Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Igen!!?? Liderligheden havde lagt sig, og den dårlige samvittighed fyldte det meste af mine tanker lige nu.. Igen! - hørte jeg rigtigt - spurgte hun lige om hvornår vi skulle prøve igen!? Julie blev ved, at overraske mig, og endnu en gang fandt jeg mig selv mundlam og usikker i hendes selskab. Jeg var i syv sind og anede ikke mine levende råd. Mor og far skal over til Henriette og Peter på fredag, tilføjede hun før jeg nåede at mæle et ord. Øhh, fredag, ja jeg skal se hvad jeg kan gøre, hørte jeg mig selv sige... fuck! hvad er det jeg har gang i - nu må du sgu tage dig sammen, råbte mit overjeg, men det blev ved tanken. Det eneste jeg fik sagt var noget med arbejdet, hvorefter jeg nærmest løb ned ad trappen og ud af døren. Jeg kastede mig ind i bilen, smækkede døren og drønede afted, som var jeg forfulgt af djævelen selv. Mit hjere hamrede og sveden piblede frem på næseryggen.

Fuck, fuck, fuck, råbte jeg mens Bernstorffsparken susede forbi. Mest af alt forsøgte jeg, at overbevise mig selv om, at jeg havde gjort noget meget forfærdeligt, som ikke måtte gentages. Inderst indevar der dog ingen tvivl - jeg var SÅ klar til en tur mere med min skønne Julie!!

Da jeg få minutter senere kørte ind i vores carport derhjemme, havde jeg forsonet mig med mit dyriske jeg, og så snart motoren var slukket, hev jeg mobilen frem og svarede Julie; er klokken 21 for sent? Svaret kom prompte; perfekt, så kan jeg også nå i bad før du kommer;-) Igen måtte jeg måbe og frydes over hendes direkte facon. En lummert smil bredte sig på mine læber mens jeg skrev tilbage; vent med badet til jeg kommer, så gør vi det sammen! Der gik et lille minut før hun skrev tilbage - svaret var blot fem smilefjæs på række. Alene tanken gjorde mig liderlig igen. Jeg kravlede ud af bilen og gik direkte hen og tog stigen bagerst i carporten. Øverst på loftsbjælkerne, i det ene hjørne, havde jeg stadig 7-8 gamle Pige Special liggende i en rygsæk. De lugtede lidt muggent, men var ellers i fin stand. Jeg huskede straks forsiden på mit foretrukne nummer, og bladrede hurtige frem til fotoserien midt i bladet.
Mens jeg bladrede, huskede jeg mere og mere fra fotoserien, og da jeg endelig slog op på de første billeder, fik jeg et mindre chok; foran mig lå nu, i glinsende papir, en fotoserie med en meget ung, slank, blond pige, der bliver forført af hendes meget ældre skolelærer!! Bortset fra den karikerede skoleuniform, en overdrevet makeup og udtalt 80'er frisure, lignede pigen Julie til forveksling. Jeg blev et øjeblik helt paf, men fik hurtigt pikken frem og begyndte at onanere. Med bukserne nede om knæene, trissede jeg hen og spejdede ud af vinduet mod huset - der var heldigvis ingen at se. Jeg gik tilbage til bladet, og skimmede fotografierne. Jeg lukkede øjnene og en syndig, psykedelisk blanding af skoleuniformer, Julie, pastelfarvede benvarmere, små, spidse ungpigebryster og en fast, bleg ungpigerøv passerede for mit indre blik. Jeg sprøjtede ud over bladet, bordet og fruens gamle havehandsker. Øjeblikket efter skammede jeg mig kortvarigt over min adfærd, men tanken om en fredag aften med min skønne Julie, stod nu lysende klar og fik mig til at smile.

Dagene op til var jeg endda så liderlig, at jeg for føste gang i flere måneder tog initiativ til sex med konen. Det var dejligt, velkendt og hurtig overstået. Jeg fik lettet trykket og min kære kone var salig flere dage efter, i den tro, at det var hende der havde vækket min lyst til live... Indrømmet, så nussede og kyssede vi også mere end normalt, og det skulle (helt utilsigtigt) vise sig, at være en god strategi. Helle var som vågnet af en dvale og og flirtede, pjattede og kyssede i ét væk. Først var jeg lidt irriteret over det, men begyndte efterhånden, at nyde den nyvundne opmærksomhed fra min kone. Det forestående møde med Julie fyldt en stor del af mine tanker, og efterlod en næsten konstant lyst og liderlighed i kroppen. Så torsdagen før min aftale med Julie, kastede jeg igen mit begær på Helle. Vi stod og børstede tænder ved hver sin vask i vort badeværelse, og jeg kiggede tilfældigt op på Helle, der stod og spyttede tandpastaen ud i vaksen. Hun havde blot en tynd chemise på, og når hun bukkede sig forover, kunne man lige ane det nederste af hemdes balder.
Til min overraskelse blev jeg ganske ophidste ved synet, og rakte, som i en refleks, ud og kærtegnede hendes balder. hun kiggede på mig i spejlet, smilede, lagde tandbørsten og vrikkede kækt med røven. Jeg smilede tilbage og gik direkte efter målet; min hånd gled ned mellem balderne og kærtegnede hendes nybarberede venusbjerg. Hun sukkede tilfreds, spredte benene lidt, men blev stående med albuerne på vasken. Jeg fortsatte min fingerleg og lod dem nu glide ind mellem de fyldige skamlæber, frem og tilbage mellem skeden og klitoris. Hun blev hurtigt våd og hendes vejrtrækning bekræftede, at hun var godt tændt. Jeg stillede mig om bag hende, trak op i chemise og lod mit stive lem lege mellemhendes balder. Lod glansen køre op og ned mellem skedeåbning og anus. Efter et par gange var pikken allerede helt våd og med fast hånd førte jeg den mod Helles varme, velkendte fisse. langsomt, men bestemt trykkede jeg den helt i bund og et dybfølt suk kom fra os begge. Et øjeblik stod jeg helt stille og nød varmen fra hendes nu glohede fisse, men snart kørte pikken ud og ind i fast rytme. Det var skønt at mærke hende igen, og det var skidefrækt at vi kunne se vores elskov i det store spejl. Helle krængede chemisen ned under hendes store bryster, så de nu hang, synlige og gyngede i takt med min stød i hendes varme fisse. Jeg var for alvor blevet tændt, og på en eller anden måde var det pludselig som, at have sex med en helt fremmed og dog velkendt kvinde. De hæmninger vi normalt har haft i vort trivielle samliv var væk, og uden videre tøven suttede jeg på tomlen og førte den resolut op i Helle's stramme anus. Uhh ja, var eneste reaktion og vort ridt tog endnu mere fart. Vi kneppede nu som gale teenagers og med et indforstået blik tog jeg pikken ud af hendes våde fisse og satte den mod den mørke krans. Helle tog en dyb indånding, pustede ud, og jeg trængte ind i hendes stramme hul...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.