BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der havde været stille omkring Herregården et stykke tid, men dermed ikke være sagt, der ikke blev arbejdet på de indre linier. Det var blevet besluttet der skulle optrettes en rigtig klub med bestyrelse og et formandsskab valgt af medlemmerne, jeg var blevet valgt til eventmanager.

Jeg havde allieret mig med vores afrikanske medlem Robert, pizzabudet fra forrige del, han havde god kontakt til et netværk der minder om vores eget i Kenya, og nu stod vi i lufthavnen i Billund, jeg var mere end spændt på, hvad der kom ud af gaten. Da vi omsider i ankomsthallen kunne se på skærmen at flyet var landet, fortalte Robert mig, hans søster var med på turen og gerne ville blive her bagefter, om der var noget jeg kunne gøre. Afrikanerne kom noget højrøstede ud til os i ankomsthallen, og Robert præsenterede mig for sin søster, en dejlig afrikansk pige med gode store bryster og en lækker stor røv, hende skulle jeg bestemt nok finde på noget til.

SEX I DAG?

Vi havde lejet en bus til at transportere vores afrikanske selskab til herregården, de kiggede meget betaget på landskabet udenfor, der var helt anderledess end det de er vant til i Kenya. Efterhånden nåede vi til herregården og gæsterne kiggede benovede på de ydre rammer, det var dog ingenting i forhold til deres reaktion da de kom indenfor. De fik tildelt deres værelse og aftalen blev, at de skulle pakke ud og tage et bad hvis de havde brug for det, derefter skulle de komme ned og få noget at spise.

Efter afrikanerne havde hilst på de øvrige medlemmer var der stor buffet med alt hvad det danske køkken kunne præstere, jeg havde sørget for Hanna og jeg havde Roberts søster Aminha til bords, hun sad mellem Hanna og jeg, hun sagde Robert havde fortalt hende, at jeg godt kunne bruge hende i huset, hun sad lidt uroligt, og ud af øjenkrogen så jeg Hanna kun spiste med den ene hånd, den anden havde hun under bordet, jeg smilede indvendigt. Jeg lovede hende jeg skulle se hvad jeg kunne gøre, og at efter frokost lå der et stuepigedress på hendes værelse, så var det op til hende selv.

Afrikanerne var lidt trætte efter frokosten, så vi blev enige om, at vi alle kunne tage en lur ovenpå maden. Hanna og jeg gik op på vores værelse og lagde os, vi pillede ved hinanden, men var begge trætte, så vi lagde os til at sove. Jeg vågnede først og begyndt at kæle for Hannas dejlige store mørkebrune brystvorter, så de blev store og stive, jeg bed lidt i dem, hun begyndte at give sig, jeg satte brystklemmer i vorterne og kravlede ned for at slikke hendes nu våde fisse, jeg fandt hendes klit, sugede den ind mellem tænderne og slog til den med tungen, Hanna stønnede nu højlydt. Pludselig gik døren op, jeg havde med vilje undladt at låse den, og ind træder Aminha, hun opfatter lynhurtigt situationen, og i løbet af ingen tid har hun afført sig uniformen og står nøgen foran sengen, jeg inviterede hende op i sengen, og bød hende at sætte sig på Hanna ansigt, det var noget begge kvinder kunne lide, og der gik ikke længe før de begge kom i en kæmpe orgasme. jeg lænkede Hanna til sengestolperne og begyndte at undersøge Aminhas lækre krop, jeg havde placeret hende så jeg var sikker på Hanna kunne følge med, og det var tydeligt hun fulgte med, hun lå og vred sig mens jeg kælede for Aminhas store flotte mørke bryster, jeg stod bag Aminha så alt var åbenlyst for Hanna, der blev mere og mere frustreret. Jeg kneblede Hanna og stak en stor DILDO op i hendes liderlige fisse, og hun slappede lidt mere af nu. Aminha var også liderlig som bare Fanden, hun tog om min pik, hun havde aldrig set en hvid pik før, hun kælede med den ganske blidt, jeg nød det, helt uden opfordring tog hun nu pikken i munden, og jeg blev hurtigt voldsomt stiv, hvis ikke jeg skulle komme nu måtte jeg stoppe hende. Jeg trak hende op og begyndte at lege med hendes fisse.... jeg åbnede de lyserøde skamlæber og fandt hendes klit, hun var ikke omskåret, et krav ALLE kvinderne skulle opfylde, hun var drivende våd, jeg lagde hende ind over sengen og hun begyndte at slikke Hannas klit. Jeg stak min pik op i Aminhas fisse og begyndte at kneppe hende, det var noget hun kunne lide, jeg stak prøvende en finger op i hendes anus, det satte blot yderligere gang i hende, Hanna kom adskillige gange mens Aminha slikkede hende hårdere og hårdere, samtidig kørte hun sin fisse hurtigere og hurtigere op af min pik, det var mere end jeg kunne holde til, og vi kom allesammen i en stor orgasme samtidig. Totalt udmattede faldt vi i søvn, og vågnede først nogle timer senere, da vi vågnede tog Hanna og jeg en snak med Aminha om fremtiden. hun blev ansat som husholderske i vores private hjem.

