Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

På en ganske almindelig onsdag aften blev jeg ringet op af en flink herre, der spurgte om jeg havde mulighed for at være servitrice til hans herreaften den kommende fredag, vi snakkede frem og tilbage om hvad aftenens job ville indebære og det var ganske ligetil; jeg skulle servere for 4 mænd i noget frækt lingeri, og så skulle de hver især have et blowjob. Jeg skulle være der i 4 timer og vi aftalte en pris på 5000 for denne aften, det kunne næsten ikke være nemmere. Herren der bestilte mig havde dog et krav om at jeg skulle ankomme i nyt lingeri som ingen andre havde set før.

Jeg havde ellers altid haft en regl om at jeg kun ville "betjene" en af gangen, alt andet kunne blive for meget, men da denne aftale egentlig bare gik ud på at servere, kunne jeg ikke se det store problem i det. Så om torsdagen tog jeg ud og købte nyt lingeri, jeg trængte alligevel til noget nyt. Det blev til en hvid blonde bh med matchende hofteholder og g streng, jeg købte også et par hvide selvsiddende strømper og et par nyt stiletter. Uh nu skulle jeg være klar.. eftersom jeg skulle servere i hvidt lingeri valgte jeg at tage ind og få en spraytan, bare lige for at få lidt ekstra glød. Det er bare nemmere at have en fræk attitude når man føler sig lækker. :)

SEX I DAG?

Så blev det fredag og herren fra telefonen ringede for at bekræfte vores aftale og jeg fik adressen. Ved 17 tiden stod jeg klar i mit hvide lingeri og tænkte at det nok skulle blive en god aften, jeg tog en lang frakke på, så jeg ikke behøvede at tage tøj på. Derefter satte jeg mig ud i bilen og kørte afsted, da jeg ankom til huset besluttede jeg mig dog for, at eftersom det ikke var de vilde seksuelle ydelser jeg skulle yde, tog jeg g strengen af; så havde de da i det mindste lidt ekstra at kigge på, og jeg kan godt lide at vise mig frem..

Jeg bankede på døren og blev mødt at en pæn mand i skjorte og jakkesæt. Vi afregnede i døren inden jeg trådte indenfor, han viste mig hvor jeg kunne hænge min jakke og fulgte mig ud i køkkenet hvorfra jeg skulle servere. Jeg blev rost til skyerne over mit valg af lingeri; han sagde at det virkede ganske uskyldigt og at de andre ville blive helt vilde med det. Derefter fortalte han mig at der var sket lidt ændringer i planen, der var pludselig 8 mænd der skulle serveres for, men han forsikrede mig om at det stadig kun var de 4 af dem der skulle have et blowjob, da de andre var gift. Så jeg godkendte ændringen og han satte sig ind til de andre mens jeg gjorde klar til at servere.

Der var højt humør inde i spisestuen og da jeg trådte ind med forretten blev der helt stille, de smilede alle sammen høfligt til mig. De var alle velklædte mænd i alderen 30-45 år. Som jeg gik rundt om bordet blev min krop og former udforsket med øjnene, og et par enkelte fik givet mine baller et klem.

Sådan forsatte serveringen ellers, humøret blev højere blandt mændene som aftenen skred frem og alkoholindtaget steg. De var godt berusede da hovedretten var spist og jeg havde nu vovet mig ud i at servere topløs, så der blev gramset løst på mine bryster da jeg skænkede dem endnu et glas vin.

Jeg var selv godt tændt, det var super frækt og ret pirrende at blive betragtet på denne måde.

Værten for festen, ham der havde bestilt mig kom ud i køkkenet og sagde at nu ville han gerne have sit blowjob, så mens han stod op af væggen i køkkenet, gik jeg ned i knæ og gjorde mit absolut bedste. Der ikke ikke mange minutter før han var klar til at komme og han leverede 7 store stråler sperm ud over mine bryster. Jeg smurte hans varme sæd godt ud over min krop - jeg kunne jo bare gå i bad når jeg kom hjem, og de havde jo behandlet mig så pænt at jeg ville yde mit bedste for at tilfredsstille dem..

jeg blev derefter inviteret ind til et glas rødvin og det var allerede hældt op til mig da jeg trådte ind i stuen til de opstemte mænd.

De roste mig til skyerne for min servering og for min krop. Jeg blev lidt genert over de mange komplimenter og begyndte at føle mig bedre og bedre tilpas i de mange mænds selskab.

Efter lidt snak om løst og fast begyndte to af mændene at gramse løs på min krop. Den ene holdt mit hoved fast og kyssede mig, mens den anden spredte mine ben og stak to fingre op i min fisse. Jeg afbrød kysset og sagde at det ikke var en del af aftalen. Ham der gav mig finger smilede til mig og sagde at min fisse var ret så våd, så mon ikke jeg godt kunne lide det lidt. Derefter stak den anden sin tunge i munden på mig igen, så nåede ikke at sige mere. Jeg begyndte at føle mig en smule utilpas, for selvom at det var dejligt og jeg var liderlig, så var det ikke ikke en del af aftalen. En ekstra mand tilsluttede sig dem, han kyssede og slikkede mine bryster, og jeg blev endnu mere liderlig nu. Det opdagede manden der gav mig finger, for han trak min fisse til sig og begyndte at slikke mig helt vildt, samtidig med at han kneppede min fisse med 3 fingere. Selvom jeg følte at dette blev gjort mod min vilje, gik der ikke længe før jeg ikke kunne modstå længere og skreg min orgasme ud i rummet. Manden der havde givet mig orgasmen kiggede rundt på de andre og sagde med en tilfreds stemme "jeg sagde jo at hun ville være villig" og kort efter greb de 3 mænd fat i mig og slæbte mig ind på et værelse hvor der stod en seng midt i lokalet.

