Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er lørdag, alle ungerne er væk. Du går ud i badet for at vaske hår og skrabe dig helt glat - men som du står der og nyder det varme vand kærtegne din krop, bliver forhænget trukket til side og jeg kommer ind til dig. Du er ikke i tvivl om hvad jeg har i tankerne, da min pik står stiv som en pæl imellem mine ben. Jeg træder hen til dig og lader mine hænder udforske din nøgne krop, mine hænder finder vej til dit glatte skød og du læner dig ind imod mig og lader dit hoved hvile på min skulder imens du stille stønner og nyder mit arbejde på din klitoris. Min pik presser sig hårdt imod dig, din ene hånd finder den og begynder langsomt at masserer den, du mærker tydeligt hvordan jeg presser mig ind til dig og du vender dig, slukker for vandet og glider ned på knæ for at tage mig i munden. Du nyder at mærke den hårde pik i din mund og virkningen udebliver da heller ikke, med et fast greb om dit hoved begynder jeg at kneppe din mund.
Vi stopper, går ind i sengen og jeg skubber dig omkuld på ryggen, min mund finder din glatte fisse og tungen går på opdagelse i dit nybarberede skød. En stønnen slipper over dine læber og jeg sætter målrettet farten op. Da din første orgasme har lagt sig griber jeg et kondom, ruller det på og lader pikken trænge dybt ind i dig. I et langt stød glider jeg i bund og begynder at kneppe dig i et taktfast tempo. "Kan du li' at mærke min pik?" spørger jeg, "ja" hvisker du. Jeg presser mig i bund i din stramme fisse, holder pikken stille og og spørger igen "kan li' at mærke min pik?" - "ja" stønner du, "det er lækkert at mærke din hårde pik i min fisse" og så begynder jeg at kneppe dig igen. Elsker at se dine flotte bryster gynge i takt med at jeg støder pikken i dit stramme hul. Men snart må jeg ha dig om på maven så jeg kan nyde dine skønne baller og synet af min pik der ubesværet glider frem og tilbage imellem dem. Jeg smækker dig lidt imens jeg knepper og da synet bliver for meget for mig, kommer jeg med et brøl, trækker pikken ud og flår kondomet af, gnider hårdt på mit stive lem og sprøjter min varme sperm ud over dig.

-"Hvad kunne du tænke dig at lave? Ungerne bliver jo passet. Skal vi stikke af og sove ude?" spørger jeg, du nikker.
Straks går vi begge igang med at pakke tasker til overnatning, væk fra hjemmet. Du pakker dit flotte røde korset som du ved jeg glæder mig til at se på og nogle andre småting, såsom netstrømpebukser, dine sorte bikini hot-pants, støvler osv. Jeg pakker laklagen, olie, kondomer med og uden smag, nogle lædermanchetter og de spiselige trusser. På vej afsted beder jeg på et tidspunkt om dine trusser - giver du mig dem?

Denne her blev lidt kort, men lad mig vide om jeg skal fortsætte med den nat vi sov ude?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.