BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hej med jer to frækkerter. Jeg kan være der om 20 minutter, gå i bare i gang med at varme op, så støder jeg til.

Jeg trykker på send knappen, og sætter kursen, mod det par, jeg så mange før, har delt og udlevet frække sexeventyr med.

Et højlydt ding lyder fra min telefon, da svaret kommer kort efter. Du går bare ind, døren er åben. 

Jeg ankommer og åbner forsigtigt døren, og kan med det samme hører, at de har fulgt min opfordring. Åhh ja, fuck skat du får mig til at komme skriger Henriette højlydt fra soveværelset, i det hendes krop allerede giver efter og lader den dejlige følelse af orgasme skylle gennem hendes vanvittigt lækre krop. Hun er lækker slank med kort sexet hår, et par store fyldige bryster de fleste vil være misundelige på, en fisse så stram som 18 årig tøs og som kan sprøjte, så sengen minder om en vandseng. Læg dertil at hun sutter pik som en drøm. Jo jeg vidste godt at jeg var heldig, at få lov at være med til at kneppe Henriette. 

Jeg smider mit tøj i en fart, og min pik rejser sig øjeblikketligt, ved lyden af hendes orgasmer. Jeg går stille mod soveværelset og kan se Jesper hendes mand godt i gang med at køre to fingre ind og ud af den liderlige fisse, med presset lagt op imod hendes g-punkt og hans erfarne tunge direkte på hendes klit. Så ved man godt hvad der sker og sekuner senere skriger Henriette igen og en tynd stråle sprøjter ud og rammer Jesper i ansigtet. Jeg lander i sengen og tager hans lille men stenhårde, og yderste velsmagende pik i min mund, mens jeg leger med hans store fykdte nosser, og klemmer Henriettes hånd. Hun finder med det samme min store pik, som hun byder velkommen i legen, ved at sutte den hårdt og spille den af imens.

Jesper griner og siger hej Chris, det var fedt du kunne komme Henriette trænger til pik i dag. Det gør jeg sgu også griner jeg, og efterlader hans pik som er lækker og stiv, for i stedet at ligge mig mellem Henriettes ben, og lade min tunge lege mere med hendes fisse. Hun stønner åh ja, må jeg se dig få pik i dag af min mand? Jeg ligger helt ude på kanten af sengen med røven indbydende i vejret, og Jesper forstår med det samme. Han går bagom mig og efter lidt fugten af mit hul presser han sig på. Jeg stønner og skubber mig bagud og Mærker Jespers dejlig stive pik glide indenfor. Henrietter kigger ivrigt med, mens pikken går i bund, og min egen bliver endnu mere stiv. Da jeg samtidig slikker hendes klit bliver det mere end hun kan holde til, og hun klimakser endnu engang. Jeg slikker de ekstra safter der render fra fissen, som var det ren nektar for en sommerfugl. 

Jesper knepper mig hårdt nu og tempoet er sat op. Han trækker sig ud lige iinden han sprøjter og spiller sig til orgasmen udover sin kones store lækre liderlige patter, som sprøjtemales af hans lækre sæd. Jeg er helt væk i liderlighed, da jeg slikker de store bryster rene for sæd, alt imens hans kone slikker Jesper pik helt for safter. Jeg vil sgu også have mere pik nu, siger Henriette bestemt og jeg flår hende op på alle fire, så hun kan kysse og lege med sin mand, imens jeg trænger op i hendes meget stramme fisse. Liderligheden dunker i min pik, men jeg holder den i bund i hendes fisse, og leger med tre fingre i lynhurtige bevægelse henover klitten som igen og igen stimuleres...Henriette skriger argggghhh og hele hendes krop skælver og bevæger sig henover min spændte pik som trænge så meget til at sprøjte. Jesper nyder nu bare synet mens hans kone har sat sig for at jeg skal rides hjem.

Jeg bliver vendt rundt på ryggen og Henriette sænker sig igen og igen ubarmhjertigt over mit store lem. Jesper rejser sig og tungekysser Henriette mens jeg holder et fast i hendes røvballer og tvinger hendes krop nedover pikken i et rasende tempo. Jeg advarer at det er snart, men i dag bliver hun siddende og stønner åhh jaa sprøjt oppe i min liderlige fisse. Jeg vil mærke dit sperm, og min pik eksplodere i 7-8 store sprøjt og vi falder sammen alle tre, og kysser og kæler med hinanden. Jesper og jeg slikker hendes fisse ren inden vi lister ud i bad sammen alle tre. 

Hvad der her skete, kan du læse om en gang... 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.