Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi er først i juni måned og vejret er virkelig med os. Temperaturen viser 25 grader, og en skyfri himmel danner de perfekte rammer til årets sommerfest i personaleforeningen. Jeg arbejder i en virksomhed med cirka 110 ansatte. Vi har en virkelig god personaleforening, der lægger et stort arbejde i mange forskellige aktiviteter gennem året. En tilbagevendende begivenhed er den årlige sommerfest, som altid ligger i den første weekend i juni måned. Rammerne er næsten altid de samme, nemlig der stilles et stort telt op på virksomhedens græsplæne bag lagerhallen. Der grilles pattegris, samt lidt andet kød til dem som ikke spiser svinekød. Der er altid et levende orkester, som underholder fra 22.00 tiden. Altså en tradition kan man nok efterhånden kalde det. En lille sød detalje var, at festen altid er uden påhæng. Det vil sige fuld gas med alkoholen fra start, og hæmninger der flyttede sig time for time.

Min funktion som chef for laboratoriet har altid givet anledning til et kontrolleret indtag af alkohol til disse arrangementer. Desuden har jeg det bedst med overblik og kontrol. Min kone siger altid, at jeg er et vanemenneske og kontrolfreak ud over alle grænser. Vores børn kalder mig "Useless" når de driller eller har fået nok. En hentydning til min hårde bedømmelse af personer og holdninger. Jeg har lige passeret de halvtreds, og har haft et godt stabilt ægteskab gennem snart 25 år. Ingen tvivl om, at jeg var den dominerende i vores sexliv. Faktisk aldrig noget vi havde snakket om, men sådan havde den naturlige balance været. Med andre ord, så tænder jeg på at give en god røvfuld og udøve bondage lige fra det pirrende til det lidt hårdere.

SEX I DAG?

Stemningen blev lagt lige fra start, da Lone som præsenterede personaleforeningen, introducerede os for en leg inden maden var helt klar. Vi var 80 personer, som var deltagende, hvilket måtte siges være en god tilslutning. Vi blev delt i fire grupper, som skulle stille sig i en rundkreds ude på græsplænen. Hver gruppe fik så et almindeligt spillekort tildelt. Udfordringer gik så ud på, at spillekortet skulle hele vejen rundt uden, det blev tabt. Det lyder måske ikke så svært, men det var det! Vi måtte kun bruge munden, det vil altså sige, at vi skulle suge kortet fast med munden, og så aflevere det videre til sidemanden. Vi skulle stå skiftevis mand og kvinde så vidt muligt. Blev kortet tabt, så skulle man begynde forfra. Vi fik lige nogle minutter til at øve inden, vi skulle dyste mod de andre grupper. Hold nu kæft det var svært! Selvfølgelig gjorde alkohol og folks pinlige grimasser det ikke nemmere, men det var selvfølgelig hele pointen. På min ene side stod Karen en dame fra produktionen, som altid havde et eller andet hun brokkede sig over. Jeg vil tro, at vi cirka var jævnaldrende, altså omkring de halvtreds. Karen var god nok, bare man tog hende på den rigtige måde og gerne med et smil på læberne. På min anden side stod Melike en tyrkisk pige på 23 år, som var laborantelev hos os. Hun havde været i min afdeling siden marts måned, men da jeg ikke varetager den praktiske del, så var mit kendskab til Melike ikke særlig stor. Jeg vidste, at hun var begavet, og havde fået stor ros på afdelingen indtil videre.

Lige præcis to splitsekunder inden min mund var klar til at modtage spillekortet, tabte Melike det. Vores læber mødtes, og vi brød selvfølgelig ud i en latter, der ingen ende ville tage. "Ups...chef," kom det fra Melike, da opmærksomheden havde lagt sig. De få sekunder som lige havde udspillet sig, fik mange tanker, fantasier, lyster og fornemmelser til at løbe gennem hovedet. Nu er jeg ikke typen som er utro. Jeg er hele tiden opmærksom på hvordan, at en mand skal gebærde sig, især når det drejede sig om ledelsesmæssigt autoritet. Stemningen og humøret var allerede lagt inden, der blev kaldt til bords. Der var ingen bordkort, så folk satte sig mest afdelingsvis eller ved siden af deres vante makkere.

