Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Frem på skærmen, sidder Linda på bagsædet i en bil, mellem 2 knægte, høje hæle, selvsiddende strømper, en lille nederdel og hun kunne næsten ikke være mere nedringet. Hun har rigtig mejet sig ud, selvom hun er dybt deprimeret...

Man kan se og høre på hende, at hun er godt stiv.

SEX I DAG?

Den ene af drengene siger "Var det hende, dig og Kim var hjemme hos?"

Det er åbenbart Sune der sidder på passagersædet og styrer kameraet.

"Ja det er Linda, hun er super sød og hun har et par rigtig flotte bryster!" Griner han.

"Kan du godt lide dem her" Snøvler Linda og gynger dem op og ned.

Den ene af drengene, kan slet ikke styre sig.

"Må vi ikke se dem nu hvor Sune har set dem?"

"Vil I gerne det drenge?"

"Fuck ja!" siger han og trækker ned i kavalergangen, så BH'en vælter frem.

"Nej, sådan en pige er jeg altså ikke!" Griner Linda og lægger hovedet tilbage.

Man kan godt se at drengene er lidt usikre, som de begynder at massere hendes patter uden på BH'en. Mere sker der ikke, for så kører de ind i indkørslen.

"Nå men du byder vel på en godnat drink, ikke." Lyder det selvsikkert fra Sune, der stiger ud. Linda er så stiv at hun dårligt kan gå ind selv. Og de får da alle sammen set hvor hun gemmer nøglen, da hun bukker sig ned, så nederdelen ryger op over røven. De kommer ind og Linda henviser dem til bordet hvor der stadig står sprut. Linda tænder for musikken og Sune siger kækt.

"Du må da gerne lige give et lille nummer".

"Et nummer?" Spørger Linda forvirret.

"Ja et lille stripnummer, nu hvor vi har kørt dig hjem, det er vel ikke for meget forlangt!" Griner han.

Linda griner og valser ud på stuegulvet hvor hun begynder lidt akavet at gøre sig til. Hun presser brysterne sammen, der stadig hænger i Bh'en udenfor toppen.

Alle drengene hujer og kommer med tilråb.

"Smid den" "Vis de patter"

"Jeg skal nok hjælpe med BH'en!" Siger Sune og overlader kameraet til en af de andre. Han går bag hende og Linda drejer hovedet rundt og begynder at kysse med ham. Sune får hægtet den af og Linda holder den oppe med hænderne. Kameramanden er gået helt tæt på nu. Hun slipper den og vender sig hurtigt om og trykker sig ind mod Sune, mens hun snaver ham. Sune snaver tilbage og begynder at trække op i hendes nederdel, så hun kun står i g-streng. De andre drenge har stimlet sammen om dem og er begyndt at rage hende på røven. Sune drejer hende rundt, alt imens han stadig snaver hende, så drengene kan komme til patterne. Sune fletter fingre med hende, så de rigtig kan komme til. Der er nu en knægt på hvert bryst og den 3 går i knæ mellem benene på hende. Linda får trukket sig fri. "Hov hov, det skulle jo bare være et nummer." Smiler hun lystigt.

"Jo jo, men var det ikke dejligt?" Siger Sune og trækker sin pik frem. Han kysser Linda igen og trækker så hendes hoved ned til sin pik, så hun står foroverbøjet. Hun tager fat om røven på ham og begynder at sutte hans stive pik, så patterne hopper op og ned under hende. én af de andre drenge, begynder at give hende finger, nu hvor hun bare står og stritter med røven. Hvilket resultere i at Linda trækker sig væk og går ned i knæ og sutter Sune videre.

"Det er da ikke helt fair, at det kun er mig der bliver belønnet?!"

Han går i hug bag hende og begynder at ælte hendes bryster, imens han drejer hende hen mod de andre, der nu alle har pikken fremme.

Man kan lige ane at han hvisker hende i øret.

"Kom nu, du kan godt, gør det for mig, du er så god."

Linda smiler og åbner munden, hurtigt er der en pik klar.

Linda sidder nu på knæ og sutter den ene pik efter den anden.

Efter et stykke tid, trækker Sune hende op fra gulvet og skubber hende hen over ryggen på hjørnesofaen. Han trækker G-strengen til side og begynder at kneppe hende hårdt. Linda er sjask våd. De andre er hurtigt over hendes mund og hænder.

