BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nogle år efter at jeg var flyttet ind hos min mand (dengang var vi kærester) begyndte jeg at fjolle lidt rundt med en ældre mand som boede i samme ejendom som os. Jeg var 18-19 år på det tidspunkt og jeg havde knaldet en del gange med ham før at denne hendelse skete.

En aften hvor min kæreste var dybt begravet i sin computer og jeg var igang med at vaske tøj, fik jeg en sms fra Kaj om han snart skulle se på min opgave.

SEX I DAG?

Det var et kodesprog for om vi snart skulle ses igen. Hans nummer var også kodet ind som en klasseveninde i min telefon så min kæreste ikke skulle få mistanke om noget hvis han kiggede i min telefon. Jeg kan huske at han var kodet ind som Julie (klassen) i min telefon.

Jeg fik skrevet til ham at det ville jeg gerne og at jeg faktisk lige var igang med at vaske tøj. Han spurgte om jeg var nede i vaskekælderen og skrev tilbage at det var jeg om et kvarter. Han skrev så at vi bare snart ses dernede.

Jeg fik slettet smskorrespondancen og sagt til min kæreste at jeg gik ned i vaskekælderen igen. Da jeg kom derned stod Kaj og smilte. Jeg gik over til ham og krammede ham og gav ham et kys.

Han tog godt fat i min røv og trak mig tæt ind til sig mens han fortalte hvor meget han snart gerne ville bruge mig. Jeg sagde at vi snart måtte finde på noget.

Han spurgte så, hvad med nu? Mener du lige her nu, spurgte jeg. Ja, svarede han. Jamen der kan jo komme nogle og ikke mindst min kæreste, svarede jeg.

Vissevasse sagde han, vi kan jo høre hvis der kommer nogle og de fleste på denne tid kommer jo ikke her ned. Du kan evt. bare sutte lidt, sagde han.

Jeg stod i et par joggingbukser og en bluse og var ikke særlig anstændigt klædt så bare at sutte ham lidt passede mig faktisk fint.

Han lukkede døren lidt til så den stod ca. 20 cm åbent så vi kunne høre hvis der skulle komme nogle ude på kældergangen.

Jeg satte mig på en bænk i vaskekælderen og fik åbnet hans bukser. Hans pik stod allerede ret stor og flot uden at jeg overhovedet havde rørt den.

Jeg begyndte at sutte ham selvom at jeg kan huske at han var ret stor så jeg kun kunne sutte ham ca. halvvejs ned. Han bedte mig om at smide blusen og bh'en så han kunne nyde mine bryster.

Han sagde at jeg bare kunne tage blusen hurtigt på hvis der kom nogle. Dengang havde jeg jo ikke fået lavet bryster eller overhovedet tænkt på det så det var bare mine ungpigebryster der kom til syne.

Han begyndte at lege med mine bryster og brystvorter mens jeg suttede løs på hans pik. Jeg kan huske hvor liderlig og våd at jeg blev ved det.

Der gik heller ikke lang tid før han spurgte om han ikke lige skulle lidt ind i mig. Jeg mumlede og spurgte med hans pik i munden, hvad nu hvis der kommer nogle.

Jeg havde ærligt talt meget lyst og det var bare så frækt det vi havde gang i (i vaskerummet) men jeg havde hele tiden i baghovedet at hvis nu min kæreste eller andre opdagede det.

Han svarede, at vi bare gjorde det hurtigt og stille. Han rykkede bænken ud i midten af rummet og stilte 2 stole på hver side, for enden af bænken. Han havde stillet det således at vi stod lidt med ryggen/siden mod døren.

Jeg smed joggingbukserne og trusserne imens, så jeg nu kun stod i strømper og tøfler. Jeg sagde at han nu endelig måtte holde godt øje med hvis der kom nogle.

Han bedte mig om at sætte et knæ op på hver stol og ellers læne mig ind over bænken så jeg ligesom var på alle 4. Jeg kunne mærke her at jeg var virkelig liderlig og nervøs.

Liderlig fordi at en moden pik skulle til at trænge ind i mig mens der var en chance for at blive opdaget. Nervøs for egentlig at blive opdaget, specielt af min kæreste.

Tænk hvis der kom en forbi og så at en ung pige som mig stod og blev grovknaldet bagfra af en ældre mand. Tankerne kørte rundt i hovedet på mig da jeg pludselig kunne mærke at han begyndte at presse sig på.

