Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Prinsessen1987
OFFLINE

Prinsessen1987

139
35096
Prinsessen1987
Kvinde
37
Heteroseksuel
Sjælland
Gift
-
Kontor/Sekretær/Brugstøs
Er til brug af mænd, specielt modne mænd (uden min mands viden)
Jeg får ikke læst mine private beskeder men til nød kun besvaret min gæstebog
ArtikelKategoriDannet
50 års fødselsdagsfestAldersforskel13-10-2023 21:25:33
De unge drengeAldersforskel24-08-2022 09:12:12
Black & WhiteAldersforskel06-08-2022 21:49:23
TakeawayAldersforskel07-04-2022 13:02:50
Påbegyndt slavetræning af hanrejAldersforskel28-01-2022 21:36:25
KrydstogtAldersforskel14-12-2021 12:44:12
En dejlig overraskende dagAldersforskel14-07-2021 18:38:59
Den ældre mand fra ejendommenAldersforskel15-10-2020 13:15:09
TømrerbesøgAldersforskel19-09-2020 07:40:48
CoronasutterAldersforskel23-04-2020 17:40:24
NatlystigAldersforskel09-12-2019 12:27:29
VaskekælderenAldersforskel27-05-2019 19:22:20
Ældrebolig del.2Aldersforskel29-03-2019 14:10:31
Ældrebolig del.1Aldersforskel22-02-2019 12:56:18
CampingturenAldersforskel19-11-2018 20:32:34
EmneKategoriDato
Råd/IdeerDebat om alt og intet05-01-2022 11:15:44
Råd/IdeerDebat om alt og intet22-12-2021 12:52:15
G6n.dk ???Ris/Ros og gode ideer til siden20-09-2021 05:50:01
Aug 12, 2022

Jeg har i dag på arbejdet accepteret en lille udfordring vedr. lidt træningsøvelser.


En af øvelserne gik ud på at lave squats som træner lårmusklerne og viser ens styrke i dem.


Min kollega som træner ret meget, specielt med løb, han var ret overrasket over min styrke i lårene.


Jeg kunne næsten følge med ham på squats og synes da ikke at det var så hårdt igen som nogle af mine andre kollegaer synes.


De skulle prøve at ride et par ældre fyre og gøre det teknisk rigtigt hvor man spænder i lænden, har ret ryg og skyder brysterne frem og glider ubesværet op og ned om pikken for at forkæle den ubetinget, ja så kunne de lære noget om at træne lårmuskler.


Måske er det derfor at jeg ikke synes at det var så hårdt igen ;0)

Jan 28, 2022

Engang imellem skriver jeg med fyre omkring det med at min mand er hanrej og om jeg har lyst til at gøre ham til en slavehanrej.


Slavehanrej er jo den udvidede version af hanrej, hvor ægtemanden ved at kvinden er ham utro og gør alt hvad hun beder ham om.


Jeg har for nyligt skrevet med en fyr her på G6N præcis omkring dette.


Som jeg siger til de fleste fyre jeg skriver med om det, så er min mand ikke lige typen der som sådan bare giver efter og lader sig gøre til slavehanrej uden videre.


Fyren jeg skrev med kom faktisk med nogle ret gode ideer til hvordan at jeg kunne påbegynde / teste muligheden for at træne min mand til slavehanrej uden hans viden som jeg så småt er begyndt på.


Følgende ideer er kommet på bordet:



  1. Få min mand til at slikke/rengøre mig noget mere efter ældre mænd har bollet og sprøjtet i mig. Dette for at se om han på et tidspunkt reagere på smag/lugt af min mis er blevet bollet af en anden mand eller restsæden der er i mig. Og for at træne ham i at det bare skal gøres hver gang at en ældre mand har sprøjtet i mig, hvis nu en dag at han bliver slavehanrej.

