Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg så hende, da hun kom ud på terrassen. Hun var iført en lille bikini og hendes hud var lækker solbrun. Håret, der var kulsort, var sat op i en klædelig, høj frisure. Hun havde et glas i den ene hånd og et magasin i den anden. Hun satte sig i hængesofaen, tog overdelen af så hendes store, faste bryster lagde sig lige så stille lidt ud til begge sider. Så lænede hun sig tilbage og begyndte at bladre i magasinet.

Jeg stod helt stille, et stykke tilbage mellem træerne og var sikker på, hun ikke havde bemærket mig. Jeg havde taget pikken frem og stod og onanerede ligeså stille mens jeg betragtede hende. Jeg havde været her mange gange før; men ikke altid med samme held.

SEX I DAG?

Så skete der noget, som jeg altid havde ønsket mig; men aldrig før havde oplevet: Hun lagde magasinet fra sig, tog en stor tår af glasset, som sikkert indeholdt gin og tonic eller sådant noget, for der var en citronskive i og væsken var helt klar og så satte hun glasset. Jeg kunne se, at hendes hænder begyndte et kæle for hendes egen krop. Den ene klemte og kælede med de 2 store bryster, så brystvorterne blev helt stive.

Jeg glemte helt at onanere, så optaget var jeg af det, der skete på terrassen og så skete det. Hendes anden hånd gled ned til hendes underliv og fingrene smuttede indenfor trussekanten. Jeg kunne se, at hun begyndte at lege med skamlæberne og en mørk plet bredte sig foran på trussen. Jeg greb fastere om min meget stive pik og fortsatte med at køre forhuden frem og tilbage. I takt med, at hun øgede sit tempo i trussen, fulgte jeg med på pikken.

Så kunne jeg ikke holde mig mere; men skyndte mig at køre løs så der kom et ordentligt sprøjt af sperm lige ud i luften. Jeg undertrykte et højt gisp af velvære og kikkede forskrækket ind på terrassen; men jeg kunne ikke se nogen forandring dér. Hun kørte stadig sine fingre hurtigere og hurtigere rundt i trussen og hendes anden hånd arbejdede med brysterne som om hun var i gang med at lave boller.

Så udstødte hun et højt suk, efterfulgt at mange små og hendes ryg buede sig op så hun næsten kun rørte hængesofaen med nakke og hæle. Med et sidste langtrukket gisp faldt hun sammen og lå helt stille mens hendes hånd i trussen langsomt kælede hen over venusbjerget.

Jeg fik et lommetørklæde op af lommen og begyndte at tørre min sperm af, hvor den havde ramt bukserne og da jeg kikkede op igen, var hun væk. Ærgerligt at hun gik ind; men nu vidste jeg, hvor jeg kunne få mere underholdning i fremtiden for det var sikkert ikke sidste gang hun fornøjede sig på terrassen.

Jeg vendte mig for at gå tilbage til bilen, der holdt på P-pladsen en kilometers vej gennem skoven og havde nær stødt ind i en person, der var kommet op bag mig uden jeg havde opdaget det. Jeg stoppede lamslået og tanken om at vedkommende havde set mig stå der og onanere, røg gennem mit hoved og først efter et par sekunder, så jeg at det var kvinden fra terrassen; men nu havde hun en silkebadekåbe over sig.

Vi stod begge tavse og kikkede på hinanden. Så sagde hun med en lav og sensuel stemme, der passede fint til resten af hende: "Nåhhh, fik du noget ud af det?" Jeg stod som forstenet. Hvad mente hun med det? Om jeg havde fået noget ud af hvad? Inden jeg fik sagt noget, fortsatte hun: "Du troede måske ikke, jeg var klar over, at du stod bag træerne? Jeg har været klar over, dels at du stod der og dels at du kommer ofte. Jeg har nemlig observeret dig før."

Min verden styrtede sammen. Jeg tænkte på politi, ydmygelse, fyring fra job, mistede venner og en masse andet skrammel, der nu skulle falde på mine syndige skuldre. Jeg fik vist lige fremstammet, at jeg ikke vidste hvad hun talte om og at det måtte være en anden, hun mente for jeg var lige kommet der ovre fra den ende af skoven, mens jeg drejede mig og pegede ind i skoven.

"Ja så", sagde hun, "du er lige kommet gennem den der tætte kratskov, bare for at gå en lille tur? Så er det besynderligt, at du ikke er forrevet, for dér kommer man ikke igennem uden skrammer." Jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare på det, så jeg stod bare dér og glanede.

