Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg hedder Dorethy Abilgail (kaldes aldrig andet end Dot), er 17 år (bliver 18 i september), ser efter andres udsagn, ganske godt ud. 175 cm på bare fødder, langt lyst hår ovenpå et ovalt ansigt med mandelformede øjne. Fyldige læber (uden botox). Lang hals, lige skuldre og 2 bryster der fylder en c-skål uden at være kunstigt fyldt op. Flad mave og et par lange ben, der mødes ved en glatbarberet fisse med et lille venusbjerg oven over.

Jeg har 2 forældre. Min mor er engelsk, derfor mit engelske navn og min far er dansk. Jeg har en lillebror, Marc, på 15 (bliver 16 i år).

SEX I DAG?

Jeg har i øjeblikket besøg af en veninde, Grace (også 17), som jeg mødte på en studenterudveksling i 2. G. i USA. Hun er også et vældig godt udseende pige – vi ligner egentlig hinanden meget, bortset fra, at hendes hår er ravnsort.

Vi er i mine forældres sommerhus i Hornbæk; men de er begge på arbejde inde i København og kommer først i aften. Det er juli måned og solen skinner. Sommerhuset er ret stort og ligger i første række ned til stranden, lidt nord for byen. Der er vel 6-800 meter ind til havnen. Haven, som vi lige nu ligger i, er omkranset af et højt, tæt krat af forskellige buske og træer, så vi er helt usete fra omverdenen. Vi ligger begge på et stort tæppe og vi er topløse.

Vi småsnakker om al ting og lader bare tankerne flyve i dette dejlige solskin. Så hører jeg en svag raslen i krattet i den ene side af haven. Jeg lader som ingen ting; men drejer mig, ligesom lidt tilfældigt, så jeg kan se derhen. Jeg får et hurtigt glimt af min bror, som står mellem buskene og betragter os.

Jeg ruller rundt på ryggen igen og hvisker til Grace, at hun ikke skal kikke; men Marc står altså og glor på os (samtalen foregår selvfølgelig på engelsk, for Grace taler ikke mange ord dansk). Jeg udtænker hurtigt en lille plan og hvisker den til Grace. Så rejser jeg mig langsomt og strækker mig overdrevent mens jeg drejer langsomt rundt, så Marc kan se hele min krop og de store bryster, der læner sig let ud til siderne.

Så siger jeg højt til Grace, at jeg lige vil gå ind i huset og hente os noget at drikke og at hun bare skal blive liggende. Jeg går ind i huset; men hurtigt løber jeg ud ad fordøren og sniger mig tilbage, rundt om huset. Jeg lister forsigtigt langs med hegnet gennem buskene hen mod det sted, hvor Marc står. Så får jeg øje på ham og fandenmig om ikke han står og filer løs på sin pik mens han kikker sultent på Grace.

Jeg lister mig tættere på og i et langt spring, slår jeg armene omkring ham. Han giver et hyl af forskrækkelse fra sig og jeg råber til Grace, at hun skal komme og hjælpe mig med ham. Grace kommer hurtigt hen til os og sammen får vi Marc trukket ud på græsplænen. Han er helt rød i hovedet af skam og han har svært ved at gå, fordi han har sine shorts nede om hælene. Hans pik er blevet noget slatten at se på.

Vi kaster ham ned på tæppet og jeg sætter mig på hans mave og spørger ham om hvad fanden han har gang i. Stå dér som en anden lurere og spille pik, bare fordi hans søster og hendes veninde ligger topløse. Ham stammer skamfuldt at det ikke var sådan og at han ikke mente noget ondt med det; men han havde set os fra stuen og syntes vi bare lå dér og så skide godt ud og så kom det altså over ham og vi måtte meget undskylde og han håbede ikke, vi ville sladre til mor og far. Ham plaprede som en baby og først da vi begge begyndte at grine, Grace fordi jeg gjorde det, for hun havde ikke fattet en skid af, hvad han sagde, stoppede han.

"I siger det altså ikke", spurgte han bedene. "Nej, selvfølgelig ikke", sagde jeg, "altså hvis du lystrer vores mindste befaling uden at spørge om noget." Det lovede han og så satte jeg min plan i værk. Den plan som Grace heldigvis var enig i og som hun også meget gerne ville være med til.

Jeg blev siddende på hans mave og Grace trak hans shorts helt af. Han gav sig noget; men jeg sagde bare at han skulle ligge stille, det havde han jo lovet og han skulle lige huske på, hvad der kunne ske, hvis han ikke lystrede.

Han nikkede forlegent; men lå stille. Så begyndte Grace at lege med hans pik og det varede ikke længe før den stod stiv lige op i luften. Jeg vendte mig, så jeg sad med ryggen til hans hoved og hjalp Grace med at lege med pikken. Marc begyndte at stønne og han lå uroligt, så jeg næsten ikke kunne holde mig på hans mave.