Min mis begyndte at give efter for hans store pik og han begyndte at trænge sig ind i mig. Jeg elsker virkelig at mærke når en ældre mand trænger sig ind i mig til at starte med. Der kan jeg virkelig mærke ham fuldt ud før jeg begynder at blive lidt øm og brugt.

Han fik skubbet sig helt i bund i mig og gav mig et ret højlydt klask i røven. Så er den i bund tøs, sagde han. Jeg fik fremstammet om vi ikke skulle være stille. Jo men det er jo mest op til dig nu, svarede han.

Jeg tænkte her shit, jeg kan jo ikke holde mund hvis han begynder at knalde mig grundigt. Han begyndte at køre sin pik stille ind og ud af mig i et forsigtigt tempo.

Jeg tænkte at det her kan jeg godt klare uden at stønne for højt hvis jeg bare koncentrere mig om min vejrtækning.

Jeg havde dårligt nok fået tænkt den tanke færdigt før han øgede tempoet en smule og hvor nu at hans nosser begyndte at klaske på min klistoris.

Jeg var virkelig liderlig men også stadig nervøs så jeg tog mig sammen til at holde vejret og bare lyttede for en kort stund. Jeg kunne kun høre min mis der smaskede af hans pik der kørte ind og ud samt hans nosser der klaskede mod min klistoris.

Jeg måtte trække vejret igen som resulterede i et par ret højlydte støn før jeg fik fremstammet, jeg kan ikke Kaj, jeg kan ikke.

Han stoppede og spurgte, hvad kan du ikke. Jeg kan ikke holde mund, jeg kommer til at stønne for meget. Kaj bukkede sig ned og rakte mig mine trusser. Tag dem i munden, sagde han.

Jeg kiggede på dem og kunne se hvor våde og snaskede de var, dem gad jeg sku da ikke tage i munden tænkte jeg.

Med et begyndte han at knalde mig igen så trusserne røg fluks i munden på mig uden yderligere betænkeligheder.

Han knaldede mig i et godt middel tempo hvor hans pik kom godt i dybden uden at det larmede for meget. Jeg kunne virkelig mærke hvordan han fyldte godt i mig og hans nosser der gentagne gange klaskede på min klistoris gjorde ikke situationen nemmere for mig.

Jeg kunne så småt mærke hvordan en orgasme var på vej og da jeg ikke selv synes at jeg selv var så stille igen selvom jeg havde mine trusser i munden sagde jeg til ham: Jeg kommer snart Kaj, giv mig mine bukser.

Han undrede sig nok over hvorfor jeg skulle bruge mine bukser men han rakte dem til mig. Jeg lagde dem på bænken foran mit hovede og begravede mit hovede dybt i dem.

Jeg gav ham thumbs up inden jeg tog godt fat i bænken med begge hænder. Jeg kunne mærke at han tog godt fast om mine hofter og gjorde sig klar.

Lige præcis her tænkte jeg fuck det, hvis nogle kom og så det, må det bare være sådan. Jeg kunne og ville intet gøre ved det nu.

Kaj begyndte at køre sin store gamle pik ind og ud i mig i et lidt kraftigere tempo. En smule mere højlydt da det nu klasker hver gang han støder i mig.

Hans nosser klasker også en smule hårde og hurtigere mod min klistoris. Jeg stønner ret kraftigt og koncentrere mig bare om at gøre det ned i mine bukser.

Jeg kan mærke at mit underliv begynder at trække sig sammen om hans pik og orgasmen skylder ind over mig. Jeg sprøjter ud over det hele, på hans pik og nosser, på bænken, på gulvet, det løber ned af mine ben på stolene.

Jeg kunne høre hvordan det hele blev sprøjtet til som hvis du hælder et glad vand ud på betongulvet.

Kaj virkede ligeglad og bollede mig bare videre i samme hurtige hårde tempo. Hans nosser klasker bare videre på min klistoris som helt sikkert har været medskyldig til orgasmen.

De fleste gange, specielt med min kæreste/mand kan jeg faktisk komme til at presse pikken ud af mig når jeg spænder i missen. Dette kan jeg kun gøre med de færreste ældre/modne mænd.

Jeg tror at det er fordi at de fleste ældre/modne mænd generelt har større/kraftigere pikke så jeg ikke kommer til at gøre det lige så nemt. Det føles ihvertfald som at de fleste ældre/modne mænd fylder mere i mig og udvider mig mere end min kæreste/mand gør.

