Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en fyr på 17, der går i 2.G på sproglig linie. I min klasse går en pige, der hedder Hanan. Hun er muslim, og hendes forældre tillader hende ikke at have noget med drenge at gøre. Alligevel havde jeg sidste år en oplevelse med hende, som jeg gerne vil dele med jer:

Så vidt jeg var klar over, havde Hanans forældre allerede fundet en mand til hende i Pakistan, som skulle komme herop så snart hun fyldte 18. Så skulle de giftes, eller sådan gik rygtet ihvertfald. Et rygte der kom fra de piger i klassen der snakkede med hende. Hanan var rimelig stille af sig og deltog ikke særlig meget i timerne, selvom hun vidst var ganske intelligent. Hun bar ikke tørklæde, selvom hun kom fra en religiøs familie. Hendes ældre søskende bar tørklæder og det samme gjorde hendes mor, så hvordan hun kunne undgå det ved jeg ikke. På alle andre områder måtte hun nemlig ikke selv råde. Hun måtte ikke sove hos danske veninder, og hun måtte aldrig komme med til de fester der blev holdt i klassen.

SEX I DAG?

Hanan så forbandet sød ud: Et kønt symmetrisk ansigt med glat fint mørkebrun hud, flotte hvide tænder og dybe mørkebrune øjne. Hun havde langt sort hår der krøllede let og gik hende helt ned til midt på ryggen. Hun gik i meget nobelt tøj, der aldrig var den mindste smule udfordrende. Men da vi nåede ind midt i maj måned og det begyndte at blive varmere havde hun dog ind imellem bluser med halvlange ærmer på, så man kunne se en del af hendes slanke lysebrune arme. Jeg havde hele året igennem haft et godt øje til hende, men jeg tror faktisk at det var denne lille detalje - at man nu kunne se hendes bare arme - der fik mig til for alvor at få øjnene op for hendes skønhed. Når jeg var derhjemme og sad for mig selv og spillede den af, tænkte jeg tit på hende. Netop det at hun var så uopnåelig, så forbudt for mig, gjorde hende ekstra ophidsende at fantasere om.

Sidst i maj havde vi gruppearbejde i dansk, hvor vi i tremandsgrupper skulle analysere, hver vores tekst inden for et bestemt emne. Så skulle vi fremlægge vores analyse for klassen. Jeg var tilfældigvis i gruppe med Hanan og en anden pige, Pernille. Da vi ikke havde nået at analysere vores tekst færdig i timerne, foreslog jeg at vi kunne lave det færdigt hjemme hos mig efter skole.

Det ville Pernille godt være med til, men Hanan mente ikke at hun kunne. Jeg spurgte hvorfor, men Hanan så bare ned i bordet og kom ikke med noget svar. Men så sagde hun, tydeligvis lidt flov: "Ej...det er fordi....mine forældre vil ikke have at jeg tager hjem til en dreng". "Så kan vi bare være hjemme hos mig," foreslog Pernille hurtigt - "nåh, nej - mine forældre skal faktisk have gæster i aften så det kan vi ikke så godt", rettede hun sig selv. "Men kan du ikke bare sige til dine forældre at vi er hjemme hos mig og så tage ud til Martin?". "Eej det går da ikke..." sagde Hanan. "Koom nuuu....helt ærligt, hvor svært kan det være lige at sige, at du tager ud til mig? Det kunne da ligeså godt være hos mig at vi lavede det, så hvorfor skulle de ikke tro på det?" sagde Pernille lidt irriteret. "Jeg kan altså ikke lide at lyve....det må man ikke", sagde Hanan. "Nej, men vi skal jo have det her lavet ikke?", sagde Pernille. Det endte med at Hanan lod sig overtale til at tage ud til mig kl. 16:00 samme eftermiddag.

Kl. 15:30 ringede Pernille til mig: "Min mor siger at jeg skal hjælpe med at lave mad til når gæsterne kommer, så jeg kan altså ikke komme ud til dig i dag. Det må du undskylde. Min mor er bare umulig nogen gange...er det okay?", "Ja, ja - så laver mig og Hanan bare analysen.", sagde jeg. Jeg var måske lige lovlig overbærende med Pernille, men jeg øjnede jo her chancen for at være alene med Hanan. Ikke fordi jeg gjorde mig nogen forhåbninger om noget. Jeg vidste jo godt at hun var udenfor rækkevidde. Men tanken om at være alene med hende tiltalte mig nu stadig.