Både Grace og mig blev noget ophidsede over det, vi var i gang med og uden at have aftalt lige netop dét, gav vi hinanden en stor krammer og et vådt tungekys. Jeg beholdt mion ene hånd på Marc's pik og onanerede den langsomt mens Grace kærtegnede min ryg og sugede sig fast til min mund. Jeg blev meget liderlig og glemte helt Marc. Med begge mine hænder flåede jeg i Grace og vi væltede om på tæppet i en vild omfavnelse.

Vi havde vore lår inde mellem hinandens ben og vore fisser gnubbede det bedste, vi havde lært. Marc havde vi begge helt glemt, så vi fik hurtigt vore trusser trukket af, så vi begge var splitter nøgne. Jeg med min glatbarberede fisse og Grace med hendes trimmede, sorte dusk. Vi drejede os rundt og begyndte at slikke løs på den andens fisse. Safterne løb ud af fisserne og det varede ikke længe før vi begge kom i en megastor orgasme.

Vi kunne næste ikke ligge stille; men lå og roterede på tæppet mens vi slikkede og kælede og småhylede og svedte og helt havde glemt Marc. Da orgasmerne begyndte at stilne af, hørte jeg en stønnen. Det var Marc. Han havde overværet hele sceancen og havde ikke kunnet lade være med at stå og onanere mens Grace og jeg slikkede hinanden og nu kom han i lange sprøjt af sperm, der både ramte os og tæppet.

Da han var færdig smed han sig ned til os og grinende krammede og kyssede vi hinanden. "Orv", sagde Marc, "det var noget af en forestilling. Det må i gerne gøre om an anden gang." "Næh", sagde jeg, "næste gang skal du være med sammen med os. Du må også yde dit." Han så uforstående på mig og vidste ikke, hvad jeg mente. Jeg sagde, at han skulle kneppe os begge i fissen til vi fik orgasmer. Stille sagde han, at det havde han aldrig prøvet før. "Har du aldrig kneppet en pige?" sagde jeg, "hvordan har du klaret det?" "jeg har kun spillet pik; men jeg vil gerne prøve at kneppe rigtigt" sagde han stille.

Jeg forklarede lige Grace, hvad Marc og jeg havde talt om og hun sagde grinende, at den var hun helt med på. Vi trykkede Marc om på ryggen og begyndte at bearbejde ham. Grace kyssede ham og jeg gik i gang med at sutte på hans slappe pik. Det varede ikke længe før jeg kunne mærke, at pikken reagerede på min behandling og jeg sagde til Grace, at hun skulle komme om og sætte sig, så hun kunne få pikken op i fissen og så give Marc en ridetur.

Grace satte sig på Marc's lår og tog fat i den stive pik, så lettede hun sig lidt og førte pikken op til fissen. Langsomt sænkede hun sig ned over pikken og Marc styønnede højt og nærmest rullede med øjnene. Jeg satte mig bag Grace og begyndte at kæle med hendes dejlige bryster med de stive brystvorter. Grace gav sig noget og begyndte at øge tempoet. Op og ned, op og ned, op og ned hurtigere og hurtige gik det med fissens arbejde med pikken.

Mine hænder var overalt på bryster, mave, mellem lårene, legende med hendes klitoris. Jeg kyssede hende i nakken og klemte på klitten og kælede med brysterne. Jeg kunne mærke at mine safter begyndte at løbe og jeg kunne høre på Marc, at der ikke var længe til han kom igen. Grace stønnede nu så højt, at jeg var bange for, at nogen kunne høre os; men jeg var lige glad. Jeg fortsatte mit "arbejde" med Grace's krop. Så kom Marc. Det var man ikke i tvivl om. Han udstødte et stort brøl og hans krop stod op i en bue, så han havde nær kastet Grace af. Grace fik også sin første orgasme, startet af mine ferme fingre på hendes stenhårde klitoris.

Vi sank sammen på tæppet, jeg var stadig uforløst og sagde til de andre, at de måtte hjælpe mig til orgasme. Grace gik straks i gang med at kysse mig og med at lege med mine bryster. Marc lagde sig mellem mine ben og slikkede min hårde klitoris, som om han aldrig havde bestilt andet. Han lærte sgu' hurtigt, fik jeg lige tænkt inden min hjerne eksploderede i en mægtig orgasme.

Min krop sitrede og småhylende krammede jeg alt, hvad jeg kunne få fat i og det mest Grace's krop. Marc slikkede videre og stoppede først, da jeg klemte benene samme, fordi jeg ikke kunne klare mere.

Vi lå helt stille. Så rullede vi rundt i et gruppekram, rejste os, tog badetøjet på og sammen løb vi ned over stranden og i vandet. Her fik vi skyllet af og vi pjattede så meget med hinanden at det var lige før vi var begyndt på én af vore nyopdagede sexlege. Vi skyndte os op til huset, hvor vi usete kunne komme ud af det våde tøj og få begyndt endnu en dejlig gang kælen og kyssen og kneppen og og og....

Det blev en herlig sommer med mor og far på arbejde hver dag og vi 3 legende sexlege så vi følte os meget voksne. De "gamle" kunne ikke rigtig forstå, at vi var lidt nedtrykte i weekenderne nå de også var i sommerhuset hele dagen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 71 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.