Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har altid dyrket gymnastik og når vi øvede spring var det helt almindeligt at træneren gav et klap på røven når vi sprang over buk. Husker første gang det ikke bare var et klap, men et klap der gik lige i pikken på mig, så pikken rejste sig og jeg løb ud på wcet og spillede pik, mens jeg tænkte på at træneren slog mig i røven. Jeg blev meget ivrig med springtræningen og fik træneren med på at træne mig alene efter skole. Tanken om at han skulle slå mig i røven, gjorde mig så liderlig at jeg stillede mig under den kolde bruser inden han kom, men allerede efter det første spring og klap, rykkede det i pikken. Andet spring slog han hårdere og da jeg landede pegede min pik direkte på træneren inde under shortsene. Så sagde han at det var på tide jeg kom op på den højere og længere buk (den hentydning fattede uskyldige lille mig ikke) så da vi var inde på lageret satte han sig på en stol og klappede på sine lår og sagde "skal du over knæ og ha smæk". Jeg var stenhård, det løb ud af pikken og jeg var tæt på at eksplodere da han sagde "frække dreng" og jeg sagde "ja" og gik hen og lagde mig hen over hans knæ, han lagde venstre hånd rundt om min krop og trak mig ind til ham og holdt mig fast... Jeg var helt væk mens han klaskede og min pik dunkede op af hans lår. Så trak han mine shorts ned mens han sagde "frække dreng. Du har vist planlagt det her. Nu skal du mærke hvad der sker når du leger med ilden" Så begyndte han at slå på de bare baller så det sved og han slog hårdere og hårdere og jeg stønnede endnu mere og rejste hele forkroppen og underlivet op og pikken sprang dunkende op. Han greb med venstre arm om mit bryst og mens hårde slag faldt i tunge taktslag ned over min røv, stønnede og sprøjtede alt ud af mig...

Jeg var helt elektrisk og lykkelig og lå i timevis på maven med hænderne på mine varme ømme baller og tænkte på hvordan jeg kunne lokke ham til at smække mig igen. Det blev til mange ømme baller det år. Tænk hvis han ikke havde klaskede os i røven når vi øvede spring. Havde jeg så endnu ikke fået en varm øm røv!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.