Jeg prøvede at rive mig løs, og blev ret bange for hvad der nu ville ske. Jeg kunne mærke hvordan tårene pressede sig på da de bandt mine hænder fast til sengestolperne, de kiggede på mig og sagde at jeg skulle holde op med mit flæberi og så gav de mig bind for øjnene. Der lå jeg så, iført hofteholder, selvsiddende strømper, stiletter og ellers blottet for resten.

Og så hørte jeg ellers at døren ind til værelset blev lukket. Mod min vilje kunne jeg mærke at jeg blev liderlig over denne behandling. Jeg har altid drømt om at blive udnyttet godt og grundigt, men jeg ville jo selv bestemme hvor og hvornår, så dette var slet ikke ok og de var alt for mange.

Kort efter kom værten ind til mig, han hviskede i mit øre at nu ville de have hvad de havde betalt for, og hvad jeg i øvrigt selv havde lagt op til hele aftenen. Jeg tiggede og bedte ham om, om de ikke godt ville lade være, for dette var ikke aftalen, men han sagde bare at aftalen var lavet om, og som jeg lå der var der ikke noget jeg kunne gøre ved det, andet end bare at finde mig i det. Derefter gik han ud igen og lod døren være åben. De havde rigtig gang i festen derinde, med høj musik og lummer snak om hvordan en villig pige skulle bruges.

Jeg lå længe, mens de skiftevis kom ind for at rage lidt på mig, spytte på min fisse, kysse mig eller lade mig få et "prøvesmag" af deres pik. De blev ved med at fortælle mig hvordan jeg skulle varmes godt op til "den store finale".

De kom ind med jævne mellemrum og stødte deres pik dybt op i min fisse eller langt ned i halsen på mig. Den ene var større end den anden. Og i takt som de blev mere og mere liderlige, blev de også mere og mere voldsomme.

Jeg var holdt op med at stritte imod, det nyttede intet, de mænd var opsat på at få fisse og der var ikke noget jeg kunne gøre ved det..

Sådan fortsatte de i 5-6 timer og min fisse var efterhånden ved at eksplodere af liderlighed, for ingen af dem havde kneppe mig længe nok til at give mig orgasme. Samtidig var jeg også godt øm efter de mange timer.

Værten kom ind og spurgte om jeg ville have lov til at få orgasme nu og jeg takkede pænt ja, så sagde han at det var et klogt svar, for de havde lige væddet om hvor mange af dem der kunne give mig sprøjte orgasme.

Og så gik de ellers i gang. En på hver side til at holde mine ben oppe mens de skiftevis slikkede og fingerkneppede min fisse til jeg sprøjtede og jo flere orgasme jeg fik, desto mere sprøjtede jeg. De jublede alle sammen hver gang jeg kom. Jeg stønnede og skreg og var nu så øm at nydelsen var erstattet af smerte. Men min krop blev ved. Åh bare de dog snart var færdige. Jeg kunne ikke mere.

Til sidst tog de mit bind for øjnene af og der stod de ellers, flere havde sluttet sig til dem, så de var nu 14 mænd.

Jeg begyndte at græde da jeg så dem alle stå nøgen omkring mig med deres pikke i hånden.

De kneppede mig igen på skift, både i fisse og mund og stoppede først lige inden de var ved at komme, så trak de sig ud og lod deres varme sæd dække mit ansigt. 14 mænds sæd dækkede mit ansigt og mit hår. Jeg var helt smurt ind og kunne mærke hvordan det løb ned af min hals. De jublede hver gang en sprøjtede mig til, og jeg fik lov til at sutte samtlige pikke rene igen.

Da de alle var færdige takkede de andre værten for en god aften og tog hjem.

Værten kom ind til mig, satte sig på kanten af sengen og undskyldte for deres opførsel, men at han håbede jeg havde nydt det bare lidt.

Jeg sagde at de havde brudt alle mine regler og grænser og at jeg følte mig rigtig skidt behandlet.

Han aede min krop og sagde at min fisse sagde noget andet. Han nussede den og lod en finger glide mellem mine skamlæber. Han var meget blid og forsigtig nu. Jeg stønnede blidt ved hans berøring og kort efter trængte han op i min ømme, brugte og stadig våde fisse. Han fortalte mig hvordan han nød at bruge en rigtig tøs og at jeg havde gjort mit arbejde godt.

Han kneppede mig hårdt i et stykke tid inden han fyldte min fisse op med sperm. Han brølte mens de sidste dråber sprøjtede op i mig og så trak han sig hurtigt ud.

Derefter bandt han mine hænder op, sagde tak for i aften og bedte mig derefter om at gå.

Jeg kom ud i bilen og kiggede mig selv i bakspejlet, min makeup var fuldstændig tværet ud og jeg havde intørret sperm over det hele. Jeg tog mine trusser på og kørte hjem mens jeg tænkte; Havde jeg virkelig selv bedt om det?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.