Hanan kom på slaget 4. Jeg åbnede og bød hende venligt indenfor. Jeg tog hendes jakke og hængte den op for hende og spurgte om jeg kunne byde på noget at drikke. Jeg kunne godt mærke på Hanan at hun var ret genert og lidt anspændt over at være hjemme hos en dreng. Det gjorde det jo nok heller ikke bedre, at hun havde måttet lyve over for sine forældre. Jeg kunne se at hun havde skiftet tøj. Hun havde nu hellange ærmer på i stedet for halvlange. Jeg ved ikke om der lå noget i det, men jeg regnede med, at hun havde skiftet for at være helt sikker på, at hun ikke signalerede noget der bare mindede om sex. Vi tog en cola hver i køleskabet og gik ind på mit værelse. Jeg kunne ikke lade være med at lægge planer i mit hovede om hvordan jeg kunne komme i bukserne på hende, eller ihvertfald få lov til at røre ved hende. Jeg blev enig med mig selv om at min eneste (og ringe) chance var, at prøve at gøre hende lidt småforelsket i mig ved at lægge an på hende. Hvis jeg bare begyndte at kysse hende eller røre ved hende, ville hun med sikkerhed afvise mig totalt og skynde sig at komme væk.

Da vi havde fået sat os til rette i min sofa og fundet de relevante papirer frem, begyndte vi at analysere det vi manglede. Jeg var hele tiden meget venlig og smilende og gav hende ret i næsten alt hvad hun sagde. Efterhånden kunne jeg mærke at Hanan løsnede lidt op, så jeg begyndte at dreje samtalen væk fra teksten og over på andre ting. Jeg spurgte hende lidt ud om, hvordan det var at komme fra et muslimsk hjem. I starten svarede hun meget loyalt overfor sin religion og sin familie, at det var rigtig godt at være muslim og at hun var glad for sin familie og sine rødder. Men efterhånden som hun blev mere tryg ved mig kom der mere og mere frem. Nemlig at hun følte sig hæmmet og ufri af alle forældrenes forbud og at hun nogen gang godt kunne ønske sig at gå til fest, sammen de danske veninder hun havde.

Jeg kørte så meget som muligt rundt i de ting hun var utilfreds med for at få hende til at indse, hvor urimeligt det var at hun ikke måtte besøge drenge og gå til fester ligesom alle andre. "Ja...men det er der jo ikke noget at gøre ved. Min kultur har jo de regler den har.", sagde hun og prøvede tydeligvis at overbevise sig selv om, at forældrenes regler var ok. Jeg blev lidt mere vovet: "Ja, men tænk på hvad alle de stakkels danske fyre går glip af, når du ikke kommer til festerne." Min smiger havde sin virkning: Hanan rødmede og så ned i gulvet. "Taak..." sagde hun igen med en lidt tilbageholdende og genert stemme.

Jeg lagde den ene hånd på hendes skulder. "Jeg mener det... de går virkelig glip af en dejlig pige" sagde jeg og smilede varmt til hende. Hun smilede tilbage, men flyttede langsomt min hånd væk fra hendes skulder. Jeg kunne mærke at min pik var begyndt at rejse sig i mine bukser og jeg havde en ubærlig trang til at røre ved hende. Min hjerne arbejdede på højtryk for at finde en naturlig måde at komme til at røre hende på. "Kan du egentlig lide at blive kløet på ryggen?" spurgte jeg - det var det bedste jeg kunne finde på i situationen. Måske ikke optimalt, men bedre end ingenting. "Ja...det kan jeg da. Min storesøster plejede at klø mig på ryggen." Pludselig ændrede hun ansigtsudtryk og så lidt nervøs ud.

Det var som om det først nu var gået op for hende, at mit spørgsmål ledte hen imod, om hun ville have, at jeg skulle klø hende på ryggen. Jeg tog chancen og begyndte at klø hende på ryggen uden at spørge om lov. Da mine fingre ramte hendes ryg gibbede det let i hende, men hun trak sig ikke væk og hun sagde heller ikke noget. Jeg kløede hende på ryggen det bedste jeg havde lært og prøvede at gøre det så rart for hende som muligt. Jeg flyttede hovedet lidt, så jeg kunne betragte hendes ansigt. Hun havde lukkede øjne og sad tydeligvis og nød det. Efter et minuts tid var det som om hun kom til sig selv igen. Hun rettede sig op. "Det går ikke det her..." sagde hun, men noget i hendes stemme overbeviste mig om, at hun ville ønske jeg bare ville blive ved. "Hvad går ikke?" spurgte jeg og forsøgte at lyde overrasket over hendes reaktion. "Øhm...jeg må slet ikke være hos en dreng...jeg..." Mine fingre begyndte igen at løbe op og ned ad hendes ryg. "Jamen vi gør jo ikke noget" sagde jeg med min mest uskyldige stemme. "Det er rart at blive kløet på ryggen, men..." jeg lod hende ikke fuldende sætningen: "Der sker ikke noget ved at jeg klør dig på ryggen, vel? Jeg ved godt at du ikke må være her, men det er jo lidt for sent nu.