Jeg pressede stadig mit hoved ned i mine bukser og stønnede helt vildt meget og der gik ikke lang tid før endnu en orgasme dukkede op og jeg kunne mærke hvordan mit underlig igen trak sig sammen om hans pik og ligesom gav ham lidt modstand.

Denne gang dog ikke med så meget sprøjteri fra min side men det gjorde dig til gengæld for ham. Jeg kunne mærke hvordan hans pik begyndte at spænde op og tømme sig i mig.

Han var da heller ikke helt stille selv, mens han kom i mig. Efter 2 gode orgasmer kunne jeg virkelig nyde at mærke hvordan han fyldte mig med sperm.

Det er altid så frækt og dejligt at modtage sperm fra ældre/modne mænd. Bare mærke hvordan de virkelig inderligt så gerne vil sperme i/på mig, det nyder jeg oprigtigt meget.

Da hans pik er færdig med at sprøjte trækker han den stille ud. Jeg føler mig virkelig gennembollet og tom dernede nu han ikke fylder i mig mere.

Han giver mig endnu et ordentlig klask i røven og siger at jeg virkelig er et godt knald. Det resulterede i at hans sperm begyndte at løbe ud af mig og dryppede ned på bænken.

Jeg tog mine trusser ud af munden og rejste mig stille op. Jeg havde smagen af min fisse i munden efter mine trusser. Jeg var ret omtumlet og kunne nu se et ordentligt svineri på gulvet og specielt på bænken.

Kaj trak mig hen til sig og tog fat om min røv med begge hænder mens han gav mig et godt kys. Sut mig lige ren inden jeg smutter op, kommandere han lidt.

Jeg satte mig på stolen og tog hans pik i munden som nu var halvstiv. Jeg suttede og slikkede ham så godt som jeg nu kunne og fik også tømt ham for det sidste sperm.

Da jeg var færdig stod hans pik helt stiv og kampklar igen men det kunne jeg godt mærke at min mis ikke var. Den var godt øm.

Kaj fik fumlet sine bukser på og skubbede bænken og stolene på plads og sagde at det grisseri kan de næste hygge sig med.

Jeg stod stadig næsten helt nøgen og var faktisk blevet ret træt af den knaldetur.

Se at få tøj på og kom op til kæresten sagde han inden at han gik ud af døren. Jeg kiggede på mine trusser som var helt våde af mit mundvand, dem kunne jeg ikke tage på.

Jeg begyndte at tage mine bukser på da Kaj kom ind igen og sagde at jeg havde tabt nogle strømper lige uden for døren. Han lagde dem på bordet og smuttede op til sig selv.

Jeg tog tøj på og kiggede på strømperne som ikke var vores. Jeg stivnede faktisk en hel del lige her for jeg var ret sikker på at der ikke lå nogle strømper lige uden for døren da jeg gik ned tidligere.

Men jeg kunne ærligt talt mærke at jeg var for træt og udmattet til at spekulere over det. Men jeg har dog siden tænkt på om nogle mon har haft set noget og har set at det var mig/os.

Jeg kan huske at jeg i lang tid efterfølgende havde det som om at hver person jeg mødte fra ejendommen af havde set det og vidste at det var mig.

Men der er heldigvis ingen som nogensinde har givet udtryk eller nævnt noget om det til mig.

Da jeg havde fået alt tøjet på gik jeg op til min kæreste igen (med en kurv vasketøj som ikke var blevet vasket) På vej op af trappen kunne jeg mærke mere af Kajs sperm løbe ud af mig og ned af mit ene ben.

Jeg fik listet mig ind i lejligheden og puttet vasketøjet i bunken med det beskidte tøj igen så han ikke opdagede det.

Jeg gik ind til min kæreste som stadig sad ved computeren og gav ham et kys. Så ud på wc'et og tørre hans sperm af mit ben og i et par rene trusser.

Jeg satte mig ind i stuen og tændte fjernsynet og kunne nu mærke hvor træt og øm jeg egentlig var. Jeg kunne mærke at Kaj havde fået udvidet mig godt og grundigt.

Når man så lige løfter ud i trussen og kigger derned og ser hvor rød og hævet man egentlig er, ved man at det er gjort godt og ordentligt.

Så det var ingen sex til kæresten de næste par dage...... ;0)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 50 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.