Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er oftest et stykke hen på natten, at nogle af de mest lige-på beskeder kommer på Grindr. Det er også de beskeder, der kan være sværest at vurdere, om de reelt kan blive til noget. Så det er lidt et lotteri, om man skal fortsætte med chatten, eller fortsætte med at gå i seng. En helt ung fyr, der et par beskeder henne skrev noget i retning af "Jeg vil gerne prøve at have sex med en der har prøvet det før, så jeg ved hvordan det skal gøres", blev en af dem jeg fortsatte med. Nu havde jeg også sovet rigeligt de sidste par dage, og var kommet lidt bagud med leg :) Mindre end 10 minutter senere havde vi aftalt at mødes. Han insisterede på at komme selv, selvom det øsregnede på det tidspunkt, så jeg kørte bare ned til mit legested og ventede.

Selvom det var et hurtigt wildcard, så holdt han ord og dukkede op en halv times tid efter. Gennemblødt og meget fåmælt, men køn halvspinkel fyr under det våde hår. Nu skulle der ikke leges med bondage eller lignende, så vi gik bare ind i "soveværelset", hvor den almindelige dobbeltseng er. Her var der halvmørkt - kun oplyst af en enkelt svag hyggelampe. Jeg sagde til ham, at nu skulle han bare slappe af og lade mig lede stille og roligt. Det plejer at gå ret hurtigt for førstegangsfyrene. Der var da heller ikke brug for nogen form for opvarmning af ham, da jeg havde klædt ham af det våde tøj og frotteret ham lidt med et tørt håndklæde. Heldigvis var der skruet godt op for varmen derinde.

SEX I DAG?

 

For at trække den lidt ud, startede jeg med at fokusere på mig selv og lod ham sutte. Det gjorde han egentlig ret okay, da vi lige havde fået styr på et par skarpe fortænder :) Jeg suttede ham også kort, men han var meget tæt på, så gik over til at bløde ham lidt op bagi med masser af glidecreme og finger. Han slappede dog ikke nok af til at kunne noget analt, andet end lidt finger i åbningen, så vi holdt os til en masse tæt kropsgymnastik, inden han kom om på ryggen igen for at sutte færdig. Det er ekstra frækt ved de nye at få dem til at kigge én ind i øjnene, mens de sutter. Bagefter blev han også suttet færdig. Den del tog som ventet mindre end 2 minutter. Der lød også kun nogle tunge suk, men det er som det plejer ved de første gange sammen med andre. Fra hvad jeg kunne mærke på hans låre, så fejlede virkningen ingenting.

 

Som oftest ved de nye, så kan de ikke komme afsted hurtigt nok, når det er overstået. Jeg fik ham dog overbevist om at tage et langt bad, mens hans tøj hang til tørre. Har en stor gasovn i et af de andre rum, så der kan hurtigt ske noget med vådt tøj. Han blev liggende under dynen, mens jeg hængte tøjet til tørre inde ved siden af, så selvom det egentlig ikke var det, jeg havde lagt op til, så regnede han åbenbart med at badet skulle være sammen med mig. Og det var da også helt helt fint med mig :) Vi gik sammen ud under bruseren på badeværelset. Han stod helt stiv (altså i kroppen) og virkede slet ikke tilpas ved situationen, så jeg var lige ved at trække mig, da jeg ikke vil have skyld for at nogen synes noget er ubehageligt. Men så gav jeg det lige et øjeblik mere og begyndte at vaske ham på maven, brystet og under armene, mens jeg stod bag ved ham og holdt ham lidt ind til mig. Og så begyndte han alligevel at slappe af, og jeg fortsatte til mere grundig vask. Da han lidt efter både lagde hovedet ind til min skulder og begyndte at blive stiv igen (denne gang ikke i kroppen), så vidste jeg, at vi var på rette vej :)

 

Jeg tror vi var under bruseren i en tyve minutters tid, og der var ingen tvivl om, at han var 100% tændt igen. Det krævede derfor heller ingen overtalelse, da jeg spurgte ham, om vi skulle prøve en ny omgang. Tilbage på sengen, efter at være blevet tørret, var han langt mere levende end første gang. Han kunne både smile, grine (med lidt kilderi) og tage aktivt del i kæleriet. Denne gang virkede det anale også efter endnu en gang opvarmning. Både på ryggen, på alle fire og på ryggen igen. Bedst af alt så kunne det hele vare en hel del længere, og heldigvis fik jeg udløsningerne til at passe sammen. Det var der også mere power i. Så lå vi lige og slappede lidt af sammen bagefter.

 

Jeg havde forventet, at det var et af de hurtige træf, men det endte med at jeg først var hjemme klokken halv syv og måtte sove hele formiddagen. Det betyder så, at jeg må ud og klare de sidste juleindkøb, mens det er allerværst, men sådan må det jo være så :)


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.