Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er sent fredag eftermiddag. Endelig weekend! Jeg sætter mig straks op på cyklen og ræser af sted mod byen. Sædet gnubber min klit, minder mig om dig. Jeg sætter cyklen fra mig og går det sidste stykke. Det er ikke til at komme rundt med en cykel inde i byen. Jeg kan se dig nu. Du har en skjorte på - selvfølgelig. Den er hvid. Jeg smiler, da jeg ser dig. Du ser ikke mig, kigger på din telefon, venter. Jeg går hen til dig og giver dig et kram. Du kysser mig på kinden.

Vi går sammen ind i Magasin. Vi skal lige finde et eller andet til en af vores venner. Han har fødselsdag i dag, og vi skal til fest. Vi beslutter os for en god flaske. Vi tager hjem, og jeg sætter noget musik på. Du vælger en rød kjole til mig. Den er kort, men ikke for kort. Du kan godt lide, jeg ikke er helt afdækket, når vi skal til fest. Du skænker mig et glas vin. Rød, selvfølgelig. Det matcher to min kjole. Du plukker mine øjenbryn og vælger læbestift til mig. Jeg bryder mig ikke specielt godt om sådan noget, men du hævder, jeg ser godt ud med det. Jeg kan se, du æder mig med øjnene. Du ser fandme også godt ud. Mums!

SEX I DAG?

Vi spiser noget mad, drikker lidt mere vin og tager så af sted. Han har lejet en hel bar, hvor han så holder fest for mange, mange mennesker. Og så er der fri bar, hehe. Vi får anskaffet os nogle drinks og falder i snak med en af vores fælles venner. Dog snakker I to bare om fashion og hvad fanden det nu er, jeg ikke forstår mig på. Jeg sætter mig lidt med lukkede øjne, nyder stemningen omkring mig. Pludselig er der en hånd på min skulder. Jeg åbner øjnene og ser bartenderen. En ung mand med et charmerende smil. Han spørger mig, hvad jeg hedder. Jeg svarer høfligt, at min navn er Allya og spørger til hans. Dog hører jeg ikke ordentligt efter. Jeg undskylder mig selv og smutter over til dig. Som aftenen skrider frem og vi to får lidt mere indenbords, bliver stemningen bedre og bedre. Jeg hygger mig, nyder dine små frække bemærkninger hist og pist.

Jeg hygger med mine veninder, vi snakker, da der er en, der hvisker mig i øret. Det er bartenderen igen. Han beder mig om at danse med ham. jeg kan virkelig ikke danse, men jeg bliver enig med mig selv om, at det godt kunne resulter i et sjovt grin. Vi danser, griner og har det sjovt. Pludselig mærker jeg hans hånd på min røv. Jeg dasker den diskret væk. Han tager fat om min talje og lægger op til, at vi skal danse sådan noget pardans. Jeg griner lidt med går da med til det. Jeg fanger dit blik. Det er fyldt med skepsis og jalousi, men jeg sender dig et smil, og nu ved du godt, det er dig, jeg vil have.

Jeg siger pænt farvel til bartenderfyren og smutter over til dig igen. Du kigger på klokken. Tre om morgenen! Shit, hvordan er tiden gået så hurtigt?
Vi tager hjem. Går og holder om hinanden. Det sekund, vi kommer ind ad døren, kan du ikke lade være længere. Du presser mig ind mod væggen og kysser mig dybt og længe. Dine fingre følger udskæringen i min røde kjole. Jeg knapper din skjorte op, kærtegner din fine mave. Kysser din hals, kysser din mave, din navle. Trækker dine bukser ned og kysser også dit pikhoved. Mmm du smager dejligt. Jeg kysser dig, slikker, sutter, lader dig presse den helt ned i halsen på mig. Du nyder det, men nu kan du ikke mere. Du trækker mig op til dig, kysser mig og skubber mig ind i på værelset. Du sætter dig ned på sengen og beordrer mig at tage mit tøj af. Jeg lyder min kjole ned og hiver i den. "Nej, nej, nej, langsomt!" siger du. Jeg gør, som du befaler. Trækker langsomt min kjole over hovedet. Står kun i underbukser nu - bh'er er overvurderede. Jeg tager også mine trusser af. Står lidt foran dig, før du beder mig om at kommer hen til dig. Du tager et hårdt greb om mine balder, kysser min mave, så lidt længere nede, så mine lår. Så tager du fat om mig og smider mig ned på sengen. Du kysser ivrigt min numse, og hele min krop sitrer, da jeg mærker din tunge på min klit. Der går knap en halvt minut, før min krop kramper i en orgasme. Du beslutter dig for strakt at støde din pik op i mig, endnu mens orgasmen får min skede til at krampe. Du knepper mig hårdt men lidenskabeligt. Jeg kan se, du nyder det. Dine læber får en helt speciel facon. Jeg kysser din hals, din kind. Det hele går hurtigere og hårdere til nu, og jeg kan mærke (og høre!) at du snart kommer. Jeg vil gerne mærke din sæd i mig NU, så jeg leger lidt med de muskler, der sidder i skeden. Det har den rette virkning, og du kommer i et brøl. Den varme, kildende sæd skubber også mig ud over kanten. Vi falder sammen ned i sengen. Udmattede, tilfredsstillede og med alkohol i blodet. Jeg kysser dig på panden. "Godnat" hvisker jeg.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.