Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er ved at være mange år siden; men det står stadig mejslet i min erindring: Den første gang med rigtig sex. Jeg var vel ca. 16 år og min eneste sexerfaring indtil da, havde været at onanere mens jeg kikkede på billeder af nøgne svenske piger, der som regel stod i positur på en eller anden svensk klippeø.

Jeg er 2. barn i en normal kernefamilie med mor, far og 2 søskende. En lillebror, der er 4 år yngre og en storesøster, der er 2 år ældre. Når jeg onanerede, og det skete ret tit, kunne jeg også nogle gange fantasere over min storesøster, hvor jeg så hende for mig kun iført trusser (det havde jeg nemlig set mange gange, når hun rendte rundt i huset).

SEX I DAG?

En aften, hvor jeg var alene hjemme (Mine forældre og min lillebror, var på besøg hos noget familie og min storesøster var i byen med veninderne), Havde jeg kikket i det efterhånden noget krøllede blad med de svenske piger og var i gang med at lege med pikken. Uden varsel røg min dør op og jeg var nær besvimet. Dér i døren, stod min storesøster. Hun stod i truende bredstilling med hænderne på hofterne; men jeg så også, at hun havde et stort grin i fjæset.

Jeg fik forfjamsket trukket dynen over mig og troede ikke, hun havde set noget; men ak: "Hva' har du lige gang i, lillebror?" lød det fra hende, "ligger du dér og spiller pik for åbent tæppe?" Jeg kunne mærke, jeg var ildrød i hovedet og jeg fik fremstammet, at jeg da ikke gjorde noget, jeg skulle bare ud at tisse.

"Ha, mig narrer du ikke", fortsatte hun, "jeg har længe vist, at du spillede pik når du havde set mig komme fra badet og en gang imellem har det også tændt mig, så jeg lige har måttet køre lidt på klitten, når jeg kom ind på værelset. Du er jo en dejlig dreng og din pik er da ikke en af de mindste, jeg har set."

Jeg troede ikke mine ører. Sagde hun virkeligt det? Var min storesøster sådan en pige, der kunne sige disse ting og mente hun det der med min pik? Hvad har hun tænkt sig at gøre? Vil hun sladre til mine forældre? Vil hun hænge mig ud til alle mine og sine venner? Alle disse spørgsmål røg gennem mit hoved på et splitsekund. Jeg lå stum og kikkede bedende på hende.

Hun må have set noget sjovt i mit ansigt, for hun skraldgrinede, satte sig på min sengekant og inden jeg fik gjort noget som helst, havde hun taget mit hoved i sine hænder og havde placeret et stort, vådt tungekys på min mund. Hendes ene hånd strøg ind under dynen og fik fat i pikken, der nu lå slatten mellem mine ben. Hun nulrede lidt med den og hurtigt blev den stiv i hendes hånd.

Jeg blev meget varm – også i ansigtet – men jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle gøre. Min søster sagde bare, at nu skulle jeg ligge helt stille, så skulle hun nok lære mig lidt om sex og om hvad piger gerne ville have. Jeg måtte love hende, at jeg aldrig ville fortælle det til nogen, der var dødsstraf. Jeg havde ikke svært ved at love det, for jeg var selv bange for, at nogen skulle få at vide, hvad jeg lå og lavede.

Hun sagde til mig, at jeg skulle tage alt mit tøj af og blive liggende på sengen. Mens jeg fik det lidt tøj, jeg havde på, af, klædte hun sig også nøgen. Hun lagde sig på sengen ved min side og begyndte at kæle med mig. Jeg lå stiv (i alt, hvad der kunne være stift) og begyndte at kunne lide, hvad hun var i gang med.

Hendes ene hånd gled ned over min krop, legede lidt med min navle, krøb videre ned over mellemgulvet, strejfede min stive pik, så det gav et gib i mig, fortsatte ned ad det ene lår, så langt hun kunne nå og op ad det andet indtil den nåede min pik igen; men nu tog hendes hånd fat om pikken. Hendes bløde fingre holdt nænsomt om pikken og begyndte at køre op og ned. Af og til stoppede hun og lod fingrene lege med min pung.

Hun havde ikke kørt op og ned mange gange før jeg kom i et enormt sprøjt af sperm. Det skød ud af pikken i lange, seje sprøjt og landede på min mave. Min søster grinede og sagde: "Det var du ikke længe om, brormand, du var vist sulten, hva'?" Jeg stammede flovt, at det måtte hun undskylde, det kunne jeg ikke gøre for og at hun ikke måtte skælde ud; men det havde været så dejligt og sådan havde jeg aldrig før følt det.

