se at det drypper ud af hende med sperm.

Hun tager en hånd ned mellem benene og fører den bagefter op til sin mund og slikker på sine fingre.

- Hmm, sukker hun. Tak.

Hun sætter sig på knæ og begynder stille at slikke hans nosser.

- Jeg håber, den store fyr er klar igen om lidt, griner hun og begynder at slikke op ad pikroden. Hun slikker helt stille, men øger langsomt tempoet. Hun tager nu hele pikhovedet  i munden og presser sin mund ned over pikken, der er stålhård.

Hun tager hele pikken i munden, så den må være godt nede i hendes hals. Hun presser pikken helt i bund flere gange. Det er næsten mere, end han kan klare.

Hun tager pikken ud og kigger op på ham.

- Du skal kneppe min lille stramme røv, stønner hun.

- Det er så frækt. Jeg vil mærke din store pik i min røv.

Hun rejser sig og stiller sig, så hun står med den lille faste røv lige i vejret og hendes hænder holder på sofaen.

Den sorte Butt-plug peger direkte hen mod det skjulte kamera, og den kan ses helt tydeligt på billederne.

Han sætter sig på knæ bag hende og hans tunge begynder at cirkle om hendes bageste hul. Han slikker hendes fisse, mens han med den ene hånd langsomt trækker Butt-pluggen ud af hendes lille numsehul. Den er overraskede stor, og den har gjort sit arbejde godt. Hun er godt udvidet og klar til ham.

Han slikker hendes udvidede stjerne og sutter på to fingre, som han langsomt presser op i hendes stramme hul. Hun stønner kraftigt, og benene vakler lidt under hende.

- Ja, Ja. Det er dejligt. Knep min lille luderrøv.

Han fingerknepper hende i langsomme, dybere og dybere stød, indtil begge fingre er helt i bund.

Han rejser sig og fører nu sin pik, der er gemmenvæddet at hendes mundsafter hen mod hendes røvhul. Han presser pikken ind i hendes røv, og hun stønner voldsomt.

- Åh, ja. Knep mig.

Han knepper hende i rolige stød og får langsomt presset sin pik næsten helt i bund. Hun stønner meget voldsomt og kan næsten ikke holde sig på benene.

Hendes ene hånd finder ind mellem hendes ben. Han boller hende hurtigere og hurtigere.

- Ja, Ja, nærmest skriger hun og kommer i vild orgasme.

Han kan heller ikke klare mere i hendes stramme hul. Han trækker sig ud og tømmer sin ladning ud over hendes solbrune ryg.

De smiler til hinanden og går begge ud på badeværelset.

Med disse optagelser i hånden, havde manden nu et uomtvisteligt bevis på hendes utroskab. Det var en sag, der gav en god betaling, og som en lille bonus har jeg naturligvis min egen hemmelige kopi af optagelserne.

***

Dette er min første fortælling om mine oplevelser som privatdetektiv. More to come…

Giv gerne din stemme og en kommentar om, hvad du synes. Det vil jeg sætte stor pris på.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.