  2. Min mand får uhyre sjældent lov til at bolle mig, jeg sutter ham sjældent og til nød giver jeg ham en spiller med hånden af ren medlidenhed. Han får dog lov til at slikke mig til orgasme da det ikke er ældre mænds pligt men min mands pligt. Fremover skal al seksuel kontakt med min mand være hvor han får gummi på, hvilket jeg faktisk synes ret godt om. Dette er faktisk for at han kan føle sig meget lavere i hierarkiet mellem os. Denne undskyldning med gummi vil hedde at jeg holder pause med p-piller og så prøve noget lidt nyt/anderledes.

  3. Jeg skal prøve at bestemme noget mere over min mand og få ham til at gøre flere ting i hjemmet. Jeg skal prøve at overdrage flere huslige pligter til ham og selvfølgelig starte i det små men lave faste aftaler med ham om hvad han skal lave så der ingen tvivl er om hvad han skal lave. Dette skal løbene så forøges så han laver mere og mere og jeg laver mindre og mindre. Jeg har tænkt på at sige at jeg får en ændret stilling på arbejdet så jeg får mere at se til så han må lave mere hjemme.

  4. Jeg skal prøve/begynde at tisse på ham, evt. under lidt seksuel leg, det kunne evt. være i badet hvor han sidder på gulvet og slikker mig mens jeg står op. Dette igen for at han begynder at føle sig nederst i hierarkiet imellem os. At jeg ser ned på ham og tisser på ham mens han tilfredsstiller mig uden at få noget igen.


Alt ovenstående ubevidst træning er for at han skal begynde at føle sig nederst i hierarkiet i vores ægteskab og at han skal begynde at gøre meget mere som jeg siger at han skal gøre, når jeg vil havde det.


Kryds fingre for at jeg kan begynde at træne ham til slavehanrej så jeg forhåbentligt en dag kan blive brugt af endnu flere ældre mænd end jeg allerede nu gør.


Hvis der er nogle der har andre gode ideer til ubevidst træning af min mand er jeg meget lydhør :0)

Jan 28, 2022

Fra tid til anden snakker jeg med fyre som spørger om jeg ikke vil gøre min mand til en hanrej.


Min mand har været hanrej næsten hele sit liv uden at han ved det, han er bare ikke den udvidet version af en hanrej som jeg tror mange mænd uvidende tror, er en hanrej.


Den normale betydning for en hanrej betyder at en gift kvinde er sin ægtemand utro, hvilket jeg jo må indrømme at jeg er.


Den udvidede version af en hanrej er en gift kvinde som er sin ægtemand utro men hvor han ved at hun er utro og affinder sig med det.


Den endnu mere udvidede version af en hanrej er en slavehanrej. Her er ægtemanden nederst i hierarkiet og gør alt hvad han får besked på at sin kone.


Dvs. hans kone kan mødes og dyrke sex med alle de mænd som hun har lyst til og hvor ægtemanden bare skal finde sig i det og gøre hvad der bliver sagt.


Hvis hans kone f.eks. har lyst til at invitere en ældre mand hjem til noget god mad og fræk sex, er det ægtemanden der skal arrangere hele middagen mens kvinden og den ældre mand nyder aftenen og hinanden.


Ægtemanden skal planlægge, købe ind, dække op, lave maden, evt. være tjener, rydde af og vaske op. Hvis noget mangler eller behøves undervejs skal han stå til rådighed og ellers tage sig af børnene så hans kone og den ældre mand ikke forstyrres.


Hvis hans kone eller den ældre mand har behov for det skal ægtemanden rengøre kønsdele med sin mund/tunge efter samleje.


Ægtemanden skal lave de fleste pligter i hjemmet så hans kone kan nyde livet og sig selv og ellers tilbyde sig fuldt ud seksuelt til alle de ældre mænd der har behov for det.


Mit største ønske er at gøre min mand til en slavehanrej. Jeg ved ikke om det en dag vil lykkedes men det er det der vil gøre mig allermest lykkelig.


Jeg ville kunne mødes med mange flere ældre mænd så de kunne bruge mig til egen seksuel fornøjelse uden at få presset mødet ind i et allerede travlt liv.


