BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min veninde og jeg tog en tur på stranden. Klokken var ca. 9 om aftenen, og det var i juni måned. Vejret var dejlig lunt, så vi havde taget badetøj med, bare for en sikkerhedsskyld.

Vi var kommet ned til stranden. Vi slog vores tæppe ud, og tog vores drikkevare frem. Det var lidt somersby og en flaske billig champagne. Da, der ikke var andre på stranden, besluttede vi os for, at tage vores bukser af. Det var mere behageligt sådan. Vi havde begge g-sttrenge inden under.

Efter vi havde drukket lidt, blev vi lidt halv-fulde. Vi ville gerne ud at bade, så vi fandt vores bikinier frem. Og jae.. Siden vi var alene, kunne vi ligeså godt skifte ude i det fri. Jeg tog mit tøj af, og stod helt nøgen på stranden. Det føltes virkelig dejligt, og helt naturligt. Det samme følte min veninde. Derfor blev vi enige om, at bade uden tøj på.

Vi gik ud i vandet, som var meget koldt. Vi holdte om hinanden, mens vi fniste. Vandet sprøjtede op på mine bare bryster. Mine brystvorter blev helt stive.

Mens vi havde ryggen til stranden, kom en ældre mand gående. Han stoppede op, og så på vores nøgne kroppe. Da vi vendte os om, fik vi det største chok! Vi holdte en hånd for vores bryster og fisse. Vi grinte helt vildt. Han råbte: "Det ser nu ellers dejlgt ud". Vi sagde ikke rigtig noget

Han spurgte om det var vores tøj, der lå på tæppet, og vi sagde "ja".. Han gik over til det, og tog det ned i vores taske. Vi råbte til ham, hvad han havde gang i, og han smilte skummelt tilbage.

Han gik væk fra stranden, og op mod hans bil. Vi råbte efter ham, men han sagde ikke noget. Vi løb op ad vandet, stadig helt nøgne. Vi tog tæppet fra sandet, og holdte det op foran os, mens vi løb op til manden.

Han havde låst vores taske ind i hans bil, og stod og ventede på os. Han sagde, at hvis vi skulle have vores tøj tilbage, så skulle vi gøre lidt godt for ham. Vi vidste med det samme, hvad han mente.
Han bad os om at lade tæppet falde, så han kunne se vores kroppe helt tæt på. Den trøje jeg havde haft på, var meget dyr, og jeg havde lige fået den af min kæreste, så jeg SKULLE have den tilbage.

Efter han havde set på vores krop. Begyndte han at røre vores bryster. Han tog hårdt fat, og vi vidste ikke, hvordan vi skulle reagere.

Lidt efter lidt, bedte han om et blow job. Han tog bukserne af, og jeg satee mig på knæ. Hans pik var stiv og tynkede. Jeg tog den ind i munden, og begyndte at sutte. Jeg græd næsten i mens. Han tog hårdt fat om mit hoved, og pressede det ind mod hans pik. Jeg fik den helt ned i halsen.

 

Tak fordi du læste min lille novelle. Jeg ved godt, at den er meget kort, og uden detaljer. Og at den stoppe meget pludseligt. Men betragt det som en "demo" fra mig. Hvis I kan lide den, laver jeg gerne en længere version med flere detaljer, eller en helt ny. Det var simpelthen bare en "prøve novelle" :)

I forhold til op den er ægte eller ej, så kan jeg sige, at det er lidt af begge dele. Alt det før den først streg er ægte, og alt det efter er fiktivt. Dvs, at jeg HAR nøgenbadet med min veninde, og en ældre mand så os. Men han tog heldigvis ikke vores tøj ;)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.