Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den sidste VIDEO jeg havde fået var altså skudt fredag nat og lørdag morgen, hvor jeg havde modtaget de første "søde" beskeder lørdag formiddag, lige efter hun havde fået pik og atter pik, samt kæmpe pikken til sidst.

Jeg kikkede sms-historikken igennem for lørdagen. "Du er den eneste for mig", "Jeg tænder kun på dig". Efterhånden gik de fra søde til frække. "Jeg længes efter din store pik, du gør mig så liderlig", "Kommer du ikke og knepper mig, det er så længe siden jeg har fået noget!". Da jeg kommer ind på episoden med de 2 knægte fra taxa'en, mener hun at hun jo var totalt uskyldig og blev udnyttet. Hvilket på det tidspunkt, gav mig dårlig samvittighed, da hun jo var ret stiv og bundet. Og jeg lod det jo egentlig bare ske. Så sen lørdag eftermiddag tager jeg ned til hende, fuldstændig uvidende om hendes bytur og efterfølgende gangbang med de 5 fyre hen til formiddagen..

SEX I DAG?

Da jeg kommer ind ad døren, flyver hun om halsen på mig og kysser mig lidenskabeligt, mens hun fortæller mig hvor meget hun har savnet mig. Alt imens hun stryger mig på pikken. Så den hjertelige modtagelse og opstemmelsen får mig helt til at glemme episoden med Kim og Sune. Hun er godt nedringet, lige som jeg kan lide. Så jeg skubber hende blidt ud i strækt arm og begynder at filme hende med tlf. "Ihh, hvad er der med jer fyre", griner hun og begynder at vride sig sexet foran mig. Referencen gik tabt på mig den lørdag men rammer mig efter jeg så Sune's FILM..

"Lad mig se de fede patter Tøz", siger jeg mens jeg fisker pikken frem. Linda trækker stille ned i toppen, så endnu mere af kavalergangen kommer frem, alt imens hun begynder at fingerkneppe sig selv med 2 fingre under nederdelen. Jeg kan huske at jeg tænkte, at hun da gav den hele armen for min skyld..

Hun har krænget patterne ud af toppen og sidder på en stol og fingerknepper sig selv for kameraet. Jeg står bare og spiller pik til showet, da hun rejser sig og lægger sig ind over ryggen på sofaen og siger "Så knep mig da!"

Jeg sætter tlf'en så den kan filme videre og går så over og hamrer min fede pik op i hende, jeg tager fat i hendes hår og trækker hende bagud, så patterne stritter godt frem og så knepper jeg hende lige så hårdt jeg kan. "Knep mig, knep mig, knep mig", stønner hun. Hun er blevet en helt anden at kneppe lige pludselig. I bagklogskabens lys, kan jeg jo nu godt se hvad det var hun efterlignede.. Da vi har kneppet sådan et stykke tid, trækker jeg hende ned på gulvet og lader hende sutte min pik. Hun forslår at vi laver en 69'er på gulvet, hvilket jeg s.følig går med på, uvidende om at hun indenfor de sidste 24 timer er blevet gennemkneppet af 5 andre knægte..

Med denne nyfundne liderlighed, ender vi med at kneppe hele aftnen igennem, hvor jeg slutter med at sperme hende i ansigtet og ud over hendes fede patter.

Da jeg havde en aftale tidligt søndag, valgte jeg at tage hjem og sove. Og havde så indtil tirsdag, hvor jeg havde modtaget video'en fra Sune, udvekslet adskillige forelskede beskeder med hende. Hun var pludselig meget mere spændende nu hvor hun var blevet så dirty. Men efter at have set videoen, kunne jeg da virkelig se hvor stor en luder hun var blevet.. Gad vide om det var sket i afmagt, pga manglende respons fra mig, og fuldskab..?

Men så tikker der en ny mail ind fra Sune med en heftig vedhæftet fil..

Og en beskrivelse:

"Hey Champ, tak for lån af tøzen igen. Vi mødte hende plakatfuld i fredags, så tillod os at køre hende hjem for dig. Det kunne vi s.følig ikke gøre gratis, så derfor, tjae se sidste VIDEO."

"Ham den fede om morgen, var egentlig bare fordi jeg skyldte ham penge og Kim og jeg havde måske fået snakket lidt over os ovre i skolen og måske fået vist video'en hvor vi tagteamer hende i sofaen, mens du var på toilettet. Og som du nok kan se, så er han jo ikke just et hit blandt damerne, selv om han dog har et kæmpe lem. Så der gjorde du bare en god tjeneste."

"Men tjek den nye VIDEO ud fra i lørdags nat og skriv hvad du synes!"

"Lørdag nat?!" Tænker jeg og starter videoen op...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.