Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde gennem længere tid fantaseret om at se min kæreste, Rikke, sammen med en anden mand, og nu skulle det endelig være. Vi havde sammen fundet en fyr på nettet, som virkede som om han kunne opfylde opgaven. Mads var en slank, velplejet fyr på 25 (altså 12 år yngre end min kæreste), som virkede som om han også havde andet end sex i hovedet.

Vi havde aftalt at mødes på hotellet for derefter at gå ud og spise, inden vi skulle i gang med "løjerne". De 14 dage der gik fra aftalen kom i stand, til vi skulle mødes, gik ufatteligt langsomt. Ikke mindst fordi Rikke havde nægtet mig adgang til hendes fisse i perioden. "Du ved jo godt hvor trængende og stram jeg bliver efter et stykke tid uden pik, ikke? Og Mads skulle jo gerne få et godt indtryk af mig". Jeg vovede ikke at sige hende imod af frygt for at hun så ville aflyse, så jeg måtte bide længslen efter hende i mig, selv om det var svært. Alene det at se hende vimse rundt og tage tøj på efter badet var en pinsel. At være tvunget til at se på hendes lange slanke ben, hendes dejlige faste krop med de skønneste bryster og hendes kønne ansigt, uden at måtte reagere på min lyst var et helvede. Men jeg var tvunget til at bide det i mig.

SEX I DAG?

Nu stod han der i døren til værelset, med et skælmsk blik og krammede min kæreste. Hun havde taget en lille stram kjole, og et par høje stiletter på, og intet andet. Hendes krop smøg sig ind til ham, da de kom ind på værelset, hvor jeg rejste mig fra stolen, og pænt rakte ham hånden til godaften. "Hej" sagde jeg, "Det er så dig der skal hjælpe mig med at tilfredsstille min kæreste i aften". Inden han kunne nå at svare, brød min kæreste ind. "Hjælpe er nu så meget sagt. Der er sket en lille ændring i programmet. Mads får mig for sig selv i aften, og du kan få lov at se på og tage billeder, hvis du kan lade være med at forstyrre os. Sæt du dig bare hen i stolen igen." Med disse ord gled hun hurtigt ned på hug, og åbnede hans bukser, hvor bulen tydeligt var begyndt at vokse, idet hun hele tiden havde stået og masseret hans lem mens hun talte til mig.

Jeg så ingen anden udvej end at gøre som hun sagde, og satte mig stille over i stolen, for at nyde synet at det der nu udspillede sig foran mig.

Med et snuptag fik hun vippet hans pik ud af bukserne. Og hvilken pik! Mindst 25 cm i længden og omkring 5 cm i diameter. Jeg synes ikke selv at min egen er lille, men her kunne jeg godt nok ikke være med. "Hold da op!", Sagde hun " Der er da vist noget at glæde sig til. Jeg trænger også til få en ordentlig stor pik. Jeg har været skrupliderlig de sidste 14 dage". Hun tog nu godt fat om hans enorme pik og tog den i munden. Med noget besvær fik hun hele hans glans, og en smule af skaftet ind. Hendes tunge slikkede ud mellem hendes læber og skaftet, ned ad den del der ikke kunne være der. Mads stønnede, mens Rikkes hoved kørte hurtigere og hurtigere, og længere og længere ned over hans lem. "For Satan, hvor er hun god til at sutte pik!", udbrød han, mens han tog et tag i hendes nakke og tvang sig længere ned i hendes hals. Ligeså brat som hun var begyndt, standsede hun igen. Hun kom over til mig, lænede sig frem og støttede på armlænene, mens hun vendte sit ansigt mod Mads, og trak kjolen op. "Kom så og knep mig! Jeg vil mærke hvordan det er at få en ordentlig pik, og ikke den lille pølse min mand kan gi' mig". Hun vendte sig nu mod mig. "Nu skal du se hvordan din kæreste nyder at blive fyldt UUUUD!". Hendes udbrud kom af at Mads nu havde stukket sin pik op i hende. "Hold da kæft hvor er hun snæver" udbrød han. "Godt nok er hun våd, men jeg tror sgu ikke den kan være der". "Bare pres den ind!", næsten skreg Rikke, mens hun vred sit ansigt i lige dele smerte og nydelse. "Jeg VIL ha den nu."

