BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg kommer hjem fra kontoret, lidt senere end normalt. Jeg havde advaret min kone om at jeg ville komme senere hjem for jeg havde et møde. Jeg fortalte hende dog ikke at mødet var med en af hendes veninder som jeg faldt i snak med til en fest i sidste weekend. Hoveddøren står på klem, jeg hænger jakken og smider computertasken. Går ind i stuen, undre mig lidt over rodet for du rydder jo altid op, men i dag ligger der et par tæpper i sofaen og din frokosttallerken står på spisebordet. Du mangler, du sidder ellers altid i stuen på denne tid af døgnet, klar til at byde mig velkommen hjem med dine hede kys. Jeg kigger ind i soveværelset, sengen er ikke redt og det ser ud til at du har smidt rundt med dynerne. Det ligner vi har haft sex, men vi havde ikke tid til et knald i morges. Din natbordsskuffe står åben og den store røde DILDO mangler. Jeg går ud på badeværelset, gulvet er vådt og der ligger et par håndklæder smidt på gulvet. Du har næsten lige været hjemme. Jeg hører lidt støj ude fra køkkenet, går der ud.

Du ligger nøgen på køkkenbordet, jeg gisper. Du har smurt syltetøj på dine bryster, nutella på sin mave, peanut butter på dine lår. ”Slik mig helt ren skat ” hvisker du mens du spreder dine ben så jeg kan se den store røde dildo i din fisse. Jeg går hen til bordet, kysser dig. Du besvarer kysset med din tunge. Du smager mærkeligt. ”Kan du gætte min smag i munden?” hvisker du. ”Nej skat” du smiler ”prøv med brysterne. Jeg smager på syltetøjet, det er helt klart hindbær der er på brystvorterne og appelsinsyltetøj der er uden om, men jeg slikker dem helt rene inden jeg giver dig svaret. ”to rigtige, men du skal op på 5 rigtige for at få adgang til min fisse”. Jeg fortsætter ned til din mave, slikker nutellaen i mig, bliver ved til din mave er helt ren og får et kys som belønning for endnu et rigtigt svar. Igen lægger jeg mærke til den mærkelige smag du har i munden, ledt salt, lidt bedsk, men jeg kan slet ikke placerer dem.

Jeg lader tungen glide ned over sine bryster, ned til din mave og videre ned til dine lår. Peanut butteren klister meget i min mund. Du stønner da jeg spreder dine ben og slikker dig på inderlårene, helt op til din glatbarberede fisse. Jeg giver mig god tid, pirre dig, lader tungen glide helt op til din fisse, men stopper så jeg lige netop ikke rammer den. ”4 rigtige” stønner du med et smil da jeg har sagt mit gæt. ”Er der flere jeg skal gætte skat?” Du nikker ”Hvad har jeg haft i munden?” Jeg kysser dig igen, jeg kan virkelig ikke gætte det. ”Kan du li’ smagen?” spøger hun og det kan jeg, anderledes men fræk. Jeg ser mig rundt i køkkenet for at få lidt hjælp. Hun grinder, ”du kan ikke se pakken, det ville være for let”. ”Er der andre smage jeg kan gætte skat?” hun smiler til mig ”Lad din tunge gå på opdagelse, jeg har en overraskelse”.

Jeg starter med at slikke hendes arme, stille og roligt lader jeg tungespidsen glide ned over hendes hud. Helt ned til fingerspidserne, hun smager lidt af sved, men ikke af noget andet. Hun grinder, det var ikke en af de ting jeg skulle finde. Jeg snuser til hendes duft, hun dufter af bad, hun har vel også været i bad lige inden jeg kom. Jeg prøver den anden arm, slikker hendes fingerspidser, nyder hendes små støn da min tunge glider hen over hende. Nyder hendes gysen når jeg ånder ud på hendes nu fugtige hud. Men der er ikke noget på hendes arme. Jeg bevæger mig ned til hendes ben, slikker hendes lår igen, slikker hendes knæ, hun fniser da jeg slikker under hendes knæ og hun er lige ved at spare mig. Jeg slikker hendes tær, mærker hvordan min pik bliver meget stiv da jeg suger hendes tær ind i munden og slikker mellem hendes tær. Jeg rejser mig op og smider tøjet, står med stiv pik lige foran hende ”Du ser ud til at nyde det” siger hun med et smil. Jeg nikker, tager fat i hendes dildo og trækker den forsigtigt ud, hun griber fat i min pik og spiller lidt på den ”Nød du at slikke mine tær?” ”Ja skat, det var frækt” hun smiler ”Bare slik mig, men du må kun bruge tungen, ikke noget med pikken eller fingrene før du har gættet den sidste smag” Jeg smiler til hende og nikker.

