Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg drømte en af mine ynglingsdrømme, en drøm om sex med en dejlig kvinde. Jeg lå på ryggen i min seng, nøgen, mens en dejlig kvinde lå nede mellem mine ben. Hendes læber omsluttede min stive pik. Hun sugede sig ned over den indtil hele pikken var i hendes mund. Mens hun langsomt løftede hovedet slikkede hendes piercede tunge drillende på skaftet. Da hendes tunge kom op til hovedet på pikken kørte den rundt i små pirrende cirkler.
Men hov der var noget galt.. det var ikke en drøm.. jeg slog øjnene op netop som hun endnu engang sugede og dykkede helt ned over min pik. "Godmorgen, det er dejligt" sagde jeg, hun fortsatte uforstyrret, men hendes blik mødte mit, og det var tydeligt at hun også nød det. Langsomt løftede hun hovedet, mens tungen slikkede på siden af skaftet, indtil hovedet fik endnu en tur med en masse små cirkler. Hun slap min pik og sagde "Godmorgen, ville ikke tage afsted uden at sige ordentligt farvel..". "Skal jeg så ikke også sige ordentlig farvel?".
Hun forstod min mening og vendte sig rundt så hendes ben lå lige ved mine skuldre. En sød og syrlig duft mødte mig, mens hun sænkede sit underliv ned så min tunge lige akkurat kunne nå det. Jeg satte min tunge på hendes klitoris, og hun begyndte at bevæge sit underliv mens min tunge cirklede og pirrede hende. Kørte min tunge ind mellem hendes skamlæber, og kunne nærmest smage den vilde elskov vi havde haft aftenen før. Min pik var også tilbage i hendes mund, men inden længe slap hun den, kiggede på mig og sagde "Der er vel også lige et par fantasier vi skal have afprøvet inden vi er færdige?". Hvad mon hun mente med det? der gik lidt tid inden jeg kom i tanke om den chat vi havde haft forud for vores møde, og der havde vi rigtignok fortalt hinanden om hvad vi specielt godt kunne lide. Så det skulle nok blive en god morgen.
Hun løftede sit skød fra min mund, og trak sig ned over mig, og kiggede sig frækt over skulderen mens hun løftede sig op så min pik stod lige ud for hendes fisse. "Var det ikke sådan her jeg skulle ride dig?" Spurgte hun.. "Øhh.. jo tak." Måtte jo indrømme at jeg elsker at blive redet "omvendt", så der er udsigt til en dejlig numse der danser op og ned på min pik. Hun flyttede lidt på sit underliv indtil mit pikhoved stod mellem hendes skamlæber og jeg kunne mærke varmen fra hende. Hun gled langsomt ned over mig, og jeg havde den skønneste udsigt til hendes runde numse, og hendes skamlæber og fisse der blev udspilet lidt mens min pik gled op i hende. Hun forsatte til den var helt i bund, og hun gav et dybt suk. Hun begyndte langsomt at ride mig, mens hun med sin højre hånd tydeligvis legede med sig selv. Jeg nød udsigten til min pik der gled ind og ud af hende, og den dejlige strammende fornemmelse om min pik. Men hun var tydeligvis på vej i den 7. himmel. Hendes egen hånd gjorde åbenbart underværker, for inden længe rystede og vred hun sin krop i dagens første orgasme. Jeg håbede på mere, så jeg holdt mig tilbage og forsøgte at tænke på noget andet, selvom det var svært når hun stønnede, og hendes fisse krampede om min pik. Hun faldt sammen, stadig med min pik oppe i hende, og jeg sagde "Jeg er da vist ikke den eneste der godt kan lide denne stilling!". Hun indrømmede at det nok var den stilling hun havde nemmest ved at komme i, "Så da du sagde det var en af dine favoritter havde jeg jo svært ved at sige nej". "Men var der ikke også noget med at du gerne ville gøre det under bruseren? Jeg trænger faktisk også til et bad?".
Vi gik sammen ud på badeværelset, og med det samme vandet blev varmt smuttede vi ind under bruseren. Med tanker om hvad der snart skulle ske stod min pik stadig hård og stiv vandret ud fra min krop. "Jeg må vist heller starte", sagde hun "Man kan jo komme til skade på den der", hun daskede drillende til min pik som næsten ikke flyttede sig en milimeter. Hun stillede sig om bag mig og tog noget sæbe på hænderne. Hun startede med at sæbe min skuldre ind, mens hun masserede mine arme lidt, fortsatte ned over ryggen, og brystet og maven fik også en tur. Så fortsatte hun og gav mine balder både sæbe og massage, inden hun rakte rundt om mig og tog fat om min stadig stive pik. Hun tog godt fat om den, men sæben hjalp med til at hendes hænder let gled frem og tilbage på den. Men kort efter sagde hun "Så er den vist ren.. så er det min tur!".
