Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Du ligger i solariet. Det er varmt og du mærker at varmen trænger langsomt ind i din krop. I første omgang havde du bare tænkt dig at skulle tage sol, men du kan godt mærke at der er andre energier, som vækkes i dig. Du får lyst til at undersøge hvad det handler om.

Langsomt begynder du at kærtegne din hals - bare for at undersøge. Der går dog ikke længe før du opdager hvilke energier det er som rør sig i dig. Du kan mærke at din klitoris reagerer på dine kærtegn, og du begynder at bevæge dine hænder nedad. Du fører den ene hånd op til din mund, og væder fingrene med dit spyt, for derefter at føre den ned til dit ene bryst. Du smører spyttet rundt om din brystvorte, som bliver stiv og hård. Du leger med den - niver lidt i den og trækker ud i den. Hver eneste lille bevægelse forplanter sig til din klitoris, og du kan mærke at din kusse langsomt begynder at blive våd. Men du venter med at koncentrere dig om din kusse. Den får langsomt lov til at få lyst til at blive rørt.

SEX I DAG?

Nu tager du hånden op til munden igen. Du får lyst til at lege med din finger - som en lille pik du kan sutte på. Du fører den ud og ind af munden, og leger med spidsen af fingeren som var det et pikhoved du havde i din mund. Dit spyt gør fingeren glat og du kan mærke dine tanker begynder at svæve ud i, at det er mig du slikker. Forestiller dig at det er mit pikhoved du leger med, og at det er min pik du udsætter for dit spyt og dine kærtegn med tungen. Du lader noget spyt sidde tilbage på fingeren og fører den ned til din anden brystvorte. Du leger også med den, mens din kusse bliver mere og mere våd - det spænder i din klitoris for at blive rørt, og dine skamlæber fyldes med blod og du kan mærke at din skede begynder at åbne sig - ligesom for at sige at der er plads hvis jeg skulle få lyst - jeg er der bare ikke.

Du begynder at kærtegne dit maveskind - lige ned til hårgrænsen - ikke længere. Dine hænder glider ud på dine lår. Dine fingerspidser glider pirrende op og ned af dem, og ender altid med at glide ned af dine inderlår, lige indtil de når grænsen for dine skamlæber - så stopper de. Du vender dig en smule om på siden så dine hænder kan komme til at kærtegne din røv. Først glider de på ydersiden af ballerne for langsomt at bevæge sig mere og mere ind mod midten. Din langfinger glider ind mellem dine baller og kærtegner det lille stykke hvor ballerne begynder - blidt og roligt - for at lade ophidselsen bygge sig langsomt op. Den glider videre ned og kærtegner din endetarmsåbning og dit mellemkød, men igen stopper den lige før den når din kusse, som nu næsten gør ondt af bar lidenskab og savn efter berøring. Din klitoris er mere spændt og følsom end nogensinde, og du ved at en enkelt berøring næsten ville få dig til at komme - men du venter.

Pludselig banker det på døren. Du får et chok og bliver revet ud af den liderlige verden du lige var i gang med at indhylle dig selv i. Hvem fanden kommer og banker på lige nu? Lige nu hvor det var lige før du skulle til at lege med din liderlige og længselfulde kusse. Du hører en mands stemme der spørger om at han må komme ind. Først bliver du vildt provokeret af det, men opdager så pludselig at der er mig der spørger. Den brusende fornemmelse af at blive taget i at lege med dig selv, blandet med glæden over at det er mig, gør at din liderlighed hurtigt vokser frem igen, og denne gang med endnu større styrke. Du får fremhvisket et ja og går hen for at åbne døren for mig. Jeg står udenfor i læderbukser og jeg kigger på dig på en måde du har set mange gange før - jeg er liderlig og jeg vil ha" dig. Du inviterer mig indenfor og du ved jeg kan mærke hvad du lige har lavet. Du kan se i mine øjne at jeg har gennemskuet dig, men jeg siger ikke noget. Det pirrer dig at jeg ved det men du har heller ikke lyst til at sige noget - vi ved det bare.

