Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej her er lige en sand historie om min kone og hendes utroskab. Jeg havde tit spurgt, om hun kunne tænke sig en ekstra mand i sengen, men hun sagde altid nej, hun havde nok i mig. Men som året gik glemte jeg det, og jeg skulle på fagforeningskursus i en uge, det var op til jul, og min kone skulle til julefrokost med damerne.

Det var også ok med mig, da hun havde nok i mig. Men mit kursus blev aflyst den sidste dag på grund af sygdom, så jeg skyndte mig til lufthavnen så jeg kunne nå at komme i byen i Ålborg, da vi er der fra. Jeg vidste at hun var i byen med tøserne fra arbejde, så jeg havde tid nok til at suse rundt til de steder, vi kom sammen. Men jeg blev træt til sidst, og ville lige sige til min kone, at jeg var kommet hjem og gik ned på det sted de plejer at tage hen. Da jeg kom derhen, var der stuvende fuldt med mennesker, så der var ikke nemt og se om hun var der. Jeg købte en øl og hørte noget musik. Pludselig så jeg hende stå henne i et hjørne sammen med en mørk mand. De havde det virkelig skægt, og de krammede hinanden så jeg fik en klump i halsen. Det var ikke lige det, jeg havde regnet med. Men lige med et gik de ud af døren uden at ænse andre end hinanden. Da blev jeg sgu nysgerrig og fulgte efter. Efter hvad jeg kunne se, gik de hjem til vores hjem. Jeg lod dem komme ind og gik rundt i kvarteret, da jeg ikke vidste hvordan jeg skulle takle det. Efter en halv time gik jeg tilbage og rundt om huset. Der kunne jeg kikke ind i stuen, men der blev hurtig slukket for lyset og tændt i soveværelset, så jeg listede hen og kikkede ind og så, at de stod og kælede og klædte hinanden af. Selvom jeg selv havde snakket om en ekstra mand i sengen, var dette syn lige ved og tage pusten fra mig.
Hun havde lagt sig på sengen helt nøgen, og han smed sine boksershorts og fremviste den længste og tykkeste pik, og den var ikke en gang helt stiv. Min kone fik store øjne da hun så dyret, så hun satte sig hurtig op og begyndte at gnide på pikken, og det blev den bestemt ikke mindre af. Hun begyndte at sutte og slikke med en vildskab jeg ikke havde set tidligere. Efter et par minutter kunne jeg høre ham sige, at nu skulle hun få slikket fisse og røv, til hun var klar til at få den største pik i bund i hende. Efter ti minutter skreg hun, at nu ville hun mærke en stor pik. Han fik hendes ben op på skuldrene, og det var den bedste udsigt, jeg kunne se lige op i kussen af hende. Han greb fat om pikken og styrede det enorme hoved lige til indgangen af skamlæberne, så de blev krænget helt fra hinanden, og pressede, til hun gav et hyl fra sig og sagde, at hun blev flækket, hvis han ikke passede på, men det var han ligeglad med og bankede den i bund, hver gang helt ud til hovedet og lige i til nosserne. Hun pev og skreg skiftevis "pas på" og "knep mig hårdt" . Det stod på en halv times tid og hun var efterhånden godt kneppet igennem så vendte han hende på knæ og kørte pikken stadig mere brutalt, og man kunne se safterne dryppe ud af fjamsen af hende, til sidst råbte hun, at nu ville hun mærke den i røven, noget hun ikke vil med mig, hun greb en tube glidecreme i natskuffen og gav den til ham, og hun fik en ordentlig klat i røven, og han en på pikhoved, som så faretruende ud foran røvhullet, der var klar til at blive fyldt helt ud. Man kunne se, at hun var klar over, at det kom til at gøre ondt som bare fanden, men så snart han satte pikhovedet på røvhullet begyndte hun at presse, for at få den ind gennem ringmuskelen, og med eet gled den enorme pik ind, og hun begyndte at stønne helt besat og skreg, at hun kom nu, og at hun ville ha hele ladningen af hans tykke sæd sprøjtet op i røven, men han kørte bare hårdere og hårdere, til kæmpen var helt begravet i min stakkels kones røv, og med et brølede han og sprøjtede hele røven fuld, så det dryppede ud på sengen. Jeg listede mig ind af kælder døren, og lagde mig til at sove, da min rus havde sat sine spor, og jeg må have sovet, for da jeg vågnede, var det op af dagen. Jeg ville op og se, om han stadig var der, men han var væk, og min kone sad i køkkenet og drak kaffe. Hun sad på en stor pude, da hun måtte have ondt i måsen. Jeg lod som ingenting, hun sagde, at hun var tidlig hjemme, da hun havde fået ondt i maven.

Men jeg tror at hun er med på en ekstra mand og jeg tror hvem det bliver.

Hilsen en kikker

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.