Jeg ville få den perfekte ægtemand som ville ordne de fleste pligter og gøremål og som jeg ikke slet ikke skulle tænke over seksuelt samvær med, kun fordi at han vil gøre mig lykkelig.


Vil det nogensinde blive en mulighed eller blot en meget stor drøm som ikke går i opfyldelse?

Jan 5, 2022

Jeg plejer næsten altid at takke når jeg har fået pik eller sperm af en moden fyr.


Hvis jeg f.eks har suttet og tømt en ældre fyr i en bil eller hvis jeg bliver rigtig godt gennembollet, så siger jeg lige mange tak når vi er færdige.


Jeg synes at det er på sin plads at jeg viser min taknemlighed og sige tak når en ældre fyr vil bruge mig til at få stillet sin lyst, det er da det mindste at jeg kan gøre.


Så er der nok nogle fyre der sidder og tænker at det da ikke er mig der skal sige tak og være taknemlig men fyrene der skal sige tak og være taknemlige.


Ikke hvis man ser det fra mit synspunkt!


Jeg skriver, snakker og mødes med ældre fyre og det samme problem som jeg hører er at det er svært at få fat på en pige at havde sex med.


Specielt med en yngre pige, kan jeg forstå de fleste ældre fyre gerne vil prøve at være sammen med.


Det synes jeg jo er virkelig synd og ærgerlig, for er der noget mere frækt end sex og aldersforskel.


Jeg tror osse at der er flere piger derude der gerne vil knalde med ældre mænd men ikke tør at springe ud i det af flere forskellige grunde.


Det kunne faktisk være rigtig rart at havde nogle medhjælpere, så hvis vi var en 4-5 piger kunne servicere en del flere ældre mænd end hvad jeg kan alene (ønsketænkning)


For mig er det jo slet ikke svært at finde en ældre fyr at havde sex med. I teorien kunne jeg sikkert nok finde en ny ældre mand at havde sex med hver time hvis jeg havde mulighed for det (gid det dog en dag kunne lade sig gøre)


Så med min lyst er det da mig der skal være taknemlig for at jeg kan få ældre pik næsten når jeg vil og ikke som så mange ældre fyre der måske aldrig får muligheden for det modsatte.


Så alle I kære dejlige ældre mænd, af hjertet tak fordi at I altid er villige til at gi mig rigeligt med pik og sperm i de mængder at jeg behov for det.


TAK!


KH Prinsessen

Tid
Nov 17, 2021

Hej Alle


Jeg har ikke så meget tid i øjeblikket til at passe min profil så det bliver kun lidt i det små i ny og næ at jeg er herinde.


 


Knuz fra mig

Du skriver bare hvis du vil mødes med 3 modne mænd på telttur ?
De største bukke i skoven ?
Måske når man tænker sig om så vil du gerne opdages af en liderlig mand som lige kan få taget trytkket hvor han gerne ville *SF*
frækt du står sådan på kontoret, fortsæt endelig
Det lyder lækkert, du siger bare til Har lagt en bsk. til dig, som du er velkommen til at vende retur på.....
den stuepige uniform passer dig godt,jeg hopper du bukket dig fremover med stakte ben,så han kunne se alle herlighederne og du betjente ham på alle måder ,smiler frækt
Din mand må ikke være særlig klog vis han finder sig i det
ja du skulle gi din mand kvindlige kønshomoner,så bliver hans tissemand mindre
Frække billeder og noveller ?
Kunne være godt at tage dig med på telttur med de modne “drenge” så skulle du nok få hvad du havde lyst til og komme godt brugt tilbage efter et par dage i den svenske natur ?
Du er så pisse fræk og lækker, ville nyde at bruge din frække fisse, og tage billeder af min sperm drev ud af den
mums en lækker smuk fisse du har,man kan ikke se den er blevet brugt,den ser ud som en 17årig"s fisse,lige til at kneppe

porno med danske piger