"Du må vist hellere komme med mig, så vi kan få opklaret, hvad der er den rigtige historie", sagde hun og trak mig i jakken. Jeg fulgte viljeløst med hende gennem et lille stykke skov og ind i hendes hus. Hun trak mig med helt ind i stuen og skubbede mig ned i en stor sofa. Så satte hun sig overfor mig i en stol og sagde noget, som jeg først ikke fattede et suk af, så meget kørte mine hjerneceller rundt i hovedet på mig.

Hun prikkede mig i brystet med en finger og jeg opfattede et "hallooooo, mand, hører du efter?" Jeg fik fremstammet, at jeg ikke havde hørt hvad hun sagde og om hun ville gentage. Så sagde hun: "kære fremmede ven, som jeg sagde til dig ude i skoven, har jeg længe været klar over, at du var der og at du kommer med jævne mellemrum og det var derfor, jeg i dag besluttede mig for at give dig en særlig forestilling. Der var jo ingen grund til, at du skulle rende helt her ud bare for at stå og spille pik, mens jeg tog solbad."

Hendes ord sank langsomt ind bag min tykke skal og jeg spurgte lidt modigere om hun ikke skulle ringe til politiet og anmelde mig for blufærdighedskrænkelse. "Er du gal mand", sagde hun, "anmelde dig. Hvorfor dog det. Jeg har da også haft noget ud af det. Da jeg lå og legede med mig selv, var det et dejligt ekstra krydderi at vide, at du stod og kikkede med, ja oven i købet også legede med dig selv. Da jeg hørte, du kom – ja det var kun en svag lyd; men jeg var ikke i tvivl om at du kom – vidste jeg, at dig måtte jeg have fat i."

"Jeg har et forslag til dig. Hvis du ikke har andet for i næste week-end, kommer du herud og bor hos mig og så skal vi lege alle de sjove lege sammen. Du skal stå forskellige steder og kikke på mig mens jeg leger med mig selv og du må ikke sige på forhånd hvor og når jeg har fået min første orgasme, skal du komme brasende ind til mig og lade som om du voldtager mig. Du får selvfølgelig din vilje med mig; men lidt modstand vil jeg dog gøre for at det bliver lidt mere realistisk. Hvad siger du til det?"

Jeg drømmer", tænkte jeg "og om lidt vågner jeg og så ligger jeg bare hjemme i sengen. Alt det, hun sagde, var jo svaret på alle mine hede drømme. Jeg sagde, at det ville jeg meget gerne; men om hun var sikker på, at hun mente det? "Selvfølgelig", sagde hun "og jeg glæder mig allerede så meget, at jeg synes, vi skal smutte ud på terrassen og lave en generalprøve, hvad siger du?"

Den var jeg med på. Vi smed alt tøjet på gulvet og i en hed omfavnelse gik vi ud på terrassen. Jeg hjalp hende ned på hængesofaen og gik så om bag hegnet, der var omkring terrassen. Dér stod jeg, bare lige med næsen op over og betragtede dette skønne kvindemenneske, mens hun igen gik i gang med at kæle med sin dejlige krop. Hun kaldte på mig og sagde, at det der havde vi været igennem, nu skulle jeg komme hen til hende og gøre hende glad.

Jeg skyndte mig om til hende, gik ned på knæ og begyndte at kysse hendes krop fra pande, over ansigtet, ned over brysternes stive brystvorter, ned over maven og ned til venusbjerget. Under venusbjerget lod jeg min tunge glide ind mellem skamlæberne og dér kunne jeg mærke en lille, hård knop – hendes følsomme klitoris. Da min tunge ramte den, gav hun et højt gisp fra sig og med lange sugende slik kørte jeg hende til en voldsom orgasme. Hendes lår klemte hårdt om mit hoved og hun råbte sin orgasme ud, mens jeg lå dér og næsten ikke kunne få vejret.

Så trak hun mig op til sig, skubbede mig rundt, så jeg lå på ryggen og så satte hun sig på min pik og red mig, så jeg til sidst igen sprøjtede min sperm ud. Denne gang ikke ud i luften og ned på bukserne; men op i hendes varme, glinsende fisse.

3 dage efter, startede vi en uforglemmelig week-end med alle de sexlege, vi kendte og et par stykker, vi ikke før havde anet, man kunne lege. Vi har nu været sammen i næsten 2 år og vi kan stadig overraske hinanden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.