Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jytte og jeg satte os hurtigt op, jeg trak kun mine boxershorts på, der var en god varme i pool lokalet omkring de 30 grader. Vi skænkede vin og lod som om vi blot havde siddet og snakket hele tiden. Mette og Sofie var ved at komme sig, Mette satte sig pludselig op og kiggede hen mod os med et bekymret blik, det ændrede sig da hun så vi stadig blot sad og snakkede sammen. Kan vi prøve det igen en anden gang sagde hun til Sofie, det kildede helt vild dejligt lige pludselig, ja det kan vi sagtens svarede Sofie, jeg synes også det var så dejligt da du stak dine fingre op i min tissekone. Hun brugte virkelig et andet sprog end vi normalt hørte fra hendes mund. De sad nu side om side, der kom godt nok meget af den saft ud af din tissekone, sagde Mette, det var fordi den rigtig godt kunne li det forklarede Sofie, jeg tror også din tissekone kunne li det, for den blev også våd og smagte rigtig dejligt. Du er verdens bedste kusine sagde Mette og krammede Sofie.

Mette trak sine bikinitrusser på, det behøver du altså ikke sagde Sofie til hende, vi plejer bare at gå helt nøgne rundt når vi er herinde fordi der er så varmt. Men din og, og Svend har også tøj på indvendte hun, ja men det er kun fordi du er kommet, hvis du lader være med at tage tøj på, så smider de sikkert også deres. Okay, Mette trak trusserne af igen, de to piger kom gående mod os splitternøgne med hinanden i hånden. Nå, sagde jeg, blev i færdige med at pjaske, ja svarede Mette, Sofie kiggede blot vidende på mig. Jeg kan se de unge damer har taget tøjet af, måske vi skulle gøre det sammen, det er trods alt meget varmt herinde.

SEX I DAG?

Jytte smed det meste tøj men beholdt dog trusserne på, Mette kiggede på hende, moster hvorfor tager du ikke det hele af spurgte hun helt uskyldigt. Det ved jeg faktisk ikke svarede Jytte rejse sig og trak også trusserne af. Jeg var trods alt lidt beklemt ved situationen, det var trods alt ikke en pige der normalt kom i huset, men til slut trak jeg alligevel alt tøjet af. Mette kiggede indgående på min pik der heldigvis ikke var så stor, orv en stor tissemand du har Svend udbrød hun, nå synes du det svarede jeg, ja den er meget større end fars, men den hæger mere sagde hun. Jeg tænkte at hun havde set sin far med stiv pik.

Kom nu og sæt jeg og få lidt at drikke, Jytte havde hentet et par colaer som hun hældte op i glas til dem. Tak sagde Sofie, det er lige hvad jeg trænger til. Vi sad nu og hyggesnakkede noget tid, jeg kunne ikke rigtig få øjnene fra Mettes spæde krop, jeg tænkte også på det hun havde fortalt om hendes fars pik, havde han ligefrem stået med stiv pik foran sin datter. Til min gru mærkede jeg at min pik begyndte at røre på sig igen, jeg forsøgte at tænke på alt muligt andet men lige lidt hjalp det. Heldigvis sad jeg ned så jeg håbede at ingen ville bemærke noget. Moster, hvordan kan det være du kun har lidt hår på tissekonen spurgte Mette pludselig. Det fordi jeg fjerner det meste, fordi jeg syntes det er rarest sådan. Skal du også gøre det spurgte hun nu Sofie, det ved jeg ikke endnu Mette jeg er jo først lige begyndt at få nogle mørke hår dernede.

Mette kiggede nu på mig, jeg frygtede hvad pigebarnet kunne komme i tanke om at stille af spørgsmål. Fjerne du også noget hår fra tissemanden spurgte hun, ja men ikke det hele svarede jeg. Hvad for noget fjerne du? Øhmmm jeg vidste ikke rigtig hvordan jeg skulle svare, må jeg se spurgte hun gudhjælpemig, nu var jeg virkelig på den, min pik var ved at være helt stiv og så stillede hun sådan et spørgsmål. Øhhh ja begyndte jeg, men så må du love aldrig at sige det til nogen. Det lover jeg sagde hun og lavede tegn hen over halsen. Jeg rejste mig stadig lidt tøvende, orv nu er den ligesom fars, bare meget større udbrød hun. Min pik var blevet helt stiv igen af al den snak om behåring, Mette rejste sig og kom hen og kiggede interesseret, far har meget mere hår der, hun pegede på mine nosser som var helt glatbarberede.