Min borddame blev tilfældigvis Melike. Om det rent faktisk var tilfældigt eller en tanke i underbevidstheden, som var sået under selskabslegen, skal være usagt. Jeg blev hurtig fascineret af den kønne mørke tyrkiske pige. Hendes brune øjne og det sorte glatte hår, som var sat i en stram knold. De skarpe linjer i ansigtet og en selvsikker udstråling. Hun var virkelig intelligent, og havde en utrolig faglig nysgerrighed som fangede min interesse. Hun fortalte om sin kulturelle baggrund, og vi fik sat nogle floskler i perspektiv. Vi havde faktisk en fælles lidenskab i løb, som snakken hurtig blev intensiveret omkring. Først på dette tidspunkt blev mit blik rettet på hendes senede muskuløse krop. For første gang indså jeg, at denne unge pige virkelig tændte noget i mig. Denne snak foregik med en passende afstand, da jeg hele tiden var opmærksom på folks nysgerrige blikke. Der blev drukket, hentet mad ude ved buffeten, sunget med på sange til jukeboksen, der kørte i baggrunden. Jeg var hele tiden opmærksom på at konversere med så mange mennesker som muligt, selv om mine tanker hele tiden var på Melike. Klokken 22.00 blev der spillet op til dans af et lokalt orkester.

Omkring midnat, efter mange danse, kolde øl plus et par skarpe, blev det vores tur. Jeg taler om den første dans med Melike! Man ved det først, når man har oplevet det på egen krop. Jeg taler om den usynlige tiltrækning, i dette tilfælde med en alder til forskel, som min ældste datters. Inderst inde vidste jeg godt, at de syndige tanker som havde passeret nethinden gennem de sidste timer, aldrig ville blive virkelighed. Men jeg blev fortryllet af nuet. Efter dansen spurgte Melike spontant om, vi skulle hente en øl og få lidt frisk luft. Normalt ville jeg selvfølgelig afvise, eller i hvert fald komme med et påskud som ville forhindre sådan en situation, som i den grad bragte mig ud af min comfort zone. Inden der var gået 10 minutter, stod vi bag lagerhal 2 og kyssede fuldstændig hæmningsløst. Melike foreslog, vi tog hjem til hendes lejlighed, der cirka var 15 minutters gang fra virksomheden. Det foregik på små stier, der snoede sig gennem gamle villakvarterer. Melike undskyldte sin opførelse overfor en "gammel mand," og hun var selvfølgelig klar til sin straf. Her indså jeg hvorfor den usynlige tiltrækning var opstået. Jeg var ude på dybt vand, men alt andet end Melike var ligegyldigt nu!

Da vi kom indenfor i lejligheden, greb jeg Melikes arm og førte hende til en stol, som stod ude i køkkenet. Jeg bedte hende om at sætte sig der, mens jeg undersøgte den lille lejlighed. Efter lidt tid rejste hun sig op og ville gå på badeværelset, da hendes blære var ved at sprænges. Jeg sagde, at hendes mangel på selvkontrol havde voldt problemer nok for en dag! Hun skulle lære lydighed. Jeg satte mig på stolen, og fortalte Melike, at hun skulle lægge sig over mine knæ. Hun adlød, og derefter trak jeg hendes nederdel op over hendes baller. Hun havde tynde strømpebukser på, og under kunne man se et par sorte trusser. Jeg trak hendes trusser og strømpebukser så langt ned som muligt. Jeg lagde min ene arm over ryggen og skubbede hende hårdere ned mod mit skød. Melike sagde, at trykket på blæren var ekstrem og bedte om at gå på badeværelset.

Jeg fortalte hende, at straffen skulle udføres først. Jeg slog min flade hånd mod Melikes baller. Hendes brune baller begyndte at ændre farve, som min gentagende hånd gange ramte med varierende styrke. Som smerten kom snigende, begyndte hun at rotere rundt på mit skød, og benene spredtes fra hinanden, så langt som hendes trusser og strømpebukser gjorde det muligt. Jeg stirrede på hendes smukke anus. En lugt nåede mine næsebor, og fik min pik til at presse endnu mere på mine bukser. Et par sekunder senere følte jeg vådhed i mit skød. Jeg flyttede min hånd mellem benene for at undersøge denne store mængde af fugtighed. Dette var pis! Jeg gned pisset på hendes spankede baller og slog et par gange mere. Hun spændte op i kroppen, som tisset trængte ind i huden. Tårerne kom fra hendes øjne. Det fortalte om den intense smerte. Jeg pressede hende endnu hårdere mod mit skød. Endnu engang ramte min hånd hendes baller. Efter hvert slag tog jeg min hånd mellem Melikes ben for at tjekke om der kom mere pis. men selvkontrollen var forbedret. Så jeg belønnede hende med en klit massage. Jeg følte en stor mængde fissesafter drive fra hendes skød. Jeg spredte denne fugt over hendes anus. Hun udbrød et højt støn. Jeg tog armen fra Melikes ryg og brugte den til at spanke, mens min anden hånd koncentrerede sig om massering af hendes klit. Pludselig begyndte Melike at krampe over mit skød og åndede tungt. Da hendes orgasme ramte, udsendte hun et højt brøl. Få sekunder senere kom en stor stråle af pis ud ad fissen.