Da vi kom ned til middagen, der skulle holdes i den store sal, trak jeg lige Robert til side og fortalte ham om vores planer med hans søster, han takkede mig mange gange. Med så mage mennesker samlet var det nødvendigt med en toastmaster, valget faldt på Robert, da han kunne begge sprog, han startede med at fortælle afrikanerne om mulighederne på herregården og de ganske få regler der er, hvor den vigtigste er at alle handlinger skulle accepteres af de involverede parter, derudover var der frit spil.... og leg. De oprindelige medlemmer havde naturligt blandet sig med vores gæster, det var tydeligt der allerede var flere smålege igang rundt omkring ved bordene. Hanna havde en særdeles veludrustet ung mand på sin ene side en spinkel fin lille kvinde på den anden side, jeg selv havde sat mig mellem et modent par, han med en stor knortet pik og hun havde en dejlig stor røv og nogle kæmpe hænge patter, det var forventet at vi danske tog sig af vores gæster ved bordet, på ALLE måder både før, under og efter middagen.

Vi var efterhånden nået til desserten, da jeg mærkede en hånd på min pik, jeg kiggede på min borddame, det var ikke hendes hånd, jeg kunne se begge hendes hænder, jeg havde aldrig før ladet en anden mand røre min pik, men det var slet ikke ubehageligt, så jeg lod ham fortsætte. jeg begyndte ganske diskret at kæle for min borddames kusse, hun fik hurtigt svært ved at sidde stille, hun kom i en sprøjteorgasme ud over min hånd og stolen. Jeg kunne se Hanna også var godt igang, hun elsker en stor pik, at den sad på en afrikaner gjorde det bestemt ikke ringere, hun slikkede ham grådigt under bordet, da hun dukkede op igen var det med sperm i hele hovedet, noget den spinkle afrikanske kvinde slikkede af hende. Endelig fik Robert gjort en ende på middagen, og nu var der "fri" leg.

Jeg tog "mit" par med ind i et rum hvor kun var en stor vandseng og dæmpet belysning. kvinden lagde sig på sengen, og hendes store patter flød ud til siden, det kan godt være hun var meget moden, men liderlig det var hun, jeg lagde mig mellem hendes ben og begyndte at slikke hendes kusse, jeg måtte holde godt fast i hendes ben for at holde hende nogenlunde i ro, og der gik ikke længe før hun kom i et højt skrig, jeg begyndte at fingerkneppe hende, til sidste fistede jeg hende hårdt og hun kom den ene gang efter den anden. Pludeselig mærkede jeg en mund der lukkede sig om min pik, det var hendes mand, men som ved bordet var det ikke ubehageligt og jeg lod ham slikke mig, jeg trak min hånd ud af kvindens kusse og æltede hendes patter istedet for, jeg har hørt om kvinder der kan få orgasme af brystmassage, nu oplevede jeg det, nu ville hun kneppes, det skulle ikke være med den store sorte pik hun var så vant til, nej det var min hun ville mærke, jeg trak den ud af hendes mands mund og borede den hårdt op i hendes drivvåde kusse og kneppede hende hårdt. Jeg gjorde tegn til hendes mand, det var ikke kun mig der skulle have suttet pik, jeg ville også prøve. Det var en anderledes følelse at prøve at have en anden mandss pik i munden, jeg kunne mærke det dunkede i den mens jeg slikkede ham, fuldstændig uden varsel sprøjtede han voldsomt i min mund, jeg var helt uforberedt og var nødt til at sluge det mens jeg råkneppede hans kone, det varede ikke længe inden vi kom samtidig, og vi trængte nu alle til en pause.

Jeg ledte efter Hanna og fandt hende i et rum magen til det jeg selv havde været i, jeg stod og kiggede på,mens hun slikkede den spinkle afrikaner mens manden fyldte hende helt ud, de lod alle 3 til at kunne lide det de var igang med, det var liderligt at se sin kæreste få den store tur med en kæmpe pik, så jeg mærkede lidt vækst i pikken igen, jeg gik hen og stillede mig over ansigtet på den spinkle pige, hun åbnede munden og jeg lod min pik synke dybt ned i halsen på hendei mens jeg hev i Hannas brystvorter, det var lige det der skulle til, hun kom i en gigantisk orgasme og faldt sammen mens hun stadig slikkede fisse, afrikaneren trak sig ud af Hanna og sprøjtede hende langt op af ryggen, den afrikanske kvinde lå uroligt, og det ville ikke vare længe før hun kom, jeg kunne også mærke orgasmens sitringer nærme sig, jeg havde ikke mere sperm i mig, men det tog ikke intensiteten fra min orgasme og jeg kom i munden på pigen, hun ville dog smage sperm, så hun slikkede Hannas ryg ren. Vi var nu alle fuldstændig udmattede, jeg fik fat i Aminha og vi gik alle til ro, jeg havde Hanna og Aminha på hver side. Vi lagde os til at sove, spændte på hvad det næste stykke tid ville bringe....

Fortsættes i del 7

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.