Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dagen efter ville Erna gerne se lidt af området, Jytte spurgte om jeg ville have noget imod at hente Sofie, så ville hun vise sin mor lidt rundt. Det havde jeg ikke det mindste imod, det var flot tørt vejr så jeg tænkte en af de gamle biler skulle luftes, jeg gik i garagen satte nøglen i og drejede den, Corvetten sprang i gang med et brøl, med en dyb pludren fra den kraftige motor kørte jeg stille op fra garagen. Solen skinnede og selvom der ikke mere var sommertemperaturer, var det varmt nok til at køre uden taget på. Sofie var helt klar da jeg ankom, hendes taske stod uden for døren, hun kom springende da jeg ringede på døren. Sofies far kiggede surt på mig, hvorfor kan Jytte ikke selv hente sin datter spurgte han. Hun ville gerne vise sin mor lidt rundt svarede jeg, og jeg havde ikke rigtigt andet at give mig til alligevel, jeg smilte, han så endnu mere sur ud, kiggede på Sofie, farvel sagde han og lukkede døren.

Yes! Sofie var begejstret da hun så Corvetten, fedt med en tur i åben bil, hun hoppede ind uden at åbne døren. Vi kørte afsted i hyggetempo, jeg har savnet dig, sagde Sofie, i lige måde, det er også længe siden jeg har set dig og din mor. Jeg ville også bare ønske jeg kunne have taget direkte hjem til dig i stedet for at skulle på ferie hos far, der er så røv kedeligt, ikke en gang plads nok til man kan onanere, og Emil render bare rundt og tror jeg har lyst til at spille pik på ham igen. Okay, men hvordan undgår du så det spurgte jeg, jeg viser ham optagelsen på min mobil og spørger om jeg skal vise den til hans mor, ha ha, så stopper tiggeriet. Jeg kan ikke bruge hans lille tynde tissemand til noget, jeg har brug for en rigtig pik, siger hun og lægger hånden på mine bukser, griber om bulen og gnider på den.

SEX I DAG?

Åhh Sofie, det må du altså ikke nu, min pik kan ikke være i bukserne hvis du bliver ved, det er der råd for, hun trak lynlåsen ned og inden jeg kunne nå at protestere, havde hun fisket pikken ud, sådan sagde hun glad og gned op og ned ad den. Hun lænede sig over og slikkede prespermen i sig, lukkede munden om pikken og gav sig til at sutte den som om hun ikke kunne få nok. Vi var kommet ud på motorvejen, et skilt viste der kom en rasteplads 5 km længere fremme, jeg trådte lidt ekstra på speederen, motoren reagerede med et dybt brøl og bilen fløj frem. Få hundrede meter fra rastepladsen overhalede jeg en lastbil, det gik ret stærkt, jeg blinkede og drejede fra ind på rastepladsen.

Jeg svingede ind mellem lastbilerne, jeg tænkte at vi var mere skjult mellem de store køretøjer vi holdt lige op af en lastbil til venstre for os, til højre var der to ledige båse, gardinerne var trukket for i de nærmeste lastbiler, chaufførerne sov sikkert. Da vi holdt stille, rejste Sofie sig på knæene stadig med pikken i munden. Efter mindre en et minut kunne jeg høre en lastbil langsom nærme sig, den svingede ind lige til højre for os, det var samme lastbil jeg havde overhalet ude på vejen. Sideruden var rullet ned, chaufføren kiggede interesseret ned på os, Sofie suttede energisk på min pik, en hånd arbejdede energisk i hendes i de stramme leggings hun havde på.

Chaufføren åbnede døren og kravlede ned, han var hvad jeg betegner for en typisk lastbilchauffør, ikke så høj med en mave der bar præg af stillesiddende arbejde, han kom helt hen til bilen. Jeg syntes jo nok jeg så der foregik noget brummede han, uden videre rakte han hænderne ind og trak Sofies leggings ned over røven på hende, og stak en grov hånd op mellem hendes ben, det er da vist en lille lider basse du har der, tøsen er jo sjaskvåd i kussen, den mærkes til at trænge til en ordentlig omgang pik. Han åbnede døren, trak bukserne ned, frem sprang hans stive pik og inden nogen af os havde nået at reagere, pløjede han pikken op i Sofies fisse.

Jeg må indrømme at det ophidsede mig at han på den måde tog sig den frihed, uden på noget tidspunkt at spørge om det var i orden, jeg sagde derfor ikke noget, Sofie kom med et overrasket udbrud, hvad helv uhhhh længere nåede hun ikke inde han havde banket pikken i hende. Uhhhhh ohhhh han kneppede hende i et rasende tempo, hans store mave klaskede mod hendes lille røv hver gang han stødte pikken op i fissen. Hold da kæft, det er den strammeste kusse jeg har mærket længe, stønnede han, nu skal du mærke når far her spermer den til. Han stødte pikke op et par gange mere, tag al min sperm i din lille stramme kusse, han kom med et brøl og lod pikken tømme sig.

