Vi er ca 20 år tilbage, hvor jeg stadig var grøn og uerfaren, men allerede havde fået lysten til frække eventyr.

Det er fredag aften, og min daværende kæreste og jeg er på café med en flok venner, og der skylles øl ned mens der hygges med snak og backgammon. 

Nikoline er slank brunette på 23 år. Med lange brune hår de blå øjne og knap 50 kilo, har hun altid tiltrukket sig masser af opmærksomhed. Hun har længe når vi har haft sex, leget med fantasien om at få en ekstra pik med i sengen. Jeg kan godt mærke hun er i rigtig godt humør denne aften, og nu sidder hun tæt op ad mig og hvisker pludseligt i mit øre. Prøv at mærke mig mellem benene skat?

Jeg tager diskret hånden op under den lille nederdel og mine fingre finder ikke bare en sjaskvåd fisse, men også et silkebløde skamlæber, på hendes ellers aldrig helt glatte fisse. Du er jo våd lille skat? Ja, kan du lide at den er glat spørger hun? Jeg har lyst til at smage dig lige nu skat svarer jeg mens min pik bliver tydelig i mine bukser. Jeg vil have mere end din pik  i aften hvæser hun liderligt i mit øre. 

Vi har flere gange haft en af mine venner i kikkerten, og Frank er med i byen denne aften, så jeg har nu en opgave foran mig. Hop lige over på barstolen får jeg sagt til Nikoline, og hun sætter sig op på den læderbetrukne barstol, og bestiller en ny øl.

Jeg kalder Frank over til mig i sofaen og vi skåler. Nå gamle dreng jeg ved ikke hvordan jeg skal pakke det her ind, så jeg spørger sgu bare direkte. Nå da da, det lyder alvorligt, sig frem min ven. Det handler om Nikoline siger jeg. Kunne du lokkes med hjem og kneppe hende sammen med mig? Frank tager en ordentlig tår af sin øl. Seriøst udbryder han højt, og Nikoline drejer sig rundt på barstolen og kigger over på os i sofaen. Hun spreder benene og vi kan nu se direkte op under kjolen, og se den glatte fisse der frister. Ja for fanden griner Frank. Ok vi går først, du går om ti minutter så kommer du hjem til os.  

Nikoline og jeg får sagt farvel til alle andre som synes vi er kærestekedelige, men de skulle bare vide. Nikoline slutter af med Frank som får et dybt kram, og hun hvisker i øret på ham. Prøv at se min fisse har sat sneglespor på barstolen. Hvorefter vi går. 

Vi løber nærmest hjem til vores lejlighed, hvor vi flår tøjet af hinanden allerede i entréen. Jeg river hendes BH i stykker, din lille liderlige so stønner jeg, og hendes små lækre patter stritter forventningsfuldt efter kærtegn. Jeg slår patterne og hun skriger af lider allerede. Jeg smider hende hen på sengen og går direkte igang med at slikke fissen mens jeg penetrere den med to fingre mod g-punktet. Der går ikke mange sekunder før hun spænder op og fissen sender masser af fissesafter ud over min tunge og fingre. Fuck jeg er liderlig stønner hun da det banker på døren....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.