Efter et lille stykke tid, lykkedes det for Mads at komme helt ind. Det vil sige helt ind kom han ikke, for hans pik var simpelt hen for lang, og hver gang han stødte i bund, skubbede han Rikke tættere ind mod mig. Jeg forsøgte at kysse hende, men hun vendte ansigtet bort, og nærmest råbte til mig, "Sagde jeg ikke at du ikke skulle blande dig!" Hun skubbede nu Mads væk, og satte sig på alle 4 på sengen, så jeg kunne se hende fra siden. "Jeg vil ha mere pik!" Sagde hun til Mads. " Og denne gang knepper du igennem!". Mads stillede sig nu hen bag hende, og næsten bankede sin pik op i hende. Efter først at have lavet plads gik det nu noget nemmere, og de kørte løs i et hæsblæsende tempo. Hver gang han nåede i bund kunne jeg se på Rikke at det gjorde lidt ondt. Han måtte jo næsten støde mod hendes livmoderhals hver gang. "Hårdere" skreg hun " Hårdere. Jeg vil ha din kæmpepik banket op i mig, som jeg aldrig har fået pik før!". Mads adlød naturligvis, og det var tydeligt at de begge nød det i fulde drag. Min smukke kæreste kom flere gange inden Mads til sidst trak sig ud. Rikke vendte sig hurtigt og næsten slugte hans store jern, og der gik kun få sekunder inden han sendte kaskader af sperm ind i hendes svælg. Så meget at hun ikke kunne nå at synke det hele, og det derfor løb ned af hendes hage, og dryppede ned på hendes bryst.

"Man bliver da sulten af sådan at blive gennemkneppet. Skal vi gå ud at spise?". Helt roligt, og uden at vente på svar gik hun mod døren mens hun rettede på sit tøj, og tørrede den sidste rest sæd ud på huden.

Da vi havde fundet en restaurant, satte vi os bag i lokalet. Op mod væggen var en bænk hvor Rikke satte sig, og klappede Mads til at sidde ved sin side. Jeg måtte så sætte mig overfor hende, på en stol. Hvor var hun dog smuk som hun sad der, med smårodet hår, lidt udtværet make-up og sædpletter på hagen og på brystet. Gud hvor jeg dog elskede hende for at have været med til at leve min fantasi ud, om end det foregik på lidt andre præmisser end jeg havde tænkt mig.

Vi sad og talte lidt om løst og fast men vi spiste og fik et glas vin. Langsomt kom vi ind på det vi lige havde oplevet, og jeg kunne se på Rikke at det havde en vis effekt på hende. Pludselig udbrød hun, " Gå med mig ud på toilettet Mads. Jeg vil ha dessert!". Mads kiggede over på mig, og så mit stærkt overraskede udtryk. Det var ikke en del af planen. "Du skal ikke se på ham. Jeg vil ha din pik nu, ligegyldigt hvad han siger. Og i øvrigt vil det da se mærkeligt ud om vi alle går på en gang." De rejste sig sammen og gik mod toiletterne. "Du kan jo lige få betalt mens Mads knepper mig så!" Sagde hun henvendt til mig, da hun gik forbi.

Der gik hvad der føltes som en evighed inden de kom igen. Rikke var helt rød i kinderne og på halsen, så jeg vidste at hun havde fået hvad hun gik efter. Mads nikkede anerkendende da han kom tilbage. "Det er virkelig en fornøjelse at kneppe din kæreste. Jeg tror aldrig før at jeg har fået så god og stram fisse". "Og det er ikke slut endnu", sagde Rikke " skal vi gå hjemad?" Igen ventede hun ikke på svar, men rejste sig og gik. Og igen fulgte Mads og jeg efter.

Da vi gik på gaden kom vi forbi en åben port. "Jeg fik da vist aldrig gjort rent efter mig" Sagde hun, henvendt til Mads. "Kom med mig herind, så kan han holde øje med at vi ikke bli'r forstyrret, mens jeg sutter din pik ren." Som sagt, så gjort. Sammen gik de ind i porten, men ikke længere end jeg sagtens kunne følge med i hvad der foregik. Og sikken en overraskelse jeg fik. Da hun havde slikket lidt på Mads's pik, som selvfølgelig stod strunk og stor, dykkede hun pludseligt helt ned over den! Ja, helt ned over den. Hvordan hun kunne sluge den er mig stadig en gåde. Kun én gang havde hun gjort det samme med mig, og der var hun nær blevet kvalt. Nu forsatte hun blot, og kørte det store lem ind og ud af sin mund og hals. På et tidspunkt stoppede hun, så op på Mads og bad ham kneppe hende hårdt i munden. HVAD? Det har hun da aldrig villet ha' at jeg gjorde, selvom jeg sommetider næsten plagede hende om det. Mads tog hende nu om nakken og pressede sin pik forsigtigt ind i hende, så hendes næsetip rørte ved hans mave. Holdt den lidt der og gav så slip for at hun kunne få luft. Sådan fortsatte han et lille stykke tid, men så tog fanden ved ham. Han kneppede hende hurtigt og dybt i halsen, til han kom med et brøl, mens han stadig holdt hende fast. Hun rejste sig nu op, og de kom ud til mig på gaden. "Hende kan du godt være stolt af" sagde Mads, "der er aldrig før nogen der har kunnet tage den til roden". Jeg kiggede stolt og liderligt på min kæreste, hvis øjenmakeup nu tydeligvis var begyndt at løbe. Et syn jeg altid nød, for så vidste jeg at hun havde haft en pik i munden. Denne gang var det dog ikke min, men på forunderligvis, gjorde det mig blot endnu mere liderlig. Sammen gik vi nu tilbage på hotellet, og op på værelset.