Dildoen kommer ud med et svup. Hun stønner. ”Slik den ren inden du slikker min fisse” hun ligger stadig og leger med min stive pik. Jeg ser på hende og langsomt lader jeg min tunge glide op af dildoens skaft, jeg kan tydeligt smage hendes fissesafter. ”Du ser fræk ud skat, forstil dig at det er en rigtig pik du slikker på” Det giver et ryk i min pik. Jeg leger med, slikker op og ned af hendes dildo, smagen ændre sig lidt oppe ved dildoens pikhoved, som om hun også har lidt af det fra munden i fissen. ”Har du fået det samme i fissen?” hun griner ”ikke helt, men det minder meget om det samme” Jeg ser forvirret på hende. ”slik min fisse ren, hvis du kan gætte det så får du lov til at kneppe mig”. Jeg kravler straks ned mellem hendes ben, min tunge finder hurtigt hendes skamlæber og glider ind i hendes dybe grotte. Jeg elsker smagen af hendes fisse, nyder at lege med hende og få hende til at stønne mens jeg slikker hendes safter i mig. Men der er denne mærkelige smag, jeg kan ikke placerer den. Slikker hende nysgerrigt, suger safterne ud af hende. Nu kommer der en del af det mærkelige ud af hende, hun holder mit hoved fast og jeg kan mærke der er en orgasme på vej.

Hun ligger og puster ud på bordet. Godt brugt. Hun ser på mig ”Kan du gætte hvad det er?” Jeg ryster på hoved, hun ser helt skuffet ud. ”kunne du li’ smagen?” jeg nikker, hun tager fat om min pik og begynder at spille på den. ”Vil du have en ledetråd?” Jeg nikker, hun bøjer sig frem og tager mit pikhoved i munden, det rykker i min pik og hun suger min pik helt ind i munden, helt til roden. Hendes hænder finder mine kugler og jeg nyder hendes blowjob. Med et brøl kommer min sperm væltende, hun når kun lige at fjerne munden så skydes den ene ladning efter den anden ud over hendes bryster. Hun lægger sig ned på bordet igen, jeg nyder synet af min sperm der langsomt løber ned af hendes bryster, ned på bordet og ned over hendes mave. ”Slik mig ren skat” jeg ser vantro på hende. Hun smiler ikke mere ”Slik din sperm af mine bryster, du ville jo have ledetråden og det skal koste lidt” ”Jamen skat…” hun ryster på hoved ”Jeg giver dig ledetråden når jeg er ren”.

Jeg overgiver mig, er alt for nysgerrig. Min mund lukker sig om hendes ene brystvorte og lige da min tungespids rammer min sperm, ved jeg hvad hun har haft i munden og i fissen. Jeg rejser mig op ”skat?”. Hendes smil er væk ”slik mig ren” jeg ser på hende, så fortsætter jeg med at slikke hende ren for min sperm, selv bordet skal være rengjort før hun er helt tilfreds. ”Kan du nu gætte hvad jeg har haft i munden og i fissen” jeg nikker, kan ikke sige noget. ”Du skal give mig deres navne, hvem har fyldt min mund og hvem har fyldt min fisse?” Jeg gisper ”Skat, det kan jeg ikke vide”. Hun rejser sig op og går, venner sig om i køkkendøren. ”Du kan altid bede om en ledetråd, du får ikke adgang til min fisse før du har svaret.” så går hun. Længe står jeg i køkkenet og tænker, så går jeg ind i stuen, ind til hende. ”Skat, vi må snakke om det her” hun ser bare på mig. ”skat?” jeg vil have at hun snakker til mig. ”Du har kneppet mine veninder en gang for meget og nu har jeg kneppet med to af dine venner, den ene fyldte min mund med dejlig sperm og den anden fyldte min fisse og du ved selv hvor lækker den sperm var” ”skat?” hun ryster igen på hoved. ”dine tre pokervenner kommer i aften, der kan du få en ledetråd. Giv dem alle et blæs og hvis du gætter rigtigt er vi stadig sammen. Du kan også bare pakke dine ting og smutte, du har tre timer. Så vil jeg nyde min singlestatus med dem.”

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.