BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Tusind tak for sidst, det var lækkert og frækt. Hvordan tog din mand det at du var blevet glat? Men nok om det, her er lidt mere til dig fra mig....
 
Det er lørdag, du går rundt derhjemme og kan mærke det kilder nede i trussen. Ungerne er for længst afleveret hos dine svigerforældre, din mand tog dem med inden han skulle på arbejde. Du skal mødes med "ham" i byen, ham, Den Hemmelige Elsker der fik dig til at føle nye ting og vækkede et begær i dig du ikke vidste du havde, og nu går du rundt derhjemme og prøver tøj, undertøj og støvler - du ved han er vild med støvler, gerne dem med lidt høj hæl -"for de stramme dine baller så flot op" som han siger. Du bestemmer dig for en hofteholder med strømper, en corsage og en fræk kjole - trusserne beslutter du dig for at give ham på restauranten, bare for at se hvordan han reagerer på det. Ude i badet har du svært ved at holde fingrene væk fra dig selv efter du har kørt skraberen over igen og igen for at gøre dig helt glat for hans tunge. Det kilder frækt dernede og du kan mærke blodet løbe til skamlæberne og safterne begynder at stige. Efter badet går du ind i soveværelset og tager hofteholder, strømper og corsage på - du nyder dit spejlbilled og ved ham vil syntes om hvad han får at se. Du tager kjolen på, ordner hår og ligger en frisk make-up, går så ned i stuen for at nyde et glas vin og ringe efter en taxa. Du skal møde ham igen, snart vil du mærke hans hænder på din krop og hans tunge slynge sig omkring din - og hvis alt går som det skal, så vil du også mærke hans lange stive pik dybt inde i din dampende fisse.

Du kommer ind på restaurenten og ser ham ved bordet - han ser godt ud i jakkesæt - du går hen imod ham, han kigger op og vinker.

Jeg bliver glad da jeg ser dig, og hvor er du fræk som du kommer der i dine høje støvler og den kjole der sidder perfekt på din dejlige krop. En krop som jeg skal lege med, du kommer over til bordet og læner dig ind til mig og kysser mig dybt imens du presser noget fra din ene hånd ind i min. Jeg får rejst mig og trukket din stol ud så du kan sætte dig og sætter mig tilbage på min egen stol og skænker dig et glas vin. Efter vi har skålet får jeg endelig tid til at kigge i min hånd og ser et par meget små trusser - jeg kigger på dig over kanten af glasset og du smiler frækt tilbage og laver en fræk lille trutmund. FUCK, du har ingen trusser på - bare tanken for min pik til at danse tango i bukserne. -"Jeg har også en lille gave til dig" siger jeg og rækker dig en lille pakke. Du pakker forsigtigt op og finder et sæt lystkugler. -"prøv dem" siger jeg og denne gang er det min tur til at smile frækt hen over glasset. Du rejser dig og går ud mod toilettet og lige inden døren drejer du hovedet og sender mig et langt liderligt blik. Da du kommer tilbage rejser jeg mig igen og trækker din stol ud for dig, du sætter dig imens du smiler frækt til mig -"De kilder" siger du og smiler. Vi spiser noget lækkert mad og deler en skøn flaske vin, du kæler lidt for mit skridt med den ene fod under bordet og kan mærke min pik er stenhård da du pludselig siger -"Kom nu skal vi videre" og jeg er nødt til at rejse mig med en halv teltpæl i mine bukser og må gøre alt hvad jeg kan for hurtigt at komme over bag din stol da jeg føler alle kan se min rejsning. Du griner frækt til mig, stryger blidt mit stive lem uden på buksen og rejser dig op. Jeg hjælper dig med din jakke og vi begiver os afsted ud i natten.

Vi finder et sted hvor du kan få dig en cocktail og jeg en whiskey, på gåturen derhen har kuglerne gjort deres og din fisse sejler næsten af liderlighed. Man kan se i dine øjne og hører på din stemme at du er liderlig og på et tidspunkt drejer jeg dig ind i en port og kysser dig dybt og længe, lader min tunge gå på opdagelse i din mund imens mine hænder finder din fantastiske røv. Jeg klemmer dine baller og lader forsigtigt kjolen kravle lidt op, lige akurat så højt at jeg kan mærke at du virkelig ikke har nogle trusser på. Jeg lader en finger løbe op imellem dine skamlæber og strejfe din spændte klit, et gys løber igennem dig og jeg slipper dig og slikker på min finger. Den smager skønt af dig. Vi går ud af porten igen og finder hurtigt et sted med paraplydrinks og fadøl. Men allerede efter kort tid bliver vi enige om at kører hjem til dig da vi ikke kan holde fingrene fra hinanden. Vi hopper ud i en taxa og du give ham adressen og afsted går det. Jeg ligger min ene hånd på dit strømpeklædte lår og lader forsigtigt hånden løbe op imod kjolekanten imens jeg holder øje med chauførens spejl så jeg ved han kigger på vejen og ikke på os. Det lykkedes mig at komme helt ind til din nøgne fisse og finder hurtigt ud af at du er meget våd og at du har gjort dig helt glat for min skyld. Pludselig fjerner du min hånd, jeg kan mærke på dig at du vil mere men ikke her. Da vi stiger ud af taxaen er jeg hurtigt omme for at åbne din dør og du giver mig et hurtigt glimt af dit nøgne skød idet du rejser dig. Hvis min pik ikke var ved at sprænge mine bukser før så er den det nu. Du er så gennemført fræk og kan driver mig totalt langt ud, på vej ind til huset griber jeg hårdt fat i dig og presser dig op imod en væg, lader min ene hånd glide ned imellem dine ben, finder din forventningsfulde elskovsknop og lader mine fingre danse, resultatet udbliver heller ikke da du griber hårdt om min pik og stønner mig i øret -"NU går vi to ind og knepper" og sådan en invitation kan man jo ikke sige nej til - især da du stadig har et fast greb i min stive pik da du begynder at gå.