Linda ser helt chokeret ud, da hun får en pik i munden og bliver mundkneppet samtidig med at hendes hænder bliver brugt som ornani-redskaber til de øvrige knægte. Hun ser ud til at prøve at gøre en smule modstand, men drengene er i en helt anden verden. Der bliver skiftet rundt på hende som var hun en karrusel, alle får en tur i fisse, hænder og mund. Det næste stykke tid bliver Linda virkelig brugt af de unge fyre. Kameraet slukker. Der er klippet, for filmen kører videre hvor det starter op igen. Her filmer det Linda, der ligger fuldstændig gennemkneppet, med sperm over det hele, sovende på sofaen. Det må være godt op ad formiddagen, for der er helt lyst.

"Tænkte at du ville have det sidste billed med." Siger Sune og sætter kameraet på kommoden så det filmer Linda. Så går han over og begynder at køre sin pik rundt i ansigtet på hende, hun mumler bare og prøver at trække sig væk. så han sætter sig ind over hende og begynder at køre pikken mellem hendes spermindsmurte patter.

"Kom så lille skat, knep mig" Kan jeg høre Linda sige.

"Vil da ha´ pik?"

"Ja søde."

Ind i kameravinklen træder en virkelig fed knægt, med en kæmpe pik. Han møver sig ned i sofaen og spreder Linda's ben og hamrer kæmpe pikken op.

Linda giver et forskrækket skrig, så Sune lægger hurtigt en hånd over hendes mund, mens den fede knægt, knepper hende i et heftigt tempo. Sune, stiger af så han kan komme bedre til og holder Linda's hænder fast. Den fede knægt vælter nu ind over hende og banker pikken helt i bund.

"Fuck du er stor!" Skriger hun bare, alt imens hun kæmper for at trække vejret, med den fede vom, der presser hende dybt ned i sofaen.

Knægten, er ved at tabe pusten og trækker sig tilbage. Og nu bliver jeg virkelig forbavset, for Linda, drejer hurtigt rundt og går på knæ, på gulvet foran knægten, hvor hun begynder at slikke den kæmpe pik og de store nosser der hænger under. Hun kører den ene hånd op og ned ad det fede skaft over hendes hoved, imens hun nærmest føder sig selv, med de store nosser, med den anden hånd. De er så store og tunge at hun kun kan have én i munden ad gangen. Sune er gået op og taget kameraet. Han sætter sig ned og begynder at kneppe Linda bagfra, hvor hun nu forsøger at få mest muligt af den store pik i munden. Den fede knægt, tager fat i hendes hoved og begynder nu at mundkneppe Linda, alt hvad han kan. Sune stopper helt med at kneppe og zoomer bare ind på den lille mund der bliver fuldstændig udblokket. Kinderne bliver spilet helt ud af det store pikhoved, der kører som et stempel ind og ud. Spyttet skummer i mundvigerne og hun kan dårligt få luft. Sune holder Linda fast imens knægten trækker hendes hoved frem og tilbage på hans enorme pik. Det ser vildt ud. Efter et stykke tid lykkedes det dog Linda at kæmpe sig fri, for så at sætte sig op på ham og begynde at presse pikken ind, så hun kan ride ham. Hun kravler nærmest rundt på hans fede vom, det ser klamt ud. Men langsomt får hun presset sin fisse ned over køllen og begynder at ride ham heftigt, mens hun skriger sine orgasmer ud. Pludselig rykker det nærmest i Linda og den fede holder hende fast.

"Jeg kom" Siger han og Linda løfter sig langsomt af pikken, der plopper ud med en strøm af tyk sperm.

"Tak" Siger den fede bare og tager sit tøj og går.

Sune trækker Linda op i håret og presser sin stive pik i munden på hende.

"Du er ikke færdig søde!"

Han bruger hendes mund som en fisse og kommer hurtigt.

"Var det godt med en stor pik?" Spørger han mens han zoomer ind på hendes spermindsmurte ansigt.

"Åhh ja, det var fantastisk." Siger hun ind i kameraet, imens hun finder sin tlf og begynder at sms'e.

(Åhh skat, jeg savner dig sådan, jeg er bare helt alene, kommer du ikke snart og besøger mig?)

(Du må ikke være sur, du er den eneste for mig)

Jeg kigger på de 2 første beskeder jeg fik den lørdag...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.