Få sex i dag

Da vi kom tilbage på værelset, tog Rikke sit tøj af, og bad Mads om det samme, for som hun sagde: Det er alligevel kun i vejen, og desuden har han godt af at se hvordan en rigtig mandepik ser ud.

De satte sig sammen på sengen, med hver en Breezer, og jeg satte mig over i stolen med mit kamera. Det der skete fra nu af ville jeg ha' på billeder.

Efter de var færdige med at drikke, lagde Rikke sig på sengen og Mads begyndte at kysse ned over hendes krop, mens han legede med hendes fisse med fingrene. Han arbejde sig støt og roligt nedad og nåede efterhånden ned til hendes lystknop. Han kyssede, slikkede og sugede der, samtidig med at han stadig legede med sine fingre i hendes våde hul. Rikke stønnede højere og højere, og jeg kunne høre på hende at hun ikke havde langt igen. Nu rystede hendes krop og hun kom med den dybe rallelyd, jeg kun kendte alt for godt. Mads forsatte ufortrødent sit forehavende og inden længe kom hun i endnu en orgasme. I stedet for at stoppe begyndte han nu at fingerkneppe hende mere koncentreret. Hans fingre fløj ind og ud af hendes drivvåde fisse. Hun begyndte at gispe efter vejret, og var tydeligt helt uden egenkontrol. Pludselig rystede hendes krop igen, og hun trak sig, som i kramper. Væsken sprøjtede ud af hende, mens hun vred sig på lagenet. Hun var kommet i den første sprøjteorgasme han havde oplevet hun havde fået. Endnu inden hun havde fået vejret, rejste Mads sig og stak sig store pik op i hende. Han kneppede hende i et voldsomt tempo, til hun kom endnu engang. Det var helt utroligt så længe han kunne holde sig.

Da hun var kommet lidt til sig selv igen, væltede hun Mads om på ryggen, og satte sig overskrævs på ham, med ryggen mod ham. Hun tog nu igen hans pik, og satte sig stille ned over den. Jeg glemmer aldrig det syn. Millimeter efter millimeter forsvandt op i hende, indtil hun havde hele hans stive lem oppe i sig. Ganske langsomt, og med rolige bevægelser red hun nu på ham. De nød det begge i fulde drag, derom var der ingen tvivl. Et smil bredte sig langsomt på hendes ansigt, mens hun stadig rolig fortsatte sig ridt. Jeg kunne se at hun holdt sig på kanten af orgasmen, men ikke ville tillade sig selv at få den lige nu.

Hun så over på mig, med liderligheden malet i ansigtet. "Nu tror jeg at Mads skal ta' mig i det bageste hul. Der har du jo aldrig været!". Hvad? Analsex? Det har hun da aldrig villet før! Og så med det kæmpejern! Selv Mads kiggede vantro på hende. "Det kan du da ikke" sagde han, "Det er der ingen der har kunnet før i hvert fald, og hvis du oveni købet ikke har prøvet det før!"

Men hun var ligeglad. "Skal vi vædde? Hvis jeg ikke kan, må kneppe mig i halsen igen, og hvis jeg kan, må jeg få dig igen en anden gang". Mads var selvfølgelig med på væddemålet. Det var jo ren Win-win for ham.