Det er fordi jeg har fjernet det, ligesom når en mand barberer sig så man ikke har skæg i ansigtet, min far har også masser af hår i ansigtet sagde Mette, må jeg prøve at røre der hvor der ikke er noget hår? Tankerne fløj rundt i hovedet på mig holder det barn da aldrig op med at spørge, jeg kiggede på Jytte som efter noget hjælp, men hun kiggede blot som om hun var spændt på at høre mit svar. Tja begynde jeg, det må du vel godt, men husk nu hvad du har lovet. Ja ja sagde hun og rakte hånden frem mod mine nosser der hang tungt ned. Hun lukkede hånden omkring dem, nøj der er ligesom nogle kugler indeni, kom og mærk Sofie. Sofie kom hen til mig, og selvom hun udmærket vidste det mærkede hun på nosserne, hun klemte dem bildt og lod fingrene glide om mod røvhullet og gned lidt på mellemkødet, min pik vippede lidt ved berøringen. Se den hopper grinte Mette, hun greb om pikken med sin lille hånd. Den er næste så hård som sten sagde hun.

Skal jeg prøve at vise dig noget sjovt spurgte Sofie, hun lagde sin hånd over Mettes og trak hendes hånd tilbage så mit pikhoved blev total blottet, se sagde Sofie, det ligner en lille mund der på spidsen. Mette grinede, og når du trækker den her vej, så forsvinder det igen, Sofie trak forhuden ud over pikhovedet. Hvis man bliver ved længe nok sådan her, så bliver tissemanden så glad at den ikke kan lade være med at spytte efter dig sagde Sofie med et grin. Jytte fulgte interesseret hvordan tingene udviklede sig, hun hævede sit glas, skål og skide være med det sagde hun. Sofie lod igen hånden glide ned ad skaftet mens hun holdt om Mettes lille hånd, pikhovedet blev endnu en gang helt blottet. Man kan også give den lille mund et kys, sagde Sofie og lænede sig frem og satte læberne mod mit dunkende pikhoved. Prespermen begynder at sive ud, se siger Sofie, den savler lidt, det er fordi den godt kan lide at få et kys. Prøv du at give den lille mund et kys, er det ikke ulækkert Mette kiggede på pikken, nej det smager faktisk ret godt sagde Sofie og slikkede spidsen af pikken.

Min pik var tæt på at eksplodere, aldrig havde jeg oplevet noget så forbudt og ophidsende før i hele mit liv. Mette nærmede sig langsomt, hun spidsede munden og kyssede hurtigt spidsen af pikhovedet. Hun fniste, nu har jeg prøvet at kysset en tissemand. Jeg kiggede over mod Jytte hun sad med blanke øjne den ene hånd var nede under bordet, hun åndede tungt, jeg var slet ikke i tvivl om hun onanerede mens hun fulgte spændt med i hvordan det hele udviklede sig. Der sivede mere presperm ud af min pik, prøv at smag på det der kommer ud der, Sofie lod en finger glide over pikhovedet, det ser klistret ud sagde Mette og kiggede på Sofie, ja det er også lidt klistret, men det smager rigtig godt. Okay, Mette stak hendes lille tunge ud af munden og lod den glide over pikhovedet, det var lige før jeg kom, jeg måtte virkelig beherske mig for ikke at lade pikken sprøjte i store stråler ud over de to tøser der sad med hovedet så tæt på.

Der kommer mere fniste Mette, det er fordi den er så glad, Sofie trak deres hænder frem og tilbage, prespermen dryppede fra pikhovedet, Sofie tog pikhovedet i munden og slikkede det rent. Hun lod deres hænder gnide pikken et par gange mere. Jae sukkede Jytte, det ser ud til at være en rigtig lykkelig tissemand, hun gned kraftigt på fissen. Nu er det din tur sagde Sofie, det er lige som når man spiser is, Mette kiggede på hende, Sofie åbnede munden og viste hvordan hun lod tungen cirkle rundt. Mette kiggede nu på min pik og nærmede sig langsomt, er det sådan her du mener spurgte hun Sofie, hun åbnede munden og lod den glide hen over pikhovedet, hun kunne knap nok gabe over det, Sofie holdt en hånd bag nakken på Mette, og pressede hendes mund lidt længere ned over pikken, sådan sagde hun og så husk tungen. Jeg kunne mærke den lille tunge der prøvede at cirkle rundt om pikken.