Da vi kommer ind i lejligheden forsvinder mit tøj på næsten magisk vis fra min krop og jeg står hurtigt nøgen, jeg hjælper dig ud af kjolen og står bare og nyder din krop i dens frække indpakning -"Hvor ser du fantastisk ud" siger jeg til dig og du smiler og kysser mig. Jeg tager fat rundt om dit ansigt og kysser dig krævende tilbage, lader mine hænder glide om bag dit hoved og glide igennem dit lange hår ned til dine guddommelige kloder og med et solidt tag i dine baller jeg kysser og napper i dine bryster. Tilsidst ligger jeg på knæ foran dig med dit bare skød lige foran mit ansigt, jeg kan se snoren fra lystkuglerne og prøver at fange den med tænderne. Du spreder dine ben mere og sætter den ene fod op på trappen så jeg nemmere kan komme til og til sidst får jeg fat og begynder at trække - et støn slipper over dine løber da de en efter en bliver trukket ud af dig dampende fisse og straks de begge to er ude sætter jeg munden til og slikker dig, borer min tunge op imellem dine drivene, spændte skamlæber og slubrer dine safter i mig. Jeg lader tungen smutte op og finde din klit, slikker den, napper i den og puster på den. Lader et par fingre lege med dit våde hul. Da jeg kan mærke du kommer lader jeg tre fingre glide op i din varme fisse og fingerknepper dig imens jeg leger videre med tungen på klitten og du griber om mit hoved og presser det ind imod dit krævende skød. Da orgasmen er klinget af slipper du mit hoved igen og trækker mig op til dig, vi kysser og holder længe om hinanden.

-"Kom" siger du og trækker mig ved pikken ind i stuen, du giver mig manchetter på og sætter mine håndled fast i krogene i loftet og går ud i køkkenet og skænker et glas rødvin til dig selv. Jeg står i stuen, nøgen, lænket fast med en pik der er ved at sprænges. Du kommer æggende gående hen imod mig, lader din ene hånd strejfe min hårde mandom der står med blottet lilla hoved og klarer dråber af presperm helt ude på spidsen. -"Du vil have mig til at tage din sperm i munden?" siger du og giver mine baller et hårdt klask så pikken vipper op og ned, -"Ja tak" siger jeg og du kigger strengt på mig, lader en hånd glide ned til mit lem og en finger tører de første dråber af prespermen af og fører den op til dine læber, du kigger mig dybt i øjnene, åbner munden en smule og lader tungen glide rundt og fugte dine læber, så kommer du din finger ind i min mund? -"ja, hvordan kunne du tro at jeg ville tage noget i munden du ikke kan selv?" Du går væk fra mig igen og jeg må stå der med vippepik og en fremmed smag i munden. Du begynder at tænde lys rundt omkring i stuen og finder nogle røde lys frem fra skabet, disse stiller du i stager på spisebordet. Langsomt kommer du hen imod mig igen, tager et tørklæde frem og binder det om mine øjne. Jeg prøver at ramme dig med pikken, få dig til at lege med den, men så med et ramme et slag igen mine baller -"Stå stille" siger du. Jeg står nu nøgen i din stue, bundet fast til loftet med pikken strittende lige ud i luften og et par røde baller, jeg kan hører du er gået op i soveværelset og da du kommer ned igen er jeg ved at gå til af nysgerig- og liderlighed. Pludselig begynder du at smække mig med en pisk, slagende er hårde men ikke voldsomt, de rammer min røv og farver mine baller røde, jeg stønner og vrider mig i mine kroge. -"Stå så stille" siger du og så rammer en ny følelse mig, du har hældt varm stearin fra de røde lys ned over mit bryst. Jeg stønner og min pik er ved at sprænges og du pisker mig lidt mere og jeg stønner endnu højere, du lade pisken glide hen over pikken og forbarmer dig over mig, glider ned på knæ og begynder at sutte min pik imens du kæler for mine glatte nosser og lader en gummihandske klædt finger glide om imellem mine baller og kæle lige i kanten af mit hul og forsigtigt lader fingeren presse på imens du sutter dybt og vådt. jeg stønner og prøver at komme længere ind i din mund samtidig med at jeg gerne vil lade din finger "kigge" indenfor. Du mærker det begynder at stramme i nosserne og pikken bliver lige lidt hårdere, du tager min pik ud af munden og spiller den af så jeg komme ud over dit ansigt. Langsomt rejser du dig op, tager tørklædet fra mine øjne, kigger dybt i mine øjne og med min varme sæd fordelt ud over dit ansigt begynder du at kysse mig så volsomt at vi begge ender med at være smurt ind i en blanding af spyt og sperm. Jeg for løsnet mine arme og omfavner dig -"Tusind tak smukke" siger jeg -"Det var sindsygt frækt" og sammen går vi op i bad.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.