Hun smilede til mig og sagde, at det var helt OK, sådan gik det tit første gang. Jeg undlod at spørge hende om, hvordan hun vidste det og lå bare og nød hendes berøring. Hun lå igen og kælede med min krop og hun tungekyssede mig ind imellem. Hun viste mig hvordan jeg skulle bruge min tunge i hendes mund også og det var en dejlig fornemmelse.

Hun spurgte om jeg var klar til næste lektion og da jeg bare så spørgende ud, fortsatte hun: "Ja, du tror da ikke, det kun er dig, der skal have det godt, vel? Jeg skal også have noget; men det ved du selvfølgelig heller ikke hvordan man gør, så jeg skal nok føre dig gennem."

Hun kælede igen med min pik og hurtigt kom den op at stå igen. Det begyndte at prikke i den og jeg sagde til hende, at hun skulle passe på, at jeg ikke kom så hurtigt igen, hvis hun havde andet i tankerne. Det havde hun. Hun satte sig over skrævs på min mave, bøjede sig ned og tungekyssede og jeg var ved at sluge både hendes og min egen tunge, da jeg mærkede at hun ledte min pik op i hendes varme, våde fisse.

Den fornemmelse af at have pikken oppe i en piges fisse, var næsten mere end jeg kunne klare. Jeg gryntede som en liderlig gris; men søster sagde, at jeg skulle prøve at tænke på noget andet, for hun ville gerne ride mig lidt før jeg kom igen. Jeg prøvede virkeligt at tænke på noget; men det var umuligt. Med min søster ridende på min pik mens hendes dejlige bryster hoppede op og ned lige for øjnene på mig, kunne jeg mærke, at det var lige før det skete igen. Jeg fik stammet til søster, at nu skete det vist igen og hun kvitterede bare med at hoppe hurtigere og hurtigere op og ned og så kom jeg. Lange sprøjt af sperm skød op i fissen og løb ned over mit underliv.

Søster lagde sig ned over mig og gav mig et stort, vådt kys og sagde, det gjorde ikke noget for nu skulle jeg gøre mig rigtig fortjent til hendes gunst. Jeg skulle gøre nøjagtigt, som hun forlangte. Hun lagde sig på ryggen ved siden af mig og beordrede mig ned mellem hendes ben og så havde jeg bare at slikke hendes fisse. Hun viste med hænderne om mit hoved, hvor jeg skulle slikke og jeg kunne mærke en lille hård knop mellem fissens klapper (jeg anede på det tidspunkt ikke hvad de hed eller hvad det var) og hver gang, jeg trykkede min tunge ned over knoppen, gispede søster og sagde underlige ting.

Så hørte jeg hende gispe: "Hurtigere, hurtigere, kom nu, hurtigere." Jeg slikkede det bedste, jeg havde lært og var til sidst helt øm i kæben og tungen; men så kom hun. En voldsom orgasme (det fik jeg bagefter at vide, at det var sådant noget, hun fik) skyllede gennem hende. Hendes krop rystede og hun og hun udstødte mærkelige lyde. Hendes lår klemte om mine øre og jeg kunne næsten ikke få luft.

Så slappede hun af og trak mig op, så jeg lå på hendes mave og fik igen en dejlig fornemmelse, da hendes bryster trykkede sig op i min brystkasse. Hun smilede til mig, kyssede mig og sagde, at jeg virkeligt havde evner og at hun nok skulle få mig det hele lært. Det lød godt i mine øre, for det måtte jo betyde, at dette ikke var en engangsforestilling. Vi lå længe og kælede med hinanden for, som hun sagde, det er vigtigt, at vi lærer hinandens kroppe godt at kende, for så kan vi give bedre nydelse til den anden.

Jeg fik ret. Mange gange efter den minderige aften, kom min søster ind til mig og så lå vi og kælede og kyssede og slikkede og kneppede og hun sagde, at jeg var blevet en god elsker, som forhåbentlig mange piger ville få glæde af og det fik hun også ret i. Gennem mine teenageår havde jeg mange dejlige oplevelser med mange piger og også med piger, som jeg måtte lære et og andet.

Nu, hvor jeg har været gift i en menneskealder, har både børn og børnebørn, tænker jeg tit med glæde tilbage på min "læretid"; men søster og jeg har aldrig nævnt dette for nogen eller endsige selv talt om det. En gang imellem, når vi har mødtes til noget familiehalløj, har vi kikket på hinanden og jeg har altid kunnet set et lille smil på hendes mund. Hun husker også.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 90 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.