Bare slap af, ikke?" Hun tav og jeg kløede videre. Min hjerne arbejdede for at finde en måde at gå videre på herfra. Jeg lod mine fingre glide længere og længere ud langs siden af ryggen. Tilsidst nåede jeg åbenbart et sted, hvor hun var kilden, for kun kastede sig bagover i høj latter. Det endte med at hun kom til at ligge ned i sofaen hen over mine knæ. "Nå, der er nok nogen der er kilden, hva?" sagde jeg smilende. "Jaeh...he he" lo hun. "Er du kilden, hva?" sagde jeg spøgefuldt og begyndte at kilde hende igen, så hun sprællede som en fisk. "Eej...hold op" hvinede hun. Min pik dunkede i mine bukser. Jeg kunne ikke klare meget mere. Jeg måtte bare have hende!

Tilsidst gav jeg efter for mit begær og kastede mig ind over hende og kyssede hende. Hun åbnede øjnene på vid gab i bare overraskelse og forskrækkelse over mit pludselige træk. Mine hænder fandt lynhurtigt hendes bryster uden på tøjet som jeg klemte og masserede. Selvom de var gemt under tøjet kunne jeg mærke at de var dejligt faste og runde. Jeg blev ved at kysse hende så hun ikke kunne komme til at sige noget. Min tunge pressede sig mod hendes læber, og efter et stykke tid var det som om hun gav efter og vi tungekyssede rigtigt. Jeg kunne ikke fatte at jeg var nået så langt! Det var fantastisk. Jeg begyndte at knappe hendes bukser op. Nu prøvede hun at trække sig væk og begyndte at lave lyde - men jeg fortsatte. Det var ikke fordi jeg ville voldtage hende, men jeg var sikker på at hun gerne ville og at hun kun prøvede at trække sig væk, fordi hun vidste at det var forbudt for hende at dyrke sex med en dreng. Jeg fik arbejdet bukserne af hende og trusserne.

Jeg afbrød kysset et øjeblik. "Ej! Lad være! Slip mig" sagde hun. "Du må ikke!" Lynhurtigt flyttede jeg hovedet ned til hendes blottede klit og gav den et kraftigt sug. "Du må i...åeehhaaarrggh!" Hun stønnede højlydt og kastede hovedet tilbage. Da min tunge ramte klitten, var det som om den sidste rest af viljestyrke forlod hende og hun måtte overgive sig til mine kærtegn. Jeg slap hurtigt klitten igen og begyndte at trække resten af tøjet af hende. Hun gispede stadig tungt og gjorde ikke længere modstand. Nu lå hun næsten nøgen under mig. Hendes lysebrune hud, runde faste bryster med store mørke vorter, det lange sorte hår der bølgede ned over hendes skuldre - hun var vildt lækker!

Jeg kyssede hendes bryster og sugede på hendes brystvorter. Hun gispede. "Åeh jaa!! Det er så dejligt. Du må ikke....men...åeeh bliv ved!" Hun var fuldstændig knækket nu. Jeg begyndte at slikke hendes fisse igen og reaktionen udeblev ikke: Hun kastede hovedet frem og tilbage og stønnede. "JA JA SLIK MIG ... ÅEEHHH". Jeg trak mine egne bukser ned og lod min dunkende pik springe frem. "NEJ!" råbte hun. Hun var tydeligvis kommet lidt til sig selv igen. "Du må ikke gøre det! Så hellere bagi!" Men jeg var for liderlig...jeg havde aldrig kneppet en pige i røven og havde ikke lyst til at prøve det. Så jeg fandt hendes skedeåbning og hamrede mig i bund. Jeg kunne mærke hvordan jeg gennemtrængte jomfruhinden. "ÅEEHH EEJJJJJ!!! AAAARRGGHH" halvt stønnede og halvt råbte hun. Jeg bevægede mig hurtigt frem og tilbage i hendes varme stramme jomfrufisse. Hun var så snæver og det føltes simpelthen så lækkert. Jeg greb hende om skuldrene og gispede tungt mens jeg kneppede som en vild. Hun stønnede og sukkede under mig. Det var tydeligt at hun havde opsparet megen uforløst liderlighed - for jeg tror aldrig jeg har oplevet en pige så liderlig som hende. Det var nok også fordi det var så forbudt for hende at hun blev så ophidset. Da jeg var lige ved at sprøjte kom hun også. "ÅH JA JA JA AAARRGGHHH JAAAAA!!!!!" skreg hun. Pludselig kunne jeg mærke at hun tissede på mig - en stråle ramte mig på maven. Det hele gik bare for hende. Hun skreg mens fissen pumpede spermen ud af min dunkene pik og hendes kussesafter fossede ud. "AAAAARRGHHHH" skreg hun igen.

Da hun kom lidt til sig selv igen græd hun..."Åh nej...hvad har jeg dog gjort" græd hun. Jeg fik det helt dårligt med det. Men på den anden side, var der jo ikke noget forkert i det vi havde gjort. Det var hendes kultur der tog fejl - ikke min. Så hendes forældre måtte leve med det. Ellers måtte hun jo flygte fra dem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.