Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var onsdag formiddag kl ca halv ti, jeg holder og venter på Michael. En fræk moden fyr på den anden side af 50. Min pik er allerede halvstiv i bukserne ved tanken hvor vi er på vej hen. Vi skal mødes med Morten og Britta, et skønt par i Vendsyssel som vi nyder at sexe med på kryds og tværs.

Michael sætter sig ind, nå er du klar til at kneppe Britta ordentligt I dag? Hun skrev til mig tidligere, at hun virkelig trænger til pik. Michael rækker en hånd over og tager mig hårdt i skridtet. Uhmm stønner han, den står jo allerede. Jeg koncentrere mig om at kører, men det er svært for Michael har åbnet mine bukser, og sidder nu bøjet ind over mig og sutter min pik som en drøm.

SEX I DAG?

Han klemmer om nosserne slikker hele vejen nedad skaftet, suger hårdt på pikhovedet,  så nef og suge først den ene nosse i munden, derefter den anden. Åhh fuck mand stønner jeg, det kan jeg da ikke holde til. Nå siger Michael og presser to fingre op i min røv mens han spiller pikken og suger på pikhovedet. 

Århh brøler jeg og kører næsten i grøften mens jeg fylder hans mund med min varme sæd 

Mens vi er på vej, er Morten godt igang med at gøre sig selv og Britta klar.

Han har beordret Britta til at ligge sig nøgen på sengen med bind for øjnene og arme og ben bredt ud i et stort kryds.

Britta sitre af spænding mens Morten omhyggeligt binder hver af hendes arme fast til sengens ben. Han kærtegner hendes krop blidt og kærligt kysser og slikker han hendes nøgne krop. Fødderne bindes også, så hun nu ligger nøgen og fastspændt.

Han slikker hendes fisse blidt og safterne løber hurtigt fra den, mens Morten nyder synet at hendes brystvorter der står stive og klar, og bare tigger om kærtegn. Morten finder jernklemmerne og strammer dem nok til at Britta klynker en smule.

Til sidst finder han en mellemstor DILDO og lader den fylde Brittas drivvåde fisse ud.

Det ringer på døren. Nå, det må Christian og Michael hvisker Morten i Brittas øre. Er du klar til at få pik spørger han, inden han går ud for at åbne.

Hej Morten griner vi da han åbner.

Nå er hun klar til pik din lækre kæreste spørger jeg? Et kig ind i soveværelset giver svaret. Britta ligger og vrider sig nøgen, bundet og uforløst liderlig på sengen.

Michael forbarmer sig og slikker hendes stive klitoris til den orgasme hun så længe har kæmpet sig hen imod. Han lader hende smage på hans store fede pik, der altid smager frækt at mand, og hun stønner begærligt med pikken i munden.

Jeg slikker Mortens pik godt stiv, og det er tydeligt at mærke på ham at han er ekstra tændt idag, hvor vi alle skal kneppe hans kæreste. Min pik står igen og jeg bukker mig frem så Morten kan komme til at kneppe mig.

Det skal hun sgu se griner Michael og fjerne bindet fra Brittas øjne, så hun kan nyde synet af hendes mand, der knepper min frække røv.

Jeg står foroverbøjet og slikker hendes våde fisse, og den sender omgående flere safter ud da hun hendes mand kneppe min røv. Hun stønner da jeg fingerknepper hende med 3 fingre mens jeg suger hårdt på klitten. Åhrr fuck skriger Britta og fissen sprøjter i min mund.

Morten knepper mig hårdt og jeg klynker af liderlighed. Michael løsner Brittas reb så han kan ligge under hende og hun rider ham omvendt. Hun stønner igen og igen mens pikken fylder hendes fisse.

Jeg tager om roden af mit store jern og presser den i fissen samtidig med Michaels. Britta har lige nu ca 40 cm pik der banker løs i hendes sjaskvåde fisse, og orgasmerne står i kø og safterne driver fra hendes fisse.

Så stønner Morten og tømmer sig dybt oppe i min røv. Det er mere end jeg kan holde til, og jeg brøler min orgasme ud mens sæden pumper ud oppe i Britta, som sprøjter endnu engang da min sæd sprøjtes ud.

Michaels pik glider ud, fordi der er så vådt og glat. Jeg tager hans pik i munden mens Britta sætter sig over hans ansigt.

Han pumper sin sæd i min mund i samme sekund som min sæd render i hans mund fra Brittas fisse og vi falder sammen over hinanden. 

Det var lige den omgang pik jeg trængte til smiler Britta nu godt brugt.

Og Jeg glæder mig til næste gang.

Knus chrisbi

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.