Heldigvis var køkkengulvet af vinyl, der afslørede den store mængde af pis. Vi rejste os begge fra stolen, og med et fast greb omkring Melikes nakke fortalte jeg, at hun måtte arbejde med sin selvkontrol, samtidigt med jeg pegede på gulvet. Jeg fortalte, at hun skulle stå med hænderne på køkkenbordet og benene spredte. Dernæst knælede jeg ned bag hende. Jeg så, dråber af hendes pis begyndte at løbe ned ad låret mod hendes ankler. Jeg bøjede mig hurtigt og slikkede det med min tunge Det smagte af øl med en salte smag. Jeg lod tungen glide den våde vej til hendes røv. Jeg slikkede hendes baller rene, og mit spyt lettede den brændende ømhed på Melikes baller. Jeg trak ballerne fra hinanden og slikkede fugtigheden mellem dem. Duften af hendes anus kombineret med hendes sved, saft og pis var vidunderligt. Jeg skubbede benene længere fra hinanden og brugte mine fingre til at sprede skamlæberne. Hendes fisse var smuk, da den blev fuldt eksponeret.

Jeg fjernede mine våde bukser. Min pik var hård og en stor mængde præsperm var synlig på hovedet. Melike satte sig på hug og greb omkring min pik. Den anden hånd kærtegnede mine nosser. Hun satte tungespidsen på pikhovedet, og legede forsigtigt med min præsperm, der blev trukket i lange tråde. Hendes læber omsluttede hovedet på min pik. Jeg greb fat i hendes hår og bestemte tempoet. Hendes fingre klemte forsigtigt mine kugler, mens den anden hånd fandt min anus. Hun suttede endnu hårdere på min pik indtil, jeg donerede et par millioner sædceller til hendes mund. Jeg greb Melikes hoved og trak det op til mit ansigt. Vi kyssede for første gang siden, vi var ankommet til Melikes lejlighed. Smagen af øl, tis og fissesafter, der blev blandet med store mængder mundvand var intens.

Jeg følte virkelig stor trang til at pisse nu, min blære var så fuld, så jeg var nødt til at gå på toilettet. Jeg blev stoppet af Melike, der satte sin hånd omkring min hals. Jeg havde aldrig oplevet en kvinde før, som turde udvise dominans på denne måde. "Hvor tror du, at du skal hen?" Hun smilede meget bevidst og på samme tid ondskabsfuldt til mig. Før jeg kunne gøre noget, begyndte hun at spille min slappe pik. Jeg fortalte hende, at jeg virkelig havde brug for at pisse. Melike tog en elastik fra køkkenskuffen, et af de gamle brede. Hun begyndte så forsigtigt at lege med hovedet, indtil det blev hårdt igen. Hun lagde elastikken dobbelt og sagde. "Det vil holde dig fra at pisse."

Hun åbnede køleskabet og fandt en øl, som hun åbnede. Hun drak omkring halvdelen og hældte derefter resten i min mund. Hun satte sig ned mellem mine ben og spredte dem. Melike satte langfingeren i munden og dækkede den med spyt. Hun tog derefter sin finger og begyndte at gnide den omkring min anus. Hun pressede den forsigtigt ind. Melike holdt sin finger fugtig, og snart havde hun den helt oppe i min anus. Så tog hun ølflasken og brugte sin tungen til at bringe stor mængde spyt omkring flaskehalsen. Hun fjernede sin finger fra min røv. Bagefter følte jeg den kolde flaske mod min stjerne. Melike skubbede forsigtigt og snoede flasken. Efter kort tid kom den endelig forbi min ringmuskel. Melike skubbede forsigtigt flasken så langt op, som hun turde. Hun bad mig holde flasken, mens hun klædte sig helt af.

Jeg stirrede på hendes smukke bryster. Hendes hænder spredte sine skamlæber fra hinanden. Min pik var fuldstændig hård og en smerte i min blære generede min erektion. Hun tog min elastik af, og åbnede sin mund lige foran pikhovedet. Hun overtog flasken, som hun bevægede langsomt i min anus. "Lad dit pis komme chef," fik hun sagt med en forførende stemme. Dette fik på ingen måde min pik til at falde, og pisse hende i ansigtet var slet ikke muligt i den tilstand. Jeg måtte virkelig have hende nu. Jeg fik flasken ud af min røv og løftede Melike op på køkkenbordet. Vores læber mødtes, da jeg trængte op i hende. Vores forløsning kom på rekordtid over dette specielle seksuelle møde mellem to mennesker, der var drevet af de samme lyster og tiltrækning af hinanden.

Bagefter fik vi gulvet tørret, og gik i brusebad. Vi tilbragte hele natten sammen. Når mennesker mødes på tværs af grænser, om det er lande, alders, eller etniske grænser. Så kan der opstå sød musik, hvis man altså tør leve!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.