Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Ses vi en anden dag? spurgte jeg" nærmest for god ordens skyld, mens jeg tørrede sved af panden. I vores begrænsede område af byen kunne det simpelthen ikke undgås.
"Det kan da godt være" svarede hun med et smil. "Tak for the."

Vi mødtes tilfældigt noget tidligere uden for lokalbiksen hvor hun minsandten stod og klappede hunden, den store fedterøv. Efter lidt overvejelse, havde jeg fundet de småting, jeg manglede mest.
"Hejsa. Frederik" hilste jeg. "Tak for sidst."
"Karen" sagde hun uden spor forlegenhed. "Ja nu kender vi jo ligesom hinanden."
Der var gået et par uger siden sidste aftenshow og jeg håbede på snarlig genopfriskning. Vi faldt i snak og fulgtes af til min indgang hvor jeg henkastet spurgte om hun ville have en kop the.
Mens vandet kogte blev jeg i tvivl om det var mig eller den store fedterøv af en hund, der havde besøg.
Hun betragtede med interesse jeg lavede the efter engelsk recept, med to kander og si.
"Var det ikke lettere med breve" spurgte hun.
"De smager af papir" mente jeg. "Du spiser vel eller ikke karameller med papir på." Jeg skænkede og pakkede de sidste varer ud herunder en håndfuld øl.
"Kun et tilfælde" forsikrede jeg. "Jeg ku ikke forudse Chano fedtede sig ind."
Køteren logrede ved lyden af sit navn som om den ville have bekræftet den var dygtig. Det krævede en godbid. Jeg beklagede manglen på godbidder til tobenede.
"Kan vel klares med lidt fantasi" mente hun muntert.
"Inspirationen fejler bestemt ikke noget" sagde jeg og så hende lige i øjnene. "kom med ind i stuen og gør dig det behageligt."
"Hvad kom vi bort fra?" spurgte Karen lidt senere, da køteren flyttede opmærksomheden til madskålen i køkkenet.
"Inspiration og fantasi!" svarede jeg med et smil.
"Har du nok af begge dele?"
Højre hånd fandt af sig selv ned på hendes lår, der lå indbydende på sofaen og neglende dansede hele vejen mod nirvana.
"Ja hvis du har humør til at dele ud af, går det vel" forsikrede jeg.
Hun trak vejret dybt. Brystvorterne tegnede sig straks tydeligt midt på de store flotte babser og der hævede og sænkede sig i takt med vejrtrækningen mens låret fik en tur til.
"Så må du selv finde frem til hvor humøret sidder og hvordan du får det ud" mumlede hun og tog fat om min arm og åndede ud med en duft af muscat der fik stangen til at reagere.
Brysternes bevægelser under trøjen og hendes åndedrætsøvelser fjernede de sidste bremser. Den anden hånd fandt ind til maveskindet der fik samme behandling som låret, bare den modsatte vej.
Hun sank bagud på albuerne med et dæmpet "Mmmm."
Maveskindet smagte også af muscat. Med hendes ene hånd i nakken og den andens negle på rundtur på rygraden blev jeg trukket op af, mens jeg knappede blusen op undervejs. Efter at have set hendes brystvorter stadig lignede pistolmundinger endte det med et tungekys, der med garanti fik min blindtarm til at vende indad.
Jeg var for tændt for alvor. Skægstubbene kørte over hendes bryster, til hendes store fryd, mens mine hænder havde travlt på hendes skuldre og rygrad. Et par ivrige hænder befriede pikken, inden den sprængte buksernes lyndlås.
Vi fortrak hurtigt til soveværelset, hvor vi ikke nåede op i køjen. Hun var blød og varm over det hele og forventede noget af dagen, jeg måtte prøve at leve op til.
Vi var lige liderlige. Jeg gled uden problemer gennem perleporten og helt til bunds med en lelhed der overraskede. Hun trak vejret i korte stød, med stive øjne og holdt fast med ben og arme så jeg kun kunne bevæge mig et par millimeter. Det var nok. Efter et minut kom hendes første orgasme. Hun åndede ud og lukkede øjnene, mens hendes underliv arbejdede i faste rytmer, på egen hånd. Jeg holdt igen, trak mig lidt ud og gjorde mit bedste for at hjælpe rytmerne på vejs.
Vi fandt op i køjen og begyndte efter et øjeblik at udforske hinanden med fingre og mund. Min pik gjorde tydeligt opmærksom på den mente at nu var det dens tur til lidt sjov, i stedet for at bidrage til andres.
Hun smagte grundigt på kalorius og ombestemte sig og lagde sig tilbage mens jeg gengældte opmærksomheden og stak tungen så langt ned, som muligt.
"Jeg er skam ikke lavet af porcelæn" oplyste hun med sløret stemme "tag du bare fat."
Jeg så smilende på arbejdspladsen. Hun var noget ældre end mig, velholdt og diskret erotisk buttet de rigtige steder, med et par imponerende patter og strålende mørke øjne. Hun smagte af frugt og kardemomme forskellige steder. Min tunge bekræftede hendes stenhårde klit godt kunne bruge lidt mere opmærksomhed. Det fik den et øjeblik, mens hendes åndedræt blev dybere.
Hun havde fat i hovedgærdet og smilede udfordrende med dybe gisp. Jeg snuppede et par slips og bandt hendes hænder til hovedgærdet, for at få arbejdsro.
Hendes brystvorter kunne uden problemer tænde en gasovn. Jeg bed lidt i dem mens hun gispede "Mere. Også min røv."
Det måtte klares med et bælte mens jeg drillede klitten med tungen og kærtegnede og kneb i hendes patter, med den ledige hånd.
Da hendes baller at ved at blive rosa og hendes safter ved at drukne mig, skiftede jeg stilling, gav pikken et bad og hende et kys.
"Smager godt" mente hun.
"Det er skam dig selv" oplyste jeg og tog fat på resten.
Forsigtigt lirkede vi os nærmere kanten og jeg stoppede flere gange, lige før hun kom. Hun stønnede dybt og protesterede mere og mere over udsættelserne af orgasmen. Til sidst kom hun under en blanding af indianerhyl og hulken, så hun rystede over det hele.

"Min x-fyr spillede fodbold efter jobbet" fortalte hun bagefter."Når de havde fejret deres mål, var der ikke alverden til overs til mit. Det blev jeg s'gu træt af til sidst".
Mens jeg udtrykte min forståelse undersøgte hendes varme hænder og mund mulighederne.
Kort tid efter var det min tur til at blive bundet til hovedgærdet. Der gik der ild i lagnerne igen mens hun indhentede det forsømte, siddende overskrævs.
Jeg blev kastet op og ned og holdt fast i hovedgærdet og nød hendes patters dans, i fri dressur, mens hun gjorde gengæld fra før, med at kradse og bide forskellige steder. .
"Jeg kommer i serier" gispede hun og sank sammen. Jeg frigjorde mig, vendte os om og prøvede at trække serierne, så længe muligt, til jeg selv fik en udløsning, der kunne mærkes helt op i nakken.
"Hvad med dine naboer?" mumlede hun efter en tid..
"Vi kan godt spørge, om de vil være med. De kommer først hjem om et øjeblik". sagde jeg efter et blik på uret. og fjernede en tåre fra hendes øjenkrog.
Karen gik efter et kvarter med en latter og bad mig gemme en øl, for en sikkerheds skyld.
Hun hilste på naboen i døren, hørte jeg.

.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.