Vi begynder at kysse hinanden. Først lidt prøvende - legende katten efter musen - "jeg vil ikke kysse dig og du må ikke kysse mig". Varmen imellem vores kroppe vokser og du kan mærke at min pik bliver hård igennem mine læderbukser. Jeg begynder at kærtegne din ryg. Først blidt og nænsomt, men hurtigt bliver mine kærtegn kraftigere og mere bydende. Jeg presser din krop ind imod min mens jeg holder hårdt om din røv. Du kan mærke mit åndedræt bliver tungere. Vi kysser nu vildt og dybt med vores tunger viklet ind i hinanden og med verden udenfor fuldstændig afskåret fra vores bevidsthed. Du holder om min røv og mærker lysten til at bevæge dig ned mod mit skridt - ned til min hårde dunkende pik som kun venter på dig, men jeg skal ikke have glæden af din tunge endnu.

Mine hænder begynder at lege med dine spændte brystvorter. Det du lige havde ligget og drømt om går nu i opfyldelse, og du hengiver dig til mine kærtegn med dybe suk. Jeg bukker mig ned for at slikke dine bryster og brystvorter. Jeg er nu så ophidset at det ikke er noget problem at bade dine bryster i mit spyt. Jeg er over alt på dine bryster med min mund. Min tunge "spiller" på dine brystvorter, og jeg suger dine bryster ind i min mund, mens jeg bider liderligt i dine brystvorter, og mens mine hænder leger med din røv, ryg og mave.

Få sex i dag

Nu kan du ikke holde dig længere. Du byder mig blidt at stoppe og trækker min trøje af. Du kysser og kærtegner min hals og glider langsomt ned over min overkrop. Du væder mit bryst med dit spyt og finder hurtigt en brystvorte som du begynder at lege med. Jeg begynder at sætte lyd på min lyst - kan ikke lade være. Du kan mærke min krop trække sig sammen når du rammer min brystvorte, og du leger med mig. Jeg kan ikke lade være med at presse mit underliv imod dig - hårdere og hårdere. Min pik kan nu mærkes tydeligt og du bevæger dig ned over min mave med din mund og din tunge. Du slikker mig i buksekanten mens du tager hårdt om min røv. Langsomt spænder du mit bælte op og begynder at knappe mine bukser op. Efterhånden som du får knappet dem op, mens du kysser mig der hvor de er blevet åbnet, opdager du at jeg ikke har noget på inden under. Der hvor du skulle møde kanten på mine underbukser, møder du bare min hud og mine kønshår. Det ophidser dig endnu mere og det går nu stærkt med at knappe resten op.

Du fører din hånd ind og får fat i min pik. Den er stor, varm og hård. Du befrier den fra sit fængsel og trækker mine bukser ned. Du ligger nu på knæ og oven over dit ansigt rejser min liderlige pik sig. Du begynder nu at kysse mig op og ned af lårene. Mine hænder prøver utålmodigt at trække dit ansigt hen til min pik, men du strittet imod - jeg skal pirres. Din liderlige tunge begynder at lege med mine spændte nosser. Du suger dem blidt ind i din mund mens din finger leger omkring min endetarmsåbning og mit mellemkød. Der er nu næsten lyd på alle mine udåndinger og jeg begynder at tale frækt og bydende til dig om at tage min pik i din mund. Langsomt lader du din tunge glide op ad skaftet på min hårde pik, og du mærker min lettelse over at min pik endelig får den opmærksomhed, som jeg har ventet på siden jeg så dig i øjnene første gang. Dine hænder leger med mine nosser mens du lader mit skaft glide imellem dine læber, som er store og blodfyldte af liderlighed. Du lader dit spyt løbe ned af min pik, og jeg er ved at sprænges af længsel efter at mærke din mund om mit pikhoved.