Vi byttede plads, og jeg startede ligesom hende med at sæbe og massere hendes skuldre og nakke. Armene fik også hurtigt en tur, men så kunne jeg ikke vente længere og rakte om efter hendes bryster. De fik en dejlig gang sæbe og det var en skøn følelse med de glatte runde bryster i mine hænder. Det var svært at undgå at "stikke" til hende med min stadig meget stive pik, men hun bevægede numsen lidt så pikken lagde sig inde mellem hendes balder. For min skyld kunne vi godt blive stående i denne stilling, med vores våde, varme glatte kroppe tæt op af hinanden, hendes bryster i mine hænder og min stive pik presset mod hendes bløde numse. "Hvad med resten af min krop?" spurgte hun og rev mig ud af min døs. "Nå ja" mumlede jeg og slap modvilligt hendes bryster og fortsatte ned af ryggen. Jeg satte mig på hug så mit hoved var lige ud for hendes numse. Jeg gav den et par kærlige klap og masserede den lidt, inden jeg kørte ind hånd ind mellem hendes ben og mærkede hendes stadig våde fisse. Hun sukkede let, tog bruseren ned og skyllede sig selv forfra på klitten, hvilket fik hende til at stønne endnu mere. Nu kunne jeg ikke holde mig mere, så jeg rejste mig op bag hende, gik lidt ned i knæ, styrede pikken hen mellem hendes skamlæber og samtidig med at jeg tog hendes bryster i hænderne igen og krammede dem stødte jeg hårdt op i hende så hun trippede et par skridt fremad for at holde balancen. Dette er også en af mine ynglingsstillinger, og noget jeg ville ønske skete hver gang jeg er i bad, så jeg pumpede løs i hendes fisse, hun tog fat om blandingsbatteriet for at holde balancen. Hun stønnede højlydt, jeg kunne mærke hendes brystvorter blive stive i mine hænder, og denne gang holdt jeg mig ikke tilbage. Jeg kneppede hende hårdere og hårdere og hurtigere og hurtigere og inden længe kunne jeg mærke orgasmen var på vej, og med et kom jeg i et brøl, jeg slap hendes bryster og tog fat om hendes glatte hofter og pumpede endnu et par gange helt i bund så hendes numsede klaskede ind mod mit skridt. "Aaaahhh..." sagde jeg mens jeg faldt til ro, hun kiggede sig over skulderen og sagde med et smil "hold da op, så vågnede du da op", mens hun gav mig et kys. Vi stod og tungekyssede lidt mens min pik blev slap og gled ud af hende. Vi vaskede os færdig, gik ud fra bruseren og tørrede os i et par store bløde håndklæder. Jeg regnede egentlig med at "det var det", så begyndte at tage tøj på og kunne mærke at min mave også var begyndt at tænke på morgenmad. "Kan du ikke mere?" spurgte hun mig drillende, "øhh, joo hvis jeg får en lille pause kan jeg da sikkert godt?". "Du skrev bare noget med at du aldrig havde prøvet analsex?", "Det er rigtigt, men du skrev også at du kun gør det med en du virkelig stoler på og som virkelig kan tænde dig?". "Nu har vi kneppet siden i aftes, så helt fremmed er du jo ikke mere, og jeg stoler faktisk på dig, og du kan da helt sikkert tænde mig, så hvis du lover at være forsigtig kan vi godt prøve!".

Min pik var allerede begyndt at røre på sig bare ved tanken om at prøve det "forbudte" stramme hul, og jeg lod håndklædet falde så hun også kunne se den. Hun smilede, lod også sit håndklæde falde og masserede åbenlyst sin nyvaskede klit. "Du kan jo starte med at tage mig bagfra doggystyle, så bliver jeg hurtigt tændt". Vi gik ind i soveværelset, hun lagde sig fristende på alle 4 på sengen med numsen strittede ud over kanten. Jeg tog fat om hendes hofter og gled uden problemer op i hendes fisse. Den var ren, men også meget våd. Med hendes højre hånd legede hun med sig selv, og de lyde der kom fra hendes mund indikerede at hun var ved at være godt tændt igen. "Har du noget glidekrem? Så kan du jo starte med et par fingre?". Jeg fandt hurtigt glidekremen i skuffen, tog en god klat på fingrene, satte den ene pegefinger mod hendes stjerne og trykkede let. Den gled uden problemer indenfor og jeg fingerkneppede hende stille og roligt mens min pik voksede sig endnu hårdere i hendes fisse. Jeg prøvede forsigtigt med 2 fingre, i starten var det lidt svært at få dem ind og hun gispede lidt. Det strammede om mine fingre, og jeg var noget i tvivl om der var plads til min pik der. Sådan fortsatte vi stille og roligt, og jeg tænkte så må det være nu eller aldrig. Jeg trak fingrene ud, puttede lidt mere glidekrem på pikken. Så satte jeg hovedet mod stjernen og øgede langsomt trykket. Der sker ikke rigtigt noget, og hun giver sig lidt, men jeg holder trykket og pludselig glider pikhovedet ind i hendes numse. Hun giver et lille hvin, og jeg holder pikken helt stille. "Jeg har godtnok aldrig haft så tyk en pik oppe bagi, så hold den lige stille lidt inden du fortsætter". Jeg står helt stille og nyder bare hvordan hendes stjerne klemmer dejlig stramt omkring min pik. Så begynder jeg langsomt at glide frem og tilbage i hende. Er overrasket over hvor nemt det faktisk går, men er samtidig overrasket over hvor meget det klemmer om min pik, føles dejlig stramt. Jeg begynder langsomt og forsigtigt at kneppe hende. For hvert stød kommer min pik længere op i hendes numse. I starten ligger hun meget stille og forsøger tydeligvis at slappe af, men lidt efter lidt falder hun ind i rytmen, og jeg kan høre på hendes stønnen at hun kærtegner sig selv. Inden længe er vi begge på vej mod klimaks, og samtidig med at jeg kommer dybt op i hendes numse skriger hun en orgasme ud hvorefter vi begge falder sammen på sengen og falder i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.