Eee mm ii ååå, Mette trak hovedet til sig, det er ikke så nemt Sofie, den er så stor så min tunge kan næste ikke bevæge sig, pustede Mette. Det skal du ikke tænke mere på, man kan også bevæge hovedet frem og tilbage sådan her, Sofie tog endnu en gang pikken i munden og lod den glide ind og ud, hun sluttede af med at lade læberne glide langs pikken helt ned til nosserne. Mette sad med blanke øjne og så fascineret efter hvad Sofie viste. Åhhhhhh gud, kussen går på mig stønnede Jytte, safterne løb ud af fissen på hende, jaaaaa jaaa. Hvad sker der med moster, Mette kiggede forskrækket på Jytte, moster har bare leget med sin tissekone, så nu kilder det bare helt vild i den fniste Sofie for at tage dramatikken ud af situationen, se hun kan slet ikke sidde stille. Jytte rystede og hendes ben dirrede. Mette kom med et undertrykt fnis.

Sofie kiggede på sin mors fisse, og slikkede sig om munden med et liderligt blik, hun var blevet meget tændt, både af Jyttes stønnen og legen med pikken. Nu skal vi se om tissemanden kan blive så glad den spytter på os. Adr, jeg gider altså ikke blive spyttet på, Mette så på Sofie og vrængede ansigt. Men det er ikke rigtig spyt, det er noget der også smager godt og så ligner det lidt kagecreme. Jeg har da en gang set der kom noget ud af fars tissemand da han stod på badeværelset sagde Mette nærmest for sig selv. Prøv at gøre sådan her, Sofie lagde begge hænder om pikken og gned dem op og ned. Sådan skal men bare blive ved lige indtil tissemanden bliver rigtig glad. Sofie fjernede hænderne og Mette lagde sin små hænder omkring pikken, er det sådan her, Mette spillede min pik, ja ja svarede Sofie, og så kan du gøre det hurtigt og langsom og hurtigt igen. Ahhhhh jeg stønnede, det kan den godt li, pigerne sad på hver side af mig, Sofie kiggede på mig med tindrende øjne, føles det rigtig godt på din tissemand Svend spurgte hun og lod en hånd lukke sig om mine spændte nosser.

Jeg rakte en hånd ned på hver side, Sofie var hurtig til at dreje kroppen så mine fingre kunne lege med hendes fisse, uhhh jaa sukkede hun. Den anden hånd strøg over Mette lille røv der bevæges sig i takt med hendes hænder der gned op og ned ad min pik. Hi hi, der bliver ved at komme noget ud af den fniste Mette, så… så mmmmm Sofie gnubbede sin fisse mod mine fingre, så kan du bare slikke det af med tungen mens du stadig hiver i den, mmmmm jaaaaa jeg pressede en finger op i Sofies stramme røvhul. Mette slikkede på spidsen mens hun stadig gned hænderne op og ned, hun løftede røven lidt idet hun lænede sg forover, jeg lod en finger glide mellem hendes baller og mærkede den nøgne glatte revne, den var fugtig. Aaaahhhhh jeg kunne ikke holde til det mere, nosserne trak sig sammen og pikken sendte den første tykke stråle ud.

Mette blev helt forskrækket og slap pikken med et gisp, Sofie greb hurtigt om den og fortsatte med at spille den af, du skal bare blive ved stønnede hun med mine fingre begravet mellem benene. Spermen stod i store sprøjt ud af pikken, jeg skal have lidt creme, Sofie lukkede hurtig munden om pikken, der kvitterede ved at sende en fed stråle ind i munden. Mmmmm mmmm Sofie krampede sammen, hendes røvhul klemte om min finger og hun gned sig heftigt mod min hånd. Det skal jeg også grinte Mette og gabte over pikken da det sidste lille skvulp kom.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.