Pludselig stopper du og skubber mig blidt hen imod solariet, som er åbent og stadig kører. Du puffer mig ned på den varme glasplade for at kunne lade mig slappe af. Varmen er voldsom i min ryg og på min røv, og ophidselsen får endnu et tryk opad. Du lægger dig på knæ foran mig og begynder at lade din tunge glide op ad mine lår. Imens leger dine fingre med mine brystvorter og du læner dig ind over mig, for endnu en gang at lege med dem med din tunge. Du kan mærke min hårde pik imellem dine bryster og jeg lader den glide frem og tilbage i dit spyt. Du glider ned ad min krop igen og denne gang er mit pikhoved det første du møder, og du lader det glide ind i din varme mund. Hele min krop reagerer voldsomt på denne berøring. Du leger med min pik. Lader den glide ud og ind. Lader din mund vandre på hele skaftet. Efterlader en spytklat på mit pikhoved og fordeler det over hele min pik med dine læber, mens du kigger mig i øjnene med de øjne jeg elsker og begærer så vildt. Dine fingre leger samtidig med mine brystvorter og rummet begynder at forsvinde fra mine øjne. Der er kun dig og mig og vores fælles liderlighed.

Jeg rejser mig nu op og byder dig at stoppe. Jeg vil til. Jeg lægger dig på ryggen på den varme glasplade, og din krop slapper af i forventningen om hvad der nu skal ske. Jeg lægger med ned foran dig, og begynder at kysse dine fødder. Dine tæer glider ind og ud af min mund, mens jeg kæler for dine ben. Jeg bevæger mig opad og bruger lang tid på at kysse og slikke dine lår. Jeg bider blidt i dine inderlår fordi jeg ved det både pirrer dig, og gør lidt ondt. Nu læner jeg mig ind over dig og kysser og slikker din hals. Du kan mærke min stive pik imellem dine lår, og du stønner for at rumme at det ikke er nu du skal gennemtrænges af den pik du elsker. Jeg leger med dine bryster og endnu en gang kan du mærke mit spyt bade dem, og min tunge "danse" hen over dine brystvorter. Jeg kysser og slikker dig ned over maven, og da jeg når til hårkanten på din kusse begynder jeg at bide blidt i dit venusbjerg.

En sidste gang lader jeg min tunge og mine læber kærtegne dine inderlår, før jeg langsomt lader min tunge glide op over dine skamlæber uden på. Jeg bider i dem og ophidses voldsomt ved lugten af dine safter, som ikke længere kan holde sig inde i dig. Jeg spreder dine skamlæber med mine fingre og lader min tunge lege med din skedeåbning. Den glider ind og ud og leger med kanten af den skede, som jeg senere vil kærtegne med noget helt andet. Nu mærker du min tunge bevæge sig op mod din klitoris, som nu i lang tid har ventet på at blive berørt. Jeg kan se at den er spændt og starter med blidt at lægge min tunge på den - ligesom for at lade dem sige hej til hinanden. Hele din krop trækker sig sammen ved berøringen og du begynder at fortælle mig hvor liderlig du er og hvor meget du har lyst til at jeg skal slikke din klitoris mens mine fingre glider ind i din våde kusse. Pludselig mærker du noget stort og hårdt mod dine skamlæber. Du opdager at jeg har taget din DILDO med, og i al ubemærkethed har varmet den på solariet. Jeg leger med den i din skedeåbning mens jeg slikker dig hårdere og hurtigere på din klitoris. På et splitsekund støder jeg den helt i bund i dig, samtidig med at jeg lader en finger glide ind i din endetarmsåbning. Du sukker dybt og må kæmpe for at holde din lyd tilbage så vi ikke bliver opdaget og smidt ud. Nu knepper jeg dig med dildoen og slikker dig i hele din smukke og våde kusse. Din krop bevæger sig vildt over den varme glasplade og du be"r om at blive kneppet med min varme, hårde og levende pik.