Rikke fiskede nu en tube creme op ad tasken, og begyndte at bearbejde hans pik. Hun vendte sig i en slags 69'er, og rakte tuben til Mads. Langsomt begyndte han at smøre hendes hul ind, mens han ganske forsigtigt stak, først én finger, og siden 2 og 3 fingre ind i hendes hul. Efter et stykke tid vendte hun sig, kiggede over på mig og sagde" Sørg nu for at få taget nogle gode billeder af det her. Vi skal jo ha' dokumentationen i orden". Hun satte sig nu over Mads, med knæet på det ene ben i madrassen, og støttede på den anden fod. Hun greb nu ned mellem sine ben, fangede hans pik, og styrede den lige mod hendes åbning. Ganske langsomt trykkede hun sig ned over ham, og ganske langsomt gled hans glans op i hende. Hendes ansigt vred sig i smerte og nydelse. Hun holdt en lille pause, og pressede sig nu længere ned. Idet pikhovedet gled forbi den inderste ringmuskel gav det et gib i hende og hun forsøgte at rejse sig. Alligevel blev hun siddende, og man kunne tydeligt se på hende at smerten gik over i intens nydelse. "hold da op, hvor det fedt at blive fyldt ud der også", sagde hun mens hun langsomt gled længere ned over ham. Stille og roligt begyndte hun nu at ride ham, og for hvert stød, gled hans pik længere og længere op i hendes stramme hul. Hun red ham nu hårdere, og det var tydeligt at se at Mads havde svært ved at holde igen. Lige inden han kom, standsede hun ridtet. "Du skal ta' mig bagfra" Stønnede hun til ham, og steg af.

Hun lagde sig nu på alle 4 på kanten af madrassen. Mads gik om bag hende, og trængte langsomt op i hende igen. Efter hun nu havde vænnet sig til hans store kæp, vendte hun ansigtet mod ham. "Jeg vil ha' den hårdt! Du skal banke din kæp op i mig. Det er så godt at få en rigtig mandepik i røven. Knep mig! Knep mig!". Mads efterkom naturligvis hendes ønske, og bankede løs i hende. Hun hulkede og rystede, og til sidst blev det for meget Mads. Han stødte kraftigt op i hende, og sprøjtede sin sæd op i hende i kraftige ryk. Rikke faldt sammen under ham, og hans pik gled ud af hende. Hendes hul sejlede af hans sæd, og det dryppede stille ned på gulvet.

Hun vågnede langsomt op igen, og kravlede stille op under dynen, hvor hun kort efter faldt i søvn.

Mads og jeg blev enige om at han vist ligeså godt kunne ta' hjem nu, så efter at han havde fået tøjet af listede han af.

Jeg sad lidt og betragtede min skønne kæreste. Hun lå med et veltilfreds smil på læberne, mens hun sov. Stille klædte jeg mig af og lagde mig ned under dynen til hende. Mine hænder kørte rundt på hendes krop. Jeg ville se om jeg ikke kunne friste hende, for med den opvisning de 2 havde givet, stod min pik som aldrig før. Rikke vågnede, og vi kyssede lidt. Jeg blev mere og mere liderlig og nærgående, og havde efterhånden fået mig arbejdet ned til hendes skød. "Må jeg få dig nu?", spurgte jeg hende blidt. "Jeg tror sgu ikke at jeg kan mærke den lille tissemand du render rundt med, men hvis du absolut vil så prøv da bare at kneppe mig". Det lod jeg mig ikke sige 2 gange. Hun vendte sig på siden, og jeg satte mig på knæ bag hende, og førte min pik ind i hendes gennemkneppede fisse. Stille begyndte jeg at kneppe hende. Det var tydeligt at hun tidligere havde fået en pik af en noget anden størrelse, for hun var ikke nær så stram som hun plejede. Det tændte mig voldsomt at tænke på at hun for mindre end en halv time siden var blevet kneppet af en anden mand. Hun stoppede mig og vendte sig mod mig. "Ved du hvad? Jeg kan overhovedet ikke mærke din lille pik, og jeg er så øm i fissen efter Mads's store pik, så jeg gider faktisk ikke mere. Kan du sove godt". Hun gav mig et lille kys og vendte sig og faldt straks i søvn. Der lå jeg nu. Aldeles uforløst, uden at kunne stille noget op. Der gik længe inden jeg faldt i søvn den nat.

Næste morgen vågnede jeg ved at Rikke kyssede mig blidt på panden. "Godmorgen! Nød du forestillingen i går?" spurgte hun "For det gjorde jeg! Jeg har aldrig før følt mig så gennemkneppet som nu. Og prøv at se hvor rød og hævet min fisse er". Hun slog dynen til side, og rejste sig mod mig, så jeg kunne se. Og sikke et syn! Hendes skamlæber stod hævede og spændte fra hendes skød. Jeg prøvede forsigtigt at smutte en finger indenfor, men på grund af hævelsen, var hun ganske enkelt for snæver, så jeg måtte opgive mit forehavende. " Du behøver ikke komme for godt i gang, min ven" Sagde hun. "Der går mindst en uge inden du får noget af den der. Min fisse skal jo lige nå at trække sig sammen igen, så jeg overhovedet kan mærke din lille tissemand.". Med disse ord smuttede hun ud under bruseren, og lod mig sidde tilbage med alle mine talenter (og det stiveste jern).

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.