Uhhhh åhhhhh jaaaaaa Sofie rystede da hun kom, hun suttede min pik som gjaldt det livet, jeg tog hende om nakken og pressede hendes hoved ned over pikken, og skød min sperm direkte ned i halsen på hende. Lastbilchaufføren havde trukket sig ud, og kravlede tilbage i førerhuset, startede lastbilen og kørte bor uden et ord. Spermen dryppede fra Sofies brugte fisse ned i hendes leggings der stadig kun var trukket ned så røven var fri. Hvem var det der kneppede mig, spurgte hun, det var en lastbilchauffør vi overhalede lige inden vi kørte herind, sagde jeg. Sofie stak en hånd mellem benene, det er vist godt jeg har fået p-piller sagde hun og smilte sagligt.

Vi kørte videre uden yderligere afbrydelse. Da vi var tilbage ved huset, kørte vi direkte ned i garagen, og gik op ad trappen til huset. Jytte og Erna sad i lædermøblerne, Sofie løb hen og kastede sig i armene på Erna, hej mormor, hvor er det længe siden. Ja for pokker sagde Erna, hvor er du blevet stor det sidste halve år, hun kyssede og krammede Sofie. Du ligner fuldstændig dig selv mormor, hvor er det dejligt du er her, nu skal vi rigtig hygge os, Sofie trykkede sig ind mod Erna. Du vil altid være min lille pige sagde Erna uanset hvor stor du bliver, rejs dig op jeg skal lige se dig ordentligt, Sofie rejste sig og drejede en gang rundt. Hold da op, du er jo blevet helt kvindelig at se på med de smukke former, Ernas blik gled op en ned over Sofies krop.

Vi gik på restaurant og spiste, endnu en gang var det den unge mand der var tjener ved vores bord, Sofie sad ved siden af mig, hun kunne selvfølgelig ikke lade være med at drille lidt, hun havde skiftet tøj, og havde nu en kjole på som hun trak så langt op se man tydelig kunne se hendes små trusser der sad stramt mod fissen, så der var en indbydende cameltoe som den stakkels unge mand næsten ikke kunne få øjnene fra hver gang han kom i nærheden af bordet. På et tidspunkt lod hun en finger glide ned over trusserne og trak dem til side, fingeren gled ind mellem skamlæberne, jeg kunne høre de smaskende lyde da hun trykkede fingeren mod fissehullet, hun trak fingeren ud og suttede på den.

Tilbage i huset sad vi og hyggede os med lidt god vin, Elna fortalte lidt om hendes afdøde mand, de havde aldrig haft mange penge, men havde dog lykkedes med at købe det lille hus hun stadig boede i. Den dag i dag er det et stort savn for mig sagde hun med vemod i stemmen, trods alt var han en god og kærlig mand, jeg føler ikke jeg har savnet noget. Omkring midnat blev vi enige om det var sengetid, Elna var blevet lidt beruset, så hun var lidt usikker på benene, skal jeg ikke følge dig ind i seng mormor sagde Sofie. Tak min pige, det vil være dejligt, mormor er vist bnevet lidt fnuld snøvlede Elna, Sofie havde armen om Elna da de forsvandt ind på værelset.

Jytte var også træt og trak sig tilbage. Jeg sad tilbage og nød et stille glas, tog min laptop og loggede på security, jeg valgte cameraene på Elnas værelse. Elna kom dinglende ind fra badeværelset. Hold da op jeg hvor er jeg fuld kunne jeg høre hende sige, skidt med det mormor sagde Sofie, du har fortjen at have det lidt sjovt. Mormor, Sofie kiggede på Elna, ja hvad er der min skat? Må jeg sover sammen med dig i nat, ligesom når jeg var på ferie hos dig og morfar. Sofie så på Elna med bedene øjne. Selvfølgelig må du det, så kan du også hjælpe mormor at tøjet.

Jeg var glad for jeg havde valgt den lidt dyrere løsning med cameraer der havde tilt og zoom. Sofie Begyndte at klæde Elna af, skjorteblusen blev knappet langsomt op, hun trak den af og lagde den pænt på en stol ved siden af sengen, nederdelen blev åbnet og trukket ned, BH-en blev taget af meget langsomt, du har nu nogle flotte store bryster mormor sagde Sofie, synes du det, det er vist efterhånden hængepatter svarede Elna. Sikke noget vrøvl, så galt er det da heller ikke, Sofie løftede lidt i det ene bryst, jeg synes de er smukke sagde hun. Jeg gav i mit stille sind Sofie ret. Elans brystvorte blev stiv ved Sofies berøring, sæt dig ned mormor så skal jeg trække dine strømper af, Elna satte sig på kanten af sengen, nylonstrømperne blev trukket af og lagt sammen med det andet tøj på stolen. Jeg plejer altså at sove nøgen, Elna så på Sofie, kan du ikke huske det, hun rejste sig, Sofie tog langsomt fat i trussekanten og trak trusserne langsomt ned.

Åhhh mormor, hvor er den flot din tissekone sagde Sofie, du har så meget hår på den. Har du ikke fået hår på din endnu spurgte Elna, ikke ret meget, det er næsten ikke synligt, Sofie rettede sig op, prøv selv at se, hun trak sine leggings ned. Elna studerede Sofies kønsbehåring, det skal nok blive mørkere og mere tæt min skat sagde hun, hun lod fingrene glide over venusbjerget. Sofie gav et lille støn fra sig, Elna kiggede op på hende, jamen Sofie skat, er tissekonen lidt lysten, Elna lod fingrene glide ned over fissen, uhhh mormor, det må du altså ikke, Sofie gned underlivet mod Elnas fingre og stønnede højt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.