Jeg rejser mig op, trækker dildoen ud af dig og læner mig ind over dig. Jeg kysser dig hårdt og du kan mærke smagen af din egne safter på min tunge og i din mund. Du mærker spidsen af min pik lege med din skedeåbning og du støder din krop imod mig for at få op i din våde og liderlige grotte. I starten får du kun lov til at mærke mit blodfyldte pikhoved i din kusse. Jeg støder det langsomt ud og ind, mens vi kysser hinanden og vores hænder er hvor lysten bringer dem. Jeg trænger nu helt i bund i dig - og bliver der lidt. Et lettelsens suk kommer fra os begge, og i et øjeblik er det som om, at alle vores ønsker bliver opfyldt på én gang.

Jeg begynder nu at bevæge mig ud og ind af din våde kusse. Lyden af vores elskov fylder rummet, blandet med lyden af vores stemmer som snakker frækt om og til hinanden. Jeg fortæller dig hvor dejligt det er at være inde i din kusse, og hvor meget jeg har længtes efter det. Du fortæller mig nu hvordan du legede med dig selv før jeg kom, og at du tænkte på at det var min pik du havde i munden. Mine stød bliver hårdere og vildere. Din røv glider rundt i dine kussesafter på den glohede glasplade. Jeg bukker mig ned og tager dildoen op. Jeg vil se dig slikke den og nyde smagen af dine egne safter. Du leger med det store pikhoved mens jeg knepper dig, og leger med dine bryster med min mund og tunge. Pludselig rejser jeg mig lidt op, og lader en stor varm spytklat falde på din klitoris. Synet af det samtidig med at du mærker mit varme spyt gør, at du er lige ved at komme. Men du ved at jeg elsker at se på at min pik glider ind og ud af dig, så du holder det lidt tilbage. Jeg knepper dig nu hurtigt mens jeg leger med din klitoris, som er badet i mit liderlige spyt. Du kigger mig dybt i øjnene og fortæller mig at du er ved at komme. Jeg siger til dig at du skal komme nu, og mens du slikker på den glinsende dildo, og mens jeg knepper dig hårdt, kommer du i voldsomme krampetrækninger på den glatte glasplade. Jeg står på knæ og knepper dig mens jeg nyder synet af din forløsning, og mens jeg er lige ved at komme fordi dine øjne borer sig ind i mine.

Efter et kort stykke tid hvor jeg har nedsat hastigheden, for at du kan nyde din orgasme i fulde drag, fortæller jeg dig at jeg er ved at komme. Du kigger mig i øjnene og fortæller mig at du vil have at jeg skal komme i din mund. Bare det at du siger det gør at jeg kan mærke de første spæde ryk i min liderlige pik. Jeg trækker mig ud af dig og du sætter dig op. Igen ser du min pik over dit ansigt og ved, at om et kort øjeblik vil min varme sæd sprøjte ud over din mund og dit ansigt. Du tager min pik i munden og knepper mig med dine læber, mens du kærtegner mine brystvorter med dine hænder. Lige inden du kan mærke at jeg vil sprøjte tager du mine nosser in dine hænder, og lader en finger smutte ind i min endetarmsåbning. Med et højlydt støn sprøjter jeg min cremede hvide sæd ind i din mund, og ud over dit ansigt. Det rykker hårdt i min pik og du bliver ved med at slikke den til det sidste ryk. Sæden smager dig godt og du slikker min pik ren, mens du smager på de safter som du tidligere kun kunne drømme om at du skulle smage her i solariet i dag.

Det banker på døren igen og vi opdager, at det har det faktisk gjort en hel del gange. Vi kigger hinanden dybt i øjnene, kysser hinanden en sidste gang for at jeg også kan smage mine egne safter. Vi klæder os på og aftaler at jeg godt må hente dig i solariet en anden gang........måske du ved hvad der så skal ske.......

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.